LEDANDE ATMOSFÄR PGA. GEOENGINEERING

Posted on  by JM

Juni 2019

I nedanstående video förklarar The HAARP Report hur vår atmosfär joniseras på grund av de geoengineeringsprogram som pågår.

https://www.brighteon.com/embed/5854871450001

:

D-skiktet av jonosfären används i syfte att manipulera troposfären. Den naturliga jonisering som finns i jonosfären är inte tillräcklig. För att expandera jonisfieringen i jonosfären släpper flygplan ut tungmetaller (). Tungmetallerna reagerar med jonosfären och förstärker den. Den utökade jonisifieringen innebär att man kan använda jonosfären som ett vapen. Jonisfäriska upphettare används för att kontrollera jetströmmen, speciellt över Stilla Havet. 

TUNGMETALLER STÄRKER JONOSFÄREN

D-skiktet i jonosfären existerar endast på dagtid och D-lagret används av de jonisfäriska upphettarna för att skicka en luftström ned till översta delen av jetströmmen. Ozonlagret förstörs av fria elektroner eller joner från D-skiktet. Ozonlagret är ett tunt skal som ser till att livet på jorden kan fortsätta. Ozonlagret stoppar den dödliga ultravioletta strålningen  som kommer från solen. Utan ozonlagret skulle den ultravioletta strålningen nå jorden och ta död på allt liv. 

 De jonisfäriska upphettarna skapar högtryck i stratosfören. När D-skiktet flyttas nedåt försvagas ozonlagret. När D-skiktet i jonosfären flyttas uppåt blir D-skiktet starkare.  Tungmetallerna från flygplanen skapar D-skiktet på dagtid. De tungmetaller som skapar D-skiktet är litium, kalium, natrium, aluminium, kalium, strontium, cesium och barium. Det är med stor sannolikhet dessa ämnen som vi finner i flygplanens bränsle. Vi vet med säkerhet att aluminium, strontium och barium har kommit ned från skyn. Tungmetallerna flyttar sig till D-skiktet där de jonisfäriska upphettarna ser till att vindar från jonosfären flyttar sig nedåt mot jetströmmen. Man kontrollerar jetströmmen genom att stärka D-skiktet.  

jet stream_geoengineering_ionospheric heaters_haarp
Jetströmmen är  vindströmmar som cirkulerar planeten i hög fart. De jonisfäriska upphettarna strålar energi i jonosfären vilket gör att en stråle av luft trycks nedåt genom ozonlagret och träffar jetströmmen. Med de jonisfäriska upphettarna kan man kontrollera jetströmmen och således skapa väder efter behag. 

HÅL I OZONLAGRET

De jonisfäriska upphettarna hettar upp en punkt i D-lagret för att expandera gasen så att en vindstråle skapas. Denna luftstråle slår igenom ozonlagret och skapar ett hål i ozonlagret. Hålet i ozonlagret expanderar på grund av turbulensen och på grund av joner från D-skiktet. Troligtvis expanderar hålet i timtal och hålet kan finnas kvar i flera dagar beroende på de stratosfäriska vindarna. Den dödliga ultravioletta strålningen når nu jorden. Den ultravioletta strålningen tar död på plankton, amfibier, livet i hällkaren, trädens löv, insekter, vegetation. Den ultravioletta strålningen stör matkedjan i haven, den gör att skördar minskar, den orsakar skinncancer och gråstarr. Runt ekvatorn dör grodorna ut. I haven förstörs plankton och genererar således svält och död för däggdjur. 

ionospheric heaters-the haarp report-chemtrails aerosols
Bild ovan: atmosfärens uppbyggnad.

STÖRNING AV ATMOSFÄRENS NATURLIGA CYKLER

Ett annat bevis på att de jonisfäriska upphettarna stör de naturliga cyklerna i atmosfären är att Quasi-Biennal-Oscillation (QBO) cykeln har avbrytits. QBO är en regelbunden vind som finns högt ovanför ekvatorn. Var 14:e månad ändrar dessa vindar kurs och detta fenomen har mätts sedan 1950-talet. Detta fenomen har nu avbrytits för första gången sedan mätningarna började. De jonisfäriska upphettarna har utnyttjat jonosfären och Stilla Havet så pass mycket att de har stört den naturliga cykeln för QBO. 

sbx-geoengineering-haarp-ionospheric heaters
 Bild ovan: jonisfäriska upphettare har olika utseenden. Bilden ovan visar SBX-radarn som är en mobil enhet. (a.k.a. HAARP-anläggning, mikrovågssändare). 

SUMMERING

  1. De jonisfäriska upphettarna kan kontrollera jetströmmen men de skapar samtidigt allvarlig skada på ozonlagret varje gång de är i bruk. 
  2. De jonisfäriska upphettarna har skjutet in så mycket energi i atmosfären att de har stört den naturliga cyklen för QBO. 
  3. Utsläppen från flygplanen av tungmetaller används som vädervapen i flertalet syften. 
  4. Över 100 000 flygplan flyger varje dag och det finns ingen reglering över utsläpp av kväveoxid, sot eller metalliska nano-partiklar. 
  5. D-skiktet i jonosfären förstärks av de nano-partiklar som släpps ut av flygplanen. 
  6. Tungmetallerna i jonosfären förstör ozonlagret även om de jonisfäriska upphettarna är inaktiva. 
  7. Nano-partiklar i D-skiktet ökar joniseringen.
  8. Ett joniserat D-skikt innebär att upphettarna kan kontrollera jetströmmen. Detta leder i sin tur till torka, bränder, översvämningar samt stora förtjänster för de som har inside information. 

EN SISTA ANMÄRKNING

Förstörandet av ozonlagret och de döende korallreven, de förstörda skogarna, de utdöende amfibierna och insekterna visar att det behövs ett internationellt avtal för att förbjuda profitering samt användande av jonisfäriska upphettare. Mänskligheten håller på att gå in i en mörk tidsålder. Samtidigt kommer vi att bli oförmögna att göra något åt det heller eller ens förstå vad som pågår. Biosfären riskerar att dö ut och då försvinner även mänskligheten. 

Relaterade artiklar: 

Pågår geonengineering i ? Se denna video: 

jmm.nu geoengineering i Sverige.

Vad är HAARP? Läs om HAARP: 

jmm.nu dokumentär om HAARP

Min egen låt om /chemtrails – Artificial Sky: 

jmm.nu Artificial Sky

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.