Melbourne Begynner Å Arrestere COVID-19 Konspirasjonsteoretikere Og Kaste Dem I Konsentrasjonsleirer

HAF26. September 2020

Et nytt forslag fra Daniel Andrews, den 48. sittende premieren i Victoria i Australia, ville gjøre det slik at innbyggere i staten som bryter sine Wuhan coronavirus () restriksjoner – eller til og med bare spre det regjeringen anser som “konspirasjonsteorier” ”Om plandemien – kan låses eller kastes i konsentrasjonsleirer av enhver“ offentlig ansatt ”.

Den maktgale politikeren i den venstreorienterte australske staten har allerede skapt globale overskrifter for å sanksjonere å bryte inn i folks hjem og knuse bilvinduene etter mistanke om at begrensningene i Wuhan coronavirus (COVID-19) blir utsatt for forbrytelser .

Melbourne begynner å arrestere Covid 19 'konspirasjonsteoretikere' og kaste dem i konsentrasjonsleirer

Nå vil han begynne å arrestere og arrestere folk uten bevis for at en forbrytelse er begått, alt for å holde folk “trygge” fra Wuhan coronavirus (COVID-19).

Ellers ville uskyldige viktorianere, hvis Andrews forslag ble vedtatt, bli arrestert av enhver “offentlig tjenestemann”, ikke bare en politibetjent, hvis de bare mistenkes for å ha Wuhan coronavirus (COVID-19).

Det vil også være tillatt å arrestere de som stiller spørsmål ved den offisielle plandemifortellingen, som regjeringen anser for å spre farlige “konspirasjonsteorier .”

Forslaget inneholder også bestemmelser for hvordan man skal håndtere mennesker som mistenkes for å ha brutt Wuhan coronavirus (COVID-19) regler hjemme og på arbeidsplassen.

Snitches kunne ringe til en regjeringens tipslinje for å rapportere potensielle brudd, og fikk “offentlige ansatte” til å komme ut for inspeksjon eller foreta en arrestasjon.

Ikke La Dette Skje Her, Amerika

Som svar på forslaget skrev 18 tidligere dommere og advokater, alle med høy aktelse, et åpent brev med advarsel om at Andrews forslag er “enestående, overdrevet og åpent for misbruk.”

Ross Gillies QC, en av advokatene, fortalte media at han er redd tiltaket vil bli mye misbrukt av makthungrige myndighetspersoner som er ivrige etter å føre en kamp.

“Jeg stoler ikke på noen som er nominert av en offentlig tjenestemann med makten til å gjøre arrestasjoner,” siteres Gillies. “Jeg er veldig bekymret for at makt er en veldig farlig ting.”

“Noen mennesker er begeistret for makt og evnen til å utøve autoritet over noen andre,” la han til.

“Det er potensial for enorm urettferdighet. Noen kan ta tak i noen og si: ‘Jeg har grunn til å tro at du er en COVID-operatør eller kjenner noen som har COVID, og ​​jeg griper deg. Det ville ikke være noe middel i den situasjonen. Det kan være det verste tilfellet, men vi vet at det kan skje. “

Chillingly, Andrews regning har allerede passert underhuset, og vil nå gå videre til overhuset som har makten til å enten stemme det ned eller endre det neste måned.

Gillies oppfordrer overhuset til å avvise det av åpenbare grunner og kaller det “drakonisk”.

En annen undertegner av brevet, James Peters QC, uttrykte lignende bekymringer for tiltaket og bemerket at makt “er veldig berusende og bare noen mennesker kan utøve den nøye, for eksempel veldig godt trente grupper.”

På spørsmål om han kan se for seg et scenario der uskyldige viktorianere blir arrestert i gatene av mennesker som ikke er politibetjenter, indikerte Peters at han kan, og at det er “en veldig stor risiko .”

Selv om det normalt er slik at arrestasjoner blir fulgt av å bli ført for en kausjonsrettsrett, vil den foreslåtte nye loven eliminere den prosessen helt.

Verre ennå, hvis nødmakter blir vedtatt ved siden av det, kunne Victoria bokstavelig talt se en type situasjon fra det fjerde rike manifestere seg innenfor grensen.

“Vi har en tradisjonell forståelse av politimakt og oppreisning til domstolene hvis du er bekymret for hvordan makter utøves,” sier han.

“Men hvordan er du i stand til effektivt å teste troen du ble holdt tilbake på? Du kan ikke finne ut av det [hvorfor du ble arrestert] før du kommer til retten. ”

Av Ethan Huff , gjesteskribentSoros-Finansierte Koalisjonsplaner For Å Slippe Løs Kaos På Valgdagen Som Langt Kan Overgå Floyd-ProtesterForrige InnleggMannen I California Angivelig Funnet Tusenvis Av Uåpnede Stemmesedler I Søppeldumper – Arbeidere Prøver Raskt Å Dekke DemNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Mann i California angivelig funnet tusenvis av uåpnede stemmesedler i søppeldumper - Arbeidere prøver raskt å dekke dem

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Mannen I California Angivelig Funnet Tusenvis Av Uåpnede Stemmesedler I Søppeldumper – Arbeidere Prøver Raskt Å Dekke Dem

HAF26. September 2020

Meningsmåling Britains ville 'gå i fengsel før de ble injisert'

KORONAVIRUSVAKSINER

Avstemning: Britains Ville ‘Gå I Fengsel Før De Ble Injisert'

HAF25. September 2020

Pandemien er en prøvekjøring

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWO

James Corbett: The Pandemic Is A Test Run

HAF25. September 2020

James Corbett Den ellevte timen - Dette er kampen for menneskeheten

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOPOLITISTAT

Den Ellevte Time – Dette Er Slaget For Menneskeheten

HAF24. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.