John Færseth glorifiserer utvalgte nazister.

Mange har undret seg over hvorfor mainstream media (MSM) har lagt sin elsk over den regime-lojale forfatteren . Han får bruke MSM som talerstol titt og ofte i saker som omhandler høyreekstremisme, på samme måte som den terrordømte venstreekstremisten Lars Gule behandles som et orakel av de samme medier når det gjelder terrorisme og selvsagt høyreekstremisme. I MSM eksisterer selvfølgelig ikke venstreekstremisme. Venstreekstreme er 100% tro til myndighetene og det globalistiske narrativet, så da får de i praksis gjøre som de vil.

Blind lojalitet til myndighetene.

Svaret ligger trolig i at de begge er ekstremt lojale til både myndigheter og det globalistiske narrativet, i likhet med deres venstreekstreme og voldstilbøyelige fans i Antifa og andre voldsforherligende politiske organisasjoner. Uasnsett hvordan spørsmålsstillingen er, kan regimets media være helt trygge på at disse «ekspertene» svarer på en måte som tilfredstiller det globalistiske narrativet som er anledet av en korrupt, uniform og totalt ensidig presse.

Nazi-stempler.

Her hjemme peker Færseth på regimekritiske og nasjonalvennlige individer, mens han klasker nazi og høyreekstremist-stempel i panna på dem, og forkynner hvor farlig deres «tankegods» er. Dette passer narrativet her hjemme, da disse individene opptrer som vanskelige å hyptnotisere og hjernevaske til å omfavne myndigheter og media som glorifiserer nedbrytingen av som suveren stat, norsk kultur, etniske nordmenns stolthet og ekte norsk identitet.

Hva om en gruppe nazisters eksistens og handlinger skulle tjene globalistenes sak? Ville Færseth da snudd om og forsvart dem, avdramatisert og bagatellisert deres eksistens og handlinger? Svaret er et klart ja.

At Asov-regimentet er nazister tjener ikke narrativet.

I en artikkel i NRK Urix, med tittelen «Azov-regimentet: «Høyreekstrem trussel eller vanige soldater«, fremkommer det klare tendenser som viser en vilje til å nettopp avdramatisere og bagatellisere hvor nazistisk dette regimentet er. Hvorfor? Jo fordi i mediekrigen mot og alle russere, både skyldige og uskyldige i angrepskrigen mot , tjener det ikke narrativet at det ukrainske Azov-regimentet består i all hovedsak av blod-nazister. Ikke liksom-nazister som Færseth gjør skrekkslagen her hjemme i Norge, men slike man ser i Hollywoodfilmer.

Skjermbilde fra Newsweek 13. juni 2014.

Og selvsagt har Urix' journalist, Zofia Peszkiewicz, hentet fram ingen ringere enn selveste John Færseth som har bodd i Kiev og møtt flere av sine antatte helter i Nazi-regimentet Azov. Han skrev i den forbindelse en bok om vestlige fremmedkrigere i og Ukraina.

Roser nazister.

Fra NRKs artikkel:

– Azov gjorde en god innsats under kampene våren 2014. Krigerne hadde en disiplin som de andre frivillige bataljonene ved fronten ikke hadde, sier Færseth.

Asov-regimentets nazistiske drivkraft dempes bevisst ned med at regimentet (den gang bataljon) i 2016 ble innlemmet i det ukrainske og at «den ideologiske delen ble underlagt militære mål». Sikker på det?

Jeg har forsøkt å finne igjen en tweet fra Færseth for noen dager siden – uten å lykkes, mulig han har slettet den – hvor han ba journalister om å slutte å mase om Azov-regimentet, men heller fokusere på norske høyreekstreme som angivelig er tiltrukket av dem. Dette en klar indikasjon på at det er vikarierende behov for å nazi-stemple noen, ut ifra hvorvidt det er tjenelig for det globalistiske narrativet.

Her en video hvor som Færseth roser, torturerte Russiske krigsfanger for kun noen dager siden:https://rumble.com/embed/vw6gn0/?pub=4#?secret=x1t6L1dtFz

Ville Færseth godtatt nazister i Norge om det var tjenelig?

Flere har stilt seg spørsmålet; har Færseth et bevisst forhold til nazisme? Eller er det å se nazister på flatmark i Norge bare noe som tjener undertrykkelsen av motstandere av globalismen? Ville han støttet nazister i Norge også, om de bare kjempet for globalismens sak?

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.