Deklassifiserte NZ Defence Force-Rapporter: Chemtrails Knyttet Til Utbrudd Av Sykdommer

31. Mars 2020

av Clare Swinney , gjest

Blant et nylig utgitt utvalg av deklassifiserte rapporter om observasjoner av uidentifiserte flygende objekter (UFOer) fra New Zealand, datert fra 1952-2009, var brev skrevet i 1999 og 2000 av en bekymret innbygger, som spådde at et sykdomsutbrudd ville oppstå etter at et “fly, en “kontrail” ellers var kjent som et befolket område.

, som også ofte refereres til som aerosoler, skiller seg fra flydampspor ved at de ofte henger på himmelen i timevis og kan sees i rutenettlignende mønstre, i parallelle linjer (se ovenfor) eller danner ‘X'er på himmelen.

Avklassifisert Nz Defense Force rapporterer Chemtrails knyttet til utbrudd av sykdommer

Selv om det å se en chemtrail ikke utgjør bevis på at sykdommene var forårsaket av det, er det verdt å undersøke problemet, gitt alle bevisene som viser at chemtrails gjør folk syke , og i lys av det som er kjent om deres sammensetning.

Bevis samlet i over et tiår avslører at chemtrails brukes til minst syv funksjoner, inkludert værkontroll og militære applikasjoner, og består av et bredt utvalg av skadelige ingredienser.

De inkluderer vanligvis aluminium og barium , som er giftige for både mennesker og miljøet.

De kan omfatte radioaktivt thorium, uttørkede røde blodlegemer, farlige patogener , inkludert Mycoplasma Fermentens Incognitus, pluss muggsporer, etylendibromid og selvreplikerende nanorør som forårsaker Morgellons sykdom , som ifølge forskeren Clifford Carnicoms funn , nå forurenser praktisk talt alle.

De avklassifiserte rapportene, som er online under overskriften: Original Files: NZ's UFO Sightings , ble lagt ut på en stor newzealandsk nyhetsside, Stuff.co.nz den 22. desember 2010, og ble utgitt til offentligheten av New Zealand Defence Force under den offisielle informasjonsloven.

Begravet blant de totalt 2.101 deklassifiserte dokumentene ligger brev, nyhetsklipp og sider fra magasinartikler som avslører at en privatperson, hvis navn er fjernet fra korrespondansen av personvernhensyn, gjentatte ganger forsøkte å slå alarm om farene ved chemtrails i 1999 og tidlig i 2000.

Det ser ut til at korrespondenten, som vil bli referert til som ‘Mr Gibson', til å begynne med skrev til Warren Kyd, medlem av New Zealands parlament for Hunua.

I brevet sitt, som var datert 25. mai 1999, skrev han at stien han hadde sett ble sprøytet i en stor bue over Auckland, og mens et byrå hadde rådet ham til at bare et militærfly kunne delta i den typen aktivitet, sa Air Traffic Control at det hadde kommet fra et passasjerfly på vei til Fiji.

Dette er ikke usannsynlig, siden passasjerfly har blitt sett sprøyte chemtrails i New Zealand, og andre steder i verden.

Gibson henviste også MP til en artikkel fra april 1999-utgaven av Nexus magazine .

Denne artikkelen, av den kanadiske journalisten William Thomas, med tittelen Contrails': Poison From The Sky, (og siden omdøpt til Chemtrails': Poison From The Sky på Nexus-nettstedet), nevnte at i områder hvor disse stiene hadde blitt sett hengende, hadde et akuttmottak blitt ‘oversvømmet av influensalignende tilfeller', og leger og sykepleiere klaget ekstremt travelt med ‘respirerende'.

Thomas skrev videre:

“I England, etter at det ble rapportert om langvarige bukser og spindelvevlignende nedfall over London og Birmingham, rapporterte BBC den 14. januar 1999 at mer enn 8000 mennesker – for det meste eldre – av lungebetennelse og andre luftveiskomplikasjoner den siste uken av desember og de to første ukene av januar 1999.”

I lys av rapporter som disse ga herr Gibson råd i sitt brev:

“Hvis dette flyet slapp noe inn i atmosfæren vår og det forårsaker som disse magasinene, antyder [sic], vil svært mange mennesker i Auckland lide av en influensalignende sykdom.”

En avisartikkel, som er i bok 1 på side 37 i filene , og publisert ti dager etter at chemtrailen ble oppdaget over Auckland, avslørte at en “plutselig økning” i plager hadde skjedd.

‘Sykehusets akuttmottak har vært veldig opptatt de siste dagene med pasienter som lider av luftveisrelaterte lidelser, inkludert lungebetennelse og astma,' rapporterte NZ Herald 3. juni 1999. (Se nedenfor).

Brevklipping Kyd1

I tillegg bemerket en påfølgende artikkel i NZ Herald, datert 6. juli 1999 med tittelen: ‘Dødsraten stiger i influensa ‘Plague” at rundt 100 mennesker døde på Aucklands Middlemore Hospital i juni ‘hovedsakelig av luftveissykdommer'.

Til tross for at Gibsons spådom så ut til å ha vært riktig og støttet av utenlandske rapporter, strøk myndighetene hans bekymringer til side.

«Forespørsler har blitt gjort og Mr Kyd har blitt forsikret om at det ikke er noen grunn til å være bekymret,» sa Kyds eksekutivsekretær, Faith Sarten, i et brev datert 21. juni 1999.

Ikke fornøyd med svaret dro Gibson for å se Kyd og skrev etter hans råd til New Zealands forsvarsminister, Hon. Mark Burton den 9. februar 2000.

Et svar fra Hon. Burton kan ikke finnes i filen, bare en bekreftelse på mottak av Mr Gibsons korrespondanse.

Mer enn et tiår senere, og New Zealand-regjeringen, som nå har mottatt en mengde brev, e-poster og telefonsamtaler fra bekymrede borgere, svarer fortsatt ikke på deres bekymringer angående hva bevis viser at skjer i langt større skala.

For eksempel, da jeg sendte e-post til 112 av de 122 parlamentsmedlemmene den 10. september 2010 for en Chemtrail Mass Action , og ba dem om å hjelpe til med å stoppe denne forgiftningen av atmosfæren vår fra å fortsette, var det mest overveide av en håndfull svar som ble mottatt det fra eksekutivassistenten til Catherine Delahunty, talspersonen for giftstoffer NZ Green Party.

Den sa: «Jeg kan se din store bekymring for ‘chemtrails'. De grønne må imidlertid prioritere giftarbeidet sitt til kjente kjemikalier (og selv da er de begrenset i hva vi kan fokusere på).»

Referanser:

Nedenfor: Brevet ‘Mr Gibson' skrev til MP for Hunua, Mr Warren Kyd, som er i bok 1 av de deklassifiserte filene , på side 35, etterfulgt av svaret på side 36.

Brev til Mr Kyd
Brev fra Mr Kyd

Nedenfor i 2 deler: En artikkel fra bok 1 på side 38, datert juli 1999.

Kyd Clipping 21
Kyd Clipping 3

Nedenfor: I bok 1, på side 39 , er det en kopi av et brev sendt til Paul Holmes , vert for det populære aktualitetsprogrammet kl. 19, Holmes, som ble sendt på TV1 mellom 1989 og 2004.

Brev til Holmes Kyd-fil

Nedenfor: En artikkel fra NZ Herald, 6. desember 1999, som var i bok 1 på side 44 og nummerert 10. Det ser ut til å være den siste oppføringen relatert til denne saken.

Klipp 5 Kyd No 10

Takk til Ben Tomlin for å gi oss råd om disse rapportene.

Dr. Ron Paul Om Koronaviruspanikk: Den Virkelige Faren “Er Regjeringens Overreaksjon”Forrige Innlegg

Dødsraten For Covid-19-Tilfeller «Kan Være Betydelig Mindre Enn 1 %» – Dr. Anthony FauciNeste Innlegg

Relaterte Artikler

desimert skog under geokonstruert giftig himmel

GEOTEKNIKK

Værkrigføring, Bortkastede Skoger Og Verdensomspennende Kollaps Av Økosystemer

HAF20. Mars 2022

chemtrail-piloten kommer frem med masseutryddelse av mennesker

CHEMTRAILSAVFOLKING

Chemtrail-Piloten Kommer Fremover: Masseutryddelse Av Mennesker

HAF15. Desember 2021

endetidens skurk bill gates fremover med plan om å "sperre ute solen" ved å spraye millioner av tonn kritt inn i stratosfæren for å reflektere sollys

BILLY BOYGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

Slutttidsskurken Billy Boy Går Videre Med Plan Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Sprøyte Millioner Av Tonn KRITT Inn I Stratosfæren For Å Reflektere Sollys

HAF24. Mars 2021

ny dokumentar beviser at klimateknikk ved å kontrollere været (ikke "global oppvarming") ødelegger liv og planeten (umiddelbar fare langt større enn covid 19)

BILLY BOYDOKUMENTARERGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

HASTER: Ny Dokumentar Beviser At Klimateknikk Ved Å Kontrollere Været (IKKE «Global Oppvarming») Ødelegger Livet Og Planeten (Umiddelbar Fare MANGE Større Enn COVID-19)

HAF16. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.