I dag ble Monkeypox International Emergency erklært av WHO. Monkeypox Tabletop Exercise Document fra 2021 ser akkurat ut som COVID Preplanned Event 201.

Vennligst les GameplanAna Maria Mihalcea, MD, PhD16. august LES I APPEN Med den kommende nye apekopper-plandemien, vennligst les showmanuskriptet som er planlagt for å påberope seg større befolkningskontrolltiltak via Big Brother-initiativer akkurat i tide til valget. Handlingen lyder som en gjenopptagelse av tidligere vellykkede teatre som ødela verdensøkonomiene og induserte en slik frykt at 2/3 av den kjente verden aksepterte et biologisk masseødeleggelsesvåpen for å bli injisert i dem uten informert samtykke. Her kan du lese hele øvelsen designet for å skremme deg til å akseptere mer selvmonterende nanoteknologi “sikre og effektive vaksiner”, slik at du til slutt vil oppfylle FNs kvote for å få dine 500 vaksiner per person innen 2030. PCR-tester vil bli utplassert igjen, som ga til og med uvaksinerte mennesker den siste tiden rundt selvmonteringsnanoteknologien til å sende ut MAC-adresser i 1/3 av tilfellene, slik Dr. Pedro Chavez fra Comusav fant.Blue Tooth Mac-adressefenomen fra COVID 19-skudd – Samtale med Dr. Pedro Chavez fra COMUSAV. Sannhet, vitenskap og ånd Ep 30De falske nyhetene er klare til å churne propagandamaskinen, og til og med det er skriptet.
Det er et planlagt “ANgrep” på menneskeheten med sin forhåndsbestemte .Her er papiret:Nti Paper Bio Ttx Final Mpox Exercise1,7 MB ∙ PDF-filLast nedI mars 2021 samarbeidet Nuclear Threat Initiative (NTI) med Munich Security Conference (MSC) for å gjennomføre en bordøvelse for å redusere biologiske med høy konsekvens. Gjennomført virtuelt, undersøkte øvelsen hull i nasjonal og internasjonal biosikkerhets- og pandemiberedskapsarkitektur og undersøkte muligheter for å forbedre evnene til å forebygge og reagere på biologiske hendelser med høy konsekvens. Deltakerne inkluderte 19 seniorledere og eksperter fra hele , Amerika, Asia og med flere tiår med kombinert erfaring innen , bioteknologiindustri, internasjonal og filantropi.
Treningsscenarioet skildret en dødelig, global pandemi som involverte en uvanlig stamme av apekoppevirus som dukket opp i den fiktive nasjonen Brinia og spredte seg globalt over 18 måneder. Til syvende og sist avslørte treningsscenarioet at det første utbruddet var forårsaket av et terrorangrep ved bruk av et patogen utviklet i et laboratorium med utilstrekkelig biosikkerhet og biosikkerhetsbestemmelser og svakt tilsyn. Ved slutten av øvelsen resulterte den fiktive pandemien i mer enn tre milliarder tilfeller og 270 millioner omkomne over hele verden.Trekk 1 (som skjer 5. juni 2022, i scenariotid) starter med et uvanlig utbrudd av apekopper i Brinia (befolkning på 250 millioner), med rapporter om 1421 tilfeller og fire omkomne. Det er ingen umiddelbare bevis for internasjonal , men utbruddet finner sted under en nasjonal helligdag med omfattende reiser innenlands og utenlands av Brinians. Fordi apekopper ikke finnes naturlig i Brinia, anser lokale og internasjonale eksperter dette utbruddet for å være uvanlig. Brinian-regjeringen ønsker internasjonale utbruddsundersøkelser velkommen og ber om medisinsk støtte fra WHO. Genomsekvensering av apekopper-pasientprøver avslører at stammen i Brinia inneholder mutasjoner som gjør den motstandsdyktig mot eksisterende vaksiner.Diskusjonen som fulgte tok for seg hvordan det internasjonale systemet er stilt til å analysere innledende indikatorer på pandemirisiko og for å kommunisere passende advarsler.Move 2 (10. januar 2023) skjer seks måneder senere, da viruset har spredt seg til 83 land med 70 millioner rapporterte tilfeller, og forårsaket mer enn 1,3 millioner dødsfall. Uten kjente effektive terapier eller vaksiner har land hovedsakelig måttet stole på ikke-farmasøytiske intervensjoner (NPI) for å dempe virkningene av pandemien. 
Noen regjeringer, inkludert den fiktive republikken Dranma, fremhevet betydelig forskjellige nasjonale resultater i håndteringen av pandemien, og vedtok raskt aggressive tiltak for å bremse virusoverføringen ved å stenge massesamlinger, pålegge sosialdistanserende tiltak og implementere maskemandater. Disse landene har også etablert storskala testing og kontaktsporingsoperasjoner og oppskalert helsevesenet sine for å støtte forventede økende sakstall. Derimot skildrer scenariet en annen gruppe land, inkludert fiktive Cardus, som har prioritert å holde økonomiene sine åpne, gjennomføre lite eller ingen NPIer og bagatellisere viruset og dets potensielle virkninger. Disse landene har opplevd mye dårligere utfall når det gjelder sykdom og (figur 2) enn de som reagerte tidlig og energisk. Som figur 3 viser, opplevde Dranma langt færre tilfeller og dødsulykker enn Cardus.

Deltakerdiskusjonen i Move 2 fokuserte på å utforske forholdene som bør utløse nasjonale pandemiberedskapsaksjoner og diskutere strategier og utfordringer for å skalere folkehelseintervensjoner.Mer overvåking er nødvendig i henhold til funnene:WHOs rolle diskuteres:Alle deltakerne var enige om at det viktigste middelet for internasjonal pandemirisikovarsel nå på plass – WHOs generaldirektørs erklæring om en folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring (PHEIC) – krever betydelig reform. Blant manglene de identifiserte i den nåværende PHEIC-tilnærmingen er at det er et binært verktøy for en verden der pandemisk risiko er preget av ulike risikonivåer som utvikler seg over tid.
Den nåværende PHEIC-tilnærmingen potensielt setter risikoer som et begrenset regionalt ebola-utbrudd med en global katastrofal biologisk hendelse. Begge er bekymringsfulle, men i svært forskjellig grad, og de krever ulike svar. Den binære naturen til PHEIC skaper også utilsiktet insentiver til å utsette advarsler. Faktisk, hvis analytikere og beslutningstakere bare har to valg, vil de sannsynligvis feile på siden av sikkerheten før de aktiverer et internasjonalt varslingssystem.Deltakerne understreket at et gradert pandemivarslingssystem – analogt med graderte systemer som brukes for orkaner og andre naturkatastrofer – uten tvil ville gi et mer fleksibelt, informativt og handlingsdyktig system for å kommunisere risiko. I henhold til gjeldende internasjonale helseforskrifter (IHR 2005) kan WHO gis fullmakt til å gi mer detaljerte risikovurderinger til medlemslandene.
En deltaker bemerket at å formelt skifte WHO PHEIC til et gradert system kan kreve en endring av IHR, noe som kan utgjøre betydelige politiske utfordringer. Øvingsdeltakere observerte at uavhengig av de spesielle institusjonelle ordningene som er valgt for internasjonale systemer for pandemideteksjon, analyse og varsling, må disse systemene være transparente. Spesielt vil overveielser som for tiden foregår bak lukkede dører – WHOs nødkomité, for eksempel – være tjent med om som et minimum en ekstern ekspertgruppe kan analysere dataene og trekke konklusjoner parallelt. Uten tvil vil dette bidra til å validere og gi uavhengig vekt til offisielle funn, eller kan utfordre funnene hvis de er inkonsistente med tilgjengelig bevis.1Vennligst les hele dokumentet.I dag ble det erklært en internasjonal nødsituasjon over Monkey Pox (Mind)-.Reese-rapportenWHO erklærer internasjonal nødsituasjon over apekopperHør nåfor en time siden · 76 liker · 31 kommentarer · Greg ReeseHumanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD er en leserstøttet publikasjon. For å støtte arbeidet mitt bør du vurdere å bli en betalt abonnent.Oppgrader til betalt

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.