Klaus Schwab: Stor Tilbakestilling Vil Føre Til Implanterbare Mikrochips Som Vil Lese Tankene Dine

HAFHAF17. November 2020

Klaus Schwab: Great Will “Lead to a Fusion of Our Physical, Digital and Biological Identity”

av Paul Joseph Watson

Globalisten Klaus Schwab gjorde det klart at transhumanisme er en integrert del av “The Great Reset” da han sa at den fjerde industrielle revolusjonen ville “føre til en sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet”, som han i boken presiserer er implanterbar. mikrochips som kan lese tankene dine.

Klaus Schwab Great Reset vil føre til implanterbare mikrochips som vil lese tankene dine

Som vi fremhevet tidligere, tiltrekker ” The Great Reset ” en flom av ny oppmerksomhet i etterkant av coronaviruspandemien, som den kanadiske statsministeren Justin Trudeau sa var en “mulighet for en tilbakestilling.”

Agendaen er hovedsakelig basert på demontering av det nåværende kapitalistiske systemet til fordel for større sentralisert teknokratstyre som vil føre til lavere levestandard, mindre drivstofforbruk, færre sivile friheter og akselerert automatisering av jobber.

Imidlertid er et annet sentralt aspekt av ” The Great Reset “, eller “den fjerde industrielle revolusjonen”, som Schwab kaller det, å slå mennesket sammen med maskinen.

“Det som den fjerde industrielle revolusjonen vil føre til er en sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet,” sa Schwab til Chicago Council on Global Affairs.

Schwab fortsatte med å forklare hvordan boka hans, ‘ Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution ‘, var spesielt populær i , Sør-Korea og Japan, med det sørkoreanske alene som kjøpte 16.000 eksemplarer.

I boka forklarer Schwab med spenning hvordan kommende vil tillate myndighetene å “trenge seg inn i det hittil private sinnet vårt, lese tankene våre og påvirke vår oppførsel.”

Han fortsetter med å forutsi at dette vil gi et incitament for rettshåndhevelse til å implementere Minority Report- stil pre-crime-programmer.

“Etter hvert som evnene på dette området forbedres, vil fristelsen for rettshåndhevelsesbyråer og domstoler til å bruke teknikker for å fastslå sannsynligheten for kriminell aktivitet, vurdere eller til og med muligens hente minner direkte fra folks hjerner øke,” skriver Schwab.

“Selv å krysse en nasjonal grense kan en dag innebære en detaljert hjerneskanning for å vurdere en persons sikkerhetsrisiko.”

Schwab vokser også lyrisk om den transhumanistiske utopiske drømmen som deles av alle elitister, som til slutt vil føre til opprettelsen av menneskelige cyborgs.

“Den fjerde industrielle revolusjonsteknologien vil ikke stoppe med å bli en del av den fysiske verdenen rundt oss – de vil bli en del av oss,” skriver Schwab.

«Faktisk, noen av oss føler allerede at smarttelefonene våre har blitt en utvidelse av oss selv.

“Dagens eksterne enheter – fra bærbare datamaskiner til virtual reality-headset – vil nesten helt sikkert bli implanterbare i kroppen og hjernen vår.”

Schwab støtter også åpent noe media fremdeles hevder bare er et diskusjonsdomene for konspirasjonsteoretikere, nemlig “aktive implanterbare mikrochips som bryter hudens barriere i kroppene våre.”

Globalisten hyller ankomsten av “implanterte enheter (som) vil sannsynligvis også bidra til å kommunisere tanker som normalt uttrykkes verbalt gjennom en” innebygd “smarttelefon og potensielt uuttalte tanker eller stemninger ved å lese hjernebølger og andre signaler.”

Så med andre ord, “sammensmeltingen av vår fysiske, digitale og biologiske identitet” er relatert til den transhumanistiske singulariteten og en fremtid der folk sporer hver bevegelse og leser hver tanke av et implanterbart mikrochip .

Det er ikke en “konspirasjonsteori” når de åpent forteller deg hva de vil gjøre .Trump-Advokat: ‘Vi Har Matematisk Identifisert Den Nøyaktige Algoritmen De Har Brukt' For Å Stjele ValgForrige InnleggStorbritannias Regjering Legger Inn Et “Presserende” Bud Om At AI-Systemet Skal Behandle “Høyt Volum” Av COVID-19 Vaksineskader Beskrevet Som “Direkte Trussel Mot Pasientens Liv”Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Ny verdensorden

STOR TILBAKESTILLINGGREEN NEW DEALNWO

Veldig Detaljert Forklaring På Den Store Tilbakestillingen Og Den Nye Verdensorden

HAFHAF16. November 2020

The Great Reset Davos & The Plot To Cancel Trump

FALSKE FLAGGGLOBAL WARMING HOAXSTOR TILBAKESTILLINGGREEN NEW DEAL

Davos, THE GREAT RESET Og Planen Om Å Avbryte Trump

HAFHAF15. November 2020

Paul Joseph Watson - The Great Reset

STOR TILBAKESTILLINGNWO

Hva Er ‘The Great Reset'?

HAFHAF15. November 2020

Ex Vatican Insider The Great Reset vil bli brukt til å 'drastisk begrense' menneskelig frihet

STOR TILBAKESTILLINGINSPIRASJONNYHETER

Ex-Vatikanets Innsider: Den Store Tilbakestillingen Vil Bli Brukt Til Å ‘Drastisk Begrense' Menneskelig Frihet

HAFHAF15. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.