Thorbjørn Morstad 21.07 2024.

En VIKTIG detalj til Dr og Professor David Nixon’s arbeid! 👇. FØRST må vi “bryte ned” noen faguttrykk som : “Ligandfrie sølvnanopartikler”..som er ref til å fjerne mikro-elementer eller forenkle nano-krystaller’s komposisjoner.

“Permittiviteten” defineres som forholdet mellom elektrisk flukstetthet (dielektrisk forskyvning)…som igjen, er ref til “superledende partikler” og/eller halvledende sensoriske reseptorer.

“Nanofonikk”..er nano-kapsler og/eller krystaller som utsettes for eksterne lys-kilder, lyd og magnetisme / energi.

“Aberrasjonskorrigering”..høyteknologisk bilde-oppløsning. partikkelpermittiviteten = partikkel-polarisering!. Plasmonresonansene i metalliske nanopartikler har fått stor oppmerksomhet på grunn av deres anvendelser innen nanofotonikk, biologi, sensorikk, spektroskopi og høsting av solenergi. Selv om de plasmoniske egenskapene til sfærer / kuler som er større enn ti nanometer i diameter, har det historisk sett vært vanskelig å beskrive de plasmoniske egenskapene til partikler i kvantestørrelsesregimet på grunn av svak optisk , metall-ligand-interaksjoner og inhomogenitet i ensemblemålinger. Slike vanskeligheter har gjort det umulig å undersøke og kontrollere de plasmoniske egenskapene til partikler i kvantestørrelse i mange naturlige og konstruerte prosesser, særlig katalyse. Her undersøker vi plasmonresonansene til individuelle ligandfrie sølvnanopartikler ved hjelp av aberrasjonskorrigert avbildning i transmisjonselektronmikroskop (TEM) og monokrom skanning av TEM-elektronenergitapsspektroskopi (EELS). Denne teknikken gjør det mulig å se en direkte sammenheng mellom en partikkelgeometri og dens plasmonresonans. Når nanopartikkeldiameteren minker fra 20 nanometer til mindre enn to nanometer, forskyves plasmonresonansen til høyere energi med 0,5 elektronvolt, noe som er et betydelig avvik fra klassiske prediksjoner.

Vi presenterer en analytisk kvantemekanisk modell som beskriver dette skiftet på grunn av en endring i partikkelpermittiviteten. Resultatene våre belyser de kvanteplasmoniske egenskapene til små metalliske nanosfærer, som kan brukes direkte til å forstå og utnytte katalytisk aktive og biologisk relevante nanopartikler. Jeg skal komme tilbake til denne teksten med håp om å gjøre den mer begripelig..sett at informasjonen her..angår vårt BLOD og vår HELSE. Giftige sky-striper er dessverre sentralt her!.


Gir de (“forskerne”) et vitenskapelig forsprang!!!. Polymer-celler (ser ut som hvit skum) blandet med Karbon nano-tubes (tynne striper, heksagonalt nettverk fra Grapheneoksid) og Lipide nanopartikler (mørk-brun eller sort masse med og uten membran / Hydrogele, Nano-fiber))…samler seg i lag (etter tung koagulering)..ved bekkenet eller i/rundt dyrene og menneskenes livmor!!!. Samlingen dreper / tørker ut naturlige RNA og DNA, stopper naturlig næringsinntak og svekker alvorlig forplantningsorganer. Når nevnte celle / partikkel-lag gror sammen, DØR Folk og Dyr (med ubeskrivelige smerter)!!!. Dette er hva jeg allerede har sett..ikke noe jeg tror!!!. Spørsmålet er : Hvordan reagerer dyr på intravenøse C-vitaminer eller Ivermectin (FØR det blir for sent) ?. 🙁


Rune Hagestrand….Polymer-celler (ser ut som hvit skum) blandet med Karbon nano-tubes (tynne striper, heksagonalt nettverk fra Grapheneoksid) og Lipide nanopartikler (mørk-brun eller sort masse med og uten membran / Hydrogele, Nano-fiber))…samler seg i lag (etter tung koagulering)..ved bekkenet eller dyrene og menneskenes livmor!!!. Samlingen dreper / tørker ut naturlige RNA og DNA, stopper naturlig næringsinntak og svekker alvorlig forplantningsorganer. Når nevnte celle / partikkel-lag gror sammen, DØR Folk og Dyr (med ubeskrivelige smerter)!!!. Dette er hva jeg allerede har sett..ikke noe jeg tror!!!. Spørsmålet er : Hvordan reagerer dyr på intravenøse C-vitaminer eller Ivermectin (FØR det blir for sent) ?. 🙁

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.