NJ Lawmaker WANT MANDATORY Corona Shot For All Kids Uten Fritak

12. Desember 2020

En statssenator i New Jersey vil at koronavirus-vaksinen skal være obligatorisk for alle barn i skolealderen, til tross for at de er minst utsatt.

Middlesex demokratiske senator Joseph Vitale ønsker også å eliminere unntak som har blitt brukt tidligere for å forhindre at barna deres får skudd.

“Når det er slik at en er passende for barn, mener jeg at den bør inkluderes i listen over som kreves for barn,” sa Vitale til journalister .

Barnelege som injiserer vaksine i en arm av ulykkelig småbarn

“Jeg vil gjerne innlemme det i den andre vaksinasjonsregningen som krever at barn blir vaksinert som en betingelse for å komme inn på skolen,” la han til.

https://youtu.be/AlBkGaI6-04

Vitale sier også at det pågår en egen innsats for å gjøre vaksinen obligatorisk for universitetsstudenter i staten.

“Det er ikke komplisert å avgjøre om en COVID-vaksine skal inkluderes i skolen,” sa han og la til. “Avgjørelsen kommer til å være om vaksinen er tilgjengelig eller ikke, og om vitenskapen støtter dens effektivitet.”

New Jersey mandater for tiden at barn må ha flere vaksiner for å gå på skolen, inkludert MMR, polio og vannkopper. Imidlertid er tusenvis av barn fritatt for skudd, med foreldre som siterer religiøs tro.

Det var et forsøk i fjor av lovgivere å eliminere slike unntak og pålegge vaksinasjoner over hele linja, men det mislyktes da sinte foreldre stormet statshuset:https://youtu.be/wE3gKCXuqwg

Mens tjenestemenn i New Jersey har sluttet å si at de vil tvinge alle til å få vaksinen, har guvernør Phil Murphy signert en utøvende ordre som vil se alle som får den automatisk registrert i et ‘New Jersey immuniseringsinformasjonssystem ‘, et trekk som noen har sett på som en måte å tvinge folk til å ta skuddet.

I samtale med journalister sa Sue Collins, medstifter av New Jersey Coalition for Vaccine Choice, “Å sette vognen foran hesten og si at når den er tilgjengelig, må alle få den, bygger ikke tillit.”

“Ingen medisinsk prosedyre skal noen gang være pålagt noen – spesielt noe så nytt, med så mange ukjente og ingen langvarig kunnskap i det hele tatt,” la Collins til.

Den republikanske forsamlingslederen Gerry Scharfenberger, som presset tilbake mot kryp mot mandat vaksinen i staten, har  sponset et lovforslag for  å forhindre at det blir obligatorisk.

Mens han sier at han ikke er antivaksine, sier Scharfenberger at han ikke kan påbud om medisiner, og svarer på bekymringene til bestanddeler.

Utviklingen i New Jersey kommer etter at en statsforsamlingsmedlem i New York innførte lovgivning som ville gjøre det obligatorisk for innbyggere å vaksinere seg mot koronavirus.

Demokraten Linda Rosenthal sa at hun introduserte lovforslaget fordi “det har vært en” om opptakt i farlig anti-vitenskap, anti-vax retorikk. “

Så snart FDA godkjenner vaksinen for barn, vil det sannsynligvis være en strøm av stater som beveger seg for å legge den til den obligatoriske vaksinasjonslisten for skolebarn. Rapporter har antydet at Pfizer har begynt å gjennomføre noen tester av vaksinen på barn , med Moderna som også planlegger studier for tester på barn.

Foreløpig er California, Mississippi og West Virginia de eneste statene som tillater medisinske unntak for vaksinasjoner,  ifølge National Conference of State Legislatures .

Ytterligere 30 stater, inkludert New Jersey, tillater for tiden religiøse unntak, med 17 flere stater som fortsatt tillater unntak for religiøs og personlig eller filosofisk tro.Melinda Gates Er ‘Utrolig Skuffet’ Over At Trump Setter Amerikanerne Først I Køen For COVID VaksineForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Melinda Gates

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Melinda Gates Er ‘Utrolig Skuffet’ Over At Trump Setter Amerikanerne Først I Køen For COVID Vaksine

HAFHAF12. Desember 2020

Undersøkelse De fleste Fdny brannmenn planlegger å nekte Pfizer Covid Vaccine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Undersøkelse: De Fleste FDNY Brannmenn Planlegger Å Nekte Pfizer COVID Vaksine

HAFHAF12. Desember 2020

Scotus blåser av grunnloven

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Forræderiet Er Nå Fullført: SCOTUS Avskjedigelse Av Rettssaken I Texas Lyser Det Siste Gjenværende Alternativet For Å Redde Republikken

HAFHAF12. Desember 2020

Høyesterett

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

USAs Høyesterett Kaster Texas-Søksmål Mot Pennsylvania, Georgia, Michigan Og Wisconsin

HAFHAF12. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.