Nå må folk snart GRÆV TU ØRAN og våkne opp.

NY York Post ledere i Quatar luksus – Hamas opprettet og styrt av; MOSSAD-ISRAEL-CIA

: Øyvind Sætersdal Dulong

USA har militærbase i QUATAR og kan når som helst rusl inn på hotellet og knerte HAMAS ledelsen.

Hvorfor er dette ikke fokus i mediene?

Hamas er opprettet for å kontrollere Palestinerne under PLO (Arafat) (som de drepte), og videre i all den tid de trenger HAMAS.

Ved valget var det aldersgjennomsnitt på 18 år i GAZA. Kvinner hadde ikke stemmerett.

IDF (Israel) hadde bevæpnede vakter utenfor og inni valglokalene og HAMAS fikk en kunstig høy oppslutning.

Dette var i 2007 og mesteparten av befolkningen i Gaza da er i dag ikke lengre i live.

HAMAS er ikke populære i GAZA og det er jo forståelig.

https://snl.no/Hamas

https://nypost.com/2023/11/07/news/hamas-leaders-worth-11bn-live-luxury-lives-in-qatar/

NYHETER

Hamas-ledere som er verdt å svimle $ 11B, gleder seg over luksus — mens Gazas folk lider

Av 

Sosiale koblinger forIsabel Vincent og

Sosiale koblinger forBenjamin Weinthal

publisert 7. november 2023, 17:48. ET

0 av 43 sekunderVolum 0%

00:24

00:43

MER OM:HAMAS

·            GOP, Dem-senatorer oppfordrer Biden til å øke presset på Qatar i Hamas gisselforhandlinger

·            Hamas-sjef Sinwar vil ‘ møte tønnene til våpnene våre ': Israels forsvarsminister

·            Gissel Gadi Haggais grusomme død viser at skrekk ikke stopper før Hamas er ødelagt

·            Innbyggere pass på! Pro-Hamas Legal Aid union spyr antisemitisme høyt og stolt

Mens folket deres svekkes i fattigdom og blir behandlet som menneskelige skjold, lever lederne av Hamas milliardærliv.

Terrorgruppens tre toppledere alene er verdt en svimlende sum på $ 11 milliarder kroner og nyter et luksusliv i helligdommen til emiratet i Qatar. 

Emiratet har lenge ønsket lederne for terrorgruppen velkommen og installert dem på sine luksushoteller og villaer samtidig som det er vert for en enorm amerikansk militær tilstedeværelse.

Nå sponser USAs rep. Andy Ogles (R-Tenn.) En regning som vil fjerne Qatar for sin status som en viktig amerikansk alliert, har The Post lært, med mindre det sparker ut Hamas-ledelsen.

Terrorgruppen, som er ansvarlig for det antisemittiske 7. oktober massakre av mer enn 1400 uskyldige sivile og soldater i Sør-Israel, fortsetter å holde over 200 gisler i Gaza.

Hamas driver et kontor i Katars hovedstad, Doha, og lederne Ismail Haniyeh, Moussa Abu Marzuk og Khaled Mashal opprettholder en luksuriøs livsstil.

13

En av sønnene til Hamas-leder Ismail Haniyeh salonger i en luksuriøs hotellsuite i Qatar. Haniyeh er verdt mer enn $ 4 milliarder kroner.Ofir Gendelman /

13

Hamas-ledere lever det høye livet mens mange av de mer enn 2 millioner innbyggerne i Gaza by lever i dårlig fattigdom.EPA

13

Tre av terrorgruppens toppledere nyter et luksusliv i helligdommen til emiratet i Qatar. Mapcreator.io/OSM.org; AW3D30 ( JAXA )

De har blitt sett på den diplomatiske klubben, fotografert på private jetfly og reist mye.

Ledelsen ville vært der for fotball-VM i 2022.

Derimot lever mesteparten av befolkningen på mer enn 2 millioner på Gazastripen, som Hamas har regjert siden 2007, i dårlig fattigdom.

Haniyeh, 61, sjef for Hamas ' politburo, var statsminister på alt palestinsk territorium etter valget i 2006, selv om han ble startet opp fra vervet et år senere.

13

Forrige måned ba USAs rep. Mike Waltz (R-Fla.) om å forby Hamas å bo på et Four Seasons Hotel, inkludert det i Doha.AFP via Getty Images

13

Doha, med sine femstjerners hotell, påkostede shoppingmuligheter, kunstfasiliteter, og i fjor fotball-VM, tilbyr en livsstil for Hamas-sjefer langt fjernet fra virkeligheten i Gaza.moofushi – stock.adobe.com

Han fortsatte å styre Gazastripen til 2017 før han havnet i Qatar.

Haniyeh, en far til 13 som leder en av verdens rikeste terrorgrupper, er verdt mer enn $ 4 milliarder kroner.

SE OGSÅ

ISRAEL-KRIGEN 2023

Hamas offisielle løfter om å gjenta Israel angrep ‘ igjen og igjen ' til det er ødelagt

Han har blitt fotografert sammen med sine to voksne sønner, Maaz og Abdel Salam, og lever det høye livet på luksushoteller i Qatar og Tyrkia, ifølge et nylig innlegg fra sosiale medier fra Israels ambassade i USA.

Forrige uke reiste Haniyeh til for å møte den øverste leder Ayatollah Ali Khamenei.

Iran er en mangeårig sponsor av Hamas.

Forrige måned sa Four Seasons-hotellet i Doha at han ikke var en av gjestene etter oppfordringer til Bill Gates, som eier en kontrollerende eierandel i kjeden, om å sparke ham ut.

Det tok ikke opp om han tidligere hadde bodd der.

Blant high-end tilbudene er suiter med havutsikt fra $ 900 per natt.

Hamas-lederens sønn Maaz Haniyeh er kjent som “ faren til eiendommer ” i Gaza for sin samling av villaer og bygninger.

Han lever en playboy-livsstil i Tyrkia, og fikk i år et tyrkisk pass, ifølge Israel i dag.

13

Hamas-leder Khaled Mashal er en bordtennisentusiast. Milliardæren lever et liv i luksus i Qatar, og også i Tyrkia, ifølge rapporter.

13

Mashal er en av $ 11 milliarder tropper hvis livsstil har vært mye forskjellig fra folket Hamas regler.

Haniyeh Sr har også tyrkisk statsborgerskap, ifølge rapporter.

Abu Marzuk, 72, en politisk leder fra Hamas som leder sitt “ internasjonale relasjonskontor, ” er av den israelske regjeringen estimert til å være verdt $ 3 milliarder kroner.

Han har en mastergrad i byggeledelse fra Colorado State University og ble arrestert i New York da amerikanske immigrasjonsmyndigheter fant navnet hans på en terroristvaktliste i 1995.

Og Mashal, 67, som utstedte en global trussel mot jøder etter grusomhetene 7. oktober, er verdt mer enn $ 4 milliarder kroner, ifølge den israelske regjeringen.

13

Abu Marzuk, som er ansett som den nestkommanderende for Hamas, ble arrestert av amerikanske immigrasjonsmyndigheter i 1995 og holdt på Manhattan Correctional Center.REUTERS

13

Khaled Mashal, en av lederne for Hamas, er verdt mer enn $ 4 milliarder kroner, ifølge rapporter.AP

Tilstedeværelsen av Hamas-lederne i Qatar har lenge vært rettferdiggjort av emiratet som en del av sin til å gjøre terrorgruppen om til “ en ansvarlig regjeringsmakt,” ifølge en rapport fra Foundation for the Defense of Democracies.

Landet gir Hamas mellom $ 120 millioner og $ 480 millioner per år, ifølge oktoberrapporten fra , DC-baserte ideelle organisasjoner som studerer utenrikspolitikk.

“ Disse midlene kommer Hamas-ledere direkte til gode gjennom lønns- og tilbakeslagsordninger og indirekte gjennom sosiale tjenester og statlige operasjoner som hjelper Hamas med å opprettholde politisk kontroll over Gaza, ” heter det i rapporten.

13

Milliardær Hamas-ledere reiser med privat jetfly og liker femstjerners hotell og herskapshus i Qatar.

Qatar er også hjemsted for nyhetskanalen Al Jazeera, som rapporten hevder “ sprer antisemitisme, anti-amerikanisme og oppfordring til vold i hele den arabiske verden. ”

“ Qatar er Hamas og Hamas er Qatar, ” Yigal Carmon, president for Washington, DC-baserte Midtøsten Media Research Institute, sa i et intervju med The Post i Israel.

Men trekk for å tvinge aksjon mot Hamas går opp i DC.

13

Hamas-leder Khaled Mashal liker en luksuriøs livsstil, og serverer på noen av Midtøstens beste restauranter mens han er i Qatar.

Ogles ' regning ville fjerne Qatar for sin spesielle status i toppnivået til USAs ikke- allierte sammen med Israel, Taiwan, Sør-Korea, Australia og Japan.

Ogles sa til The Post tirsdag, “ Da Hamas-terrorister fortsetter å ødelegge livene til uskyldige israelske sivile, må USA sørge for at det ikke er noen alliert som støtter dem. Dessverre finansierer og støtter staten Qatar Hamas da ledelsen nyter politisk tilflukt i Doha. ”

Landet har hatt den spesielle statusen siden i fjor, men Ogles ' trekk ville gjøre det betinget av å fjerne Hamas.

13

Viktigheten av Qatar understrekes jevnlig, for eksempel dette besøket av den amerikanske sentralkommandanten Gen. Erik Kurilla til Qatari væpnede styrker stabssjef, Lt. Gen. Salem Bin Hamad Al-Nabit, i fjor.
U.S. Sentralkommando

Sammen med å være vertskap for Hamas, er Qatar også en av de viktigste militærbaseene for USA i Midt-Østen.

Det er hjem til den amerikanske sentralkommandos fremre base i Midt-Østen ved den gigantiske Al Udeid flybasen, som i seg selv er avgjørende for flyvåpenets operasjoner i Gulf.

Qatar er ikke den eneste kilden til Hamas ' kontanter. Gruppen tok også inn nesten $ 400 millioner de to siste årene fra FN, som ikke anerkjenner Hamas som en terrororganisasjon.

13

På flybasen Al Udeid har USA en av sine viktigste nærvær i Midt-Østen. Besøkende har inkludert utenriksminister Antony Blinken, i 2021.AP

FNs hjelpe- og arbeidsbyrå ga Hamas $ 380 millioner siden 2021, ifølge FDD.

Mye av kontantene kom fra Biden-administrasjonen, som har gitt $ 1 milliard til UNRWA siden 2021.

873

Hva tror du?Legg inn en kommentar. 

“ Siden UNRWA lenge har insistert på at den ikke har noen politisk skjerm for sin bistand, og siden Hamas blir sett på som et politisk parti, vi vet med nær sikkerhet at skattebetalernes dollar er levert i hendene på Hamas, ” sa FDD, legge til at Trump-administrasjonen avsluttet USAs bidrag til UNRWA på grunn av Hamas-forbindelsen.

DEL DENNE ARTIKKELEN:

ARKIVERT UNDER 

LES NESTEGa. kvinne, 20, knivstukket i hjel av tenåringsterrorist mens …

samtale873 Kommentarer

2 Visning

Del din holdning. Følg oss 

retningslinjer.

Sorter etter 

Beste

  • Mel Profet

8. november 2023

De fikk vite at fra Arafat, som var fyren før dem for å tjene milliarder ved å føre krig med Israel. Derfor ønsker de ikke fred. Hvis det er fred, må Hamas faktisk styre.

Svar

540

Del

  • K Angell

8. november 2023

. . . og pengene ville slutte å strømme inn. Dette er hva millionene i bistand finansierer. Israelerne bør slippe brosjyrer over hele Gaza med bildene som viser hvordan deres lever.

Svar

293

Del

5 svar

  • Libby Clauwnz

8. november 2023

dette er alltid tilfelle. de rike holder en jernveve og kontrollerer verden. det er lett for dem å få noen til å forsvinne hvis folk snakker ut av linjen. ingenting vil endre seg med mindre du blir kvitt penger. de rike spiser kaviar mens folket deres sulter i hjel. og de palestinske lokalbefolkningen er så hjernevasket,…

Se mer

Svar

146

Del

2 svar

Vis 8 svar til

  • Gå bort

8. november 2023

Lykke til med det. For mange amerikanske har økonomiske interesser i Qatar.

Svar

141

Del

  • John N Flyoverland

8. november 2023

Og for mange amerikanske (så vel som internasjonale) forsvarsentreprenører har økonomisk interesse i å aldri avslutte kriger.

Svar

67

Del

2 svar

  • Ace12

8. november 2023

Høres ut som sosialisme som det moderne demokratiske partiet har blitt. De sosialistiske lederne lever som Kings og Queens mens SUCKERS gjør det de blir fortalt.

Svar

116

Del

5 svar

Vis 2 svar til

  • Mags

8. november 2023

Om tid dette kom til allmennhetens oppmerksomhet. Det har alltid vært slik med PLO, og så videre.

Jeg kom på en inspirerende historie om noen arabiske israelske borgere, ja, arabere kan være borgere i Israel og kan tjene i Knesset.

These men rescued many Jews during the Pogrom of October 7.

Humanity won out.

There is still hope for the world.

Svar

279

Del

  • Sannheten

8. november 2023

Jeg tror det er bra i noen, uavhengig av arv eller religion.

Svar

51

Del

2 svar

  • GranMumMum

8. november 2023

Og president Biden har sagt at han vil ha $ 100 millioner for Palestina!!! Gjett hvor det vil gå!!

Svar

136

Del

5 svar

Vis 2 svar til

Vis flere kommentarer

Drevet av

VilkårPersonvernTilbakemelding

254 mennesker reagerte

Hva er din reaksjon på denne artikkelen?

reaksjon

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.