Nesten Alle Covid-Masker Er Verdiløse Ettersom Viruspartikler Er Fem Ganger Mindre Enn Hull I Masken

14. Mars 2021

De beste dataene til dags dato indikerer at bruken av kirurgiske eller enkle ansiktsmasker er utilstrekkelig i de fleste “Covid safety” situasjoner.

Til og med N95- maskeemballasjen har merkespråk som indikerer beskyttelse som bare kan gå ned til 0,3 mikron , men -viruspartiklene har en diameter på omtrent 60-140 nm, og det er 0,06 til 1,4 mikron . Desimal 0,06 er 5 ganger mindre enn .3. Det betyr at Covid-viruspartiklene er fem ganger mindre enn hullene i nesten alle masker som nesten alle amerikanere har på seg.

nesten alle covid masker er verdiløse da viruspartikler er fem ganger mindre enn hull i maskene

Det er som å kaste en basketball gjennom en hula hoop.

Det tar ikke noe geni eller forsker å se at de fleste masker folk kjøper på Amazon , i butikker eller gjør seg selv (som bomull / bandana) har hull med en diameter på 3 til 5 mikron, noe som gjør dem praktisk talt ubrukelige for å forhindre av Covid, enten fra personen som bærer masken eller blir overført til dem av andre.

Uansett hvor langt spytt eller slim går når du snakker, skriker, synger, nyser eller hoster, rømmer viruset fremdeles fra disse hjemmelagde maskene, så det er alt psykologisk for maskebæreren, til munnbakterier begynner å infisere det maskebærende offeret. Dette kan føre til lungebetennelse, og hver lege i Amerika er foreløpig opplært til å aldri skylde på masken.

Hvis CDC Vet At De Fleste Masker Er Verdiløse, Hvorfor Er Amerika Under Maske “Seige” 24/7/365?

Demokratene har kontroll på grunn av Covid. Ikke gjør feil. Viruset og maskene var alle et deksel (tilgi ordspillet) for innsendingsstemmer, da det var den viktigste måten valget ble stjålet, inkludert opptil 40 millioner falske stemmesedler for Biden.

Ved å overbevise Amerika var det tryggere å stemme hjemmefra, noe som rettferdiggjorde hele den falske ordningen, og skrev ut titalls millioner falske stemmesedler for Biden for alle svingstatene, og deretter noen.

Kanskje alle mennesker skal gå til butikker og skoler og sykehus som har batteridrevne HEPA-filtre, fordi de er gode til å fange opp partikler ned til 0,01 mikron, og det er 6 ganger mindre enn Covid-viruspartiklene.

Tenk på Covid-masker som et basketballnett og viruset som sand.

Derfor er masker verdiløse, og den bør finansiere produksjonen av 330 millioner batteridrevne HEPA-filtre for alle å ha med seg hele dagen når de forlater huset, inkludert små barn i barnehager og barneskoler.

MPPS, Eller “Mest Penetrerende Partikkelstørrelse” Som Covid-19-Viruspartikler, Krever Fiberfiltre, Ikke Hjemmelagde Bandanas, Skjerf Og Nakke

Har du noen gang hørt om Brownian Motion? De fleste sykehus bruker HEPA-filtre for å fange opp , da de vanligvis faller i mikronstørrelsesområdet over og under .3 mikron.

Ser du, luftbårne virus fester seg til andre partikler, slik at de ikke trenger spytt eller slim for å reise til andre mennesker, de slipper rett og slett unna masken når du puster. Skjønner?

I tillegg husker et menneske som bærer masker ikke å berøre øynene, nesen, munnen og masken gjentatte ganger, eller møte konsekvensene av å spre viruset til og fra selve masken du bruker for å beskytte.

Med andre ord blir selve masken det primære redskapet for spredning av Covid. Dette gir en rekke nye bekymringer som må vurderes nøye.

Det er et faktum at uten luftstrøm mottar du null oksygen, og kveles i hjel. Det er også et faktum at alle Covid-masker begrenser noe luftstrøm, selvfølgelig, noen mer eller mindre enn andre, men fortsatt er faktum.

Det betyr at mindre oksygen strømmer gjennom menneskekroppen med jevne mellomrom, og for de fleste amerikanere som er på jobb eller skole , er det hele dagen.

Dette fører til at færre næringsstoffer strømmer gjennom kroppen, og dermed en lavere motstand mot sykdommer, inkludert smittsomme sykdommer som spres av feil masker.

Kilde: AFinalWarning.com / Referanse: Sphosp.orgProtestlover Over Hele Amerika Understreker Den Første EndringenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

anti-lockdown-protest

SENSURKONTROLLKORONAVIRUSFRI TALETYRANNI

Protestlover Over Hele Amerika Understreker Den Første Endringen

HAFHAF13. Mars 2021

260 ganger flere unge mennesker dør av vaksinene enn ville gjort fra covid 19

KORONAVIRUSVAKSINER

260 GANGER Flere Unge Mennesker Dør Av Vaksinene Enn De Ville Hatt Fra COVID-19

HAFHAF13. Mars 2021

død mann i likhuset

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC-Oppdatering: 1524 DØD 31 079 Skadd Etter Eksperimentell COVID MRNA ‘Vaksiner’

HAFHAF13. Mars 2021

før covid 19 planla bill porter sensur av sosiale medier for vaksine sikkerhet advokater med big pharma, cdc, media, kina og cia

BIG PHARMABILL GATESSENSURKORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLINGVAKSINER

FØR COVID-19 Planla Bill Gates Sensur På Sosiale Medier For Vaksinesikkerhetsadvokater Med Big Pharma, CDC, Media, Kina Og CIA

HAFHAF12. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.