Norge våkner! Ble vi lurt?

Sett 9 158 ganger Hadde premiere 22. mars 2024

Denne dokumentarfilmen er satt sammen av Stortingets taler, NRK debatten, TV2, NrK, Friis Larsen Showet, parlamentet, FN og Becheim podcast, med den norske politikeren Truls Mehus. våkner. Ble vi lurt?

Dokumentaren tar utgangspunkt i den manglende kritiske journalistikken, som mange kjente på under pandemien. Filmen viser hvilke smittevernlover og grunnlover som våre og helsemyndigheter brøt, uten at det fikk for de ansvarlige. Samtidig tar filmen for seg hvor kort veien er fra et demokrati til et diktatur, om Norge styres etter tillit og smittevernslover, og ikke etter .

Filmen er laget for å opplyse og informere. Den dokumenterer hvordan politikere og byråkrater brukte smittervernlover for å innføre «pandemi-diktatur» i Norge. Flere etterlyste «Rettsstaten» under pandemien. Den viser også konsekvensene ved at våre politikere skal signere en ny global pandemilov 24.mai 2024 med WHO. Retningslinjene i WHO avtalene har et stort potensiale til å overstyre demokrati og personlig frihet. Vil de samme situasjonene kunne gjenta seg ved «neste pandemi»? Og da med fra WHO avtalen som i tillegg overstyrer grunnloven.

Ønsker du å ta vare på demokratiet, din frihet, økonomi og retten til å bestemme over ditt eget liv? Hva skjer om vi ikke reagerer og handler nå? Link til siste utkast til WHO avtale https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files… https://www.exitwho.net/blog/de-10-vi… https://www.exitwho.net/blog/de-10-vi…

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.