Noen få kommentarer om Maui Wildfire-katastrofen – og flom i Kina

Noen få kommentarer om Maui Wildfire-katastrofen – og flom i Kina

SKREVET AV 

Jeg har mottatt en mengde e-poster og kommentarer om den forferdelige katastrofen i og har inkludert noen få av lenkene jeg ble sendt nedenfor. Spekulasjonene om bruk av DEW ser ut til å ha utløst interesse for WDTTG-boken, og hva som ikke ( har fått mer salg de siste dagene! ) Se: www.drjudywood.com/

Denne videoen er litt rar … men…

… men de brennende båtene kunne forklares med som spredte seg til havnen og satte båtene i fyr mens de var fortøyd, og deretter brenner fortøyningstauene også gjennom.Jeg hadde ikke engang hørt om dem før noen sendte meg en lenke – Jeg ser egentlig ikke på noen nyhetskilder nå ( absolutt ingen mainstream-kilder ).

153news.net/watch_vi…Diskusjon om bruken av DEW har fulgt nesten alle forekomster av branner de siste årene, men jeg har absolutt ikke undersøkt Maui-hendelser ordentlig, og jeg tror ikke Dr Wood har ( vi har ikke snakket om det / dem ).Det som må understrekes er at Dr Wood først begynte å legge ut omtrent 9/11 i 2004 – etter betydelig etterforskning. Likevel legger folk ut “ DEW i Maui ” i løpet av det første døgnet etter hendelsene.Selvfølgelig, 

på 911 var det virkelig ikke mye ild – sammenlignet med ødeleggelsesmengden. Noen sendte meg noen bilder av “ ristede biler ” fra Maui –, men jeg har ikke studert dem nøye.En annen person sendte meg en lapp om at det var 2 stormer / på hver side av Maui ( Jeg synes ) som er litt interessant, men må nøye studere for å fastslå hvilken som helst relevans av disse tingene.Dr Reiner Fuellmich sendte meg en kort video angående planene om “ ” Maui for å være en smart by. Det var lignende planer for de skadede delene av California etter de ville brannene tilsynelatende.Når det gjelder sistnevnte, fikk vi ganske mange e-poster, som utløste oss til å lage følgende video og legge ut:

www.checktheevidence…

www.youtube.com/watc…Hovedpoeng – noen trenger å gjøre en grundig undersøkelse som Dr Wood gjorde av 9/11 –, men hun har ikke meldt seg frivillig til å gjøre det … Og jeg har heller ikke, beklager!= = = = = = = = = = = En slags prediktiv programmering her, kanskje:

mountaindew.fandom.c…Merkelig konto:

www.youtube.com/watc…Typhoon gjør 90 graders sving nær :

youtube.be/nxXJARgpuzo= = = = = = = =Ytterligere merknader fra en leser:

Hei Andrew,

Beklager å skrive om dette emnet igjen, det blir flaut nå og sannsynligvis irriterende. Jeg ble pakket inn i dette, som det høres ut som noen andre gjorde også, og det kan være en grunn til dette som jeg forklarer her. Jeg har lyttet til svarene dine, og tilnærmingen din er den rette, men jeg tror noe er av med denne historien. Jeg har innsett noe som kan være viktig og funnet mer interessant informasjon, så å legge det i seng fra min side her er en e-post til.

Damen jeg sendte deg lenken for å snakke om at mamma nesten ble fanget i brannene – som ikke var veldig overbevisende viser seg å ikke bare være en bekymret lokal. Hun er vertskap for et show som jevnlig vises på Infowars.  madmaxworld.tv/watch… hun kan bli funnet på Infowars-plattformen forbudt.video, og gjett det tilfeldige navnet på den siste gjesten hun hadde på showet i midten av juli – ‘ Rob Dew '.  Videoen av henne jeg sendte deg viser taggen hennes som Unjected, også zoomet jeg inn på nettstedet hennes bilder og den videoen og bekreftet en føflekk på haken hennes, og tennene hennes for å bekrefte at det er henne.  Hun er grunnleggeren av et datingselskap med base i Maui kalt Unjected unjected.com/pages/a… men har en postadresse i Florida som kanskje er merkelig, kanskje ikke. Der ikke vaxxed mennesker kan gå ut med andre ikke-voksede mennesker, er det ikke noe splittende i det da! Da selskapet ble lansert, var hele mainstream-pressen da appen forbød appen fra butikken deres. Hvis du søker i ‘ anti vaxxer dating app ' vil du se at den ble dekket over hele verden av mainstream og ble spøkt med på amerikanske chatshows osv..Jeg tviler på at mange mennesker som er interessert i å date på den tiden ikke vet om selskapet hennes nå. Poenget mitt er at hun er knyttet til Infowars-grepet, at noen knytter seg til amerikansk og israelsk etterretning. En annen mye svakere kobling til Infowars er at medgründeren ‘ Heather ' bodde i Texas rett før de startet denne podcast-serien, og plasserte her i samme by som Infowars, hun uttaler dette på deres første podcast. www.banned.video/wat…

Så Greg Reece, en annen Infowars-tilknyttet bidragsyter, la ut denne videoen, med påståtte bevis fra CCTV for store blinker. Han lager alltid de mest skumle videoene av den mektige regjerende eliten. madmaxworld.tv/watch… det er imidlertid interessant. Jeg kommer til å gi ham beskjed om å se om han vil dekke Dr Wood!

Alex Jones dekker DEW i sitt siste show – som jeg senere vil se gjennom knuste tenner.

Her er et bedre forsøk fra RDB3-fyren til å vise interessant info, her er det video av laserstråler som tilsynelatende går til bakken ( fra andre hendelser ) og satellittværdata som er kuttet fra posten på tidspunktet for brannene. Så mer interessant enn bildene, men ikke nok info igjen, det er et enormt funn å ha video av live ødeleggelse, men ingen oppfølging, ingen beliggenhet, ingen video av bakken dagen etter, ingen vitneforklaring. Disse videoene vil sannsynligvis være en 153news.net/watch_vi…

Det er klart for meg at det nå er en fortelling som bygges, og Infowars er en del av det, og derfor har så mange kontaktet deg, for meg presenterer denne informasjonen seg aldri, du trenger å se, men ikke denne gangen, og det fanget meg av vakt. Det er også andre historier på utestengt. Video om brannstiftelser som fører til rapporterte skogbranner, og igjen bygger en motregjeringsfortelling som viser absurditeten i klimarapporteringen. Når dette skjer, kan det være fordi sannheten er en annen ting helt eller en sosialteknisk innsats.  Begrepet Directed Energy Weapon er også et generelt begrep, for eksempel kan en kule som ble avfyrt fra en pistol også beskrives bokstavelig som en DEW når det gjelder kinetikk. Så det gjelder at folk, inkludert meg selv, hører det begrepet og knytter det til 911, vi må slutte å gjøre det,det er sannsynligvis mange former for DEW, og denne støyen skal ikke forringe det arbeidet. Nok en leksjon.

Uansett, jeg slipper emnet nå, da det ikke er troverdig før de gangene du med rette sier at den rette personen kan dra til rett sted for å undersøke ordentlig. Jeg lærte mye av Chat med Dr Wood på California-brannene. Kloke ord godt aktet

= = = = = = = = = = = = = = = =

Miles Mathis kommenterer i detalj:

Hvorfor FAKKER de bilder fra Maui?

mileswmathis.com/mau…

= = = = = = = = = = =

Miles Mathis lyver om Dr Judy Woods forskning – kan du oppdage hvor?

mileswmathis.com/dew…Se også: 

www.youtube.com/watc…

DETTE INNLEGGET BLE LAGT UT I 9/11 OG FAKE TERRORNYHETER.

Relaterte artikler…

Postnavigasjon

UFO-er, EVO-er, steinmykgjøring, gamle templer + Mer “ Avsløring ” Kommentarer

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.