Marines ble beordret til å hente menneskelig avføring før de fikk lov til å forlate Kabul: ‘ Nedbrytende og latterlig ’

Av 

Miranda Devine

publisert 10. september 2023, kl. 10:55. ET

0 av 2 minutter, 28 sekunderVolum 0%

MER FRA:MIRANDA DEVINE

Før de fikk lov til å forlate Kabul i august 2021, etter å ha mistet 13 kamerater til en selvmordsbomber, Amerikanske marinesoldater ble beordret til å hente menneskelig avføring og annet ekkelt søppel på flyplassen for å la det være perfekt for Taliban.

Denne ydmykelsen blir fortalt for første gang i en ny bok, “ Kabul: The Untold Story of Biden's Fiasco and the American Warriors Who Fought to the End. ”

Kabul flyplass passasjerterminal var skitten 28. august 2021, etter at den hadde blitt ødelagt Afghanistan tilbaketrekning.

Mer enn 120 000 afghanere hadde slått leir der i en uke, “ beseiret og etterlatt søppel, vesker, klær og andre usigelige ting. ”

Marinesoldater på alle nivåer ble irritert over å være “ tvunget til å skaffe opp menneskelig bæsj. ”

Ordren om å rengjøre “ kom med en trussel om at vi ikke ville forlate i det hele tatt hvis den ikke ble fullført, ” en junior Marine fortalte forfatterne Jerry Dunleavy og James Hasson.

“ Det var nedverdigende og latterlig. Vi tok mange skader og la mye arbeid i det oppdraget og å lukke det ut på den måten var galt. Moralen var virkelig nede på det tidspunktet, og det var en ekstremt meningsløs innsats. ”

HAMID KARZAI INTERNASJONAL LUFTFART, AFGHANISTAN
Soldater og marinesoldater hjelper til med ved et kontrollpunkt for evakuering under en evakuering på Hamid Karzai internasjonale lufthavn 19. august 2021 i Kabul, Afghanistan.

322Hva tror du?Legg inn en kommentar.

Det var den endelige indigniteten for våre militære helter, som satte seg i skade for å tilfredsstille en kald sjef som fortsatte å ombestemme seg for å passe til den politiske vinden.

DEL DENNE ARTIKKELEN:

ARKIVERT UNDER 

LES NESTEDet hvite hus råolje kontra drivstoffpriser for å øke Biden for …

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.