FEMA, GEOENGINEERING, Sjokkerende hærdokumenter og nødmakterFEMA, GEOENGINEERING, Shocking Army Documents and Emergency Powers

Etableringen av CIVILIAN PRISON LABOR CAMPS og Jaw-Dropping Executive OrdersThe establishment of CIVILIAN PRISON LABOR CAMPS and Jaw-Dropping Executive Orders

AGENT131711AGENT13171131. AUGUST 2023

AUG 31, 20233131

5588

DelShare

For å forstå alvorlighetsgraden av den alvorlige situasjonen som raskt nærmer seg, må du først forstå hvorfor den er alvorlig. Planen om å fange Amerika har vært i verk siden minst 1930 ‘ s. Jeg oppfordrer deg sterkt til å lese Agenda 21 vs Agenda 2030 vs Agenda 2050 forklart. Over tid har flere og flere utøvende ordrer og generell makt blitt tildelt av regjeringen. Men kreftene trenger noe å utløse dem; en begivenhet må skje for å sette kraften (e) i bevegelse, akkurat hvordan Covid Pandemic aktiverte nødmakter som tillot nedleggelse av det meste av verden i en grad som tidligere var ufattelig.

abonnert

TERRIFYING EXECUTIVE ORDERS

La oss se på disse 15 grufulle utøvende ordre som gir regjeringen makt til å gripe alt fra folks eiendeler til det elektriske nettet og til og med matressurser.

  1. EXECUTIVE ORDER 10990lar regjeringen overta alle transportformer og kontroll av motorveier og havnehavner.
  2. EXECUTIVE ORDER 10995lar regjeringen gripe og kontrollere kommunikasjonsmediene.
  3. EXECUTIVE ORDER 10997lar regjeringen overta all elektrisk kraft, gass, petroleum, drivstoff og mineraler.
  4. EXECUTIVE ORDER 10998lar regjeringen gripe alle transportmidler, inkludert personbiler, lastebiler eller kjøretøyer av noe slag og total kontroll over alle motorveier, havnehavner og vassdrag.
  5. EXECUTIVE ORDER 10999lar regjeringen overta alle matressurser og gårder.
  6. EXECUTIVE ORDER 11000lar regjeringen mobilisere sivile til arbeidsbrigader under myndighetstilsyn.
  7. EXECUTIVE ORDER 11001lar regjeringen overta alle helse-, utdannings- og velferdsfunksjoner. 
  8. EXECUTIVE ORDER 11002utpeker postmestergeneralen til å drive en nasjonal registrering av alle personer.
  9. EXECUTIVE ORDER 11003lar regjeringen overta alle flyplasser og fly, inkludert kommersielle fly.
  10. EXECUTIVE ORDER 11004lar Housing and Finance Authority flytte lokalsamfunn, bygge nye boliger med offentlige midler, utpeke områder som skal forlates og etablere nye lokasjoner for befolkningen.
  11. EXECUTIVE ORDER 11005lar regjeringen overta jernbaner, indre vannveier og offentlige lagringsanlegg.
  12. EXECUTIVE ORDER 11051spesifiserer ansvaret for Office of Emergency Planning og gir autorisasjon til å sette i verk alle utøvende ordrer i tider med økte internasjonale spenninger og økonomisk eller finanskrise.
  13. EXECUTIVE ORDER 11310gir myndighet til Justisdepartementet til å håndheve planene som er angitt i utøvende ordre, å innføre industriell , å etablere rettslig og lovgivende kontakt, for å kontrollere alle romvesener, å drive straff- og kriminalomsorgsinstitusjoner, og å gi råd og bistå presidenten.
  14. EXECUTIVE ORDER 11049tildeler beredskapsfunksjon til føderale avdelinger og byråer, og konsoliderer 21 operative utøvende ordrer utstedt over en femtenårsperiode.
  15. EXECUTIVE ORDER 11921lar Federal Emergency Preparedness Agency utvikle planer for å etablere kontroll over mekanismene for produksjon og distribusjon, av energikilder, lønn, lønn, kreditt og strømmen av penger i U.S. finansinstitusjon i enhver udefinert nasjonal krise.

GEOENGINEERING OG NØDKRAFT

Som du ser, med høyre “krise”, kan regjeringen aktivere nødmaktene sine og svøpe inn og redd oss. Det er mange forskjellige typer kriser som regjeringen kan bruke for å erklære en unntakstilstand: krig, terrorisme, virusutbrudd, kjemisk søl og eksplosjoner, for å nevne noen, men den viktigste er Vær kaos. Selv om nødmakter kan aktiveres over andre kriser, disse alternativene er ikke like effektive. De kan ikke lett få massemengder av mennesker fra deres land over en “virusutbrudd”. Hvis generell terrorisme ankommer USA, er vi bevæpnet og det er en hel ‘ lotta oss. Og selv om de valgte terrorisme, ville de ikke kunne gjenta terrorismen i alle stater; det virket som om de ga dette en prøvekjøring med BLM / Antifa-opptøyer, men i stedet for å få de fleste amerikanere til å flykte, ventet innbyggerne bare på det og noen tok opp våpen. Værkatastrofer gir dem imidlertid langt flere alternativer som alle kan kjøres unisont, uten at publikum noen gang vet det. For den uvitende tilskueren virker det som det var nok en tragisk skogbrann eller en dessverre lang sommertørke. Værkatastrofer er det regjeringen omtaler som “fingeravtryk”, noe som betyr at det ikke kan spores tilbake til dem.

Praktisk sett har militæret utviklet teknikker for å skape værhendelser siden i det minste på begynnelsen av 1900-tallet. Militæret kan lage og styre , tyfoner og tornadoer. De vet hvordan de skal bruke “Wildfire som et våpen”. Tørke har blitt brukt siden minst 1960 ‘ s. De er profesjonelle som skaper katastrofale stormer som forårsaker utenkelige flom; hvilken som helst “værfenomen” du kan tenke på, de har gjort det i flere tiår via GeoEngineering. Ved å skape hardt vær klarer de ikke bare å få folk av landet sitt, men samtidig aktivere nødmaktene. Virkelig en vinn-vinn for dem. Her er et flott eksempel fra 2014:

Kjøp meg en kaffe!

Nødmakter og fjerning av land er nøklene til målet om 15 minutters byer. 15 minutters byer er Agenda 21 og Agenda 2030 som er Agenda 2050. 15 Minute City-planen ble faktisk klekket ut i 1992 i et dokument kalt The Wildlands Project:

FEMA

står for Federal Emergency Management Agency. Deres uttalte formål er å hjelpe mennesker “ før, under og etter katastrofer ”… som i teorien høres bra ut, ikke sant? Men akkurat som alle andre offentlige etater, begynte maktene deres å bli misbrukt. FEMA er en enhet som er sammenvevd i GeoEngineering og har også fått myndighet som ingen organisasjon noen gang skal ha, alt under dekke av å beskytte oss. I løpet av en nær fremtid vil jeg vise deg alt FEMAS-engasjement i GeoEngineering og agendaene, som til og med inkluderer å være medlem av Klimatidskraftprogrammet; tilsynelatendeuansett hvor det er regjerings- eller NGO-diskusjon om “ stopper klimaendringene ”, FEMA er der.

Når værkatastrofen oppstår, feier FEMA inn til hjelpe. De kan hjelpe av evakuere folk fra hjemmene sine eller hjelpe ved å tvinge dem til “ ly på plass ”. De kan hjelpe ved å distribuere vaksinasjoner om nødvendig. Når en virksomhet blir ødelagt av Weather Chaos, tilbyr FEMA SBA lån som følger med renter, vilkår for tilbakebetaling og heftig . FEMA kan også hjelpe ved å arrestere mennesker, derav behovet for FEMA Camps / FEMA interneringssentre.

FEMA CAMPS

I over et tiår har media sørget for at vi alle vet at FEMA Camps ikke er noe mer enn en konspirasjonsteori:

Wikipedia oppgir “ konspirasjonsteori har blitt debunkert ”, men den eneste referansen Wiki gir for å vise debunking er denne artikkelen, fra PopularMechanics.com, som kirsebærplukker 3 av 800 + FEMA Camp-lokasjoner, hvorav bare 2 av de tre stedene er troverdig anklaget å være leire. Det tredje stedet på listen ser ut til å være noe tilfeldig som noen tilfeldig la ut et sted tilfeldig på . PopularMechanics gir deretter regjeringer grunn til disse stedene og sier “debunked!”.

Mens Wiki hevder den nevnte PopularMechanics-artikkelen bevist den ikke-eksistens av FEMA Camps, ignorerer de fullstendig hauger med sjokkerende bevis fra myndighetene, slik som:

(1997) Kongressbrev angående etablering av Civilian Inmate Labour Programs at CIVILIAN PRISON CAMPS:

(Pssssst … “sivile” betyr at du og jeg ….)

(2003) På 1. mars 2003FEMA ble en del av Department of Homeland Security (DHS).  (DoD) gir militær støtte til DHS, som det ledende føderale byrået for DHS. DoD er ansvarlig for å skaffe de militære styrkene. De viktigste elementene i disse styrkene er Hæren, Sjø, Marine Corps og Air Force. Så, FEMA er slags en del av militæret.

(2009) Bill HR 645 krever opprettelse av nytt FEMA Nasjonale beredskapssentre”. I følge denne lovforslaget, som gikk, på en minimum, seks ikke-offentlig, Nasjonale beredskapssentre skal være etablert på militær grunn. Det er for øyeblikket 2023, og jeg har brukt over en time på å prøve å finne disse stedene uten å lykkes … kanskje de er stedene som allerede er på listen ( under ). Hvis du finner disse stedene og ikke er på listen, gi meg beskjed.

(Også 2009) Obama forteller offentlig innbyggerne det Langvarig internering kommer, selv for de som ennå ikke har begått en forbrytelse. Den langvarige varetektsfengslingen er for dem regjeringen mistenker kan begå en forbrytelse på et tidspunkt i fremtiden. Det Obama sa var så sjokkerende at selv MSNBC måtte ta tak i det:

(2010) Militært / DoD-dokument med tittelen “ FM 3-39.40 Internasjons- og gjenbosettingsoperasjoner ” skisserer flyttingen (“gjenbosetting”) av sivile til leirer samt hjernevask vil de gjennomgå til “rehabilitere” deres synspunkter. I fremtiden vil vi diskutere dette dokumentet i detalj, så klikk på Abonner-knappen for å få din gratis billett til det virtuelle informasjonstoget (jeg lover at toget ikke går til leirene):

abonnert

(2011) FEMA “ Internasjonsspesialist ” Stilling av jobb. Denne jobben er til “ Rådgivning av individuelle fanger for rehabilitering. ” Gosh, dette høres helt sikkert ut som det som ble skissert i 2010 FM 3-39,40 dokument.

(2020) ANNEN memo om sivile Labor Camp-programmet

Og mer, så, så, sååå mye mer. Hvis du vil dykke dypere inn i det med meg, klikker du bare på den Sub-knappen. Vanlig mann, du vet at du vil:

abonnert

Bare når du ser på tidslinjen over, kan du se at sivile fengselsleirer mellom 1997 og 2011 ble finansiert og opprettet. Sivile arbeidsprogrammer i leirene ble godkjent og finansiert. Militæret ansetter ansatte til fangeleirene. Da fortalte president oss det kriminell varetektsfengsling kommer. FEMA ble instruert av Kongressen om å etablere flere, private, militærkontrollerte “Nasjonale beredskapssentre”. Hvor mye bevis trenger PopularMechanics.com?

INN I EN HØYSUSPEKT FEMA-KAMP

Her er en 2-minutters, bombeskall, gammel video fra 2013 som viser inne i en potensiell leir:

Regjeringen krav at dette bare er en ubrukt Amtrack-stasjon, men Federal Funding ble dumpet for å renovere dette gammel, ubrukt bygning å gjøre det til det som sikkert ser ut som et massivt fengsel. Hvorfor? Det er altfor mange røde flagg til å overse nettsteder som dette. Turnvideoen i full lengde er tilgjengelig på slutten av denne artikkelen. Jeg oppfordrer deg sterkt til å se den.

Fra 2022, blir dette spesifikke stedet delvis brukt til å reparere togbiler. Men som kvinnen i videoen påpeker, kan steder som disse bli omgjort til leire, bokstavelig talt, over natten. Alt du trenger er 1 Executive Order…

Om et øyeblikk skal jeg dele med deg en enorm liste over kjente og sterkt mistenkte FEMA Camp Locations, eller la oss være det “ konspirasjonsteorifri ” og i stedet ringe dem interneringssentreCivilian Labour Camps, Civilian Labor Program Centers,Internasjons- og gjenbosettingssentre og Nasjonale beredskapssentre. Er det bra nok for deg, PopularMechanics? Totalt er det over 800. Mange av stedene på listen er statseid og kontrolleres av militæret. Regjeringen rettferdiggjør eksistensen og besittelsen av disse massive, mystiske, fengselslignende strukturer ved å si, “ Vi bruker dem ikke ”. La oss si at jeg har et gasskammer i kjelleren, men forklaringen min er, “ Jeg bruker det for øyeblikket ikke!”, vil du fortsatt overnatte? Hva om det var en Dexter-stil Kill-Room? Hva om jeg hadde sjakler på veggene og en kremasjonsovn?

Regjeringene andre grunner til disse stedene er, “ det er bare militære treningssentre ”… vel, ja, det er akkurat det vi også sier … massive fengselsoppslag under militær kontroll…

KAMPSTILLINGER I USA, AV STAT

Dette er ikke listen min (kilde nederst på siden), men denne listen har blitt godkjent av mange, troverdige kilder det siste tiåret. Mange av kildene prøvde til og med å debunkere lokasjoner ved å kjøre til dem, bare for å oppdage listen for å være nøyaktig. Jeg vil dele disse menneskers historier og bilder i fremtiden på denne substakken, så smash den subknappen:

abonnert

ALABAMA

  • Opelika – Militærforbindelse enten i eller veldig nær byen.
  • Aliceville – WWII tyske POW-leir – kapasitet 15.000
  • Ft. McClellan (Anniston) – Motsatt side av byen fra Army Depot
  • Maxwell AFB (Montgomery) – Sivil fangeleir etablert under Operation Garden Plot, som for tiden opererer med støttepersonell og liten innsatt befolkning.
  • Talladega – Federal fengsel “ satellitt ” leir.

ALASKA

  • Villmark – øst for Anchorage. Ingen veier, tilgang til luft og jernbane.
  • Estimert kapasitet på 500 000 Elmendorf AFB – Nordøstlige området av Anchorage – ytterste ende av basen. Hage Tomteanlegg.
  • Eielson AFB – Sørøst for Fairbanks. Operation Garden Plot-anlegget.
  • Ft. Wainwright – øst for Fairbanks

ARIZONA

  • Ft. Huachuca – 20 miles fra den meksikanske grensen, 30 miles fra Nogales Rex ‘ 84 anlegget.
  • Pinal County – ved Gila-elven – WWII japansk interneringsleir. Kan renoveres.
  • Yuma County – Colorado River – Nettsted for tidligere japansk interneringsleir (nær beviselig grunn). Dette nettstedet ble fullstendig fjernet i 1990 ifølge noen rapporter.
  • Phoenix – Federal Prison Satellite Camp. Hovedføderalt anlegg utvidet.
  • Firenze – WWII fangeleir NÅ RENOVATERT, OPERASJONAL med ansatte og 400 fanger, operativ kapasitet på 3500.
  • Wickenburg – Flyplass er klar for konvertering; total kapasitet ukjent. Davis-Monthan AFB (Tucson) – Fullt bemannet og for tiden holder fanger!! Sedona – nettsted for mulig FN-base.

ARKANSAS

  • Jerome – Chicot / Drew Counties – stedet for WWII japanske leire Rohwer – Descha County – stedet for WWII japanske leire Blythville AFB – Lukket flybase som nå brukes som leir.
  • Nye tre brakker er konstruert på dette stedet. Klassiske dekorasjoner – vakttårn, piggtråd, høye gjerder.
  • Berryville – FEMA-anlegg som ligger øst for Eureka Springs utenfor Hwy. 62. Omaha – Nordøst for Berryville nær Missouri delstatslinje, på Hwy 65 sør for gammelt treforedlingsanlegg. Mulig krematorisk anlegg.

CALIFORNIA

  • Vandenburg AFB – Rex 84-anlegget, som ligger i nærheten av Lompoc og Santa Maria. Interneringsanlegg ligger i nærheten av havkanten, i nærheten av Space Launch Complex # 6, også kalt “ Slick Six ”. Lanseringsstedet har hatt “ en feilfri feilrekord ” og brukes sjelden. Norton AFB – ( lukket base ) er nå bemannet med FN ifølge noen kilder.
  • Tule Lake – område av “ dyreliv tilflukt ”, tilgjengelig med asfaltert vei, rett innenfor Modoc County. Fort Ord – Dette anlegget ble stengt i 1994, og er nå et treningssenter for urbane krigføring for amerikanske og utenlandske tropper, og kan ha noen “ P.O.W. – C.I. ” innhegninger. Tjue ni Palms Marine Base – Fødested for den beryktede “ Vil du skyte amerikanske borgere? ” Quiz.
  • Nye leirer som bygges på “ back 40 ”. Oakdale – Rex 84 leir som er i stand til å holde minst 20 000 mennesker. 90 mi. Øst for San Francisco. Terminal Island – (Long Beach) som ligger ved siden av marine verft som drives av Chi Com fraktinteresser. Federal fengselsanlegg som ligger her. Mulig deportasjonspunkt.
  • Ft. Irwin – FEMA-anlegg i nærheten av Barstow. Base er utpekt inaktiv, men har bemannet leir. McClellan AFB – anlegg som er i stand til 30 000 – 35 000 Sacramento – Army Depot – Ingen spesifikk informasjon på dette tidspunktet.
  • Mather AFB – Veien til anlegget er sperret av sementbarrierer og et stoppskilt. Skiltstater er begrenset; fra 1997 var det piggtrådgjerder som pekte innover, en rad med stadionlys pekte mot et tomt felt, etc. Svarte bokser på stolper kan ha vært kameraer.

COLORADO

  • Trinidad – WWII tysk / italiensk leir blir renovert. Granada – Prowers County – WWII japansk interneringsleir Ft. Carson – Langs rute 115 nær Canon City

CONNECTICUT & DELAWARE

Ingen data tilgjengelig.

FLORIDA

  • Avon Park – Luftforsvarets skytterserie, Avon Park har et “ kriminalomsorg på basis ” som var en tidligere interneringsleir for andre verdenskrig.
  • Camp Krome – DoJ internerings- / avhørssenter, Rex 84-anlegget Eglin AFB – Denne basen er over 30 mil lang, fra Pensacola til Hwy 331 i De Funiak Springs. Anlegg med høy kapasitet, for tiden bemannet og befolket med noen fanger.
  • Pensacola – Federal Prison Camp Everglades – Det antas at et anlegg kan være hugget ut av villmarkene her.

GEORGIA

  • Ft. Benning – Ligger øst for Columbus nær Alabama delstatslinje. Rex 84-sted – Fanger hentet inn via Lawson Army flyplass.
  • Ft. Mc Pherson – US Force Command – Flere rapporter om at dette vil være det nasjonale hovedkvarteret og koordineringssenteret for utenlandsk / FN-troppbevegelse og internert samling.
  • Ft. Gordon – Vest for Augusta – Ingen informasjon på dette tidspunktet. Unadilla – Dooly County – Bemannet, bemannet FEMA fengsel på rute 230, ingen fanger. Oglethorpe – Macon County; anlegget ligger fem miles fra Montezuma, tre miles fra Oglethorpe.
  • Dette FEMA-fengselet har ingen ansatte og ingen fanger. Morgan – Calhoun County, FEMA-anlegget er fullt bemannet og bemannet – ingen fanger. Camilla – Mitchell County, sør for Albany. Dette FEMA-anlegget ligger på Mt. Zion Rd omtrent 5,7 mil sør for Camilla.
  • Ubemannet – ingen fanger, ingen ansatte. Hawkinsville – Wilcox County; Fem mil øst for byen, fullt bemannet og bemannet, men ingen fanger. Ligger på brannvei 100 / Upper River Road Abbeville – Sør for Hawkinsville på USAs rute 129; sør for byen utenfor rute 280 nær Ocmulgee River.
  • FEMA-anlegget er bemannet, men uten fanger. McRae – Telfair County – 1,5 mil vest for McRae på Hwy 134 (8th St). Anlegget ligger på Irwinton Avenue utenfor 8. St., bemannet og bemannet – ingen fanger.
  • Fort Gillem – Sørsiden av Atlanta – FEMA utpekt interneringsanlegg. Fort Stewart – Savannah-området – FEMA utpekt interneringsanlegg.

HAWAII

  • Halawa Heights-området – Kremeringsanlegg som ligger i åser over byen. Området er markert som en statlig avdeling for helselaboratorium.
  • Barbers Point NAS – Det er flere militære områder som kan utstyres for internering / deportasjon.
  • Honolulu – Forvaringsoverføringsanlegg på Honolulu flyplass som ligner på bygging som den i.
  • Oklahoma (pentagonformet bygning der fly kan taxi opp til).

IDAHO

  • Minidoka / Jerome Counties – WWII japansk-amerikansk interneringsanlegg muligens under renovering.
  • Clearwater National Forest – Nær Lolo Pass – Bare noen kilometer fra Montana State Line nær Moose Creek, rapporteres dette ubemannede anlegget å ha et flyplass i nærheten. Villmarksområder – Mulig beliggenhet. Ingen data.

ILLINOIS

  • Marseilles – Ligger ved Illinois-elven utenfor Interstate 80 på Hwy 6. Det er et relativt lite anlegg med en hette på 1400 fanger. Selv om den er liten, er den designet som fengselsanlegg med sperrede vinduer, men den virkelige røykepistolen er tilstedeværelsen av militære kjøretøyer. Å være lokalisert ved Illinois-elven er det mulig at fanger blir brakt inn av vann så vel som med vei og luft. Dette anlegget ligger omtrent 75 mil vest for Chicago.
  • Nasjonalgarden treningsområde i nærheten. Scott AFB – Fangehjørne for piggtråd rapporterte å eksistere like utenfor basen. Mer info trengs, ettersom et annet anlegg på basen antas å eksistere. Pekin – Denne føderale satellittfengselsleiren ligger også ved Illinois-elven, rett sør for Peoria. Det supplerer den føderale fengselsdommeren i Marion, som er utstyrt for å håndtere ytterligere befolkning utenfor på eiendommen.
  • Chanute AFB – Rantoul, nær Champaign / Urbana – Denne lukkede basen hadde WWII – epoke brakker som ble fordømt og revet ned, men det medisinske anlegget ble oppgradert og ytterligere inngjerding satt opp i området. Mer info nødvendig. Marion – Federal Penitentiary og satellitt fangeleir inne i Crab Orchard Nat’l Wildlife Refuge. Bemannet, bemannet, befolket fullt ut. Greenfield – To føderale kriminalomsorg “ satellittfengselsleirer ” som serverer Marion – befolket som ovenfor.
  • Shawnee National Forest – Pope County – Dette området har sett stor trafikk av utenlandsk militært utstyr og tropper via Illinois Central Railroad, som går gjennom området. Mistenkt beliggenhet er ukjent, men kan være i nærheten av Wien og Shawnee kriminalomsentre, som ligger 6 mi. vest for Dixon Springs.
  • Savanna Army Depot – NW-statsområdet ved Mississippi River. Lincoln, Sheridan, Menard, Pontiac, Galesburg – Statlige fengselsanlegg utstyrt for større utvidelser og i nærheten av motorveier og jernbanespor. Kankakee – Forlatt industriområde på vestsiden av byen (Rt.17 & Main) utpekt som FEMA interneringssted. Utstyrt med vanntårn, forbrenningsovn, er et lite toghage bak det og baksiden av anlegget omgitt av piggtråd vendt innover.

INDIANA

  • Indianapolis / Marion County – Dette er stedet vi diskuterte tidligere, Amtrak jernbanereparasjonsanlegg.
  • Dette store anlegget inneholder store 3-4 tommers gassledninger til store ovner (krematorier ??), landingsputer for helikopter, jernbanehoder for fanger, røde / blå / grønne soner for klassifisering / prosessering av innkommende personell, enveis turnstiles, brakker, tårn, høye gjerder med barberhøvel, etc.
  • Personell med myndighetsklarering som er vennlige mot patriotbevegelsen tok en guidet tur til anlegget for å bekrefte dette nettstedet. Dette nettstedet ligger ved siden av et lukket kjøleanlegg. Ft. Benjamin Harrison – Ligger i den nordøstlige delen av Indianapolis, har denne basen blitt tatt ut fra “ aktiv ” bruk, men deler er fremdeles ideelt omgjort til å holde internerte.
  • Helikopterlandingsområder eksisterer fortsatt for fanger som skal hentes inn med fly, land og jernbane. Crown Point – Over gaten fra fylkets fengsel, tidligere sykehus. En fløy som for tiden brukes til fylkets arbeidsutgivelsesprogram, 80% av anlegget fremdeles ubrukt.
  • Mulig FEMA interneringssenter eller holdeanlegg. Camp Atterbury – Anlegget blir konvertert til å holde fanger og kan skryte av to aktive forbindelser som for tiden er konfigurert for minimum sikkerhetsfengslede. Ligger like vest for Interstate 65 nær Edinburgh, sør for Indianapolis.
  • Terre Haute – Federal Correctional Institution, Satellite fangeleir og dødsanlegg. Utstyrt med krematorier rapportert å ha en kapasitet på 3000 mennesker om dagen. FEMA utpekt anlegg som ligger her. Fort Wayne – Denne byen som ligger i Nordøst-Indiana har et FEMA-utpekt interneringsanlegg, tilgjengelig med fly, vei og nærliggende jernbane. Kingsbury – Denne “ lukkede ” militærbasen ligger ved siden av en statlig fisk og naturvern.
  • En del av basen blir omgjort til en industripark, men den sørlige delen av denne eiendommen brukes fortsatt. Det grenser mot sør med jernbane, og er bemannet med noen utenlandstalende FN-tropper. En lokal politibetjent som jaktet og campet nær basen i viltbevaringen ble påbegynt, grovt opp, og advart av den engelsktalende enhetssjefen om å holde seg borte fra området. Det ble antydet til offiseren at familiens velferd ville avhenge av hans “ stillhet ”.
  • Ligger like sørøst for LaPorte. Jasper-Pulaski Wildlife Area – Youth Corrections farm som ligger her. Anlegget er “ lukket ”, men er fremdeles bemannet og blir “ renovert ”. Total kapasitet ukjent. Grissom AFB – Denne lukkede flybasen håndterer fortsatt mye trafikk, og har en “ statseid ” fengselsforbindelse på den sørlige delen av anlegget.:

UNICOR

  • Jefferson Proving Grounds – Southern Indiana – Dette anlegget var en aktiv base med testskyting som oppsto daglig. Deler av basen er åpnet for å opprette en industripark, men andre områder er fremdeles sterkt begrenset. En leir antas å være lokalisert “ downrange ”. Anlegget er utstyrt med et flyplass og har en nærliggende jernbanelinje.
  • Newport – Army Depot – VX nervegasslagringsanlegg. Her ble det holdt hemmelige møter i 1998 om tilsetningen av Kankakee River-vannskillet til Heritage Rivers Initiative. Hammond – stor innhegning identifisert i FEMA-utpekt by.

IOWA

  • Ingen data tilgjengelig.

KANSAS

  • Leavenworth – US Marshal’s Fed Holding Facility, US Penitentiary, Federal Prison Camp, McConnell Air Force Base. Forbunds dødsstraff.
  • Concordia – WWII tyske POW-leir pleide å eksistere på dette stedet, men det er ikke noe anlegg der på dette tidspunktet. Ft. Riley – Rett nord for Interstate 70, flyplass, nær byen Manhattan.
  • El Dorado – Forbundsfengsel omgjort til tvangsarbeidsleir, UNICOR-næringer. Topeka – 80 dekar er blitt omgjort til en midlertidig holdeleir.

KENTUCKY

  • Ashland – Federal fangeleir i Eastern Kentucky nær Ohio River.
  • Louisville – FEMA interneringsanlegg, som ligger i nærheten av det amerikanske marineordnanceanlegget. Militært flyplass som ligger ved anlegget, som ligger på sørsiden av byen.
  • Lexington – FEMA interneringsanlegg, National Guard base med tilstøtende flyplassanlegg. Manchester – Federal fangeleir som ligger i Dan Boone National Forest.
  • Ft. Knox – interneringssenter, muligens lokalisert nær Salt River, i et begrenset område av basen. Lokale patrioter anbefaler at svarte spesialstyrker og FNs grå helikoptre av og til sees i området.
  • Land Between the Lakes – Dette området ble erklært som en FN-biosfære og er et ideelt geografisk sted for interneringsanlegg. Area er en isthmus som strekker seg ut fra Tennessee, mellom Lake Barkley i øst og Kentucky Lake i vest. Bare knappe mil fra Fort Campbell i Tennessee.

LOUISIANA

  • Ft. Polk – Dette er en hovedbase for FN-tropper og personell, og et treningssenter for nedrustning av Amerika.
  • Livingston – WWII tysk / italiensk interneringsleir blir renovert?; halvveis mellom Baton Rouge og Hammond, flere mil nord for Interstate 12.
  • Oakdale – Ligger på amerikansk rute 165 omtrent 50 mil sør for Alexandria; to føderale interneringssentre rett sørøst for Fort Polk.

MAINE

  • Houlton – WWII tysk interneringsleir i Northern Maine, utenfor US Route 1.

MARYLAND, og DC

  • Ft. Meade – Halvveis mellom District of Criminals og Baltimore. Data nødvendig.
  • Ft. Detrick – Biologisk krigføringssenter for NWO, som ligger i Frederick.

MASSACHUSETTS

  • Camp Edwards / Otis AFB – Cape Cod – Denne “ inaktive ” basen blir konvertert til å inneholde mange New Englander-patrioter. Kapasitet ukjent.
  • Ft. Devens – Aktiv interneringsanlegg. Mer data trengs.

MICHIGAN

  • Camp Grayling – Michigan Nat’l Guard base har flere bekreftede interneringsleirer, klassisk oppsett med høye gjerder, barberhøvel, etc. Vaktstårn er veldig godt bygget, solid. Flere forbindelser i større innhegninger. Anlegg dypt inne i skogsområdet. Sawyer AFB – Upper Peninsula – sør for Marquette – Ingen data tilgjengelig.
  • Bay City – Klassisk innhegning med vakttårn, høyt gjerde, og nær skipshavn på Saginaw Bay, som kobles til Lake Huron. Kan være et deportasjonspunkt til utlandet via St. Lawrence Seaway. Sørvest – muligens Berrien County – FEMA interneringssenter. Lansing – FEMA interneringsanlegg.

MINNESOTA

  • Duluth – Federal Prison camp anlegget. Camp Ripley – nytt fengselsanlegg.

MISSISSIPPI

  • Disse nettstedene er bekreftede hoaxes. Hancock County – NASA teststed De Soto National Forest. “ Disse to antatte leirene i Mississippi eksisterer ikke. Medlemmer av Mississippi Militia har sjekket disse ut ved mer enn én anledning som begynner tilbake da de først dukket opp på Internett og i hele Patriot Movement. ” – Kommandør D. Rayner, Mississippi Militia.

MISSOURI

  • Richards-Gebaur AFB – ligger i Grandview, i nærheten av K.C.MO. Det er bygget et veldig stort interneringsanlegg på denne basen, og alt basepersonell er begrenset til å komme i nærheten av det. Ft. Leonard Wood – Ligger midt i Mark Twain National Forest i Pulaski County. Dette nettstedet har vært kjent for noen FN-trening, også hjemmet til den amerikanske hæren Urban Warfare Training School “ Stem Village ”.
  • Warszawa – Ubekreftet rapport om et stort konsentrasjonsleiranlegg.

MONTANA

  • Malmstrom AFB – FN-flygrupper stasjonert her, og muligens et interneringsanlegg.

NEBRASKA

  • Scottsbluff – WWII tyske POW-leir (renovert?). Nordvestlige, nordøstlige hjørner av staten – FEMA interneringsanlegg – mer data nødvendig.
  • Sør-sentrale del av staten – Mange gamle WWII-nettsteder – noen kan bli renovert.

NEVADA

  • Elko – Ti mil sør for byen. Wells – Camp ligger i O’Niel bassengområdet, 40 mil nord for Wells, forbi Thousand Springs, vest for Hwy 93 i 25 miles.
  • Pershing County – Camp ligger på I-80 mil markør 112, sørsiden av motorveien, omtrent en kilometer tilbake på fylkesveien og deretter like ved veien ca 3 / 4mi.
  • Winnemucca – Battle Mountain-området – ved foten av fjellene.
  • Nellis Air Force Range – Nordvest fra Las Vegas på rute 95.
  • Nellis AFB ligger like nord for Las Vegas på Hwy 604.
  • Stillwater Naval Air Station – øst for Reno . Ingen tilleggsdata.

NY HAMPSHIRE / VERMONT

  • Northern New Hampshire – nær Francis-sjøen. Ingen tilleggsdata.

NY JERSEY

  • Ft. Dix / McGuire AFB – Mulig deportasjonspunkt for internerte. Mange bilder tatt av interneringsforbindelser og lagt ut på Internett, denne leiren er velkjent. Anlegget er nå komplett og klart for belegg.

NY MEXICO

  • Ft. Bliss – Denne basen går faktisk rundt Texas State Line. Rett sør for Alomogordo, Ft. Bliss har tusenvis av dekar for folk som nekter å gå med “ New Order ”. Holloman AFB (Alomogordo) – Hjem til den tyske Luftwaffe i Amerika; hoved FN-base. Nytt anlegg som bygges på denne basen, ifølge nylige besøkende.
  • Mange tidligere USAF-bygninger er blitt revet ned av den travle og raskt voksende tyske militærstyrken som ligger her. Fort Stanton – brukes for tiden som et ungdoms interneringsanlegg omtrent 35 mil nord for Ruidoso, New Mexico.
  • Ikke mye informasjon om Lordsburg-lokasjonen. White Sands Missile Range – Brukes for tiden som et lagringsanlegg for FNs kjøretøy og utstyr. Observatører har sett dette materialet hentet inn på Whitesands jernbanespor i Oro Grande New Mexico omtrent tretti mil fra Texas, New Mexico Border.

NEW YORK

  • Ft. Trommel – to forbindelser: Rex 84 interneringsleir og FEMA interneringsanlegg.
  • Albany – FEMA interneringsanlegg.
  • Otisville – Federal kriminalomsorg, nær Middletown.
  • Buffalo – FEMA interneringsanlegg.

NORTH CAROLINA

  • Camp Lejeune / New River Marine Airfield – anlegget har renovert, okkupert WWII interneringsforbindelser og “ mock city ” som ligner Anytown, USA. Fort Bragg – Special Warfare Training Center. Renovert interneringsanlegg for andre verdenskrig. Andrews – føderalt eksperiment med å sette en liten by under beleiring.
  • Begynte med leting / jakt etter survivalist Eric Rudolph. Ingen personer ble tillatt inn eller ut av byen uten føderal tillatelse, og reiser gjennom byen var sterkt begrenset. De fleste innbyggere tvunget til å bo i hjemmene sine. Uregistrert baptistpastor fra Indiana som besøkte Andrews bekreftet disse fakta.

OHIO

  • Camp Perry – Nettstedet renovert; en gang brukt som POW-leir for å huse tyske og italienske fanger fra andre verdenskrig. Noen tjærepapirdekkede hytter bygget for å huse disse fangene står fremdeles. Nylig har konstruksjonen av flere brakker på 200 mann erstattet de fleste hyttene.
  • Cincinnati, Cleveland, Columbus – FEMA interneringsanlegg. Data nødvendig.
  • Lima – FEMA interneringsanlegg. Et annet anlegg som ligger i / nær gamle steinbrudd nær Interstate 75. Jernbanetilgang til eiendom, gjerder etc.

OKLAHOMA

  • Tinker AFB ( OKC ) – Alt basepersonell har mot å gå i nærheten av sivilt interneringsområde, som er under konstant vakt.
  • Will Rogers World Airport – FEMAs viktigste prosesseringssenter vest for Mississippi. Alt personell holdes utenfor sikkerhetssonen. Federal fangeoverføringssenter som ligger her (En femkantformet bygning der fly kan drosje opp til). Bilder er tatt, og dette nettstedet vil prøve å legge ut snart!
  • El Reno – Renovert føderalt interneringsanlegg med AKTUELL befolkning på 12 000 på rute 66.
  • McAlester – nær Army Munitions Planteiendom – tidligere WWII tysk / italiensk POW-leir utpekt til fremtidig bruk.
  • Ft. Sill (Lawton) – Tidligere interneringsleirer for andre verdenskrig. Mer data trengs fortsatt.

OREGON

  • Sheridan – Federal Prison satellittleir nordvest for Salem. Josephine County – WWII japansk interneringsleir klar til renovering. Sheridan – FEMA interneringssenter. Umatilla – Nytt fengsel oppdaget.

PENNSYLVANIA

  • Allenwood – Federal fangeleir som ligger sør for Williamsport ved Susquehanna-elven. Den har en nåværende innsatt befolkning på 300, og identifiseres av William Pabst som å ha en kapasitet på over 15 000 på 400 dekar.
  • Indiantown Gap Military Reservation – ligger nord for Harrisburg.
  • Brukes til WWII POW-leir og renovert av Jimmy Carter. Ble brukt til å holde cubanere under Mariel båtheis.
  • Camp Hill – Statsfengsel nær Army depot. Mye rom, som ligger i Camp Hill, Pa.
  • New Cumberland Army Depot – på Susquehanna River, som ligger utenfor Interstate 83 og Interstate 76.
  • Schuylkill Haven – Federal fangeleir, nord for Reading.

Sør-Carolina

  • Greenville – Ubesatt ungdoms fangeleir; total kapasitet ukjent.
  • Charleston – Naval Reserve & Air Force base, begrenset område på marinebase.

SØR DAKOTA

  • Yankton – Federal prison camp
  • Black Hills Nat’l Forest – nord for Edgemont, sørvestlig del av staten. WWII interneringsleir blir renovert.

TENNESSEE

  • Ft. Campbell – Ved siden av land mellom innsjøene; ved siden av flyplassen og US Alt. 41.
  • Millington – Federal fangeleir ved siden av Memphis Naval Air Station.
  • Crossville – Nettstedet for WWII tysk / italiensk fangeleir er renovert; fullførte brakker og bak leiren i skogen er et treningsanlegg med høye tette tau og et rappellerende dekk.
  • Nashville – Det er to bygninger bygget på statlig eiendom som definitivt er bygget for å holde fanger. Det er identiske bygninger – side om side på Old Briley Parkway. Høy piggtrådgjerde som krummer seg innover.

TEXAS

  • Austin – Robert Mueller Municipal flyplass har interneringsområder inne i hangarer.
  • Bastrop – Fengsel og militær kjøretøy motor pool.
  • Eden – 1500 seng privat drevet føderalt senter. For tiden holder ulovlige romvesener.
  • Ft. Hood (Killeen) – Nybygd , med tårn, piggtråd osv., Akkurat som den som er omtalt i filmen Amerika. Spott by for NWO-sjokkstyrkeopplæring.
  • Noen opptak av dette området ble brukt i “ Waco: A New Revelation ” Reese AFB (Lubbock) – FEMA utpekt interneringsanlegg.
  • Sheppard AFB – i Wichita Falls like sør for Ft. Sill, OK. FEMA utpekt interneringsanlegg.
  • Nord-Dallas – nær Carrolton – vannbehandlingsanlegg, nær utdannelse og jernbane.
  • Mexia – øst for Waco 33mi.; WWII tyske anlegg kan bli renovert.
  • Amarillo – FEMA utpekt interneringsanlegg
  • Ft. Bliss (El Paso) – Omfattende renovering av bygninger og fra hva patrioter har kunnet se, blir mange av disse bygningene som blir renovert omgitt av barberhøvel.
  • Beaumont / Port Arthur-området – hundrevis av dekar med føderale leire som allerede er bygget på storstilt interneringsleirdesign, komplett med de doble radene med kjedeleddgjerding med barberhøvel konsertina ledning på toppen av hver rad. Noen (men ikke alle) av disse fasilitetene brukes for tiden til statlige fanger med lav risiko som krever et minimum av tilsyn.
  • Ft. Verdt – føderalt fengsel under bygging på stedet til Carswell AFB.

UTAH

  • Millard County – Central Utah – WWII japansk leir. (Renovert?)
  • Ft. Douglas – Denne “ inaktive ” militære reservasjonen har en renovert WWII konsentrasjonsleir.
  • Migratory Bird Refuge – Vest for Brigham City – inneholder en interneringsleir fra andre verdenskrig som ble bygget før spillbevaring ble opprettet.
  • Cedar City – øst for byen – ingen tilgjengelige data. Wendover – WWII interneringsleir kan bli renovert.
  • Skull Valley – sørvestlige Camp William-eiendommer – øst for det gamle bombesortimentet. Leir ble ved et uhell oppdaget av en mann og sønnen hans som var kaninjakt; de ble oppdaget og arrestert. SW av Tooele.

Jomfru

  • Ft. A.P. Hill (Fredericksburg) – Rex 84 / FEMA-anlegget. Estimert kapasitet 45 000.
  • Petersburg – Federal satellitt fangeleir, sør for Richmond.

WEST VIRGINIA

  • Beckley – Alderson – Lewisburg – Tidligere interneringsleirer for andre verdenskrig som nå er omgjort til aktive føderale fengselskomplekser som kan holde flere ganger sin nåværende befolkning. Alderson er for tiden en kvinnelig føderal reformatorisk.
  • Morgantown – Federal fangeleir som ligger i det nordlige WV; rett nord for Kingwood.
  • Mill Creek – FEMA interneringsanlegg.
  • Kingwood – Nybygd interneringsleir ved Camp Dawson Army Reservation. Mer data trengs på Camp Dawson.

WASHINGTON

  • Seattle / Tacoma – SeaTac Airport: fullt operativt føderalt overføringssenter
  • Okanogan County – Borders Canada og er et sted for en massiv konsentrasjonsleir som er i stand til å holde hundretusener av mennesker for slavearbeid. Dette er sannsynligvis et av stedene som vil bli brukt til å holde harde kjernepatrioter som vil bli holdt fanget resten av livet.
  • Sand Point Naval Station – Seattle – FEMA interneringssenter ble brukt aktivt under WTO-protestene i 1999 for å klassifisere fanger.
  • Ft. Lewis / McChord AFB – nær Tacoma – Dette er et av flere steder som kan brukes til å sende fanger utenlands for slavearbeid.

WISCONSIN

  • Ft. McCoy – Rex 84-anlegg med flere komplette intermentforbindelser.
  • Oxford – Sentral del av staten – Federal prison & staellite camp og FEMA interneringsanlegg.

WYOMING

  • Heart Mountain – Park County N. of Cody – WWII japansk interment camp klar til renovering.
  • Laramie – FEMA interneringsanlegg
  • Sørvest – nær Lyman – FEMA interneringsanlegg
  • East Yellowstone – Bemannet interneringsanlegg – Undersøkende patrioter ble arrestert av europeiske soldater som snakket på et ukjent språk. Forbundsregjeringen overtok varetekt av personene og arrangerte løslatelse av dem.

ANDRE BELIGGENHETER I USA

Det er mange andre steder som ikke er oppført ovenfor som er verdige å vurdere, men som må verifiseres. Så godt som alle militære reservasjoner, innlegg, baser, stasjoner og depoter kan anses som svært mistenkte (fordi det er “føderal” land).

Sannsynligheten for at et nettsted blir mistenkt øker med transporttilgang til stedet, inkludert flyplasser / flystriper, jernbanehoder, farbare vannveier og havner, utdanningen og amerikanske motorveier. Noen anlegg er “ forkledd ” som industrielle eller kommersielle eiendommer, kamuflert eller til og med helt inneholdt i store bygninger (Indianapolis) eller fabrikker. Mange bygninger i byen ble ledige under avindustrialiseringen av Amerika har blitt rolig anskaffet og holdt, noen ganger ettermontert for sin nye bruk.

Hvis du ønsker å lære om The Rise of FEMA, laget Alex Jones en enestående . Du kan se på Politistat 4: The Rise of FEMA her. Det er over 2 timer, men verdt tiden din. Selv om du ikke er tilhenger av AJ, er dokumentaren en må-se.

abonnert

Tror jeg prøvde hardt? Kjøp meg en kaffe

Keep Me Writing! Gjør en KoFi-donasjon

LES NESTE:

COVID MASK PSYOP: Det virkelige formålet med masker er IKKE HVA DU TENKER! WEF + Bilderberg, AGENDA 2050COVID MASK PSYOP: The REAL Purpose of Masks is NOT WHAT YOU THINK! WEF + Bilderberg, AGENDA 2050

AGENT131711AGENT131711·

·11. DESEMBER 2023

11. DESEMBER 2023

COVID MASK PSYOP: Det virkelige formålet med masker er IKKE HVA DU TENKER! WEF + Bilderberg, AGENDA 2050

PSYOP: en psykologisk operasjon utført av militæret, vanligvis rettet mot å påvirke fiendens sinnstilstand på ikke-kombative måter. Imidlertid vil jeg legge til denne definisjonen, “ for å oppnå et mål som ikke er i tråd med allmennhetens enighet.

Les hele historienRead full story


Møt Covid CRISIS-AKTORER: IKKE konspirasjonsteori. LITERALE AKTORER. Meet the Covid CRISIS ACTORS: NOT Conspiracy Theory. LITERAL ACTORS.

AGENT131711AGENT131711·

·12. OKTOBER 2023

12. OKTOBER 2023

Møt Covid CRISIS-AKTORER: IKKE konspirasjonsteori. LITERALE AKTORER.

Dette er ikke et “ Conspiracy Theory ” innlegg. Menneskene som vises på denne listen er bokstavelige skuespillere, og jeg skal vise deg bevisene i dag. Fordi dette ikke er “ teori ”, for å kvalifisere seg som skuespiller på denne listen, må ett eller flere av følgende være sanne

Les hele historienRead full story


MEGA LAND GRAB! EPA nettopp utnyttet kontrollen av ALLE VANN i mars 2023MEGA LAND GRAB! The EPA Just Seized Control of ALL WATER in March 2023

AGENT131711AGENT131711·

·24. AUGUST 2023

24. AUGUST 2023

MEGA LAND GRAB! EPA nettopp utnyttet kontrollen av ALLE VANN i mars 2023

Det startet faktisk i 2014, i et trekk lovgivere og bønder kalt “ verdens største landfang ”; Environmental Protection Agency ba om jurisdiksjon over alle offentlige og private strømmer i USA som er

Les hele historienRead full story


1992 Chemtrails Program: Bør vi spraye svovelsyre eller støv? 1992 Chemtrails Program: Should We Spray Sulfuric Acid or Dust?

AGENT131711AGENT131711·

·26. OKTOBER 2023

26. OKTOBER 2023

1992 Chemtrails Program: Bør vi spraye svovelsyre eller støv?

La meg presentere deg for National Academies of Sciences, Engineering and Medicine, NASEM, kort sagt (vi vet alle at det eneste som er verre enn en fryktet forkortelse på 5 bokstaver, er en elendig 6-bokstav). I 1992, bare noen år før den myke lanseringen av “

Les hele historienRead full story


kilder:

FULL TOUR VIDEO:

https://www.fema.gov/sites/default/files/2020-07/planning-considerations-evacuation-and-shelter-in-place.pdf

https://www.fema.gov/sites/default/files/documents/fema_2022-2026-strategic-plan.pdf

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.