The Secret Military MOSQUITO FACTORY 🦟 Releasing Infected Insects All Over USA 🦟 The Secret Military MOSQUITO FACTORY 🦟 Releasing Infected Insects All Over the USA🦟

Jepp, skattefinansierte Mosquito Farms, for når det gjelder regjeringen, er sannheten fremmed enn fiksjon. En titt på nå klassifiserte militære dokumenter.Yep, tax-funded Mosquito Farms, because when it comes to the government, truth is stranger than fiction. A look at now-declassified military documents.

KOMMENTAR: EN BEKREFTELSE PÅ MIN PÅSTAND SKREVET OM I 2023.

AGENT131711AGENT1317117. DESEMBER 2023

DEC 07, 20234747

18181010

DelShare

Spol tilbake til 1950-tallet, det var i løpet av denne tiden militæret og General Mills frokostblandingervar sterkt investert i å utvikle aerosoliserte patogener som kan sprayes fra fly. Det er et faktum som aldri vil være på Jeopardy. Å ha evnen til å hemmelighet spraye uvitende borgere med patogener var som å ha en varm ny kjæreste med kinky tendenser og en pet Tasmanian djevel; det var spennende og sexy med akkurat den rette faren.

I løpet av bare noen få år hadde allerede utviklet en fruktkurv med aerosoliserte patogener som de jones for å teste ut. Disse skattefinansierte giftstoffene inkluderer Bacillus anthracis, som er bakteriene som vi kaller Anthrax, samt aerosolisert Brucella melitensls, som har en morsom historie. I stedet for å være et patogen lager og sprayer militæret, Brucella ville bli det eget sykdom kalt “ Periodic Fever Syndrome ”. Og få dette, vitenskap bestemt at årsaken til periodisk febersyndrom var ( og fremdeles er ) å drikke upasteurisert melk, fordi melk ikke er trygt med mindre en fabrikk og et kjemisk selskap forfalsker det for deg. Og hvis du fanger periodisk febersyndrom, er det din , ikke bioagenter, så STFU og spis en soyaburger til pappa Gates.

Neste militær utviklet aerosolisert Venezuelansk heste-encefalitt “Virus, også kjent som VEE. Akkurat som med Brucella, det har også en historie. VEE ble raskt merket dette gal, ny sykdom som smittet dyr, men liksom hoppet som en olympier inn i mennesker og begynte å infisere dem også (sannsynligvis stolpehvelv?). Legene ble forvirret. Forskere ble forvirret. Militæret stirret rett frem, blankt. Neste gang fant de ut hvordan man aerosoliserer et nevrotoksin kalt Botulinumtoksin type A, vi kjenner dette toksinet som “ Botox ” … ja, seriøst … Botox er et “ kraftig nevrotoksin ”, men hei, det gjør leppene dine lubben og fyller i rynker, og det er alt som betyr noe:

Oh, og de slo også ut Bacterium Tularense, som er det de pleide å infisere Dog Ticks før de utførte utgivelser over hele USA. Mer om dette på et øyeblikk, så hold den tanken.

De fem spennende-ny kjæreste biologiske krigføringsmidler hadde allerede blitt produsert og var i Pilot Fase, i mellomtiden, var en gigantisk liste over patogener på dekk, i laboratoriefasen. Disse enda nyere-enda-mer spennende kjæreste patogener inkluderer kopper, difteri, , og mer:

Mens disse bioagentene ble utviklet og produsert, drev militæret samtidig en myggfabrikk fordi, skattepenger, det er derfor. Jepp, den gode ol ‘ Militær avlet, smittet og frigjorde mygg, for Det større gode, må vi anta.

BRUKEMOSKVITOER

Enten du har et langsiktig mål om å starte din egen myggfabrikk og har problemer med å finne en YouTube-opplæring, eller om du leser denne artikkelen fordi den høres utrolig idiotisk ut og du vil at en annen regjering ting skal rulle blikket mot i dag, slik gjorde de det:

Det amerikanske militæret startet med en liten koloni av under 10.000 mygg, du kan finne nesten hva som helst på eBay. De satte sine små, flygende kjæledyr i et bur og matet dem et sunt kosthold med blod og sukkersirup. I følge dokumenter, de utviklet diabetes den lykkelige myggkolonien la hundrevis av tusenvis av egg på fuktige papirhåndklær. Det var i det øyeblikket militæret føltes som stolte fedre og Octomoms. Soldatene bodde høyt i gangene før de samlet barnesenger og barnevogner, som de kjøpte i bulk av Costco.com fordi det er en f * ck av mange babyer.

I løpet av to uker klekket eggene ut og ble til Netflix-ser på Uber-Eats-bestillende voksne. De vokser opp så fort! Med et øyeblikk går de fra bleier til eksamen fra et universitet i California med en 4-årig grad i LGBTQism. Bare noen uker til de bryter ut et bilvindu og kaster en Molotov-cocktail i en Walgreens i navnet Social Justice. Babyer første hærverk; glederne ved foreldreskap.

Denne metoden for Mosquito Farming hadde vist seg å være så vellykket for militæret at Fort Detrick var i stand til å bruke denne prosessen å produsere en halv million mygg per måned. Men det var ikke nok. Som en avhengighet til å knekke kokain eller selfie-pinner, ønsket troppene flere mygg, men dette ga et problem. Avhengigheten ble så alvorlig at soldater begynte å stjele smykker, TV-apparater, bazookas, stridsvogner, i utgangspunktet alt som ikke var skrudd fast. Når hendene ristet fryktelig fra tilbaketrekning, kjørte de rett til pantelånsbutikken, for når du først har startet Mosquito Farming, kan du aldri stoppe, pluss, du kan få en rask $ 800 for en granatkaster. Problemet var at Fort Detrick ikke hadde den plassen som kreves for å drive en fullblåst myggfabrikk (← la det til listen over ting jeg aldri trodde jeg skulle skrive), så, som Superman som prøvde å imponere Lois Lane, kom Engineering Command til unnsetning. Ingeniørkommando innså viktigheten av rikelig mygghøst, så de foreslo å ponere opp et tonn av skattedollarene våre for å få bygget en mirakuløs, ny myggfabrikk. Dette nye anlegget var i stand til å produsere 130 millioner skeeter per måned. Sååååå … ja … ‘ Merica. Vi grøftet deretter den heroiske ørnen og erstattet den med noe mer passende:

HVORDAN INFEKTERER MOSQUITOES

Å eie kjæledyrblodsugere som ikke er dødelige, er like meningsløst som enhver Sarah Silverman-komedie spesiell, så militæret fokuserte på å infisere dem med et patogen. Det er her ting tar en tur til det verre, så rart som det kan høres ut, etter å ha sagt vårt Army, Navy og et kornselskap var i cahoots, og produserte aerosoliserte biologiske krigsmidler sprayet i hemmelighet fra fly, i tillegg til masseavl mygg, men det blir faktisk verre.

Det amerikanske militæret trengte litt Yellow Fever Serum, og, Rockefeller var i utgangspunktet Yellow Fever dopeforhandler. Bare en håndfull år før, oppfant han bokstavelig talt, “ mygg bærer gul feber ”bruker den mest uredelige “ vitenskapen ” fathomable. Rocky brukte det da tull Vitenskap for å jabbe folk med sin nye Han hadde medlemmer av den amerikanske hæren på lønningslisten sin og militæret hjalp til med å distribuere injeksjonene hans over hele verden. Men, det viser seg at vaksinene var forurenset. Dette var en Oops. Og dette Oops ved et uhell forårsaket tre samtidige verdensomspennende epidemier, men later som om informasjon er en Kamala Harris-tale og bare ignorere den, fordi denne artikkelen handler om mygg, ikke .

Så det som hadde skjedd var at militæret fikk sine svette, skjelvete, rusavhengige hender på noen Yellow Fever Serum, som ble levert til Fort Detrick. Nå var det på tide å PornHub myggene med patogenet. Men i motsetning til flått, har ikke mygg lite munn. I tilfelle noen myser på skjermen i forvirring, la meg forklare:

Da de satte Lyme Disease i flått, tvang de dem bokstavelig talt skattepenger “ sykdomsmidler ”:

Bilde

Som, hvor rart er det? Forestill deg å være fyren hvis jobb fra 9 til 5 smitter flått, og noen spør deg hva du gjør for å leve. Svarer du, “ Jeg er arbeidsledig ”, eller ser du bare på bakken og klager, “ Jeg vil ikke snakke om det -TAG1>,som får dem til å tro at du er en sexarbeider? Hva om det var det Ta med barnet ditt på arbeidsdagen?

Ikke for å bli sidespor enda mer, men jeg må fortelle deg om flåttene veldig raskt. Etter at de tvangsfôret dem biologiske krigføringsmidler, opptrådte de da år verdt “ukontrollert slipper ” over hele USA:

Bilde

På slutten av 1960 ‘ s inkluderte stedene de valgte Montana og Virginia. Det skulle gå flere år før forskere oppdaget denne sjokkerende, nye tingen som de navngav, “ flåttbåren sykdom ”. På slutten av 1970-tallet, kort tid etter de forsettlige utgivelsene, ble Lyme-sykdommen offisielt et stort problem, og spiralert raskt ut av kontroll på slutten av 1980-tallet, det var da CDC begynte å logge den:

tilfeller av vedvarende lyme 20 år rev 1 2021 4

“ OMG! HVORDAN FÅR ALLE DISE SYKDOMER I TICKS ?! ”, skriker du, med tårer som strømmer nedover kinnene dine, knytt nevene dine i frustrasjon. Dette får meg til å føle meg fryktelig, fordi disse syke flåttene er så stumme at alt jeg kan gjøre for å trøste deg er å svare, “ De er som valg. Ingen forstår hvordan det fungerer ”.

Alt vi vet er at det er nå minst 18 forskjellige flåttbårne “smittsomme patogener”, som resulterer i et roulettehjul med 13 forskjellige sykdommer. Faktisk, flåttbåren sykdom hadde blitt så ille at militæret i 2016 ble kalt inn til hjelpe. De skapte Tick-Borne Disease Research Program (TBDRP). Du kan ikke gjøre dette opp:

Bildet de valgte for forsiden er den beste delen. De kommer til å jakte på flåttene og sprenge dem . Må bære hjelmen i tilfelle en gjeng insekter utfører et stealth-antenneangrep.

Som en episode av Uoppklarte mysterier, kan vi aldri forstå hvorfor disse flåttene er fulle av patogener, men for å hjelpe militæret med å finne ut av det for oss, har vi ivrig gitt dem våre tanker, bønner og minst $ 80 millioner i skattedollar, men akk, så langt er det ikke funnet noen svar. Den gode nyheten er at de bruker disse midlene til god bruk ved å undersøke de forferdelige sykdommene disse onde jævlene forårsaker (når jeg sier det onde jævler, Jeg viser til flåttene, ikke militæret, men jeg forstår forvirringen din fullstendig):

Og nesten $ 13 millioner er klokt investert i å lære om de elendige patogenene disse demoniske critters er fylt med, som gelé donuts. Jeg vet, du vil nå aldri kunne glede deg over en jordbærfylt igjen uten å tenke på de militære dumpingposene med flått i en trailerpark i Virginia klokka 3 på en tirsdag. Beklager. Godta unnskyldningen min.

Heldigvis har det blitt strømmet inn ekstra finansiering for å prøve å finne en måte å stoppe ødeleggelsesflåtten på, på de uskyldige innbyggerne i skogsområder. Forhåpentligvis, en dag, med nok bønner og penger, kan noen endelig løse dette forvirrende puslespillet. God fart!

…men militær flåttoppdrett er en annen historie for en annen dag, så later som fingeren din er et patogen og boksen min er en hake og smitter den f * cker for meg:

abonnert

Som jeg sa, mygg kan ikke kraftfôres, så det var en stor bummer. Da dette ble oppdaget, ble militærets kollektive full-mast ereksjon til en 1/4 softie, og gikk deretter helt slapp. De innså også at de trengte mye mer Yellow Fever Serum, fordi det å gå tom for biologiske midler er som å innse at du er på det siste ølet ditt og vinmonopolet stenger om 5 minutter, men det er en 15 minutters kjøretur. Så strømpe opp ble prioritert nr. 1, fordi det ikke er noe parti som et patogenparti fordi et patogenparti ikke stopper.

De gikk på jobb med å brygge opp litt fersk gul feber ved hjelp av primater. Forskere tok den lille Yellow Fever Serum de hadde og injiserte den forsiktig i en ape. Etter at apen ble syk, men før den døde, fikk forskere 100 ml plasma. Denne prosessen ble gjentatt om og om igjen for å lage en fin lager med infisert plasma. Jeg ser for meg en haug med døde aper som ligger på parkeringsplassen, bak Myggplanten.

Morsom faktum: De oppdaget at plasmaet ville forbli infisert i to hele år med riktig kjøleskap. Kjøleskapet i pauserommet deres må ha vært interessant

Kjøp meg en kaffe (WHISKEY!)

Nå som de ble lastet opp på apeplasma, tok de tre til fire dager gamle mygglarver og dyppet dem ned i giftstoffet, og tvang dermed de munnløse mofoene til å innta patogenet.

Mygglarver

Når myggene nådde voksenutviklingsstadiet, ble de testet på Swiss Mice. “ WTF er en sveitsisk mus? ”, spør du. Jeg kan bare anta at de er mus hvis 23AndMe DNA-testresultater avslørte sin opprinnelse som Sveits, sannsynligvis Zürich. I motsetning til japanske mus, spiser disse musene bare på sveitsisk ost og pulverisert varm kakao, mens de har på seg små tresko.

Swiss Miss SWM47492, Milk Chocolate Hot Cocoa Mix, 50 / Box, 36,5 ounce ...

Dokumentene går ikke i detalj om musforsøkene, men vi vet at dette prosjektet ble merket “vellykket”.

Husker du hvordan jeg fortalte deg at når du først dypper i myggavl, blir det en besettelse? Vel, etter de vellykkede musforsøkene, som en del av Industrial Mobilization Program, korpset foreslo å bygge et annet storstilt anlegg. Dette nye bygget vil være strengt for å forplante monkey plasma i masse bulk. Og hvis det ikke er sprøtt nok for deg, var den langsiktige planen å konstruere sfærisk myggbomber som kan frigjøres fra fly fordi teorien var at dette ville tillate myggen å nå bakken fra en høy høyde, tryggere. Awwwww, hvor søt. Varmer det ikke bare hjertet ditt å vite at selv om de bruker kamuflasje og skyter for å drepe, bryr de seg om sikkerheten til de minste skapningene?

Dambusters 70 år på: Barnes Wallis – ingeniør foran sin tid

TESTER

I 1956 gjennomførte militæret den første myggforsøket, og brukte Savannah, Georgia som prøvefelt. De kreve disse spesifikke myggene var “uinfisert” … de tror faktisk vi kommer til å tro at de nettopp har gjort det med å sprite av en patogen-myggplantasje, men det de i hemmelighet ga ut på uvitende borgere var normale mygg. Det er bedre odds for at Scott Peterson ikke har drept kona Lacie enn at militæret droppet rene mygg, under dekke av hemmelighold. På grunn av avhengigheten fortsatte de å frigjøre mygg fra April til novemberav det året. Tenk på det … de ga ut mygg på en by i 3/4 av et ÅR. Myggproblemet i USA var helt ikke relatert, så forferdelig at vi ikke hadde noe annet valg enn å spraye DDT-kjemikalier over alt og alle.

U S Government Spraying DDT Insecticide on Children 1947. - YouTube
FIU-forskere oppdager hvordan DDT-eksponering bidrar til Alzheimers sykdomsrisiko | Kolonner#

Kjemikaliet vil senere bli forbudt på grunn av skaden det forårsaket, men du vet, Greater Good og slikt…

En lastebil sprayer DDT i 1945 for å eliminere mygg på Jones Beach på Long Island.
Et fly støver DDT-pulver på en flokk sauer i Medford, Ore., I 1948. DDT ble en gang betraktet som et rart plantevernmiddel.

(… og “chemtrails er ikke ekte ”, forteller de meg …)

1955 ford tri motor sprøyting ddt western gran budworm kontroll prosjekt pulver elve kontroll enhet eller 32213742634

Etter hvert ble militæret bustet, og da de ble tvunget til å forklare WTF de gjorde med myggen, sa de at formålet med dette eksperimentet var å se hvor mange som ble bitt.De kreve de gikk fra dør til dør etter utgivelsene og spurte folk hvor mange ganger de var litt. Imidlertid ser det ut til at registreringene av undersøkelsene 3/4 av et år fra dør til dør har gått seg vill, så det er virkelig ingen registreringer av resultatene av denne operasjonen. Hvis bare noen kunne finne disse dokumentene! De må absolutt være et sted. Har noen sjekket Bidens garasje?

Den neste utgivelsen fant sted i Avon Park, Florida, hvor 600 000 skeeter ble droppet. Militæret hevder, “ i løpet av 24 timer hadde myggen spredt en-til-to mil radius ”, og, “ hadde bitt mange mennesker ”. Wow. Hvis det ikke er vitenskap, vet jeg ikke hva det er.

Heltene våre returnerte deretter til Avon Park og utførte en ny løslatelse, denne gangen droppet insektene fra et helikopter. Myggen sprer seg, “ mer enn en kilometer i hver retning ”. Det absolutt beste er det militæret uttalte som sluttobservasjonene for dette eksperimentet. Det er så utrolig at jeg vurderer å trykke den, ramme den inn og henge den på veggen på kontoret mitt. Det militæret sa var,“ myggen gikk inn i alle forskjellige typer bygninger ” .

Nå som vi vet at en slik gullgruve av data ble oppdaget, kan vi være glad for at de kjørte dette eksperimentet.

Og det, vennene mine, er det siste vi hører om myggfabrikken og bryggeselskapet ape-plasma-gul-feber-patogen.

HVOR ER DE NÅ?

Jeg regnet med at jeg ville avslutte dette innlegget ved å gjøre en oppfølging av de patogenene militæret gjorde, skeeterne og mer:

MILITÆREN: Militæret fortsetter å gjøre sin absolutt beste forskning for å redde oss fra Guds mest forferdelige kreasjoner. Hvis vi bare ber hardere, kan de komme til bunns i disse forbaskede flåttene og myggene. Hvis du trenger hjelp til å be, har Amazon nå 50-pakks bulk rosenkranser for under $ 40. I følge oppføringen er de gode for bryllupsfester, fordi det tydeligvis ikke er noen som liker flått, enn si på bryllupsdagen:


MOSQUITO VIRUSES I GENERAL: Per i dag har mygg muligheten til å kverne ut 6 forskjellige sykdommer inni seg, i følge Pfizer. F * cking bugs, planlegger alltid noe forferdelig. De må ha lært dette fra de skitne Wuhan-hulene.


MOSQUITOES TIL SALG: Du kan nå kjøp deg tilfeller av rimelige mygg på nettet:

I henhold til bildet over kan du score 25 000 Yellow Fever blodsugere for bare $ 450 000. Gjør en flott julegave til eksen din, eller den politimannen som skrev deg den dumme fartsbilletten (å være dyslektisk, trodde du at skiltet sa 52 km / t, ikke 25!). Eller sjefen som fyrte deg i 1998. Eller, hva er George Soros hjemmeadresse?


MOSQUITO FACTORIES:  driver nå en myggfabrikk som avler 30 millioner i uken … for å bekjempe sykdom. STOLT VITENSKAPET.


VEE PATHOGEN: Ikke lenge etter den militære aerosoliserte VEE, ville de gode forskerne oppdage VEE “ Virus ” i mygg. skremmende VEE-utbrudd begynte å oppstå fordi en hel haug med skeets brygget opp noen VEE inni dem, og deretter tok fatt på et oppdrag for å infisere så mange dyr som mulig (i en 1 mil radius i hver retning, Jeg antar?).


IKKE-BEHANDLET MELK: Det er fortsatt ille. Forbruk aldri noe friskt, for din .


BOTOX: Gjør fortsatt lipsh-plumpen din (sørg for at du leser den med en lisp, fordi lipshen din er så enorm at du ikke lenger kan annunciate ordentlig)


ANTHRAX: Ha. Dette er bra. Hvis du ikke har lest den ennå:

Project Bacchus: Time Gov Made Anthrax, deretter sendt den til kongressen (mest sannsynlig)Project Bacchus: the Time Gov Made Anthrax, then Sent it to Congress (most likely)

AGENT131711AGENT131711·

·17. SEPTEMBER 2023

17. SEPTEMBER 2023

Project Bacchus: Time Gov Made Anthrax, deretter sendt den til kongressen (mest sannsynlig)

Den gangen militæret laget Anthrax, spredte det deretter over hele USA og beskyldte terrorister … så beskyldte en ansatt…

Les hele historienRead full story


WUHAN CAVE BATS: Flaggermusene som lærte myggene å generere patogener i seg selv, lever ikke bare, men de trives:

FOIAs Beviser INGEN ekstra begravelser i løpet av 2020 Covid Pandemic: Hvor er alle organene?FOIAs Prove NO Additional Burials During 2020 Covid Pandemic: Where are All the Bodies?

AGENT131711AGENT131711·

·28. SEPTEMBER 2023

28. SEPTEMBER 2023

FOIAs Beviser INGEN ekstra begravelser i løpet av 2020 Covid Pandemic: Hvor er alle organene?

Denne er ganske vanskelig for dem å forklare bort, så i stedet ignorerer de det…

Les hele historienRead full story


Kjøp meg en kaffe (Whisky, VENNLIGST)

KILDER

https://ia601501.us.archive.org/20/items/declassified-document-detailing-operation-drop-kick-and-big-buzz/Declassified%20document%20detailing%20Operation%20Drop%20Kick%20and%20Big%20Buzz.pdf

https://ehs.cornell.edu/research-safety/biosafety-biosecurity/biological-safety-manuals-and-other-documents/bars-other/venezuelan-equine-encephalitis-virus

https://cdmrp.health.mil/tbdrp/default

https://www.youtube-nocookie.com/embed/zmslbUoPLEQ?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

https://ia601501.us.archive.org/20/items/declassified-document-detailing-operation-drop-kick-and-big-buzz/Declassified%20document%20detailing%20Operation%20Drop%20Kick%20and%20Big%20Buzz.pdf

https://ia801509.us.archive.org/30/items/seventh-annual-report-of-the-chemical-corps-bio-labs-biowarfare-mosquitoes-lice-fleas-ticks/Seventh%20Annual%20Report%20of%20the%20Chemical%20Corps%20Bio%20Labs%20-%20biowarfare%20-%20mosquitoes%2C%20lice%2C%20fleas%2C%20ticks.pdf

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/cute-happy-penguin-cartoon-icon-illustration-animal-nature-icon-concept-isolated-flat-cartoon-style_10717963.htm#query=cartoon%20penguin&position=0&from_view=search&track=ais&uuid=3a1fb30f-e355-4934-8432-95b936d241b4”>Image ved katalysator < / a > på Freepik

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/city-park-with-green-trees-grass-wooden-bench-lanterns-town-buildings-skyline_12925232.htm#query=cartoon%20park&position=1&from_view=search&track=ais&uuid=89d3ff72-42ca-4945-a00c-e1b4c940b0a6”>Image av upklyak < / a > på Freepik

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/vector-illustration-cartoon-happy-family-concept_3941646.htm#query=cartoon%20father%20son&position=13&from_view=search&track=ais&uuid=44327dba-0f92-4d1c-8da0-35d48fdffa79”>Image av teravektor < / a > på Freepik

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/opened-refrigerator-with-food-inside_26160878.htm#query=cartoon%20refrgerator&position=1&from_view=search&track=ais&uuid=ac6b3552-3572-4c59-8a94-8c2e0724cda9”>Image av brgfx < / a > på Freepik

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/group-successful-business-people_7739459.htm#query=cartoon%20employee&position=0&from_view=search&track=ais&uuid=27f9719a-e159-4df2-a3bd-00bfe87320da”>Image av pikisuperstar < / a > på Freepik

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/empty-living-room-modern-apartment_20892283.htm#query=cartoon%20room%20empty&position=34&from_view=search&track=ais&uuid=041f15d7-b4bc-401c-9c29-95e2fd929a19”>Image av chikenbugagashenka < / a > på Freepik

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.