‘Dusinvis Og Dusinvis’ Av Lærere I Nord-Italia Kaller Inn Syk Etter Å Ha Tatt AstraZenecas Eksperimentelle MRNA-Injeksjon

24. Februar 2021

Flere titalls lærere i Nord-Italia innkalte syke mandag etter å ha mottatt vaksinasjoner for i helgen.

Ifølge gårsdagens avis Tribuna di Treviso var “dusinvis og dusinvis” av lærere og professorer for syke til å undervise mandag morgen, etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen i helgen .dusinvis av lærere i Nord-Italia kaller inn syke etter å ha tatt astrazenecas eksperimentelle mrna-injeksjon 2

AP Photo / Jean-Francois Badias

“Flere lærere ble sidelinjet i dag, mandag 22. februar, i marsjene, takket være sykdommer etter å ha tatt vaksinen mot COVID,” skrev Tribuna di Treviso.

Etter å ha fått doser av AstraZenecas abort-smittede – som er den valgte vaksinen for inokulering av Treviso-lærerne og deres kolleger i hele Italia – lørdag og søndag, klarte ikke “dusinvis og dusinvis av lærere og professorer” å komme på skolen.

De som kalte inn syke rapporterte feber og verkende bein.

I følge Breitbart skulle over 5000 Treviso-lærere få vaksinen i løpet av helgen. Som et resultat måtte to ungdomsskoler i området stenge tidlig i går på grunn av personalmangel.

I tillegg var 15 av 130 lærere ved Duca di Abruzzi videregående skole fraværende på grunn av sykdom. På barneskolen i San Domenico Savio innkalte 2 av 3 lærere syke.

En lokal helsemyndighet sa imidlertid at disse bivirkningene og fraværene var normale, og til og med foreslo at de viste at lærernes immunforsvar fungerte.

Ifølge Tribuna di Treviso uttalte Michele Mongillo, direktør for forebygging og for Veneto-regionen,

“Vi har begynt vaksinasjonen med AstraZeneca denne uken; det har vært noen få lokale reaksjoner, spesielt feber. Over seks tusen doser ble gitt, og noen få tilfeller av lokale reaksjoner ble rapportert til våre kontorer. Det er et midlertidig fenomen, og på den lyse siden viser det at immunforsvaret reagerer på vaksinen. “

Tidligere denne måneden, Storbritannias uavhengige rapportert at den italienske lærernes fagforening protestert mot planen om å vaksinere alle lærere i alderen mellom 18 og 55 med Astrazeneca vaksine.

Fagforbundet mener at Moderna- og -vaksinene, som er i mindre forsyning i Italia og blir gitt til eldre, er mer effektive mot COVID-19.

I mellomtiden har Frankrikes vaksinasjonsgruppe anbefalt at medisinske arbeidere fra de samme avdelingene ikke lenger får AstraZeneca-vaksinen samtidig på grunn av den høye forekomsten av bivirkninger.

Det var faktisk så høyt at franske sykehus hadde personalmangel i ICU og COVID-19 enheter. På ett sykehus var hele halvparten av fysioterapeutene sykemeldt samtidig etter at de hadde godtatt vaksinen.

Vaksinen ble utviklet av Oxford University sammen med det britisk-svenske farmasøytiske selskapet AstraZeneca ved å dyrke det svekkede SARS-CoV-2-viruset i HEK-293-cellelinjen avledet fra nyrene til en abortert baby i Nederland.

I følge Oxford Vaccine Centre, blir disse svekkede virusene “renset flere ganger for å fjerne cellekulturmaterialet,” og legger til at “dette gjør det usannsynlig at noe menneskelig materiale forblir i den endelige vaksinen.”

Under LifeSites nettkonferanse i forrige uke – Unmasking COVID-19: Vaccines, Mandates, and Global Health – biolog Pamela Acker, som har en mastergrad i biologi fra det katolske universitetet i Amerika, og som nylig har skrevet en bok med tittelen Vaccination: A Catholic Perspective , fortalte hva litteraturen sier om hvordan babyer ble avbrutt for å få cellelinjer som ble brukt i en rekke .

“En rekke av disse abortene som ble utført på den måten ble i medisinsk litteratur betegnet som” magehysterektomi “. Så i noen tilfeller ble kvinnene faktisk sterilisert i prosessen også, ”sa hun.

“De måtte opprettholde et sterilt miljø fordi du ikke vil ha forurensning av vevet med noen form for fremmede stoffer, bakterier eller eller noe lignende.

“Babyene ble – og i noen tilfeller også livmoren – fjernet fra kvinnen og, uten å punktere fostervannsposen, plassert direkte i kjøleskapet der den ble oppbevart i mer enn 24 timer.”

« Så disse babyene ble bokstavelig talt plassert i kjøleskapet levende og deretter lagret mellom en og 24 timer til de i utgangspunktet kunne skilles opp. Og dette er akkurat der i den vitenskapelige litteraturen , ”sa hun.

Referanser: TribunaTreviso.gelocal.it ; Breitbart.comStaten Låser Opp 10 År Barne Sexhandel Med Offer Og Lar Henne Flere Overgripere Gå Gratis: ‘Verden Viste Meg At Jeg Ikke Betyr Noe’Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

staten låser opp tiårige offer for handel med barnesex og lar henne flere overgripere gå fritt

HANDEL MED BARNNYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

Staten Låser Opp 10 År Barne Sexhandel Med Offer Og Lar Henne Flere Overgripere Gå Gratis: ‘Verden Viste Meg At Jeg Ikke Betyr Noe’

HAFHAF24. Februar 2021

tim zook helsearbeider i Orange County, California, dør fire dager etter å ha fått covid 19-vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Helsepersonell I Orange County, California, Dør Fire Dager Etter Å Ha Fått Eksperimentell COVID-19-Injeksjon

HAFHAF24. Februar 2021

sykepleier å sette på kirurgisk maske på eldre syk kvinne coronaviru

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

22 Eldre Med Demens Døde På 1 Uke Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjon I Nederland

HAFHAF24. Februar 2021

immunolog pfizer, kan moderna vaksiner forårsake langvarig kronisk sykdom

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Immunolog: Pfizer, Moderna Vaksiner Kan Forårsake Langvarig Kronisk Sykdom

HAFHAF23. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.