Er redd for at mange helst vil unngå dette skrivet! Thorbjørn Morstad 22.09 2023

Må plage folk med “tungt materie” og IKKE ALLMENN info..pluss..få ord! 🙁 Når Folket kollektivt er fokusert på et fenomen, skapes det events og kan forhindre events! Menneske-fiender kjøper og bestiller events, mens balanserte folk, skaper dem! Bevisst eller Ubevisst..er en annen diskusjon. Ignoranse har sikkert svak skaperkraft. Vitenskapen bak og denne målbare teknologien, ligger i ordet “Forventninger”. Regnevær og store mengder med vann, er en del av krigføringen mot mennesker vi legger godt merke til i vår tid.

Sterk vind, kuling og orkan- styrke er å tillegge, til kontrollerbart nedbør!. Regn, snø, sludd, hagl, og yr har blitt Nano-kjemikalske våpen for små og store Psykopater. For rike, grådige og arrogante Psykopater! Det forholdsvis nye uttrykket “Radioaktive isotoper” regner ned på våre hoder og fester seg til klær, hud og hår, mens søvngjengere skal ut å jogge ? 🤪 Hvorfor ikke barbeint på asfalten ? 🤪 Det er kanskje enklere for folk å forstå ordene “Radioaktive isotoper”, enn SuperLedende, SelvEnsemlerende Nano-kapsler og krystaller ?. Partikkel-begrepet “Isotoper” i klassisk kjemi ,har ikke samme mening som i Nano-kjemien.

Vanlig kjemi har isolerte og stasjonære isotoper som kjemikere kan arbeide med på det atomære nivået. Isotoper kan variere m.h.t mikro-partiklenes kjemiske grunnstoff og antall nøytroner. Isotoper er for begge nevnte kjemi-disipliner..følsomme for kjernereaksjoner..derav: potensielt Radioaktive! Det som er VIKTIG her!!!..er at Nano-kjemiens isotoper er langt mer selv-utviklende og progressive enn “stasjonære isotoper”! Langt mer KONTROLLERBARE!!! Det er her og med denne typen partikkelfysikk (i grove trekk).. at vi snakker om “Kill Switch”-prinsipper av flere slag og om “Rettet Energi-våpen”.

Viktig! 👉 Metallene vi finner på bakken i naturen, i dyrene og i menneskers lunger, organer og blod, er IKKE isotoper, men potensielt radioaktive Nano-kapsler, Nano-krystaller og varierende Nano-fiber/Hydrogele..som innledningvis kjemikalsk..produseres fra..Metaller og/eller Mineraler. Viktig! 👉 Innenfor Nano-kapslenes runde membran..vil vi se metalliske “nervetråder”..hvor kapslenes tråder former geometri, som avslører presist hvilket metall kapslene kommer fra! Etter flere nano-gass lag (), er metallene fra kapslene enklere å se via lab-analyser. Mellom metall-trådene i kapslenes senter, finner vi Silika. Eksempelvis: Grapheneoksid-kapsler har Heksagonale bånd/belte, nano-kjemikalske Kobberoksid er Pentagonale og Sinkoksid er Heptagonale ets.. Kapslenes millivolt-drift, data og funksjon er varierende (og Karbon-Nano-Tubes forer visse av disse kapslene og strukturer med energi “som batterier”)!

Stopper her og håper Folk kan begripe litt av dette! Skal investere og forske på (i nær fremtid)..på hvilken måte Skalar-bølger kan..enten nøytralisere og/eller fjerne, nevnt metall-Kapsler og Graphene-nettverk! 💜 Melder seff ifra!💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.