Hold dere langt unna. Ikke drikk melk. Om du skal kjøpe melk, så kjøp melk fra Røros (enn så lenge…)…23.09 2023

Kjøp aldri, aldri globalistmelka framtidsmelk. Ikke kjøttet deres heller. Dette kommer jeg til å si til mine barn.

For jeg vil ikke at mine barn skal få i seg denne dritten, melk fra kyr som har fått gift i fôret sitt, i forsøk på å påvirke kukroppen til ikke å fise, det kua har gjort siden tidenes morgen. Undrer meg på hvordan mikrobiomet til kua påvirkes av denne dritten, Bovaer, som globalistene selger og tjener rått på. Og de kan ikke si noe om gentoksiteten på stoffet. Hvordan vil dette påvirke melka og kjøttet? (som de har gjort med giftige injeksjonene)

Verden er sjuk. Vi er så stolt av landet vårt som støtter ungdommen i å ta utdannelse, får lån via lånekassen, for å bli disponert for vranglære slik at de når de starter å jobbe skal finne på tull som dette her.

Jeg deler tekst og bildder fra Silje Molvær, godt skrevet:

Eg må legga inn ein edit: eg søkte opp kem som produsere Bovaer, og det e et nederlandsk selskap som hette DSM. De tjene milliarder av kroner, og kem som e på eiersiå kan du se på siste screenshoten👇🏼

Disse to dydsposeringane fra Q og Tine.

-Eg posta et innlegg om den såkalte framtidsmelkå på og sa som eg jo meine: den ska ikkje inn i mitt hus. Det blei det oppstyr av. Folk e løgne sånn.

Kyr som får tilsatt någe i fôret for at de ikkje ska rapa, fordet klimaendring, du vett: e definitivt någe eg i utgangspunktet kjenne eg blir skeptiske te.

At det plutseligt på korte tid ser ut te å vær vanskeligt å finna någe som helst begrunnelse for at den uttalelsen min ska vær korrekt (for meg sjøl i det minsta), gjørr ikkje skepsisen min mindre. For eg fant jo litt av kvert om dette stoffet då eg hørte om det for aller fysste gang.

Men så e det jo sånn at ittekvert som en har leida itte -og funne- eksempelvis ingredienslister tidligere; så lere en seg å leida. Og sjøl om internettet iherdigt vaskes og skrubbes for alt som ikkje passe inn i 2023-eventyret, så går det altså an (i mange tilfeller) å finna det aligavel.

Stoffet kyrne får i fôret sitt hette Bovaer, eller 3-NOP. Det gjørr at kyrne rape betydeligt mindre, men det gjørr ikkje at det blir færre av de tarmbakteriene som lage gassen, eller at de bakteriene lage mindre gass. Og min fysste tanke e jo då: stakkars kyr.

Adle vett jo kor vondt det e med luft og knip i magen. Og kyr har 4 mager..

Eg e ikkje ekspert -overhodet ikkje- men eg syns dette hørres «for godt ut» te å vær sant.

Og eg tror absolutt at folk e villige te å ofra dyrehelsa og dyrevelferd hvis det gir de ei stjerna i dydsposering for det der GrønnGrønne skiftet, men eg ser jo på produktadvarselen at det ikkje ser så bra ut hverken for kyrne, eller for folkå som håndtere det.

-Og då ska det godt gjørrs at det e «godt» for de som drikke melkå.

Når dette i tillegg e et såpass nytt stoff at de ikkje med kan sei någe om stoffets genotoksisitet, så ville eg aldri vågt å gje det te ungane mine.

Men for all del: drikk framtidsmelkå di, du. Eg ska jaffal ikkje ha det. 🤷‍♀️

+2

Alle reaksjoner:

143Kari-Anne Vik, Siv Grethe Talle og 141 andre

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.