Forferdelige Latente Dødsfall Forutsagt Blant Eldre Av Professor I Genetikk Etter Immunisering Med RNA-Vaksiner

30. Januar 2021.

av Bill Sardi

PROFESSOR DOLORES CAHILL , PROFESSOR for TRANSLATIONAL FOREARCH (FORSCHUNG) AND MOLECULAR GENETICS, School of Medicine, University College Dublin, formann Irish Freedom Party , taler på RENSE.com , spår forestående massedød fra RNA- (omskrevet).

Fryktelige latente dødsfall som er spådd blant eldre av genetikkprofessor etter immunisering med Rna-vaksiner

Jeg antar at det potensielt er tre bivirkninger (fra messenger RNA-vaksiner – MODERNA, ). Begynner med anafylaksi (alvorlig, potensielt livstruende allergisk reaksjon) den første uken. Derfor bør ikke disse vaksinene gis i 2. dose.

 Da vil de virkelige uønskede hendelsene skje, mot det som er det virkelige mRNA i vaksinene , og når personen som er vaksinert kommer over (dette ) en gang senere…. hva som skjedde i dyreforsøkene, 20% eller 50% eller 100% av dyrene !

Dr. Lee Merritt: I dyreforsøk, etter å ha blitt injisert med MRNA-teknologi, døde alle dyr etter reinfeksjon

Blant personer over 80 år vil kanskje rundt 2,5% oppleve alvorlige bivirkninger, bivirkninger der folk ikke kan jobbe eller leve livet normalt.

Så med den andre vaksinasjonen kan det være 1 av 10 eller ti prosent. For de over 80-åringene ville jeg tro at 80% av dem ville ha livsbegrensende reaksjoner eller dø når de kommer over messenger-RNA igjen.

For andre (ikke eldre) kan det være halvparten av menneskene som kan bli alvorlig skadet.

Hva det gjør er … denne genterapien eller det medisinske utstyret setter opp en autoimmun sykdom kronisk. Det er som å injisere mennesker som har nøtterallergi med peanøtter.

Det er anafylaksi i den første bølgen. Det er anafylaksi + allergisk reaksjon 2. bølge.

Men den tredje reaksjonen oppstår når du kommer over hva budbringer-RNA er mot (, bakterier, etc.), og nå har du stimulert immunforsvaret ditt til å ha en lavverdig autoimmun sykdom, ikke immunitet mot deg selv i og for fordi mRNA er å uttrykke et viralt protein.

Nå har du laget deg en genetisk modifisert organisme, og immunforsvaret som er ment å presse virusene eller bakteriene ut … nå angriper den autoimmune reaksjonen kroppen din i lav grad.

Nå (måneder senere) når du kommer over viruset som stimulerer immunforsvaret til å bli kvitt viruset, og når det (immunforsvaret) ser at du har virale proteiner i dine egne celler og organer, så omtrent en uke senere ( adaptivt immunsystem sparker inn, mekanismen som lager spesifikke langtidshukommelsesantistoffer mot et patogen) og du går i organsvikt.

Fordi immunforsvaret ditt dreper dine egne organer. Disse pasientene vil først presentere seg som sepsis. Så (senere) dør du av organsvikt.

Hvis du har en eller to komorbiditeter, vil energien immunforsvaret krever for å øke immunforsvaret gjøre den eldre personen veldig sliten og utmattet, og de har ikke kapasitet til å overleve hvis du har underliggende forhold.

Normalt, fordi mRNA er i hver celle i kroppen deres, er det nesten ustoppelig. Det ødelegger hjertet eller milten eller lungene eller leveren fordi mRNA uttrykker proteinet i hver celle.

Akkurat som en løsning, det som vi akutt trenger, akkurat som et depot, 1 av 100 eller 1 av 200 injiserte hetteglass, som skal injiseres, spesielt til eldre i omsorgsboligene.

De må lagres i et biorespons på vaksineglassene tilfeldig, så når folket begynner å dø, kan vi faktisk se hva som er i denne vaksinen. Vi burde gjøre dette nå.

Jeg er bekymret for at det kanskje er flere mRNAer i denne vaksinen, ikke bare noe for koronavirus. Hvis det er influensa eller andre virus, vil vi føre disse menneskene til andre naturlige (forkjølelses- og influensavirus) som sirkulerer.

Vi trenger presserende kvalitetskontroll for å tilfeldig kreve at legene gir 1 av 100 hetteglass til et depot, og noen som meg kan rettsmedisinsk analysere hva som er i disse vaksinene. Så når eldre begynner å dø, vil vi vite det. Vi burde vite nå hva som er i dem.

Det er absolutt en farlig genterapi. Bør ikke gis til eldre, understreket professor Cahill.

Professor Dolores Cahill, som snakker om RNA-vaksiner:

De Allergiske Reaksjonene Og Dødsfallene Begynner

Moderna, produsent av RNA -, rapporterer at bare  10 av 4 millioner vaksinerte hadde en tidlig (innen 10 minutter etter inokulering) allergisk reaksjon .

Imidlertid er det ingen data for 80+ åringer med denne vaksinen, advarer gruppen Dr. Cahill om, som vanligvis har svakt immunsystem.

Nå er det plutselig  rapporter om at flere personer ved ett vaksinasjonssenter i California opplever allergiske reaksjoner fra en RNA-vaksine .

Mens helsemyndigheter hevder at allergiske reaksjoner er sjeldne,  rapporteres det at 10 pasienter har krevd legehjelp for alvorlige allergiske reaksjoner innen 24 timer etter vaksinering på ett sted i California, og seks helsearbeidere hadde allergiske reaksjoner på et annet vaksinasjonssenter i San Diego på ett dag .

Varmt Parti Trukket Tilbake

Helsetjenestemenn trakk ett parti (41L20A) av RNA-vaksinen. På en uforklarlig måte fortsetter helsepersonell å gi falsk forsikring om at det er ” trygt å bruke ” Moderna RNA-vaksinen når ingen avgjørende sikkerhetsdata blant store befolkninger er fullført ennå.

Ingen vet om Moderna RNA-vaksinen er trygg. Det er en ikke-lisensiert eksperimentell vaksine. Husk, ifølge professor Cahill, vil de virkelig alvorlige reaksjonene være latente – forekomme måneder senere.

Så rapporterer nyhetsbyråer om  33 dødsfall blant 48 000+ personer over 75 år etter vaksinering med Pfizer COVID-19 RNA-vaksine . Helsetjenestemenn fortsetter å klandre disse dødsfallene for svakhet hos eldre forsøkspersoner. Men det er nettopp poenget – de kan være for gamle og skrøpelige til å ha nytte av vaksinasjon.

RNA Til DNA

COVID-19 coronavirus er et  RNA-virus . MODERNA COVID-19-vaksinen er en RNA-vaksine.  Genaktivering innebærer transkripsjon av DNA i messenger RNA og deretter til genavledede proteiner .

Merle Nass MD, henleder oppmerksomhet til det faktum at  messenger RNA (eller hvilket som helst RNA) potensielt kan omdannes til DNA i nærvær av enzymet revers transkriptase . Det DNA kan da bli knyttet til ditt opprinnelige DNA.

Det er mulighet for at vaksine-RNA blir konvertert til DNA og deretter permanent satt inn i vårt DNA. ( Resveratrol, et rødvinmolekyl, i kraft av sin evne til å hemme revers transkriptase , kan stoppe denne potensielle biogenetiske faren.)

Det vil være lurt for folk som gjennomgår vaksinasjon å supplere kostholdet med vitamin A og D, sink og resveratrol som normaliserer immunresponsen, spesielt personer som har opplevd allergiske reaksjoner eller er allergiske.Eugeniker Bill Gates Gråter Til Reuters Om Alle Disse ‘Galne Og Onde Konspirasjonsteoriene' Om HamForrige Innlegg39 År Gammel Sykepleierassistent Døde ‘Innen 48 Timer' Etter Mottak Av Mandat COVID-19 SkuddNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Cdc 329 Registrerte dødsfall så langt etter eksperimentelle Covid Mrna-injeksjoner i USA

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC: 329 Registrerte Dødsfall Så Langt Etter Eksperimentelle COVID MRNA-Injeksjoner I USA

HAFHAF30. Januar 2021

Virusutbrudd Storbritannias politikk

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Den Britiske Regjeringen Innrømmer At COVID-Injeksjoner I Utgangspunktet Er Meningsløse Siden De Ikke Gir Noen Beskyttelse Mot Gjeninfeksjon

HAFHAF30. Januar 2021

Klaus Schwab Så lenge ikke alle er vaksinert, vil ingen være trygge

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Globalist Klaus Schwab: ‘Så Lenge Ikke Alle Er Vaksinert, Vil Ingen Være Trygge'

HAFHAF30. Januar 2021

39 år gammel sykepleierassistent døde innen 48 timer etter mottak av mandatskudd 19

KORONAVIRUSVAKSINER

39 År Gammel Sykepleierassistent Døde ‘Innen 48 Timer' Etter Mottak Av Mandat COVID-19 Skudd

HAFHAF30. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.