Du har sett de fryktinngytende overskriftene.COVID kommer tilbake

Kjære venn,Du har sett de fryktinngytende overskriftene.COVID kommer tilbake. Masker kommer tilbake. Kontaktsporing kommer tilbake. Låsing kommer tilbake.Biden vil ha mer penger for en “ ny ” som “ sannsynligvis vil bli anbefalt ” for “ alle. ”Som ordtaket sier, hvis du lar regjeringen utvide sin makt under en krise . . . det vil produsere flere kriser for å få mer kraft.Men CHD forsterker seg også.Når vi erkjenner øyeblikket vi er i, har våre utrolige givere gått inn for å hjelpe oss med å starte en kampkamp på en million dollar.Vennligst doner ved midnatt ET torsdag 12. oktober og hjelp oss å dra nytte av denne muligheten.Doner i dagDet er ikke bare regjeringen vår som angriper frihetene våre.De globale elitene — , Anthony Faucis og Klaus Schwabs i verden — driver den autoritære, tyranniske globale handlingen for å kontrollere helsen din, kroppen din, maten din, økonomien din, din evne til å bevege deg fritt.De vil ha kontroll over alle aspekter av livet ditt.Men flere og flere våkner, og tidevannet snur.Blandet med de fryktinngytende overskriftene er veldig tydelige tegn på skepsis — og håp.Newsweek rapporterte at Rutgers University står overfor et “ Bud Light-øyeblikk ” over sitt meningsløse COVID-vaksinemandat.Mainstream media rapporterer også om en kraftig nedgang i vaksinenes priser på barn.Folk avhører til og med mot kjæledyrene sine!Denne gangen er det annerledes.Denne gangen er det ingen vei tilbake.Ingen går tilbake til lockdowns. Ingen går tilbake til maskemandater. Ingen går tilbake til irrasjonelle, farlige, dødelige vaksinemandater.Ingen vei tilbake til å la propagandistene marginalisere helsefrihetens bevegeret som et band med frynse konspirasjonsteoretikere.Ikke når folk endelig ser bevegelsen vår for hva den er: en mangfoldig gruppe engasjerte, bekymrede, velinformerte kritiske tenkere.Vennligst doner ved midnatt ET torsdag 12. oktober til vår million dollar-kamp og hjelp oss å holde fart på tidevannet.Doner i dagTakket være mennesker som deg vokser motstanden hver dag.For når folk først ser gjennom propagandaen, det er ingen å se det.Når folk har fått tilgang til faktisk vitenskap, det er ingen som benekter det.Når de først vet sannheten — det er ingen tilbakevending.Children's Health Defense — og denne bevegelsen — ville ikke være der de er uten din .Våre søksmål angriper alt fra fra myndighetene til forvirring av leger til urettferdigheten til lærere som ble avfyrt for å nekte COVID-vaksiner uten en gang å vurdere deres gyldige unntak.Våre regjeringsrelasjoner og advokatteam er svaier flere og bygger en større følge.Våre daglige nyhetsbrev og CHD-TV-programmering er nå flere lesere og flere seere enn noen gang før.Den siste utgivelsen fra CHD Books, “ Vax-Unvax: Let the Science Speak, ” er styrke flere foreldre å stå opp for sine barns rettigheter til en sunn fremtid.Vi vinner. Og de er bekymret.Men arbeidet vårt er ikke ferdig.Vi vil ikke avslutte denne kampen før alle sammen — hvert barn, hver forelder, hver student, hver lærer, hver pilot, hver helsepersonell — hver eneste person — er ikke lenger tvunget til å overholde mislykkede politikker og mandater for å utøve den grunnleggende retten til å delta i samfunnet.Vennligst doner innen midnatt ET torsdag 12. oktober til vår million dollar kamp og hjelp oss å vinne.Doner i dagSammen vil vi fortsette å hevde rettighetene våre og presse tilbake mot tyranni.Sammen skal vi forme historien.Takk skal du ha.Med enorm takknemlighet,
Mary Hollands signatur
Mary Holland
Mary Holland
President
Barns helseforsvarPS. Denne kampkampen på millioner dollar er kritisk da vi går i kamp neste runde med angrep på våre rettigheter. Gi en sjenerøs skattefradrags donasjon i dag.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.