Sykehus I Frankrike Tvunget Til Å Redusere Covid Eksperimentelle Injeksjoner Når Helsearbeidere Blir Syke I Kjør

24. Februar 2021

av Lance D Johnson

Da den eksperimentelle Covid ” vaksinen ” ble rullet ut på universitetssykehuset i Brest i Bretagne, ble svimlende 25 prosent av de vaksinerte helsepersonell syke.

sykehus i Frankrike tvunget til å bremse forsinkede eksperimentelle injeksjoner når helsearbeidere blir syke i hopetall

Mange led av alvorlig hodepine, høy feber, frysninger, ømme muskler og kunne følgelig ikke gå på jobb. Frekvensen av var så høy at sykehuset måtte slutte å vaksinere helsepersonell helt.

VACCINE, ikke viruset, fører til intermitterende personalmangel på sykehus i hele Frankrike .

Denne forferdelige frekvensen av vaksine ble først observert i kliniske studier, men problemene ble aldri undersøkt eller løst. Nå ekstrapoleres vaksineskade over hele befolkningsgruppene, ettersom tvang brukes til å få flest mulig vaksinert på en gang.

I hastet med å vaksinere mennesker på en kollektivistisk måte, blir informert samtykke og medisinsk etikk forlatt ettersom vaksineskader blir en normal livsstil.

Frankrike Pålegger Sykehus Å Bremse Utrullingen Av “Vaksine” På Grunn Av Utbredt Skade

De virkelige virkningene av dette massemedisinske eksperimentet har fått den franske vaksinasjonsgruppen til å senke Covid ” vaksine ” -utrullingen for helsepersonell.

Sykehus i Frankrike rådes nå til å forskyve vaksinasjonsplanen for helsepersonell som er i samme omsorgsenhet. Franske myndigheter anbefaler også at helsepersonell tar acetaminophen før injeksjonen og i to dager etter skuddet.

Hvor mange medisiner må folk ta for å tolerere eller motvirke de negative effektene av vaksinen? Er ikke hele målet med vaksinasjon for å forhindre sykdom, helsekomplikasjoner og sykehusbesøk?

I stedet skaper underkastelse av sinnet og kroppen til vaksinasjon de problemene vaksinasjonen lover å forhindre.

Massevaksinering av helsearbeidere som bruker Oxford-AstraZeneca har hatt tragiske resultater. Det observeres nå personalmangel på intensivavdelingene i hele .

Omtrent hver femte ungdom blir negativt påvirket av vaksinen, mens vaksinen bevisst forårsaker reelle på sykdom som forstyrrer den daglige arbeidsaktiviteten til unge voksne.

Vaksineskade Er Nå Akseptert Som Et Normalt Offer “Til Det Bedre”

Byen Bretagne er ikke det eneste stedet å lide av en høy grad av vaksineskade. Byene Quimper, Morlaix, Normandie, Dordogne og Vannes har rapportert om lignende problemer på tvers av helsepersonell.

Et av sykehusene mistet halvparten av fysioterapeutene etter at vaksinen tvang personalet til å ta sykefravær samtidig. Vaksinen skadet 18 prosent av helsepersonellene i Vannes, og tvang dem til å ta sykefravær.

Skaden er så enorm at sykehuset i Saint-Lô i Normandie måtte avbryte vaksinekjøringen 11. februar Dagen før ble omtrent ti av femti vaksinerte arbeidere syke med høy feber og kvalme.

På sykehuset i Périgueux i Dordogne boikotterer sykehuspersonalet AstraZeneca-jabben etter å ha sett et “betydelig antall” av sine kolleger lider av alvorlige bivirkninger etter vaksinasjon.

Sykehuset gikk opprinnelig med på å tolerere en så høy andel som ti prosent vaksine, men så mellom 50 og 70 prosent av de vaksinerte arbeiderne bli syke!

Viktig: En tredjedel av dødsfall rapportert til CDC etter at COVID-vaksiner oppstod innen 48 timer etter vaksinering

Hvor Lenge Vil Populasjoner Tillate Dette Farlige Eksperimentet?

Ettersom vaksineskade blir akseptert som et normalt offer “til det store gode”, nekter mange mennesker vaksinen av samvittighetsgrunner.

Oxford-AstraZeneca-vaksinen ble utviklet ved å dyrke SARS-CoV-2-viruset i en cellelinje avledet fra nyrene til en abortert baby.

Fordi det ikke er noen garanti for at renseprosessen fjerner alt cellekulturmaterialet fra vaksinen, kan ikke vaksineselskaper love at foster-DNA er fraværende i den endelige formuleringen.

Det spiller ingen rolle om babyens DNA gjør / ikke vedvarer i vaksinen; de fleste synes denne prosessen med å bruke aborterte fosterceller er moralsk frastøtende.

Enda mer frastøtende ennå er at menneskeliv – menn, kvinner og nå barn – blir behandlet som eksperimentelle dumpingområder, tvunget til å underkaste seg en “frelser” vitenskap som ofrer mer menneskeliv, helse, frihet og verdighet underveis.

Referanse: https://france3-regions.francetvinfo.fr/nouvelle-aquitaine/dordogne/trop-d-effets-indesirables-les-hospitaliers-de-dordogne-ne-veulent-pas-se-faire-vacciner-par- astra-zeneca-1958278.html‘Dusinvis Og Dusinvis’ Av Lærere I Nord-Italia Kaller Inn Syk Etter Å Ha Tatt AstraZenecas Eksperimentelle MRNA-InjeksjonForrige Innlegg

Relaterte Artikler

dusinvis av lærere i Nord-Italia kaller inn syke etter å ha tatt astrazenecas eksperimentelle mrna-injeksjon 2

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

‘Dusinvis Og Dusinvis’ Av Lærere I Nord-Italia Kaller Inn Syk Etter Å Ha Tatt AstraZenecas Eksperimentelle MRNA-Injeksjon

HAFHAF24. Februar 2021

staten låser opp tiårige offer for handel med barnesex og lar henne flere overgripere gå fritt

HANDEL MED BARNNYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

Staten Låser Opp 10 År Barne Sexhandel Med Offer Og Lar Henne Flere Overgripere Gå Gratis: ‘Verden Viste Meg At Jeg Ikke Betyr Noe’

HAFHAF24. Februar 2021

tim zook helsearbeider i Orange County, California, dør fire dager etter å ha fått covid 19-vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Helsepersonell I Orange County, California, Dør Fire Dager Etter Å Ha Fått Eksperimentell COVID-19-Injeksjon

HAFHAF24. Februar 2021

sykepleier å sette på kirurgisk maske på eldre syk kvinne coronaviru

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

22 Eldre Med Demens Døde På 1 Uke Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjon I Nederland

HAFHAF24. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.