Disney, “Child Molester Program” og FBI: Sex Ed Conspiracy – THE FINAL CHAPTER (DEL 6)Disney, the “Child Molester Program” & the FBI: The Sex Ed Conspiracy – THE FINAL CHAPTER (PART 6)

Endelig å grave oss ut av dette enorme kaninhullet…Finally digging our way out of this massive rabbit hole…

AGENT131711AGENT13171113. JUNI 2024

JUN 13, 20241919

1155

DelShare

La oss starte her: Kjente du Rockefeller og Walt Disney var søskenbarn?

Kanskje det forklarer hvorfor Mr. Rockefeller skrev Historien om Walt Disney?

Mer om det på et øyeblikk. Men først, hvordan dette endte opp med å bli en seksdelt serie:

Alt jeg ønsket å vite var når og hvordan nøyaktig X-Rated bøker havnet i barneskolebibliotekene. Du vet, disse skitne bøkene som foreldre konfronterer skolestyrene med for øyeblikket: (1:46 video)

Jeg trodde virkelig det ville være et enkelt svar. Jeg antok at en gang i løpet av det siste tiåret, et ødelagt individ fikk ansvaret for å opprette bokbestillingslister, og at jeg med litt graving kunne avsløre hvem denne personen er, men for mitt fullstendige sjokk, det var ikke svaret overhodet. Jeg sporet Sex Ed Conspirasjon tilbake til Hugh Hefner som på 1960-tallet, finansiert SIECUS som var grunnlagt av administrerende direktør for Planned Parenthood. SIECUS ble deretter utpekt som formidler av Sex Ed; de ville lage materialene, designe kursene og viktigst av alt, bestemme hvem som vil bli utestengt fra å se på materialene, som var alle andre enn Sex Ed-instruktører. Den SIECUS-forfattere var bokstavelige kommunister. (1960-tallet sex ed lysbilder 🙂

Materialene fra 1960-tallet viste at Sex Ed-klasser sendte lysbildefremvisning som lærte barna hvordan det ene dyret etter det andre har sex, i grafisk detalj.

Lysbildene gjorde da det samme for mennesker…

Men selv det var ikke svaret på spørsmålet om når og hvordan disse materialene kom inn på skolene.

Jeg oppdaget at Hugh Hefners helt var Alfred Kinsey, en massiv pedofil hvem publiserte offentlige bøker som detaljerte barn, så små som 1 MÅNED GAMLE, blir molestert. Disse “studier” ble finansiert av Rockefeller Foundation og ble rost som banebrytende forskning. De drev Kinsey til berømmelse, så mye at på 1950-tallet Kongressen brukte studiene sine til MINDRE straff for molestering av barn fordi Kinsey studier bevist barn likte å bli molestert! Men selv det var ikke svaret.

Før Kinsey var president Truman, som etablerte en gren av FN kalt UNESCO, som ble grunnlagt i frimurerverdier. I følge en bok utgitt i 1964, UNESCO var så innebygd i En verdens agenda (En-verdens regjering og en-verdens valuta) det de krevde at historiebøker skulle skrives om! UNESCO ville utpeke SIECUS som produsent av retningslinjer for seksuell utdanning for FNs medlemsland, noe som betydde Planned Parenthood ble i det vesentlige gjort til EN BRANCH AV DE FORENEDE NATIONENE! Men det var fremdeles ikke svaret…

FN trengte ikke hjelp til å komme videre med enverdens regjering og valutaordning, men de trengte hjelp med One-World Religion-aspektet av det … så de rekrutterte POPE. FRIGGINEN ‘ POPE! Til og med Katolske erkebispedømmer i Chicago presset på for Sex Ed-agendaen og ba lærere om ikke å fortelle det til foreldrene! Men selv dette var ikke svaret…

Tilbake i 1920-tallet, KKK var rasende over at amerikanere var patriotiske. De var så sprek at frustrasjonen deres er dokumentert i deres skriftlige materiale fra den tidsrammen. For å ødelegge patriotisme måtte barn læres å hate landet sitt. Siden ingen foreldre noen gang ville ha vurdert å lære barna sine dette, en tomt ble utviklet for å gjøre skolen obligatorisk.Mens hjemmeskole var et alternativ, skulle det demoniseres. Det skulle kalles faktum at barn som får en hjemmeskoleutdanning vil være dårligere enn de som får en profesjonell utdanning gjennom det myndighetskontrollerte skolesystemet. Når barn ble satt inn på skolene, kunne planen fortsette … og fortsette med det. Men selv dette var ikke svaret!

Noen år før KKK planla å utvanne patriotisme, ble Chicago i 1913 den første byen som krevde Sex Ed for videregående skoler, men den ble raskt overmannet av katolikker og konservative. Den katolske og konservative bevegelsen var så sterk at dette programmet ble ansett Død ved ankomst og fjernet fra skolene. Hvem sto bak Sex Ed-bevegelsen fra 1913? Ved første øyekast, Dr. Ella Flagg Young:

Men på dypere forskning, Dr. Flagg Young var bare bevegelsens offentlige ansikt. Bak legen sto Sosial hygiene organisasjoner. Hva var sosialhygieneorganisasjonene? En hel haug med forskjellige enheter med uttrykket Sosial hygiene i deres navn, alle presser på for det samme progressiv mål om å få seksualundervisning inn i skolene:

Den viktigste av Sosial hygiene enheter var den Bureau of Social HygieneHvem sto bak Bureau of Social Hygiene? Svar: Dette er en annen mindf * ck i seg selv. I 1910, John D. Rockefeller Jrble utnevnt til å undersøke hvitt slaveri i New York City. Han uttalte at en permanent organisasjon ble pålagt å fortsette denne forskningen, så i 1911, Komiteen for tre (Mr. Rockefeller, Jr., Paul Warburg og Starr Murphy) utviklet skattefinansiert Bureau of Social Hygiene. Så snart organisasjonen ble dannet, utvidet dens formål til å omfatte studier sykdommer. Dette knyttet til Sex Ed så vel som den Eugenikkbevegelse (som er mye galere enn vi noen gang har blitt fortalt, les stykket mitt på det.Dette betyr at vi kan spore Sex Ed Agenda tilbake til Rockefeller på begynnelsen av 1900-tallet!

Så inn Del 5 av denne serien, så vi på utviklingen av agendaene de siste 40 årene og koblet prikkene med noen av karakterene som var involvert, inkludert Satan-kirken, Madonna, Marilyn Manson, Hugh Hefner, paven, frimurerne og mer. Annet enn å skyve pedofilen Alfred Kinseys ubehag Kinsey Belief System, det så ut til å være en forbindelse til blant mange av disse personene, så i dag skal vi se på Disney og hvordan Walt, så vel som hans selskap, er koblet til denne ordningen.

The Influence of Punk: Madonna på 1980-tallet | Barnebys Magazine

WALT DISNEY, FBI OG “ BARN MOLESTER PROGRAM ”

Lat som om du er en FBI-agent, og du oppdager at barn blir molestert, akkurat her i USA, på jorda til hjemlandet du har sverget for å beskytte. Hva er handlingsplanen din? Setter du raskt opp et team for å ta ned de onde gjørerne? Nei! Tilordner du agenter til døgnet rundt overvåking? Absolutt ikke! Skynder du deg til kongressen og informerer dem om at noe må gjøres pronto for å redde disse barna? Ikke vær dum! Det du gjør er selvfølgelig å møte Mr. Walt Disney, for hvis noen kan stoppe pedofilien, er det Walter!

Så i januar 1961 møtte direktøren for FBI Walt Disney for å diskutere Child Molester Program. Ja, det ble kalt Child Molester Program. Ikke Stopp Molestation-programmet eller WTF! Hvorfor blir barna molestert program. Ikke Holy Sh * t! Vi kan ikke tro at dette skjer i USA-programmet eller Lyd alarmen, barn blir berørt program. Nei. Det ble kalt Child Molester Program, men ikke vær en konspirasjonsteoretiker….

Dette seks-siders, super vanskelig å lese dokumentet starter med å si “ … samtalen drev inn i kidnappings voldtektsmordet på Rosa Marie Riddle, seks år gammelt barn som var kidnappet fra en arbeidsleir i nærheten av Shafter, California…” – Arbeiderleir? Hva?!

Dokumentet fortsetter med å si at direktøren for FBI hadde startet et program som innebar distribusjon “ barnemesterplakater ” til skolebarn slik at de ville være, sitat, “ imponert med passende forholdsregler hvis de skulle kontaktes av en fremmed ”. Disney svarte at han likte programmet og sa at han kunne lage en film ved hjelp av kjente Disney-figurer for å lære barn om barnemolestere.

Selv om det kan høres fantastisk ut at Disney møtte FBI for å bekjempe rovdyr, er det mye mer med historien, og det er urovekkende for å si det mildt.

Det som virkelig er sprøtt med at FBI-direktøren hadde et møte med lukket dør med en tegneserie-animatør for å stoppe pedofili i 1961, er hvem FBI-direktøren var; J. Edgar Hoover. Hoover var en homoseksuell som levde et hemmelig liv. Faktisk, Hoover hadde blitt arrestert på sexanklager som involverte en ung mann i New Orleans. En annen påstand ble fremsatt om at Hoover, “ falt med tenåringsgutter i løpet av hans vanlige sommerferie i California. ”. Denne beskyldningen ble bekreftet av en offiser for LAPD. Han hevdet at han gjennomførte intervjuer med barn under en pedofil etterforskning og Hoovers navn kom opp gjentatte ganger. Så vi har et pedofil FBI-direktørmøte med Walt Disney for å diskutere Child Molester Program. Men det er en annen vri på historien … Walt Disney var også kjent som en skapd homoseksuell som hadde tendenser for veldig unggutter, som Bobby Driscoll.

Bobby var et barn som signerte med Disney i 1946. Han opptrådte i en rekke Disney-produksjoner inkludert Peter Pan. I en bok med tittelen Hollywood Babylon II, forfatteren Kenneth Anger diskuterer Walt’s tilbøyelighet til pedofili involverer unge Driscoll. “ Noen animatører uttalte at sjefen [Walt Disney] så ut til å ha forelsket seg i gutten. ”. Som så mange barndomsstjerner i bransjen, viste unge Bobby tegn på traumer fra overgrep mot barn. Han ble narkoman i en alder av 17 år og døde dessverre av overdose noen år senere. Tilbake til historien: I 1961 møttes to homoseksuelle pedofile for å diskutere Child Molester Program

Ikke bare var Walt involvert i den amerikanske regjeringen (og sannsynligvis unge gutter), han var også involvert med sin fetter, Rockefeller.

Som du sikkert allerede vet, etablerte Rockefeller Befolkningsrådet på begynnelsen av 1950-tallet. Som navnet tilsier, var målet for rådet å takle (da stupe) befolkningsvekst. Rådet var en talsmann for eugenikk, sterilisering, å sette fruktbarhetsreduserende midler i mat- og vannforsyningen og til og med ønsketregjeringen til fullstendig å regulere retten til å få barn.

Disney Population Council var et partnerskap mellom Walt Disney Productions og Befolkningsrådet. Gjennom dette partnerskapet ville Disney bruke sine animasjonsevner og kjente karakterer for å presse befolkningskontroll og “ familieplanlegging ” (abort).

Årsaken til at dette er så interessant knyttet til Sex Ed Agenda er fordi filmene ble utgitt i de samme årene Planned Parenthood, gjennom SIECUS, ble offisielt innebygd i skoler og varslere lekket innhold som demonstrerte hvor skitne disse programmene var (lysbildene fra tidligere er noen få eksempler. Les del 1 for mer), som er samtidig med Child Molester-programmet.

I 1968, a Familieplanlegging tegneserie ble designet av Disney ved å bruke den verdensberømte Donald Duck for å spre budskapet til barn. Denne 10-minutters presentasjonen inneholdt et overordnet tema for stjære kommer på grunn av overbefolkning, du og moren din kommer til å bli syke og den eneste måten å stoppe det på er ved familieplanlegging via å ta piller eller besøke en “ familieplanleggingsklinikk ”.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/t2DkiceqmzU?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Disney ville fortsette å produsere minst to ekstra filmer for Befolkningsrådet, hvorav den ene skulle inkludere informasjon om kondomer, IUD og sterilisering (eugenikk!).

For å legge til det rare i hele saken,filer innhentet gjennom nylig FOIA forespørsler avslører det DoD og CIA har støttet og påvirket produksjonen av hundrevis av filmer og TV-serier, hvorav mange eies av The Walt Disney Company. Pokker, bare mellom 2005 og 2017 var det 900 show som mottok skattefinansiering fra Pentagon!

Betydningen at regjeringen vår, inkludert vårt, overlater skattedollarene våre til selskaper som Disney, slik at de kan kjøre Rockefeller / Planned Parenthood / FN / Freemason Agenda på oss. Og ikke glem, Disney er en offisiell amerikansk militær PSYOP-partnerIkke relatert tenkte jeg, i stedet for å skrive “ FN / Rockefeller / Frimurer / Planned Parenthood ”, siden de alle er de samme tingene, kan vi gi dem nytt navn “ United Rockmasonhood ”, hva tror du?

Som om ting umulig kunne bli mer bisarre med Disney…

Keep Me Writing! Gjør en KoFi-donasjon

DISNEY, A SENATOR, EPSTEIN & THE MISSING PEOPLE

Så det var denne demokratiske senatoren fra Maine som het George Mitchell. Han fungerte som senator fra 1980 til 1995 og som leder for senatets majoritet fra 1989 til 1995. Etter at han forlot vervet fungerte han som styreleder i The Walt Disney Company fra 2004 til 2007. I 2021, da Epstein dokumenter ble til slutt useglet, de avslørte at offeret Virginia Roberts-Giuffre hadde anklaget den demokratiske senatoren i Maine slått-Disney-stort skudd for ikke bare å være pedofil, men for å voldta henne da hun var mindreårig. Dette fikk Truthers til å begynne å se på forbindelser mellom Disney og Epstein, og de oppdaget noen ganske sprø. Kjente du Disney Cruise Lines, som er designet spesielt for barn, sponset a snorkling ekspedisjon til Epstein Island (Lille Saint James) som i hemmelighet var kjent for handel med kjønn av barn?

Hvis du leser stykket mitt Amerikanske tragedier om ikke-innarbeidet land, du vet allerede at alle Jomfruøyene er ikke-innarbeidet, noe som betyr at de ikke faller inn under lovene til tradisjonell regjering. I det stykket oppdaget vi også Martha’s Vineyard, Bohemian Grove og til og med Las Vegas, der masseskytingen av Route 91 Harvest Festival fant sted alle på Unincorporated Land.

Da journalister begynte å grave i cruise oppdaget de at mellom 2000 og 2014 gikk 200-300 passasjerer fra cruiseskip! Til og med ansatte på cruiseskipet hadde forsvunnet!

Hvor mange av dem manglet spesielt knyttet til Epstein Island? Jeg vet ikke, men hva en fenomenal måte å stjele mennesker til onde formål; ikke-innarbeidet land kombinert med sjørett = i utgangspunktet ingen lov i det hele tatt. Og hvorfor skulle Disney planlegge et cruise til den bestemte øya til å begynne med? Sikkert var det andre øyer tilgjengelig som ikke involverte en kjent pedofil som opererte en menneskehandel og utpressing.

DISNEY & AGENDAS

Walt, George Mitchell og J Edgar Hoover var ikke de eneste mennene som var bundet til Disney og anklaget for pedofili. De siste årene:

  • En av Disneys regissører, Victor Salva, ble dømt for å ha krenket en gutt og filmet en av de seksuelle overgrepene.
  • Tidligere Walt Disney Company utøvende Michael Laney har blitt dømt til 81 måneders fengsel for fire tellinger av førstegrads seksuelle overgrep som involverte en 7 år gammel jente.
  • Direktør for musikkutgivelse hos Disney Jon Heely,  som ble arrestert på tre tellinger av uekte og uklare handlinger mot et barn, blir beskyldt for å ha misbrukt to mindreårige jenter.
  • Flere pedofile ringer som involverer Disney har blitt avdekket gjennom årene, involverer dusinvis av Disney-ansatte som strekker seg i stillinger fra billettsalg til nattskiftledere.

Jeg er sikker på at det er mange flere. Så er det noen overraskelse i 1998, Post kjørte en historie om Disney motsetter seg Internet Pornography Bill “COPA? Formålet med lovforslaget var å begrense mindreåriges tilgang til alt materiale på definert som skadelig for mindreårige. Disney var så imot regningen at lobbyistene deres prøvde å stoppe progresjonen av den helt. Selv om lovforslaget vedtok, trådte det aldri i kraft fordi tre separate rettssakerrunder førte til at Høyesterett til slutt drepte lovforslaget! Til slutt fikk Disney ønsket, ingenting var utenfor grensene, og de fortsatte å laste filmene sine med seksuelle bilder og kjent pedofil symbolikk som samsvarer feilfritt med agendaene: (1:29 video)

Videre bruk av pedosymbolet:

Jepp, der er det:

Boy Lover-pedofilsymbolet vises til og med i The Mighty Ducks fra 1992!

Og visste du at alle Disney-prinsessene er mindreårige? (46 sekunder)

CLUB 33

Mens jeg undersøkte denne artikkelen, så jeg ofte folk som hevdet Walt Disney var en frimurer på 33 grader med et stort bevis som Club 33, så jeg ønsket å bekrefte det.

I 1967 åpnet Walt Disney Club 33 inne i Disneyland Park i California.

Club 33 Disneyland
Club 33 Disney verdensdør
feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Club 33 har en $ 25 000 initieringsgebyr per person + $ 10 000 i året medlemskontingentHer er hva du får for pengene dine:

En heis:

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

En byste:

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Et fancy tøyserviett på en tallerken:

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

En matchende kopp:

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Litt # 33 sjokolade. For de som ikke vet, er tallet 3 en pilar i frimureriet. 3, 6, 9 og 18 (som er 6 + 6 + 6) kommer ofte opp relatert til organisasjonen.

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Du får se dette rommet:

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Du kan faktisk se begge sider av rommet:

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Et måltid som koster $ 130 per person

Som inkluderer en liten salat i en stor bolle

En liten forrett på en stor tallerken

Et utvalg av ostemerker på en stor tallerken

En virkelig enorm plate

En skål i passende størrelse

Og en United Rockmasonhood-kaffe

Hvis du vil ha vin er det en ekstra $ 95 per person. Absolutt verdt hver krone på $ 10.0000 per år, hvis du spør meg!

feiret bursdag-eksklusiv-Disneyland-I-laget-liten-foto-journal-ørehoder-Disney-fans-til-se-Inside-Look-Club-33

Medlemmene inkluderer:

  • Elton John
  • Tom Hanks
  • Neil Patrick Harris
  • John Stamos
  • Katy Perry
  • Tiger Woods – rekrutterer bokstavelig talt unge menn til frimurerordenen. Jeg glemte hvilken artikkel jeg skrev om dette i, men han bruker Foundation for å gjøre det. Det sa så riktig veldedighetsnettstedet hans som jeg inkluderte skjermbilder av i hvilken artikkel det var. Kanskje det var det NASA del 4: frimurere i verdensrommet?
  • Robin Lopez
  • Brooke Lopez
  • Mariah Carey
  • Dick Van Dyke
  • Rebel Wilson
  • Gwen Stefani
  • Dwayne Johnson
  • Jason Bateman
  • Josh Gad
  • Ginnifer Goodwin
  • Jimmy Kimmel

Men av en eller annen grunn de fleste kjendiser holde Disney-medlemskapet hemmelig så vi vil aldri vite hvem som er medlem. Hvem hadde trodd at et VIP-medlemskap til restaurant i en temapark for barn ville være så hysj?

Jeg klarte ikke å finne direkte bevis på at Walt Disney var frimurer, men han var faktisk en DeMolay som er en frimurerordre for ungdom:

DeMolay-organisasjonen ble oppkalt etter den siste stormesteren for riddertemplaren:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/8hVL-4z9nLw?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Selv om jeg ikke finner noen direkte bevis på at Walt er en frimurer, er jeg helt enig i at han helt sikkert virker som en, og selv om han ikke var det, var han baller dypt inne agendaene.

DISNEY & AGENDAS

Bortsett fra at Walt er en statlig eiendel av en eller annen form og rally bak befolkningskontrollbevegelsen, er Disney en sentral aktør i den nåværende SIECUS (Planned Parenthood / FN / Hugh Hefner / Alfred Kinsey) Agenda. Spesielt brukes Disney for tiden for å fremme LHBTQ-aspektet av agendaen som beskrevet i Retningslinjer for seksualitetsutdanning i 2004, skrevet av SIECUS og brukt av FN som retningslinjer for Sex Ed-programmer for medlemsland. Selv om SIECUS-retningslinjene ble publisert i 2004, ser de ut til å fortsatt være de gjeldende retningslinjene, med stort fokus på kjønn og stolthet.

I løpet av noen år etter publiseringen i 2004, Disney begynte å sette inn Agenda karakterer i filmene deres. Hvis du ser på datoene, kan du tydelig se at denne agendaen raskt blir satt opp:

2012-2016,Gravity Falls (Disney Channel) inneholdt to politifolk bekreftet som et homofilt par.

2016Zootopia inneholdt et homofilt par

2017Star vs. Forces of Evil episoden med tittelen “Just Friends” inneholdt konsertgjengere som begynte å kysse, inkludert par av samme kjønn

2018Marvel Rising: Secret Warriors (Disney Channel og Disney XD) Utvalgt a Latina lesbisk superhelt samt en person som har to mødre.

2019SparkShorts serien inneholdt en homofil hovedperson og et kyss av samme kjønn.

2020, en animert kortfilm med tittelen Ute hadde premiere på Disney +. En karakter forsøkte å skjule et innrammet bilde av ham og kjæresten fra foreldrene av for deres avvisning.

2020Uglehuset inneholdt en bifil hovedperson og forskjellige andre LHBTQ-tegn inkludert bifile, lesbiske og en ikke-binær. Serien introduserte de / dem pronomen.

2020, en episode DuckTales, “De satte en Moonlander på jorden!” inneholder løytnant Penumbra, en lesbisk karakter.

2022, seriedirektøren til Den stolte familien: Louder og Prouder og Rise Up, Sing Out, sa at hun la til queerness uansett hvor hun kunne i prosjektene hun jobbet med for Disney, og at 50% av karakterene i innholdet opprettet av Disney General Entertainment ville være “fra minoritetsgrupper. ”

2022, En annen Uglehuset episode “Skyer på horisonten” hadde det første kyss av samme kjønn mellom hovedpersonene i en Disney-animert serie.

2022Merkelig verden inneholdt Ethan Clade, den første homofile hovedpersonen i en Disney-animasjonsfilm.

2023Elemental inneholdt den første ikke-binære hovedpersonen og en annen karakter bruker de / dem og hun / hennes pronomen.

Jeg garanterer at jeg mangler mye mer som burde være på den listen.

Mens det foregikk, begynte Playboy-magasinet oftere å publisere transpersoner kvinner og homofile menn i magasinet deres, vel vitende om at magasinet blir lest av rette menn:

Synes noen av noe kjønn faktisk at dette er attraktivt? Det er ikke engang et godt bilde, FFS.

Bretman Rock lager historie som første åpent homofile mannlige Playboy Cover Model – Centennial World: Internet Culture, Creators & News

Playboy begynte til og med å bruke rette menn fordi agendaen er alt som betyr noe:

De vil brenne virksomheten til grunn før de forlater The Agenda.

Bad Bunny Playboy.

LGBTQ-agendaen er utrolig viktig av mange grunner. For det første er det en fenomenal metode for befolkningsreduksjon at to personer av samme kjønn ikke kan formere seg uten hjelp av vitenskap og vitenskap kan lett kontrolleres av regjeringen. Bak lukkede dører har Population Control Movement påpekt at en stor mengde innbyggere kan overhale den lille befolkningen av kontrollører, derfor er en reduksjon i befolkningsveksten obligatorisk for det de har planlagt.

Men enda viktigere, Kreftene som er vet det forvirrede mennesker er lett kontrollerte menneskermens sinn som er vissekan ikke kontrolleresHver kult i historien har vært avhengig av at folk leter etter noen som gir dem retning. Dette betyr at for at kulturen til The Agendas skal lykkes, må samfunnet slik vi kjenner det bli det bibelske Tower of Babble. Ungdom vil bli lært at kjønn er deres identitet ennå kjønn er ensosial konstruksjon , Selv om kjønn er deres identitet, eksisterer det derfor heller ikke. Maskulinitet skal fordømmes og gutter vil bli oppfordret til å bli jenter mens skoler og media samtidig vil kringkaste at kvinner er andre klasses borgere som aldri vil bryte gjennom det usynlige glasset tak. Tenåringsjenter vil bli fortalt at menn ikke tjener noe formål, og å redde deg selv for ekteskap gjør deg til en Prude. Vantro vil bli berømmet. Arv vil bli erstattet av Race og leksjonsplaner vil bli opprettet rundt hudpigmentering. Mennesket vil bli lært å hate sin medmann, men stoler på regjeringen fordi denne som han skal oppfatte holder ham trygg. En ufødt baby vil være en verdiløs klump av celler at en mor har rett til å ødelegge i stedet for å beskytte. Alle skal lære at menneskeslekten utviklet seg fra primater og at dinosaurbeina beviste The Theory of Evolution som motbeviste både Bibelen og Gud, derfor er det du gjør i løpet av din korte tid på denne jorden meningsløst og uten . Og til slutt vil enhver diskusjon av ideer være forbudt med mindre ideene er i tråd med The Agendas … men The Agendas kan bare fortsette med en folkerik av usikre sinn… som alle begynner med å ødelegge identiteten til meg selv.

Gjennom skoler og selskaper som Disney blir et barn bombardert med Agenda-meldinger, både åpenlyst og skjult. Ved å bruke symbolrepetisjon er en regnbue ikke lenger et vakkert naturfenomen på himmelen, det er nå en logo for en av de største kultene i verden. Det er hjernevask og propagandateknikker perfeksjonert gjennom militære svarte PSYOPS-enheter og MKUltra.

Disney Rainbow-kolleksjon
Mikke Mus Ryggsekk – Disneyland – Rainbow Disney Collection
rainbow disney-kolleksjon
Disney Rainbow Collection 2020 Mickey Mouse Plush – Medium – 15 ½''

Men det er ikke bare Disney som promoterer The Agenda, og jeg tror du vil finne dette like interessant som jeg gjorde. SeaWorld er også inne på agendaene og har til og med en 2SLGBTQQIA + seksjon i gavebutikken deres. Vet du hvem opprinnelsen til Sea World sporer tilbake til? Jeg gjorde ikke…

Sea World eies av AECOM. AECOM røtter spores tilbake til oljeindustrien, og du vet tydeligvis hvem det betyr! Nå får du dette for øyeblikket, AECOM er en del av 15 minutters smarte byer Agenda, som ble pioner av Rockefeller Foundation:

OG DE ER PARTNERE!

Visst virker det som om alle veier fortsetter å lede tilbake til Rockefellers, ikke sant?

DE LANGSIKTIGE EFFEKTENE AV SEX ED-KONSPIRASIEN

For å avslutte denne serien, ville jeg fortelle deg hva som har skjedd siden Seksuell utdanning, nå ringt Seksualitetsopplæring, ble vellykket satt inn på skoler på 1960-tallet.

Samtidig som Sex Ed ble innebygd i skolesystemet og J. Edgar Hoover møtte Walt Disney for å diskutere Child Molester Program, pornografi som involverte mindreårige begynte å vises i USA. Bare en håndfull år senere, 1975 regjeringsregister viste klynger av arrestasjoner for produksjon, distribusjon og innkjøp av pornografisk materiale med mindreårige. Sjokkerende, bare to år senere, inn 1977, incest og fysiske barnemishandlingsklynger begynte å dukke opp. Begynner i 1980, dukket det opp en ny type drap. Folk drepte ikke lenger for å avslutte noens liv, de begikk nå“ lystmord ”; noe uhørt før 1980-tallet.

Lust Murder ble senere omdøpt Seksuelt drap og det ble bestemt Seksuelt drap fantasier er drevet av pornografi.

1982hadde med seg klynger av barneseks ringer. I 1984seriemord ble en klynge. I 1986en ny type sex dukket opp kaltAutoerotisk kvelning . Ikke bare dukket det opp på politiets radar, men det resulterte i skader og død over hele landet. Autoerotisk kvelning er en farlig og potensielt dødelig praksis der enkeltpersoner med vilje begrenser luftstrømmen for å øke seksuell nytelse, også kjent som “kvalt”. Også den er drevet av pornografi.

Bare to år senere, inn 1988, omtrent 25 år etter den offisielle infiltrasjonen av Sex Ed i skolesystemet, Ritualistisk drap ble et skremmende fenomen, etterfulgt av Infanticide, deretter Abort, men det hele startet med…

…SEX ED CONSPIRACY…

Som arbeidet mitt? Lag en KoFi-donasjon!

Keep Me Writing! Kjøp meg en kaffe!

NESTE LES

Elites MEDITATION ROOM avslører ALT ER EN LIE: en sinnbrytende ekte historieleksjonThe Elites MEDITATION ROOM Reveals EVERYTHING IS A LIE: a Mind-Breaking REAL History Lesson

AGENT131711AGENT131711·

·5. MAI

5. MAI

Elites MEDITATION ROOM avslører ALT ER EN LIE: en sinnbrytende ekte historieleksjon

Jeg hadde denne ideen til en ny månedlig serie, eller annenhver uke, eller to-månedlig, kanskje hver tredje uke (som du kan si, det er en virkelig halvbakt idé), men ideen var å skrive Mindf * ck mandager, eller noe i tråd med disse linjene, der artikkelen er noen helt utrolige ting som er så sjokkerende, det vil for alltid endre måten vi ser på noe vi

Les hele historienRead full story


90% av osten inneholder PFIZER-produkt90% of Cheese Contains PFIZER Product

AGENT131711AGENT131711·

·3. MAI

3. MAI

90% av osten inneholder PFIZER-produkt

Legg ost til listen over ting jeg aldri trodde jeg skulle skrive om, men her er vi, en annen dag, et annet kaninhull … Pfizer Cheese. For å forstå hva som skjer her, må vi først lære om ost. Du er som “ Jeg vil ikke lære om ost ”

Les hele historienRead full story


2 Suns in the Sky: Optical Illusion eller Military Operation?🔆 🔅 DOUBLE SUN PSYOP Del 12 Suns in the Sky: Optical Illusion or Military Operation?🔆🔅The DOUBLE SUN PSYOP Part 1

AGENT131711AGENT131711·

·8. JAN.

8. JAN.

2 Suns in the Sky: Optical Illusion eller Military Operation?🔆 🔅 DOUBLE SUN PSYOP Del 1

Da jeg først begynte å forske på GeoEngineering og Chemtrail-programmet, var veldig få interessert i emnet. De aller fleste syntes det var lattermildt å antyde at regjeringen noen gang med vilje og i hemmelighet ville kappe himmelen i giftige kjemikalier. På det tidspunktet, hvis du søkte på Twitter etter “ # Chemtrails ”, var det under 30 innlegg om dagen og…

Les hele historienRead full story


Congress Chemtrails Vitnesbyrd: Når vi begynner å spraye, ikke flere blå himmel. KUN HVIT.Congress Chemtrails Testimony: When We Start Spraying, No More Blue Skies. ONLY WHITE.

AGENT131711AGENT131711·

·7. SEPTEMBER 2023

7. SEPTEMBER 2023

Congress Chemtrails Vitnesbyrd: Når vi begynner å spraye, ikke flere blå himmel. KUN HVIT.

Uansett hvor du står på “ Chemtrails ”, tror jeg de aller fleste av oss kan være enige, himmelen pleide å være blå: De av oss som vokste opp gjennom 1980-tallet og fremdeles har de gamle skolefotoalbumene (du vet, de der du legger ekte fotografier i et bindemiddel og det klare arket beskytter dem) har lagt merke til at våre gamle utendørs fotografier ikke hevder…

Les hele historienRead full story


KILDER, NOTER og ANDRE STUFF

Her er en haug med ting jeg så på mens jeg skrev denne artikkelen. Jeg bruker ikke alle kildene, men jeg lar dem være her for alle som ønsker å fortsette denne forskningslinjen.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/k-XkwSPUI0A?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Order of DeMolay promo-video:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/9GlsjcPHeHM?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Ca 24:00 – hevder å ha sett Mason-logo på Victoria, AU-politiets plakat. radiolisens, 100% var frimurer:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/8_zbInRGz4w?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/9783839450611-015/pdf

1923 Walt animerer Alice i eventyrland. https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Walt_Disney_Company

DISNEY CIA https://insidethemagic.net/2023/10/disney-and-the-cia-how-national-intelligence-changed-florida-cm1/

Jeg aner ikke WTF dette er – CIA + Disney i 1980 https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP85-00375R000300110007-1.pdf

https://erickimphotography.com/blog/2024/02/09/cia-and-pixar-and-disney-films-involvement
https://www.mapquest.com/travel/destinations/theme-parks/disney-world-and-its-tangled-web-with-cia.htm
https://spartanscoop.org/2023/04/the-darker-side-of-disney

Utmerket 20 min video om Disney-symbolikk og mer:

https://vault.fbi.gov/walter-elias-disney/walter-elias-disney-part-02-of-03/view
https://www.unitedfamilies.org/sexuality/abstinence/something-wicked-this-way-comes
https://philip.greenspun.com/blog/2022/03/30/should-disney-world-offer-a-ride-educating-kindergartners-on-sexual-orientation-and-gender-identity
https://katv.com/news/nation-world/disney-blasts-florida-sex-ed-bill-but-quietly-filmed-movie-near-site-of-uyghur-genocide
https://www.youtube-nocookie.com/embed/en9Luf1bl8g?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.youtube-nocookie.com/embed/vAF7sq2SxLA?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.bitchute.com/video/HtxVnujpB9TX
https://www.youtube-nocookie.com/embed/TCSZ9fsqsu8?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.youtube-nocookie.com/embed/VWBFy0vM2wU?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.youtube-nocookie.com/embed/CRzL5G9d0wA?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.youtube-nocookie.com/embed/7waWSG-iofo?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://search.issuelab.org/resource/the-why-the-what-the-how-disney-the-population-council-and-the-pre-production-of-family-planning.html

“DEMOLAY STORY” INTERNASJONAL BESTILLING AV DEMOLAY MASONIC YOUTH GROUP SUMMER CAMP 18324 ”

https://www.youtube-nocookie.com/embed/8hVL-4z9nLw?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Abonner på Agent131711 ‘ s SubstackSubscribe to Agent131711’s Substack

Av Agent131711: LES DETTE! () · Hundrevis av betalte abonnenterBy Agent131711: READ THIS! (Substack) · Hundreds of paid subscribers

Et dypt blikk på -programmer, ““, samt sinnssyk korrupsjon som ingen snakker om. Innholdet mitt er min tolkning av alle de vanvittige bevisene jeg avdekker. Kom og heng i kaninhullet mitt. Ta med whisky og ost.A deep look at GeoEngineering programs, “Chemtrails”, as well as insane corruption that nobody is talking about. My content is my interpretation of all the crazy evidence I unearth. Come hang out in my rabbit hole. Please bring whiskey and cheese.

Oppgrader til betaltUpgrade to paid

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.