C19 Uinjiserte individer som utviser lysstoffrør gjennom huden – lik C19 Injisert – Darkfield mikroskopi av filamenter og korrelasjon for å leve blodC19 Uninjected Individuals Expelling Fluorescent Filaments Through Skin – Similar To C19 Injected – Darkfield Microscopy Of Filaments And Correlation To Live Blood

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD31. MAI 2024

MAY 31, 20242222

3322

DelShare

Etter at jeg hadde lagt ut artiklene om lysstoffrør som kom ut av C19-injisert og den oransje tatoveringen på huden, noen av mine C19-injiserte pasienter som hadde blitt utsatt for utslipp så vel som miljøkilder som å puste luften forurenset av – undersøkte huden deres. I videoen ovenfor kan du se et blomstrende glødetråd komme ut bak øret til pasient A. Dette var en Darkfield Live-blodanalyse gjort av denne pasienten tidligere, og viste filamenter i blodet.

Her kan du se bruken av et UV-lys på et blomstrende glødetråd som kommer ut av huden til pasient A på et annet sted i kroppen, og det reagerer tydelig til det omgivende energifeltet til fingeren, og prøv å feste seg til det:

Dette er en annen C19-injisert pasient B med oransje fluorescerende flekker og blomstrende blå filamenter som kommer fra huden.

Pasient B hadde også betydelig levende blodforurensning i en tidligere undersøkelse:

Bilde: C19 avinjisert blod, konstruksjoner som bygger polymerfilament til venstre (200x) og stor polymerkonstruksjon til høyre (2000x).

Bilde: C19 avinjisert blod, konstruksjoner som bygger polymerfilament til venstre (2000x) og stort polymerfilament til høyre (2000x).

Jeg fikk en prøve av glødetråden som kom ut av pasientens hud. Uten UV-lys ser glødetråden nøyaktig ut som det vi ser i blodet på venstre side. Så skrudde jeg på UV-lyset, og du kan se den blåfiolette gløden.

Her er en video av den blomstrende gløden rett når jeg slår på UV-lyset:

Her er mine tidligere rapporter om analysen etter at Dr Justin Coy delte med meg sine observasjoner og filamenter.

Jeg har hatt mange andre C19 uvaksinerte individer uten en historie med Morgellons som rapporterte at glødetrådene skulle komme ut av huden deres. Merkelige crawly sensasjoner eller intens kløe kan følge med, men trenger ikke å skje. Den ekstreme kløen er også rapportert til meg i området med de oransje flekkene. Noen mennesker har ingen .

Lysstoffrør som kommer ut av C19 vaksinerte individer hud glødende under UV-lys: Darkfield mikroskopi Fluorescent Filaments Coming Out Of C19 Vaccinated Individuals Skin Glowing Under UV Light: Darkfield Microscopy

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·28. JAN.

28. JAN.

Lysstoffrør som kommer ut av C19 vaksinerte individer hud glødende under UV-lys: Darkfield mikroskopi

Bilde: Miljøfilamenter samlet i vanlig lys og under UV-lys oppdaterte jeg dette innlegget etter mitt oppfølgingsmøte med Justin, da han fortalte meg at opprinnelsen til glødetrådene var huden til C19-vaksinerte individer. Vi diskuterte dette på showet mitt avsnitt 7.

Les hele historienRead full story

Fluorescerende hud i C19 Vaksinert – Sannhet, vitenskap og ånd Ep 7: Samtale med tidligere DOD-entreprenør Justin Coy, PhD Fluorescent Skin In C19 Vaccinated – Truth, Science and Spirit Ep 7: Conversation with Former DOD Contractor Justin Coy, PhD

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·15. FEB.

15. FEB.

Fluorescerende hud i C19 Vaksinert - Sannhet, vitenskap og ånd Ep 7: Samtale med tidligere DOD-entreprenør Justin Coy, PhD

I denne episoden presenterer vi ny original forskning som viser at C19-vaksinerte individer har en lysstoffrør i ansiktet som er synlig under UV-lys på 365nm. C19 uvaksinerte individer som har blitt utsatt for kasting, har litt av det rundt nesen. Vi diskuterer glødetrådene som kommer ut av C19-vaksinerte individer…

Les hele historienRead full story

Fluorescerende oransje ansikts tatovering under UV-lys i C19 vaksinert og øye av Horus fenomen – blir mennesker limiske systemer endret for atferdsmodifisering? Fluorescent Orange Face Tattoo Under UV Light In C19 Vaccinated And Eye Of Horus Phenomenon – Are Humans Limbic Systems Being Altered For Behavior Modification?

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·18. FEB.

18. FEB.

Fluorescerende oransje ansikts tatovering under UV-lys i C19 vaksinert og øye av Horus fenomen - blir mennesker limiske systemer endret for atferdsmodifisering?

Image Courtesy: Justin Coy, PhD, Individual with 1 Moderna C19 Injection and 3 PCR tests show orange florescent skin tatovering. I den hvite skleraen er 2 blomstrende lyspunkter på boht-sidene av iris i samsvar med Eye of Horus Phenomenon. I denne oppfølgingssubstakken legger jeg ut bildene som Justin Coy, PhD snakket om angående Eye of H…

Les hele historienRead full story

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.