5G REMOTE KILL VECTOR: Science paper reveals cell phone signals can activate the release of biological PAYLOADS from graphene oxide injected into the body.

Mike Adams har laget noen bra videoer og har fornuftige resonnement for at det KAN komme False Flag Svartehavet Sea Breeze Marine (Øyvind)

5G REMOTE KILL VECTOR: Vitenskapspapir avslører mobiltelefonsignaler kan aktivere frigjøring av biologiske NYTTELASTNINGER fra grafenoksid injisert i kroppen

14.09.2023 // Mike Adams // 23,5 000 visninger

Tagger: 5g , 5G -tårn , bioteknologi , bioteknologi , mobiltelefoner , konspirasjon , avfolking , ondskap , utryddelse , grafen , grafenoksid , drepebryter , mikrobølgestråling , nanokretser , nyttelast , nyttelast , vaksiner dødsfall vi , vaksiner

En vitenskapelig artikkel publisert i MaterialsToday Chemistry avslører at mobiltelefonsignaler kan brukes til å frigjøre biologiske eller kjemiske nyttelaster fra grafenoksid som er introdusert i menneskekroppen. Artikkelen, publisert i september 2022, har tittelen “Fjernstyrt elektro-responsiv on-demand nanoterapi basert på aminmodifisert grafenoksid for synergistisk dobbel medikamentlevering.”

Studieabstraktet avslører hvordan en mobiltelefon kan sende ut signaler for å aktivere en lavspenningsstrøm som samhandler med Graphene Oxide (GO) molekyler, og forårsaker effektiv levering av medikamentnyttelast:

Denne studien tar sikte på å bestemme lavspenningskontrollert dobbeltmedisin (aspirin og doksorubicin) frigjøring fra GO-overflaten. Her har vi demonstrert hvordan du fjernkontrollerer stoffets frigjøringshastighet med en hendig mobiltelefon, med null passiv frigjøring på inaktiv tid.

På grunn av det ekstremt høye overflatearealet og komplekse struktursammensetningen, viser grafenoksid seg å være det perfekte molekylet for levering av biologiske eller medikamentelle nyttelaster inne i kroppen. Fra studien:

Disse fordelene gjør GO til et ekstremt potensielt nanokomposittmateriale som medikamentbærer innen biomedisin og bioteknologi, samtidig som det kombineres med en polymer eller uorganisk matrise.

Viktigere, tilstedeværelsen av en spesifikk frekvens av en lavspenningsstrøm er alt som er nødvendig for å få grafenoksid til å frigjøre nyttelasten.

5G-celletårnsignaler skaper mikrostrømmer inne i kroppen

Vi vet allerede at 5G-signaler kan generere elektriske strømmer inne i menneskekroppen, selv fra en betydelig avstand. En viktig artikkel skrevet av Dr. Joseph Mercola og publisert i Childrens Health Defense avslører at 5G-cellesignalstråling resulterer i målbare biologiske og kjemiske endringer inne i menneskekroppen. Fra artikkelen hans:

Brighteon.TV

·        5G er først og fremst avhengig av båndbredden til millimeterbølgen, kjent for å forårsake en smertefull brennende følelse. Det har også vært knyttet til øye- og hjerteproblemer, undertrykt immunfunksjon, genetisk skade og fertilitetsproblemer.

·        Federal Communications Commission (FCC) innrømmer at ingen 5G-sikkerhetsstudier har blitt utført eller finansiert av byrået eller telekomindustrien, og at ingen er planlagt.

·        FCC har blitt tatt til fange av telekomindustrien, som igjen har perfeksjonert desinformasjonsstrategiene brukt av tobakksindustrien før den.

·        Vedvarende eksponering for mikrobølgefrekvenser som de fra mobiltelefoner kan forårsake mitokondriell dysfunksjon og kjernefysisk DNA-skade fra frie radikaler produsert fra peroksynitritt.

·        Overdreven eksponering for mobiltelefoner og Wi-Fi-nettverk har vært knyttet til kroniske sykdommer som hjertearytmier, angst, depresjon, autisme, Alzheimers og infertilitet.

Nettstedet Cellular Phone Task Force viser en rekke advarsler fra myndigheter og byråer rundt om i verden som har slått alarm om mobiltelefonstråling og dens skadelige effekter på menneskelig biologi.

Radiofrekvent mikrobølgestråling forårsaker spenningsendringer inne i kroppens celler, og endrer kalsiumkanaler

I tillegg avslører overbevisende forskning ledet av Martin Pall, Ph.D., professor emeritus i biokjemi og grunnleggende medisinske vitenskaper ved State University, at mikrobølgestråling fra mobile enheter og trådløse rutere forårsaker spenningsendringer inne i kroppens celler , og aktiverer det som kalles ” Voltage-Gated Channels” (VGCCs), som er plassert i den ytre membranen av cellene dine. Det er denne membranen som bestemmer hva som går inn og ut av cellen.

Se hele studien av Martin Pall, PhD., med tittelen: Elektromagnetiske felt virker via aktivering av spenningsstyrte kalsiumkanaler for å produsere gunstige eller ugunstige effekter . Den studien forklarer:

Tjuetre studier har vist at spenningsstyrte kalsiumkanaler (VGCC) produserer disse og andre EMF-effekter… Videre kan de spenningsstyrte egenskapene til disse kanalene gi biofysisk plausible mekanismer for EMF-biologiske effekter.

Fra Dr. Mercolas artikkel lenket ovenfor: (uthevelse lagt til)

I følge Palls forskning aktiverer radiofrekvent mikrobølgestråling, slik som den fra mobiltelefonen din og den trådløse ruteren, de spenningsstyrte kalsiumkanalene (VGCCs) plassert i den ytre membranen av cellene dine.

Ifølge Pall er VGCC-er 7,2 millioner ganger mer følsomme for mikrobølgestråling enn de ladede partiklene i og utenfor cellene våre, noe som betyr at sikkerhetsstandardene for denne eksponeringen er redusert med en faktor på 7,2 millioner.

Lavfrekvent mikrobølgestråling åpner VGCC-ene dine , og tillater derved en unormal tilstrømning av kalsiumioner inn i cellen, som igjen aktiverer nitrogenoksid og superoksid som reagerer nesten øyeblikkelig for å danne peroksynitritt som deretter forårsaker frie karbonatradikaler, som er en av de mest skadelige. reaktive nitrogenarter kjent og antatt å være en rotårsak til mange av dagens kroniske sykdommer.

Dette betyr at mobiltelefonstråling (og 5G-celletårnstråling) faktisk induserer spenningsendringer i menneskekroppen, og at disse spenningsendringene har svært reelle biokjemiske effekter, hvorav noen kan være farlige for menneskers helse (som dannelsen). av peroksynitrittmolekyler).

Å bekjempe disse potente frie radikalene kan delvis oppnås med ernæringsmessige tilnærminger, for eksempel ved bruk av superoksiddismutase-enzym (SOD), som er det grunnleggende næringsstoffet i Health Ranger Stores 5G Defense  pulver . Spesielt, SOD (som vanligvis er avledet fra melonfrukt) blokkerer ikke selve celletårnstrålingen, men det hjelper kroppen med å reagere på cellulære påkjenninger som dannelsen av peroksynitrittmolekyler.

I relaterte nyheter rapportert av Reuters , har franske regulatorer utstedt en advarsel til Apple om å slutte å selge iPhone 12-telefoner på grunn av tilstedeværelsen av overdreven stråling produsert av enhetene. Apples smarttelefon overskrider den lovlige grensen for stråling. Denne telefonen har blitt solgt siden 2020.

5G-signaler kan brukes til å få Graphene Oxide til å frigjøre nyttelast inne i menneskekroppen

Ved å koble sammen prikkene på alt dette, kan 5G-signaler brukes til å generere lavspenning inne i menneskekroppen, noe som får Graphene Oxide-molekyler til å frigjøre forhåndsbestemte nyttelaster inne i kroppen. Via det publiserte papiret lenket ovenfor:

Ved påføring av ytre stimuli er mange materialer i stand til å frigjøre medikamenter. De fleste av dem trenger imidlertid sofistikerte instrumenter bortsett fra elektrisk stimulering. Elektrostimulert medikamentlevering har vakt oppmerksomhet på grunn av den lave kostnaden, smertefri og portabiliteten til kontrollutstyret, noe som gjør det håndterbart for tilpassede applikasjoner. I denne studien brukte vi NGO som et elektrosensitivt materiale for å levere medikamenter på en kontrollerbar måte.

“Dette er første gang vi har brukt ASP og DOX som et modellmedisin som kan leveres samtidig med ekstern spenning,” heter det i avisen. Konklusjonen av artikkelen legger til: (uthevelse lagt til)

Avslutningsvis har vi vist her at frivillige organisasjoner kan brukes som et dobbel legemiddelleveringsmiddel, og frigjøring av medikamenter kan kontrolleres av en ekstern spenning . For å utnytte den synergistiske effekten av ASP og DOX, modifiserte vi NGO og knyttet to medikamenter til den. Vår lablagede fjernstyrte enhet frigjorde effektivt kreftmedisinen. Frigjøringsprosessen kan enkelt slås av og på med en mobiltelefon ved å endre forspenningen.

Grafenoksid kan bære biologiske eller kjemiske våpen som nyttelast

I den vitenskapelige artikkelen som er sitert ovenfor, var nyttelasten aspirin pluss et vanlig kreftmedisin. Nyttelaster kan imidlertid være nesten hva som helst av tilstrekkelig liten størrelse, inkludert både hydrofile og hydrofobe molekyler. Fra studien, “Vi har også demonstrert hvordan hydrofile (ASP) og hydrofobe legemidler (DOX) kan leveres ved å bruke en enkelt leveringsplattform.”

Dette betyr at potente kjemiske våpen – teoretisk inkludert nervemidler som er dødelige ved eksponering i nanogram – kan lastes inn i grafenoksidmolekyler som i hemmelighet blir levert inn i kroppen via aggressivt propagandiserte medisinske intervensjoner som falske eller covid-pinner. Teoretisk sett kan slike våpen også kunne leveres til befolkningen via matvektorer. En gang i kroppen kan en liten mengde nyttelastlekkasje generere et visst nivå av nerveskade blant inokulerte ofre, men den virkelige nyttelastleveringen vil ikke skje før et riktig 5G-signal sendes over den inokulerte befolkningen, ved å bruke “frigjøringsfrekvensen” som genererer den nødvendige spenningen for å frigjøre nyttelasten.

Med andre ord, et 5G-kringkastingssignal med riktig frekvens kan umiddelbart føre til at grafenoksidmolekyler frigjør nyttelastene til kroppene til de som tidligere ble inokulert med disse nyttelastene. Dette vil skje samtidig, på tvers av hele befolkningen som er innenfor rekkevidden til kringkastingsfrekvensene som genererer den nødvendige spenningen i kroppen.

Hvis nyttelasten var en nervegift, ville den virkelige verdenseffekten være at store deler av befolkningen plutselig mistet livet på tvers av byer der 5G-sendinger er i stand til å mette dem. Hvis nyttelast var viruslignende nanopartikler, kunne levering av nyttelast føre til at en stor del av befolkningen plutselig ser ut til å være “infisert” med et pandemisk som sprer seg med ufattelig hastighet.

Denne teknologien kan med andre ord brukes som en “kill switch” for å terminere hvilken som helst del av befolkningen som tidligere var inokulert med nyttelastbærende GO.

“Sort blekk” trykt på farmasøytiske kapsler vist å være magnetiske og kan inneholde grafenoksid

Noe tilleggsinformasjon kom til meg under skrivingen av denne artikkelen. Det svarte blekket som er trykt på siden av farmasøytiske kapsler består faktisk av mystiske svarte flekker som er magnetiske . En kontakt sendte meg en video, representert i følgende skjermbilde, som viser farmasøytiske kapsler dynket i vann i flere timer, hvoretter det svarte “blekket” fra kapslene ble til svarte spesifikasjoner som viste oppsiktsvekkende magnetiske egenskaper. På dette stillbildet kan du se de svarte spesifikasjonene samles ved den vanlige magneten som holdes mot glasset:

Som denne artikkelen avslører i LiveScience.com , finner imponerende ny forskning at grafen kan gjøres magnetisk ved å sette sammen lag i en spesifikk rotasjonsorientering . Dette gir opphav til magnetisme, selv om de underliggende atomelementene ikke er annet enn karbon. Fra artikkelen:

Magnetfeltet skapes ikke av det vanlige spinn av elektroner i de individuelle grafenlagene, men oppstår i stedet fra den kollektive virvlingen av elektroner i alle de tre lagene av den stablede grafenstrukturen, rapporterte forskere 12. oktober i tidsskriftet Nature Fysikk.

Brukes grafen i “blekk” som er trykt på siden av reseptbelagte medisiner? Vi vet ikke sikkert, men det faktum at dette blekket er tydelig magnetisk er alarmerende.

Grafenoksid kan også overføre gigahertz-signaler til nærliggende mottakere

I tillegg, under visse eksotiske anvendelser av grafisk oksid (GO)-materialer, kan de hvis kropper aktiveres av mobiltårnkringkasting, selv fungere som elektromagnetiske “repeatere” på grunn av GOs evne til å fungere som sendere .

Denne egenskapen er godt dokumentert i en studie med tittelen “Radio-frequency characteristics of graphene oxide,” publisert i Applied Physics Letters i 2010. ( https://doi.org/10.1063/1.3506468 ) Denne studien forklarer: (uthevelse lagt til)

Vi bekrefter grafenoksid, en todimensjonal karbonstruktur på nanoskalanivå kan være en sterk kandidat for høyeffektiv sammenkobling

i radiofrekvensområdet. I denne artikkelen undersøker vi høyfrekvente egenskaper for grafenoksid i området 0,5–40 GHz. Radiofrekvensoverføringsegenskaper ble trukket ut som S-parametere for å bestemme den iboende vekselstrømsoverføringen til grafenark, for eksempel impedansvariasjonsavhengigheten av frekvens. Impedansen og motstanden til grafenark reduseres drastisk ettersom frekvensen øker. Dette resultatet bekrefter at grafenoksid har høyt potensial for å overføre signaler i gigahertz-områder .

Grafenoksidmaterialer kan med andre ord både bære nyttelast som leveres via ekstern mobiltelefonsignalering, samt overføre signaler til andre nærliggende mottakere.

Dette kan teoretisk brukes til å starte en “kjedereaksjon” av 5G-celletårnsignaler som sendes på nytt fra en person til en annen. I teorien kan dette utvide en “kill switch”-signal som sendes langt utover den opprinnelige rekkevidden til selve 5G-celletårnene.

Fra konklusjonen av det publiserte papiret:

…[Vi forventer at GO kan brukes til overføringslinjer i neste trinns elektronikk og kan være en veldig sterk kandidat for nanokarbonelektronikk.

Konklusjoner

1.     Grafenoksid kan bære kjemisk eller biologisk nyttelast.

2.     Grafenoksid som bærer nyttelast kan introduseres i kroppen gjennom vaksiner eller vattpinner.

3.     Frigjøringen av disse nyttelastene kan kontrolleres av eksterne celletårnsignaler som forårsaker spesifikke spenningsendringer i menneskelige celler.

4.     Noen spenningsendringer er allerede kjent for å forekomme ved eksponering for celletårnstråling, spesielt med 5G.

5.     Nyttelaster av grafenoksid kan inkludere “kill switch”-nyttelaster som nervemidler eller smittestoffer.

6.     5G-tårnsystemet kan derfor fungere som et infrastruktursystem for frigjøring av nyttelast for kjemiske våpen for å oppnå et “massedrap” av populasjoner som tidligere ble inokulert med nyttelastbærende GO.

7.     Covid-vaksiner – som nå er allment kjent for å ikke ha hatt noe å gjøre med å stoppe en pandemi (siden til og med Det hvite hus og CDC begge innrømmer at de ikke stopper overføring eller infeksjoner) – kunne teoretisk ha blitt brukt til å inokulere mennesker med grafenoksid nyttelaster som ennå ikke er aktivert.

Dermed er det plausibelt – men ikke bevist – at vaksiner + 5G-celletårn kan utnyttes som et avfolkningsvåpensystem for å oppnå nesten samtidig masseutryddelse av en stor prosentandel av den menneskelige befolkningen, ganske enkelt ved å aktivere GO-nyttelastfrigjøring med en spesifikk kringkastingsenergiintensitet og -frekvens.

Gitt at de vestlige regjeringene i verden tydeligvis prøver å utrydde sin egen befolkning akkurat nå, bør denne konklusjonen være angående alle de som ønsker å overleve den globale avfolkningsagendaen .

Kilder sitert i denne artikkelen inkluderer:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

Tags: 5g5G towersbiotechbiotechnologycell phonesconspiracydepopulationevilexterminationGraphenegraphene oxidekill switchmicrowave radiationnanocircuitspayloadpayloadsVaccine deathsvaccinesweapons

science paper published in MaterialsToday Chemistry reveals that cell phone signals can be used to release biological or chemical payloads from graphene oxide that's introduced into the human body. The paper, published in September of 2022, is entitled, “Remotely controlled electro-responsive on-demand nanotherapy based on amine-modified graphene oxide for synergistic dual drug delivery.”

The study abstract reveals how a cell phone can emit signals to activate a low voltage current that interacts with Graphene Oxide (GO) molecules, causing efficient delivery of drug payloads:

This study aims to determine low-voltage-controlled dual drug (aspirin and doxorubicin) release from GO surface. Here, we have demonstrated how to control the drug release rate remotely with a handy mobile phone, with zero passive release at idle time.

Because of its extremely high surface area and complex structure composition, graphene oxide turns out to be the perfect molecule for delivery of biological or drug payloads inside the body. From the study:

These advantages make GO an extremely potential nanocomposite material as a drug carrier in the field of biomedicine and biotechnology, while being combined with a polymer or inorganic matrix.

Importantly, the presence of a specific frequency of a low voltage current is all that's necessary to cause graphene oxide to release its payload.

5G cell tower signals create micro currents inside the body

We already know that 5G signals can generate electrical currents inside the human body, even from a significant distance. An important article authored by Dr. Joseph Mercola and published in Childrens Health Defense reveals that 5G cell signal radiation results in measurable biological and chemical changes inside the human body. From his article:

 • 5G relies primarily on the bandwidth of the millimeter wave, known to cause a painful burning sensation. It's also been linked to eye and heart problems, suppressed immune function, genetic damage and fertility problems.
 • The Federal Communications Commission (FCC) admits no 5G safety studies have been conducted or funded by the agency or telecom industry, and that none are planned.
 • The FCC has been captured by the telecom industry, which in turn has perfected the disinformation strategies employed by the tobacco industry before it.
 • Persistent exposures to microwave frequencies like those from cellphones can cause mitochondrial dysfunction and nuclear DNA damage from free radicals produced from peroxynitrite.
 • Excessive exposures to cellphones and Wi-Fi networks have been linked to chronic diseases such as cardiac arrhythmias, anxiety, depression, autism, Alzheimer's and infertility.

The Cellular Phone Task Force website lists numerous warnings from governments and agencies around the world who have sounded the alarm on cell phone radiation and its harmful effects on human biology.

Radiofrequency microwave radiation causes voltage changes inside the body's cells, altering calcium channels

Additionally, compelling research led by Martin Pall, Ph.D., Professor Emeritus of biochemistry and basic medical sciences at Washington State University, reveals that microwave radiation from mobile devices and wireless routers causes voltage changes inside the body's cells, activating what are called “Voltage-Gated Calcium Channels” (VGCCs), which are located in the outer membrane of your cells. It is this membrane that determines what passes into and out of the cell.

See the full study by Martin Pall, PhD., entitled: Electromagnetic fields act via activation of voltage-gated calcium channels to produce beneficial or adverse effects. That study explains:

Twenty-three studies have shown that voltage-gated calcium channels (VGCCs) produce these and other EMF effects… Furthermore, the voltage-gated properties of these channels may provide biophysically plausible mechanisms for EMF biological effects.

From Dr. Mercola's article linked above: (emphasis added)

According to Pall's research radiofrequency microwave radiation such as that from your cellphone and wireless router activates the voltage-gated calcium channels (VGCCs) located in the outer membrane of your cells.

According to Pall, VGCCs are 7.2 million times more sensitive to microwave radiation than the charged particles inside and outside our cells, which means the safety standards for this exposure are off by a factor of 7.2 million.

Low-frequency microwave radiation opens your VGCCs, thereby allowing an abnormal influx of calcium ions into the cell, which in turn activates nitric oxide and superoxide which react nearly instantaneously to form peroxynitrite that then causes carbonate free radicals, which are one of the most damaging reactive nitrogen species known and thought to be a root cause for many of today's chronic diseases.

This means that cell phone radiation (and 5G cell tower radiation) does, indeed, induce voltage changes in the human body, and that these voltage changes have very real biochemical effects, some of which may be dangerous to human health (such as the formation of peroxynitrite molecules).

Fighting these potent free radicals can be achieved in part with nutritional approaches, such as through the use of superoxide dismutase enzyme (SOD), which is the foundational nutrient in the Health Ranger Store's 5G Defense powders. Notably, SOD (which is usually derived from melon fruit) does not block cell tower radiation itself, but it helps the body respond to cellular stresses such as the formation of peroxynitrite molecules.

In related news reported by Reuters, French regulators have issued a warning to Apple to stop selling iPhone 12 phones due to the presence of excessive radiation produced by the devices. Apple's smartphone exceeds the allowable legal limit of radiation. This phone has been sold since 2020.

5G signals may be used to cause Graphene Oxide to release payloads inside the human body

Connecting the dots on all this, 5G signals can be used to generate low voltage inside the human body, causing Graphene Oxide molecules to release predetermined payloads inside the body. Via the published paper linked above:

Upon application of external stimuli, many materials are able to release drugs. However, most of them need sophisticated instruments except electrical stimulation. Electro-stimulated drug delivery has attracted attention due to the low expense, painless, and portability of the control equipment, making it manageable for customized applications. In this study, we used NGO as an electro-sensitive material to deliver drugs in a controllable manner.

“This is the first time we have used ASP and DOX as a model drug which can be delivered simultaneously by external voltage,” the paper states. The conclusion of the paper adds: (emphasis added)

In conclusion, we have shown here that NGO can be used as a dual drug delivery agent, and the release of drugs can be controlled by an external voltage. To exploit the synergistic effect of ASP and DOX, we modified NGO and attached two drugs to it. Our labmade remote-controlled device efficiently released the anticancer drug. The releasing process can easily be switched on and off with a mobile phone by changing the bias voltage.

Graphene Oxide can carry biological or chemical weapons as payloads

In the scientific paper quoted above, the payload was aspirin plus a common cancer drug. However, payloads can be almost anything of sufficiently small size, including both hydrophilic and hydrophobic molecules. From the study, “We have also demonstrated how hydrophilic (ASP) and hydrophobic drugs (DOX) can be delivered by using a single delivery platform.”

This means that potent chemical weapons — theoretically including nerve agents that are fatal at nanograms of exposure — could be loaded into graphene oxide molecules which are surreptitiously delivered into the body via aggressively propagandized medical interventions such as fake vaccines or covid swabs. Theoretically, such weapons might be able to be delivered to the population via food vectors as well. Once in the body, a small amount of payload leakage may generate some level of nerve damage among inoculated victims, but the real payload delivery won't happen until a proper 5G signal is broadcast across the inoculated population, using the “release frequency” that generates the required voltage to unleash the payload.

In other words, a 5G broadcast signal at the appropriate frequency could instantly cause graphene oxide molecules to release the payloads into the bodies of those who were previously inoculated with those payloads. This would happen simultaneously, across the entire population that is within range of the broadcast frequencies which generate the necessary voltage in the body.

If the payload were a nerve agent, the real world effect would be the sudden dropping dead of large portions of populations across cities where 5G broadcast are able to saturate them. If payloads were virus-like nanoparticles, payload delivery could cause a large portion of the population to suddenly appear to be “infected” with a pandemic virus that is spreading at unimaginable speed.

This , in other words, could be used as a “kill switch” to terminate whatever portion of the population was previously inoculated with payload-carrying GO.

“Black ink” printed on pharmaceutical capsules shown to be magnetic and may contain graphene oxide

Some additional information came to my attention during the writing of this article. The black ink printed on the side of pharmaceutical capsules actually consists of mysterious black specks which are magnetic. A contact sent me a video, represented in the following screen shot, showing pharmaceutical capsules soaked in water for several hours, after which the black “ink” from the capsules turned into black specs that displayed startling magnetic properties. In this still photo, you can see the black specs gather at the common magnet held against the glass:

As this article reveals in LiveScience.com, stunning new research finds that graphene can be made magnetic by assembling layers in a specific rotational orientation. This gives rise to magnetism, even though the underlying atomic elements are nothing but carbon. From the article:

The magnetic field isn't created by the usual spin of electrons within the individual graphene layers, but instead arises from the collective swirling of electrons in all of the three-layers of the stacked graphene structure, researchers reported Oct. 12 in the journal Nature Physics.

Is graphene being used in the “ink” that's printed on the side of prescription medications? We don't know for certain, but the fact that this ink is clearly magnetic is alarming.

Graphene oxide can also transmit gigahertz signals to nearby receivers

Additionally, under certain exotic applications of graphic oxide (GO) materials, those whose bodies are activated by cell tower broadcast could themselves function as electromagnetic “repeaters” due to the ability of GO to function as transmitters.

This capability is well documented in a study entitled, “Radio-frequency characteristics of graphene oxide,” published in Applied Physics Letters in 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468) That study explains: (emphasis added)

We confirm graphene oxide, a two-dimensional carbon structure at the nanoscale level can be a strong candidate for high-efficient interconnector

in radio-frequency range. In this paper, we investigate high frequency characteristics of graphene oxide in range of 0.5–40 GHz. Radiofrequency transmission properties were extracted as S-parameters to determine the intrinsic ac transmission of graphene sheets, such as the impedance variation dependence on frequency. The impedance and resistance of graphene sheets drastically decrease as frequency increases. This result confirms graphene oxide has high potential for transmitting signals at gigahertz ranges.

Graphene oxide materials, in other words, can both carry payloads which are delivered via remote cell phone signaling, as well as transmit signals to other nearby receivers.

This could theoretically be used to start a “chain reaction” of 5G cell tower signals being re-broadcast from one person to another. In theory, this could extend a “kill switch” signal broadcast far beyond the initial range of 5G cell towers themselves.

From the conclusion of that published paper:

…[W]e expect that GO could be used for transmission lines in next-stage electronics and could be very strong candidate for nanocarbon electronics.

Conclusions

 1. Graphene oxide can carry chemical or biological payloads.
 2. Graphene oxide carrying payloads can be introduced into the body through vaccines or swabs.
 3. The release of those payloads can be controlled by external cell tower signals which cause specific voltage changes in human cells.
 4. Some voltage changes are already known to occur with exposure to cell tower radiation, especially with 5G.
 5. Graphene oxide payloads can include “kill switch” payloads such as nerve agents or infectious agents.
 6. The 5G tower system can therefore function as a chemical weapons payload release infrastructure system to achieve a “mass kill” of populations which were previously inoculated with payload-carrying GO.
 7. Covid vaccines — which are now widely known to have had nothing to do with halting any pandemic (since even the White House and CDC both admit they do not halt transmission or infections) — could have theoretically been used to inoculate people with graphene oxide payloads which have not yet been activated.

Thus, it is plausible — but not proven — that vaccines + 5G cell towers could be exploited as a depopulation weapon system to achieve near-simultaneous mass extermination of a large percentage of the human population, simply by activating GO payload release with a specific broadcast energy intensity and frequency.

Given that the western governments of the world are clearly attempting to exterminate their own populations right now, this conclusion should be concerning to all those who wish to survive the global depopulation agenda.

Sources cited in this article include:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.