HVOR LENGE VIL EUROPA OPPLEVE SILENT WAR?

ER MÅLET FOR ELITEN?

Etter hvert som årene har gått siden 1930 tallet så ser man tydeligere enn noen gang (de som har fulgt med) at historien gjentar seg. Det scenarie vi opplever i dag i Norge ble i slutten på 70 årene stadfestet ved at Gro H Brundtland hadde “fått i oppdrag” å lage en stortingsmelding(noe Faktisk.no påstår ikke hadde noe med GHB å gjøre…https://www.faktisk.no/artikler/jxwwz/stortingsmelding-nr-74-197980-ble-skrevet-av-gro-harlem-brundtland) ST.Mld 74 – 1979 som Stortinget. Gro Harlem Brundtland satt ikke i regjeringen på dette tidspunktet. ( Faktisk.no har altså ikke fått med seg at GHB var Miljøvernminister fra 1974. 1979)Hun hadde vært miljøvernminister i perioden 1974–79, men har aldri ledet Kommunal- og arbeidsdepartementet. Stortingsmeldingen ble ikke behandlet i Stortinget før 17. mars 1981. Da ble en omfattende innstilling fra kommunal- og miljøvernkomiteen enstemmig vedtatt. Dette var deres argument(Faktisk,no). Man kan da stille spørsmål ved ( som eies av norsk media samlet) sin troverdighet samt i hvilken grad de utfører sitt oppdrag som det å vise det norske folk sannhet.

Med denne stortingsmeldingen finner man ordet “BÆREKRAFT” SOM HAR DE SENERE ÅRENE BLITT ET “SLAGKREFTIG” ORD I SISTE 10 ÅRET.

Ved å lese denne meldingen vil man forstå hvilke tilstander vi har i dag. Når man i tillegg tar for seg Barcelona avtalen(som idag ikke finnes å lese på nettet for oss her i ) der også GHB var med å få i stand.

For å få forståelse for det som skjer i dag må man gå tilbake i tid da historien gjentar seg. Introen var et par eksempler på årsak ( St.meld 74.79 og Barcelona avtalen) til de tilstander vi har i Norge og Europa forøvrig.

Det har i all tid vært snakk om makt og penger. Det har preget verdensbilde fra lang tid tilbake (flere 100 år). For å få makt trengs penger…og de som HAR penger starter da en krig for å tjene MER penger. I den forbindelsen så har de med pengene sittet i USA der de med penger også har tilrevet seg makt og som derved kan styre politisk.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.