Thorbjørn Morstad Innlegg FB 10.09 2024

Dr. Hildegarde Staninger kom ut med boken “Global hjernechip og mesogener” i året 2016. Dr Staninger samlet bilder og dokumentasjon om nano-tech i menneskekroppen siden 2012. Boken viser b.l.a bilder av “nasal bule spesimen”..nano-krystall / mikrochip av syntetisk fiber, designet til nesepartiet, og bilder av “brainchip”, hvor bygg-materiet ser langt mer organisk ut!. “Hjernebrikker” er laget av “Reaktive mesogener” (RM)…med flytende krystallegenskaper, neumatiske, smektiske og søyleformede faser”.

Noen ord om hva “aktiv neumatisk” betyr : “Materiet henter energi fra omgivelsene på enkeltpartikkelnivå og omdanner den til mekanisk arbeid. Eksempler på dette er cytoskjelett-biopolymerer og bakteriesuspensjoner. Her gjennomgår vi eksperimentelle, teoretiske og numeriske studier av aktiv nematikk – en type aktive systemer som kjennetegnes av selvdrevne enheter med langstrakt form. Vi fokuserer først og fremst på mikrotubuli-kinesin-blandinger og de hydrodynamiske teoriene som beskriver deres egenskaper.

Et viktig tema er aktiv turbulens og de tilhørende bevegelige topologiske defektene. Vi diskuterer hvordan aktiv turbulens kan kontrolleres, noe som er en forutsetning for å kunne høste energi fra aktive materialer, og vi ser på hvordan aktiv nematikk og topologiske defekter ser ut og hvilke de kan ha for cellulære systemer og biologiske prosesser”. Ord om “smektisk fase” : “Den smektiske fasen av flytende krystall ligger nær til en fastere fase. Smektiske krystaller er organisert i lag av stenger. De flytende krystallene flyter fritt rundt i hvert lag.

Selvmonterte flytende krystallarkitekturer for myk materiefotonikk. Ref og mening med “søyleformede faser” er m.h.t flytende krystall-polymerer som sirkulerer / pulserer i søyle- form!!!. Her 👇, er bilde av nano-krystaller jeg har sopet opp fra bakken ute i hagen. Krystallene (som også en gang var på c- pinnene) er skremmende like Dr. Hildegarde Staninger’s “nasal bule spesimen”.!!!

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Se innsikt

0 rekkevidde for innlegg

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.