Christian Paaske ang Coronadebatten 27.04 2021

https://www.thosys.no/tfv/index_htm_files/PCR%20NRK%20Christian%20Paaske.mp4.mkv

PCR-, og andre løgner
Nordmenns coronaskepsis kom i fokus i Debatten på NRK tirsdag 27.april. For å gi corona-skeptikere stemme falt ikke valget på dronningen på feltet Kari Jaquesson. Forståelig nok, fordi sannheten hun representerer og kan uttrykke uten filter ville sendt sjokkbølger større en myndighetene ville kunne håndtere. Den nest beste kandidaten ble derfor Svein Østvik alias Charter Svein i kraft av hans nylige inntreden i de corona-kritiskes rekker. For hans del var det særlig usikkerheten omkring PCR-testen som fikk hans varsellamper til å blinke. Med hans egne ord:

«Noen mener at det å bruke høy syklus gir meningsløse resultater. Det har jeg fra Rikshospitalet. Hva vi bruker i ligger mellom 40 og 45 sykluser. Eksperter sier at for å få noen som helst resultat som kan brukes til noe i forhold til om du er syk eller ikke, så skal man bruke under 30.»

Innspillet ble sendt videre til Espen Rostrup Nakstad. Utenom å være fast inventar hos NRK er han assisterende direktør i Helsedepartementet. Han sa at Svein Østvik tok fullstendig feil fordi i Norge ligger snittet på omtrent 20 sykluser. Med hans egne ord:

«Er det under 30 runder som trengs, da vet man at det er mye til stede. Da kan man stole på at den pasienten faktisk har mye virus. Snittet i Norge ligger på et par og 20. Det er der man ligger. Kommer du over 30 er det mye mindre sannsynlig at du er smitteførende. Og nærmer du deg 40 er det usannsynlig at du er smitteførende. Og dette vet alle laboratoriene og det er sånn man bruker PCR-tester i hele verden.»

Østvik: «Så du sier at de bruker 23 i Norge?»

Nakstad: «Jeg sier at de fleste prøver, de fleste som tester positivt, de får et signal på cirka 20 runder av CT-verdier. Det vil si at det er veldig få prøver at du trenger kjøre så mange runder for å få et signal at du kommer opp i 30 til 40. Det er veldig få prøver. Og de er heftet med usikkerhet, og det tar man høyde for. Og da tar man en ny prøve eller så kjører man en ny test.»

Østvik: «Jeg har hørt fra Rikshospitalet at der bruker de standard 45 sykluser.»

Nakstad: «Nei, det tror jeg ikke stemmer. Nå har vi en fra Universitetssykehus som kan svare på det, men det brukes ikke. Det kan jeg si.»

Her var Østviks taletid ute og han ble resolutt stanset av programlederen til å kommentere videre. Det måtte bli en annen gang. Østvik fikk likevel presset inn: «For det slår nemlig ikke ut på verken folk som er syke eller kan bli syke, har vært syke eller er smittebærere hvis man bruker høy syklus.»

Nå var overlege ved Mikrobiologisk avdeling ved Oslo Universitetssykehus Elisabeth Toverud Landaas på plass for å oppklare om det er 20 eller 45 sykluser som brukes på PCR-tester i Norge:

«Vi gjør et visst antall uansett. Hos oss er det for alle PCR’ene 45. Det betyr ikke at alt som dukker opp innen 45 kalles for en positiv reaksjon. Det betyr at det helt opp dit ser vi om det skjer noe. I et hvert svar som får en positiv reaksjon vil vi se på det signalet og se det i en kurve, og se om den kurven ser ut som den skal. Om den ser riktig ut for en positiv test.»

Programleder Fredrik Solvang spør deretter: «Etter hvor mange runder begynner dere å bli usikre?»

Landaas: «Fra og med 35 gjør vi alltid testen på nytt for å være sikker på at dette er noe vi påviser. Er vi da helt sikre og kurven ser fin ut, så vil vi gi den ut som positiv. Hvis det er noe som helst tvil så blir det gitt ut som et inkonklusivt svar, at vi ikke kan si om den er positiv eller negativ og at man anbefaler en ny prøve.»

Solvang: «Hvis det er over 35 og det er tvil om hva det viser, så hva vil vi si til det? Det er flere som mener at det som kan skje her er at mange friske folk blir sendt i karantene. Kan det skje?»

Nakstad: «Det kan skje fordi når du kommer opp i disse få tilfellene som man trenger mange runder med oppkopiering på, altså høye CT-verdier, da blir det mer usikkert og da kan det hende at noen kanskje var smitteførende i går og i forgårs og tar prøve i dag kanskje risikerer, nei, det er tvil her, kanskje må du i karantene. Det kan skje. Den usikkerheten var størst tidlig i pandemien for da visste man ikke hvor smittsomt dette viruset var, og det som da ofte skjedde var at man brukte PCR-tester til å friskmelde folk, og så tok man prøver kanskje en uke etter at de var friske, og så fant man virusrester med ganske høye CT-verdier. Så de ble kanskje seilende under et at dette var positivt. Det sluttet man med ganske fort når man skjønte at det ikke var smittsomhet da.»

Solvang henvendt til overlegen: «Den amerikanske smittevernsjefen, den fremste rådgiveren for den Dr. Anthony Fauci har sagt at hvis man kommer med en prøve med CT-verdier på over 36, da er det snakk om nukleoider og det er altså så små, innerste bestanddelene av arvestoffet vårt, med andre ord, du har ikke smitte, du har ikke viruset i kroppen. Og så sier du: Hos oss tester vi til 45. runde?»

Landaas: «Ja, igjen, for det første, vi er jo sikre på å påvise det vi ser etter. Det er nukleioder, det er det vi påviser, men det er nukleioder som er del av arvestoffet til et virus og han mener vel da at det er ikke annet enn rester på en måte. Hvis man da konkluderer med disse kontrollene som vi gjør at dette er en reell positiv prøve, hva er så betydningen når den er så veldig svak, da er det mange faktorer som spiller inn som vi ikke alltid har så god kjennskap til, som er før prøven kommer til laboratoriet. Det er viktig at man får tatt en god test, man må få komme ordentlig til, fått med slimhinner med virus i, og så kommer det an på prøvetaker, anatomi i nesen og så videre at man får gjort dette her. Så kommer det an på hvor man er i forløpet, hvis det er en som er helt tidlig i sykdomsforløpet så vil man kunne risikere å få en veldig svak prøve, men hos en person som kanskje om en dag eller to er veldig smitteførende og da har et mye høyere virusnivå enn det aktuelle.»

Så kommer programlederen med en oppsiktsvekkende opplysning: «Av 7000 prøver hos dere så fant dere bare 2,8 prosent som hadde en såkalt CT-verdi på over 35, så det er veldig få altså. Dette er veldig få. De aller fleste får lavere verdier enn det, og det er jo prøver ved retesting har bekreftet at de er positive.»

Nakstad får ordet og har fått tid til å tenke seg om. Hva han opprinnelig sa var 20 sykluser har nå plutselig blitt til 40. Selv om overlegen sa de brukte 45 sykluser, gjentar Nakstad dette som 35:

«PCR-testene er veldig pålitelige, hvis de analyseres som de skal, og så vil man på laboratoriene være forsiktige med å tolke funn hvis man må kjøre veldig mange runder i denne maskinen. Det er egentlig konklusjonen, og det er rutine på laboratoriene. Det at man kjører 40 runder er en rutine. Det er ikke fordi man mener at 40 er et positivt svar, men som du sier, man setter cut-off på 35 på ditt laboratorium, andre steder har man litt andre oppsett og det kan være lavere og litt høyere, men dette har man gode systemer på, nettopp for å unngå falske positive.

Programleder: «Og det er ikke mye falske positive prøver.»

Nakstad: «Veldig lite.»

Landaas: «Veldig lite.»

Kommentar:
6 minutters taletid var alt corona-skeptikeren fikk tildelt i et program som skulle handle om nettopp nordmenns corona-skepsis. Etter det ble Svein Østvik bedt å om forlate studioet og overlate de resterende 36 minuttene av programmet til ekspertene for balansens .

Det norske folk var i øvrig også representert med Leif Einar Lothe også kjent som Lothepus. Lusekoftekledd på direkten fra Odda oppsummerte han pandemien nokså representativt for hvor dypt analysenivået stikker hos folk flest: «Vi er jo bare nødt til å bite oss fast. Alle må samle seg om samme tankegangen for å bli kvitt dette her. Vi må bruke munnbind og vi må få sprøyter. Så enket er det.»

Det meste alvorlige var likevel at landets ledende rådgiver på coronakrisen kan prestere ikke å vite antall sykluser på PCR-testen. Det er hinsides skandaløst. Selv etter å få det gjentatt insisterte han på at Østvik tok feil og at 20 sykluser er det korrekte. Det ble så opplyst av overlege Landaas like etter er 45 sykluser. Som Nakstad så senere i programmet nedjusterte til 35.

Nakstads økende selvmotsigelser og løgner må ha utløst en krise på bakrommet. Her sitter spinndoktorene klar til å gi programlederen instruksjoner i øret for å styre programmet. For hvordan i all verden kunne Solvang plutselig opplyse at av 7000 prøver har bare 2,8 prosent sykluser på over 35? Dette står aldeles ikke til troende. Hvis dette virkelig er tilfellet, hvorfor skulle Landaas si at det brukes 45 sykluser? Hvorfor ville hun ikke da presisere at det kun gjelder for et fåtall, og at for 97,2 prosent brukes kun 35 sykluser og lavere?

En skulle tro Landaas som fagperson ville tatt til orde for å korrigere dette, men det ville være å undergrave Nakstads troverdighet, i prinsippet hennes sjef. Det ville hun neppe, og tilsluttet seg heller løgnen med sin taushet.

Ord blir fattige overfor en så skandaløs oppvisning av corona-propaganda. Den bedøvete delen av befolkningen svelger nok også denne kalkunen sammen med alle de andre løgnene. Nakstad og hans likesinnete kan hemningsløst bringe til torgs den ene løgnen etter den andre uten å bli holdt verken ansvarlig, korrigert, avskjediget eller politianmeldt. Forhåpentligvis fører programmer som dette til større rekrutering til de corona-skeptiske rekker.

Programmet var langt fra utfyllende om PCR-testen som blant annet Kary B. Mullis som har oppfunnet den nådde å si innen han i 2019 at den er uegnet til å oppdage virus. «Gjør man det riktig kan den finne hva som helst i hvem som helst.»

Det er også alarmerende at Christian Drosden et.al. som utviklet PCR-testen for opplyser at det ble gjort uten å ha et faktisk virus å ta utgangspunkt i. Uten et virus som grunnlag for testen er det umulig å vite på hvilket antall sykluser som kan identifisere et virus som de ikke visste om overhodet eksisterte. Det er som å lete etter en enhjørning, uten å vite hvordan et slikt fabeldyr ser ut. Eller som å bruke temperaturmåling for å diagnostisere sykdom, uten å vite at 37 er normal kroppstemperatur. Så hinsides all fornuft er dette bedraget hvor Nakstad kun er en av mange løgnere i det største bedraget i menneskehetens historie.

PS. For mer om PCR-testen:
https://christianpaaske.wordpress.com/…/pinnen-

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.