Cybernetic Hive Mind Via Magnetic Nanorobots For Human Brain / Cloud Interface + Største lysemitterende Microrobot fanget til dags dato i C19 Uinjisert blodCybernetic Hive Mind Via Magnetic Nanorobots For Human Brain/ Cloud Interface +Largest Light Emitting Microrobot Captured To Date In C19 Uninjected Blood

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD24. JULI 2024

JUL 24, 2024105105

88883030

DelShare

Vi vet at har jobbet for å kombinere menneskelige hjerner til militære formål og har lyktes for over et tiår siden. Dette Hive-sinnskonseptet er hva teknokrater ønsker å oppnå ved å skape et globalt kybernetisk bikube-sinn. Problemet er det jeg har diskutert tidligere – at når tankene dine er fjernstyrt, ville dette faktisk skapt zombier som Ray Kurzweil, har AI Google-ingeniør forklart i denne boken.

Se mine tidligere innlegg om emnet på Ray Kurzweils bøker her.

Forbløffende Darkfield Live Blood Footage Of Nano / Microrobots In C19 Unvaccinated Blood And What sa Ray Kurzweil om Nanorobots And the Singularity?

“Singulariteten er nærmere – når mennesker smelter sammen med AI” av Ray Kurzweil. Nanorobots erstatter hver celle i kroppene våre, zombiene og smelter sammen hjernen vår med AI.

DARPA har jobbet med å koble menneskelige hjerner – dette er en artikkel fra 2012:

DARPA kombinerer menneskelige hjerner og 120 megapikselkameraer for å skape det ultimate militære trusseldeteksjonssystemet

Etter mer enn fire års forskning har DARPA laget et system som med suksess kombinerer soldater, EEG-hjernebølgeskannere, 120 megapikselkameraer, og flere datamaskiner som kjører kognitive visuelle prosesseringsalgoritmer til en kybernetisk hivemind. Kalt Cognitive Threat Warning System (CT2WS), vil det bli brukt i en kampinnstilling for å forbedre den amerikanske hærens trusseldeteksjonsevner betydelig.

Det er to diskrete deler til systemet: 120-megapikselkameraet, som er stativmontert og ser over slagmarken (bildet nedenfor); og datasystemet, der en soldat sitter foran en dataskjerm med en EEG festet til hodet (bildet over). Bilder fra kameraet mates inn i datasystemet, som kjører kognitive visuelle prosesseringsalgoritmer for å oppdage mulige (fiendtlige stridende, snikskytter, IED-er). Disse mulige truslene blir deretter vist til en soldat hvis hjerne da fungerer hvis de er virkelige trusler – eller en falsk alarm (en tregren, en skygge kastet av en overhørt fugl).

Soldaten er koblet inn i datasystemet via et EEG (elektroencefalogram) hjerne--grensesnitt som kontinuerlig skanner hjernen hans etter P300-svar. Som vi har diskutert tidligere (se: Hackere bakdør den menneskelige hjernen), utløses en P300-respons når hjernen din gjenkjenner noe viktig. Dette kan være et ansikt til noen du kjenner eller glimtet av et snikskytteromfang – det gjør ikke noe. P300-svar er veldig pålitelige og kan til og med utløses ubevisst.

Kort sagt, CT2WS (Åpnes i et nytt vindu) tapper den menneskelige hjernens uovertrufne evne til å gjenkjenne objekter. Ved testing genererte 120 megapikselkameraet, kombinert med datasynalgoritmene, 810 falske alarmer i timen; med en menneskelig operatør festet i EEG, som faller ned til bare fem falske alarmer i timen. Den menneskelige hjernen er også overraskende rask: I følge DARPA viser CT2WS 10 bilder per sekund til den menneskelige operatøren – og likevel ser det ikke ut til å påvirke nøyaktigheten. Den totale generelle nøyaktigheten til systemet er 91% – men det vil forbedre seg når DARPA beveger seg utover prototypetrinnet.

Når vi beveger oss fremover, når datamaskinene våre er effektive (eller det er det) et gjennombrudd i batterieffektiviteten), er det endelige målet å lage kikkert eller head-up-skjermer (HUD) med trusseldeteksjonsteknologi innebygd. Det er veldig slitsomt for en soldat å hele tiden være på utkikk etter trusler – men et slikt system kan overvåke omgivelsene, og deretter blinke opp bilder av potensielle trusler for soldaten å handle på, noe som reduserer arbeidsmengden betydelig. Med en stor nok sensor og de rette linsene, kan et slikt system tillate soldaten å se milevis i alle retninger.

Målet er å skape et globalt bikube-sinn. Denne artikkelen nedenfor er fra 2019 – med eksponentiell vekst og utvikling av kan du være trygg på at denne teknologien de siste 5 årene har gjort store fremskritt.

Forskere foreslår å sette nanobots i kroppene våre for å lage ‘ global superbrain ‘

Et team har foreslått å bruke nanobots for å opprette ‘ internett for tanker ‘, hvor øyeblikkelig kunnskap kan lastes ned bare ved å tenke på det.

Et internasjonalt team av forskere ledet av medlemmer av UC Berkeley og US Institute for Molecular Manufacturing spår den eksponentielle fremgangen innen nanoteknologi, nanomedisin, (AI) og beregning vil føre dette århundret til utviklingen av et menneskelig ‘ hjerne-sky-grensesnitt ‘ (B-CI).

Skriver inn Grenser i nevrovitenskap, sa teamet at en B-CI ville koble nevroner og synapser i hjernen til enorme cloud computing-nettverk i sanntid.

Et slikt konsept er ikke nytt med forfattere av science fiction, inkludert Ray Kurzweil, som foreslo det for flere tiår siden. Faktisk har Facebook det til og med innrømmet det jobber med en B-CI.

Kurzweils fantasi om nevrale nanoboter som er i stand til å hekte oss direkte inn på nettet inå blir omgjort til virkelighet av seniorforfatteren av denne siste studien, Robert Freitas Jr.

Dette nye konseptet foreslår å bruke nevrale nanoboter for å koble til den menneskelige hjernens neocortex – den nyeste, smarteste, ‘ bevisste ‘ delen av hjernen – til ‘ syntetiske neocortex ‘ i skyen. Nanobotene ville da gi direkte, sanntidsovervåking og kontroll av signaler til og fra hjerneceller.

“ Disse enhetene ville navigere i den menneskelige vaskulaturen, krysse blod-hjerne-barrieren og nøyaktig automatisk plassere seg blant, eller til og med innenfor, hjerneceller, ” forklarte Freitas. “ De vil deretter overføre kodet informasjon trådløst til og fra et skybasert superdatanettverk for sanntidsovervåking av hjerne og dataekstraksjon. ”

Ting blir enda villere når du vurderer det faktum at dette kan gi rom for matrise-stil evne til å laste ned informasjon til hjernen. B-CI kan til og med gjøre det mulig for oss å skape en fremtidig ‘ global superbrain ‘, ifølge teamet, koble nettverk av menneskelige hjerner og AI for å danne et bikube.

Dr Nuno Martins, hovedforfatter av denne siste forskningen, sa at en slik massekollektiv tanke kan revolusjonere menneskeheten. “ Denne delte erkjennelsen kan revolusjonere demokratiet, styrke empati og til slutt forene kulturelt forskjellige grupper til et virkelig globalt , ” sa han.

Hvor mange nano- og mikroroboter kan du se svømme i dette uvaksinerte blodet?

Her er den faktiske artikkelen, og vær oppmerksom på at du har funnet polymerer, metaller, karbon nanorør i COVID 19-injeksjonene og i menneskeblod. En av forfatterne er Robert Freitas, ledende innen nanoteknologi, kybernetikk, Brain Computer Interface, Cryogenics og andre radikale teknologier for utvidelse av liv – og han er mye sitert av Ray Kurzweil i bøkene sine:

Menneskelig hjerne / skygrensesnitt

Internett består av et desentralisert globalt system som tjener menneskehetens kollektive innsats for å generere, behandle og lagre data, hvorav de fleste håndteres av den raskt ekspanderende skyen. Et stabilt, sikkert sanntidssystem kan gi mulighet for å forstyrre skyen med den menneskelige hjernen. En lovende strategi for å muliggjøre et slikt system, her betegnet som et “ menneskelig hjerne / skygrensesnitt ” (“ B / CI ”), ville være basert på teknologier som her er referert til som “ neuralnanorobotics. ” Fremtidige neuralnanorobotics-teknologier forventes å lette nøyaktige diagnoser og eventuelle botemidler for ∼ 400-forholdene som påvirker den menneskelige hjernen. Neuralnanorobotics kan også muliggjøre en B / CI med kontrollert tilkobling mellom nevral aktivitet og ekstern datalagring og -behandling, via direkte overvåking av hjernens ∼ 86 × 109 nevroner og ∼ 2 × 1014 synapser. Etter å ha navigert i den menneskelige vaskulaturen, kunne tre arter av nevralnanoroboter (endoneurobots, gliabots og synaptobots) krysse blodet – hjernebarriere (BBB), gå inn i hjerneparenkym, inntrenging i individuelle menneskelige hjerneceller, og autoposisjoner seg ved de akson innledende segmentene av nevroner (endoneurobots), i glialceller (gliabots), og i intim nærhet til synapser (synaptobots). De ville deretter overføre trådløst opp til ∼ 6 × 1016 biter per sekund av synaptisk behandlet og kodet menneskelig – hjerneelektrisk informasjon via ekstra nanorobotisk fiberoptikk (30 cm3) med kapasitet til å håndtere opptil 1018 biter / sek og gir rask dataoverføring til en skybasert superdatamaskin for sanntids hjerne-tilstand overvåking og datautvinning. En nevralnanorobotisk aktivert menneskelig B / CI kan tjene som en personlig ledning, slik at personer kan få direkte, øyeblikkelig tilgang til praktisk talt alle fasetter av kumulativ menneskelig kunnskap. Andre forventede applikasjoner inkluderer utallige muligheter for å forbedre utdanning, intelligens, underholdning, reiser og andre interaktive opplevelser. En spesialisert applikasjon kan være kapasiteten til å delta i fullt oppslukende opplevelses- / sensoriske opplevelser, inkludert det som her omtales som “ gjennomsiktig skygge ” (TS). Gjennom TS kan enkeltpersoner oppleve episodiske deler av livet til andre villige deltakere (lokalt eller fjernt) til, forhåpentligvis, oppmuntre og inspirere til bedre forståelse og toleranse blant alle medlemmer av menneskefamilien.

I min siste artikkel nevnte jeg at jeg tror disse menneskene er galninger. Leste du det som ble sagt om gjennomsiktig skygge? At hvis noen nå deler alle tankene dine og blir deg nevrologisk, som forhåpentligvis vil forbedre toleransen blant alle medlemmer av menneskefamilien? Fakta er at de testet på å koble sammen 6 menneskelige hjerner, og det gjorde nesten folk sinnssyke. Å sukkerlakk disse uhyggelige teknologiene med enorme og risiko for tankekontroll, tap av uavhengig tanke og fri vilje er fantastisk. Ikke engang å snakke om effektene på forbindelsen med vår egen sjel og ånd. Disse menneskene er utdannet nok til å vite om de grunnleggende prinsippene for kvantefysikk, som tydelig slår fast at bevissthet er primær for fysisk materie, faktisk observasjon av potensialer i kvantefeltet skaper materie.Vår observasjon på Quantum-feltet skaper virkelighet, derav faren for tankekontroll og kybernetisk bikube-sinn er misbruk av vår kreative kraft til å manifestere “ deres ” ønsket virkelighet. Dette er grunnen til at tankekontroll er så viktig i utgangspunktet og er åndelig krigføring per definisjon, fordi den kollapser en potensiell virkelighet til fysisk form. Den som kontrollerer observasjonen av massene, manifesterer sin agenda. Hele poenget med dette er at vi er skapere av virkeligheten ved ren observasjon, noe som betyr at vi er mektige åndelige vesener. Kvantefysikk er vitenskapen som måtte innrømme dette faktum, men likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer. derav faren for tankekontroll og cybernetic hive-sinn er misbruk av vår kreative kraft til å manifestere “ deres ” ønsket virkelighet. Dette er grunnen til at tankekontroll er så viktig i utgangspunktet og er åndelig krigføring per definisjon, fordi den kollapser en potensiell virkelighet til fysisk form. Den som kontrollerer observasjonen av massene, manifesterer sin agenda. Hele poenget med dette er at vi er skapere av virkeligheten ved ren observasjon, noe som betyr at vi er mektige åndelige vesener. Kvantefysikk er vitenskapen som måtte innrømme dette faktum, men likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer. derav faren for tankekontroll og cybernetic hive-sinn er misbruk av vår kreative kraft til å manifestere “ deres ” ønsket virkelighet. Dette er grunnen til at tankekontroll er så viktig i utgangspunktet og er åndelig krigføring per definisjon, fordi den kollapser en potensiell virkelighet til fysisk form. Den som kontrollerer observasjonen av massene, manifesterer sin agenda. Hele poenget med dette er at vi er skapere av virkeligheten ved ren observasjon, noe som betyr at vi er mektige åndelige vesener. Kvantefysikk er vitenskapen som måtte innrømme dette faktum, men likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer. fordi det kollapser en potensiell virkelighet til fysisk form. Den som kontrollerer observasjonen av massene, manifesterer sin agenda. Hele poenget med dette er at vi er skapere av virkeligheten ved ren observasjon, noe som betyr at vi er mektige åndelige vesener. Kvantefysikk er vitenskapen som måtte innrømme dette faktum, men likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer. fordi det kollapser en potensiell virkelighet til fysisk form. Den som kontrollerer observasjonen av massene, manifesterer sin agenda. Hele poenget med dette er at vi er skapere av virkeligheten ved ren observasjon, noe som betyr at vi er mektige åndelige vesener. Kvantefysikk er vitenskapen som måtte innrømme dette faktum, men likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer. likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer. likevel ønsker teknokratene å redusere viktigheten. Som religioner, forresten, for å beholde vår makt på noen utenfor kilden. Himmelriket er imidlertid faktisk i hver eneste en av oss – det kalles kvantefeltet for potensialer.

I boka mi Lysmedisin – Et nytt paradigme – Vitenskapen om lys, ånd og lang levetid Jeg har sitert fremtredende fysikere som forklarte deres syn på bevissthet og observatør-effekten:

Fysiker David Bohm forklarer i sin bok, Wholeness and the Implicate Order: “ Forslaget til en ny generell form for innsikt er at all materie er av denne art: Det vil si, det er en universell flux som ikke kan defineres eksplisitt, men som bare kan kalles implisitt, som indikert av de eksplisitt definerbare former og former, noen stabile og noen ustabile, som kan abstraheres fra universalfluxen. I denne strømmen er ikke sinn og materie separate stoffer. Snarere er de forskjellige aspekter ved en hel og ubrutt bevegelse. ”

Andre fremtredende fysikere har skrevet om implikasjonene av observatøren og sinnet over saken. Henry Stapp uttalte, “ Vi har visst i nesten et århundre at denne teoretiske skapelsen av det menneskelige sinn kalt ‘ klassisk fysikk ‘ er en fiksjon av vår fantasi. ” John Wheeler sa, “ Observasjon er mekanismen til 1. Mosebok. Observatøren er skaperen. ” Max Planck uttalte, “ Jeg ser på bevissthet som grunnleggende. Jeg ser på materie som avledet fra bevissthet. Vi kan ikke komme bak bevisstheten. ”

Tilbake til artikkelen:

Nanopartikler, nanorør og nanodoter

En lovende teknologi på nær sikt som kan muliggjøre et grensesnitt med hjernebaserte nevrale nettverk, er magnetoelektriske nanopartikler, som kan brukes for å forbedre koblingen mellom eksterne magnetfelt og lokaliserte elektriske felt som stammer fra nevrale nettverk (Yue et al., 2012Guduru et al., 2015). Magnetoelektriske nanopartikler kan også indusere nanopartikler til å krysse blodet – hjernebarriere (BBB) ved å påføre en likestrøm magnetfeltgradient på kranialhvelvet. Magnetoelektriske nanopartikler er allerede brukt til å kontrollere iboende felt dypt inne i musehjernen og har tillatt kobling av eksterne magnetfelt til nevronale elektriske felt. En strategi utviklet for levering av nanopartikler til det perineuronale miljøet forventes å gi et middel til tilgang og til slutt stimulere utvalgte populasjoner av nevroner (Freitas, 1999b).

Levering av nanopartikler i den menneskelige hjernen vil faktisk utgjøre en formidabel utfordring. For intravenøs injeksjon er det observert at minst 90% av nanopartiklene er sekvensert i vev og organer før hjernen når (Calvo et al., 2001), så intra-arterielle injeksjoner kan være mer pålitelige. Styring av nanopartikler til utvalgte hjerneområder kan også oppnås ved bruk av eksterne magnetiske felt (Li et al., 2018). Siden det er vist at visse tilpassede nanopartikler kan skade dopaminergiske og serotoninergiske systemer, vil det være nødvendig med en ytterligere detaljert analyse av biodistribusjonen og metabolismen av nanopartikler. Videre må risikoen for infeksjon, inflammatoriske reaksjoner, potensiell immunogenisitet, cytotoksisitet og tumorigenisitet adresseres effektivt før in vivo påføring av nanopartikler hos mennesker (Cupaioli et al., 2014).

Bruk av karbon-nanotube-basert elektrisk stimulering av mål dypt inne i hjernen er blitt foreslått som en ny behandlingsmodalitet for pasienter med Parkinsons sykdom og andre CNS-lidelser (Srikanth og Kessler, 2012). Denne strategien bruker ensrettet elektrisk stimulering, som er mer presis og unngår kirurgiske risikoer forbundet med dyp makroelektrodeinnsetting, brukt med nåværende metoder for dyp hjernestimulering (Mayberg et al., 2005Taghva et al., 2013) som bruker lange stereotaktisk plasserte kvadripolare makroelektroder gjennom skallen. Når den er beregnet for bruk som en komponent i et B / CI-system, vil karbon-nanotube-basert elektrisk stimulering også kreve en toveis informasjonsvei ved en-nevronoppløsning for nevronal elektrokjemisk informasjonsregistrering.

Injiserbar “ Neural Lace ”

En nylig foreslått teknologi for potensiell integrering av hjernens nevrale nettverk og datasystemer på mikroskalaen blir referert til som “ nevral blonder. ” Dette vil introdusere minimalt invasiv tredimensjonal mesh-nanoelektronikk, via sprøyteinjeksjon, i levende hjernevev for å muliggjøre kontinuerlig overvåking og stimulering av individuelle nevroner og nevronnettverk. Dette konseptet er basert på ultrafleksibel nanoelektronikk som tillater grensesnitt med ikke-planlagte topografier. Eksperimentelle resultater er rapportert ved bruk av injeksjon og utfoldelse av sub-mikrometer-tykk, centimeter-skala makroporøs nettnanoelektronikk gjennom nåler med diametre så små som 100 μm, som ble injisert i hulrom med et > 90% enhetsutbytte (Liu et al., 2015). En av de andre potensielle bruksområdene av sprøyteinjiserbar netting nanoelektronikk er in vivo multiplekset nevralt nettverksopptak.

Plug-and-play input / output nevral grensesnitt er også oppnådd ved bruk av platinaelektroder og silisium nanowire felteffekttransistorer, som viste en lav grensesnittkontaktmotstand på ∼ 3 Ω (Schuhmann et al., 2017). Dai et al. (2018) demonstrerte også “ stabil integrasjon av nanoelektronikk i nett i hjernevev på minst 1 års skala uten bevis på kronisk immunrespons eller glialsk arrdannelse som er karakteristisk for konvensjonelle implantater. ” Denne gruppen viste også at aktivitetene til individuelle nevroner og lokaliserte nevrale kretsløp kunne overvåkes og stimuleres over tidslinjer på åtte måneder eller mer, for applikasjoner som registrering av endringer i aktivitetene til spesifikke nevroner når hjernen eldes (Dai et al., 2018).

Neural Dust

Fremtidige menneskelige B / CI-teknologier kan fortrinnsvis kreve langsiktig, selvimplantering in vivo nevrale grensesnittsystemer, et kjennetegn som er fraværende fra de fleste nåværende BMI-teknologier. Dette betyr at systemutformingen skal balansere parametrene for størrelse, kraft og båndbredde for nevrale opptakssystemer. Et nylig forslag som var i stand til toveiskommunikasjon, undersøkte bruken av CMOS-kretser med lav effekt kombinert med ultralydlevering av kraft og backscatter-kommunikasjon for å overvåke lokaliserte grupper av nevroner (Seo et al., 2013). Målet var å muliggjøre skalerbarhet i antall nevrale opptak fra hjernen, samtidig som det ga en vei mot en BMI med lengre varighet. Denne teknologien bruker i dag tusenvis av uavhengige frittflytende 10 – 100 μm skalasensornoder referert til som “ nevralt støv. ” Disse nodene oppdager og rapporterer lokale ekstracellulære elektrofysiologiske data, mens de bruker en subkraniell avhør som etablerer kraft- og kommunikasjonsforbindelser med hvert av de nevrale støvelementene. Kraftoverføring oppnås ultralyd for å muliggjøre lav effektivitet (7%, 11,6 dB) koblinger, og gir ∼ 500 μW mottatt effekt (> 107 høyere enn ∼ 40 pW EM-transmisjon tilgjengelig i lignende størrelse skala) med en 1 mm2 forhør, som etter hvert kan gi ∼ 10 μm sensing noder.

Hjerne – Maskingrensesnitt (BMI)

Hjerne – maskingrensesnittteknologi forfølges for tiden via invasive nevrale grensesnitt sammensatt av nevrale mikrochip-sensorarrayer som inneholder en rekke elektroder som kan oppdage flercellede signaler. Disse er tilgjengelige for flere hjerneområder (f.eks. Visuell cortex, motorisk cortex nevroprotetikk, hippocampus og andre) (Berger et al., 2005BrainGate, 2009).

Det er for tiden to forskjellige typer BMI-systemer. En type prøver den nevrale aktiviteten til en enkelt hjerne og kontrollerer en ekstern enhet (Lebedev, 2014), mens den andre typen (sensorisk BMI) inkluderer sensorisk tilbakemelding fra enheten til hjernen (O’Doherty et al., 2011). Ikke-invasive nevrale BMI-grensesnittstrategier inkluderer bruk av EEG, magnetoencephalography (MEG), fMRI (Miyawaki et al., 2008) og optiske strategier, inkludert fNIRS (Naseer og Hong, 2015). En 8-kanals EEG-signalfangstplattform, bygget rundt Texas Instruments ‘ ADS1299 analog front-end integrert krets, kan snart skrives ut hjemme, og dermed demokratisere lavoppløselige hjernedata-ekstraksjonsteknologier (OpenBCI, 2019).

Nevrofotonikk integrert med proteser, som forbinder kunstige lemmer og perifere nerver ved bruk av toveis fiberoptisk kommunikasjon for å muliggjøre trykk eller temperatur, forventes å tillate høyhastighetskommunikasjon mellom hjernen og kunstige lemmer. Neuralnanorobots forventes å optimalisere grensesnitt ved bruk av avanserte berøringsfølsomme lemmer som formidler sanntids sensorisk informasjon til amputerte, via et direkte grensesnitt til hjernen (Tabot et al., 2013).

På cellenivå forfølges forsøk på å oppnå et direkte kryss mellom individuelle nerveceller og silisiummikrostrukturer. Neuron-silisiumkryss ble spontant dannet ved bruk av nervecellene i en pattedyrhjerne, noe som tillot direkte stimulering av nerveceller (Fromherz og Stett, 1995Offenhausser, 1996Vassanelli og Fromherz, 1997Schätzthauer og Fromherz, 1998). For øyeblikket kan nanoelektroniske enheter som bruker karbon nanorør og silisium nanotråder oppdage og identifisere nevronale biomolekylære kjemiske sekresjoner og deres bioelektriske aktiviteter (Veliev, 2016). En rekke nanotransistorer kan oppdage, stimulere eller hemme nerveimpulser og deres forplantning langs individuelle nevritter (Freitas, 1999bZeck og Fromherz, 2001Patolsky et al., 2006). For å demonstrere eksperimentell minimalt invasiv neuroncytosolisk registrering av handlingspotensialer, ble en nanotransistor-enhet plassert på spissen av en bøyd silisium nanotråd for å intracellulært registrere handlingspotensialer (Tian et al., 2010Duan et al., 2011). Vertikalt anordnede nanotrådarrayer av gull er blitt brukt til å stimulere og oppdage elektrisk aktivitet på nanoskalaen fra samtidige steder i nevroner (2008 Saha et al.). Arrayer med høy tetthet av nanowire FET-er muliggjort kartleggingssignaler på subcellulært nivå – en funksjonalitet som ikke er mulig med konvensjonelle mikrofabrikkerte enheter (Timko et al., 2010).

I prinsippet kan neuralnanorobotics styrke en nesten optimal BCI med langsiktig biokompatibilitet ved å inkorporere silisium, platina, iridium, polyesterimidisolerte gulltråder, peptidbelagte glassige karbonpinner, karbon nanorør, polymerbaserte elektroder, silisiumnitrid, silisiumdioksyd, rustfritt stål eller nikrom (Niparko et al., 1989a,bEdell et al., 1992Yuen og Agnew, 1995Huber et al., 1998Malmstrom et al., 1998Decharms et al., 1999Normann et al., 1999;Mattson et al., 2000Kristensen et al., 2001Parak et al., 2001Freitas, 2003). Nevrale elektroder kan implanteres uten å produsere noen påvisbar skade utover det innledende traumet og kort fagocytose, som vanligvis er begrenset til kantene på elektrodeinnsettingsveien (Babb og Kupfer, 1984) (Freitas, 2003). Sevigvarende typer nevrale elektroder brukes for tiden for å grensesnitt mot hjernen via cochleaimplantater ved scala tympani elektrodearrays, og i potensielle CNS auditive proteser, implantater av netthinnebrikke, halvlederbaserte mikrofotodiode-matriser plassert i det subretinale rommet, visuelle cortex-mikroelektrode-matriser og andre nevrale implantater beregnet på mobilisering av paraplegics, phrenic tempo eller hjertehjelp (Haggerty og Lusted, 1989Niparko et al., 1989a,bLefurge et al., 1991Burton et al., 1996Heiduschka og Thanos, 1998Guenther et al., 1999Normann et al., 1999Peachey og Chow, 1999Kohler et al., 2001Mayr et al., 2001Pardue et al., 2001Shoham et al., 2001Freitas, 2003Mannoor et al., 2013). Hver av disse elektrodene grensesnitt mot veldig reduserende og spesifikke hjerneområder, og er alltid begrenset til overflatearealene til sterkt lokaliserte domener.

Tidlig “ nevralt støv ” forslag for å gi BCI tilgang til spesifikke menneskelige – hjerneområder (f.eks. Neocortex) hadde flere iboende begrensninger (Seo et al., 2013). Motsatt kan neuralnanorobotics-teknologier ha den passende skalaen for optimalt muliggjøring av BCI, og utviser passende mobilitet, og er minimalt invasiv, og gir ubetydelig lokal vevsskade, og ha robuste overvåkningsevner over distinkte informasjonskanaler uten å kreve konvensjonell kirurgisk implantasjon.

Neuralnanorobotics kan også distribueres massivt, mens kirurgisk introduserte nevrale implantater må plasseres på ett eller flere spesifikke steder. Disse manglene antyder at neuralnanorobotics kan være en foretrukket løsning på de formidable utfordringene fremover i utviklingen av B / CI-teknologier.

Jeg vil avslutte denne artikkelen med den største blå lysemitterende mikroroboten jeg har fanget i COVID19 uvaksinert blod til dags dato. Den estimerte størrelsen er 4-5 mikron. Mye mindre nanobots sees også blinkende i bakgrunnen.

Sammendrag:

Vitenskapelig litteratur og militær forskning viser tydelig bruken av magnetiske nanoroboter for hjernedatamaskingrensesnittet med målet å skape et Global Cybernetic Hive-sinn kontrollert av AI. Det er min bekymring at jeg allerede registrerer bevisene for at denne prosessen er i gang, og at teknologiene er oppnådd og distribuert mot menneskeheten på en stealth-måte via COVID19 biovåpen så vel som andre “ ” og injiserbare medisiner fra helsevesenet. Under dekke av helsetjenester og sikre og effektive vaksiner er det militære kognitive krigføringsprogrammet og transhumanistiske teknokratiske visjonen om å lage AI-kontrollerte automater i full styrke.Umiddelbar stans av biovåpen og et moratorium for uregulert selvreplikerende nanoteknologi utplassert mot sivilbefolkningen uten deres samtykke, må igangsettes, før menneskelige hjerner er blitt irreversibelt endret ved å smelte sammen med denne kunstige intelligens nanoteknologien.

Du kan lese om ytterligere bevis her:

Militarisert kognitiv krigføring: Menneskelige hjerner under angrep i post covid tid og naturlig behandling måter å motstå og reversere kognitive mangler

Kalsiumdinatrium EDTA

Metylenblått

Dr Tennants Restore, Cellular Electric Regeneration

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.