Thorbjørn Morstad 04.07 2024.

ALARM!!!💥. Vi har ikke lenger regn-dråper!!!. Metall-ringer i 60-70% av alle gift-dråpene vi nå får over våre hoder!!!. Dette er det sykeste jeg har sett av “Regn-dråper” så langt. Vi har minst 100 grunner til å tro at “Ringene” og de etsende Syre-dråpene er av Nano-kjemikalsk Graphene (heksagonal form), Bly, Aluminium, Merkur og Hydrogele…+++++!!!!!!!. Syre-dråpene over , er 100% LIVSFARLIGE!!!…forklarer dette ferie-rekorden “103 dager ferie for i ..slik at DE UNNGÅR “Regn-dråpene” ?.

Sjekket gift-dråpene også i går. Kun hvite “morgellon-tråder” var å se (her og der) i og mellom “dråpene”. MEN, i dag..MANGE FLER av de Hvite og Røde selvensemblerende og superledende trådene!!!. MANGE FLER (enn noen gang tidligere), av SYRE-dråpene!!!. Ser nå på Metall-Ringenes utvikling!!!. Dråpene tørker lynraskt..mens de metalliske ringene blir mørkere og mørkere. Da er det ingen tvil om at “Metall-ringene” oppløser seg (via boblene) til nano-kjemikalsk gass under dråpenes raske tørke-prosess!!!. Minner om “oppløsing” (som flytende bly i LED-pærer).

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.