21 Illuminati og The Committee of 300

Av Dr. John Coleman. (Skrevet ca. 1993)
http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml#top

21 Illuminati's and the Committee of 300 av Dr. John Coleman (ca. 1993) Rom

Conspirators ‘Hierachy: The Story of The Committee of 300

1. Å etablere en verdensregjering / ny verdensorden med et enhetlig kirke og pengesystem under deres ledelse. Den ene verdensregjeringen begynte å opprette kirken sin i 1920-årene og 30-årene, for de innså behovet for en religiøs tro som er iboende i menneskeheten, må ha et utløp og derfor opprette et “kirke” -organ for å kanalisere det tro på retningen de ønsket.

2. Å få til den fullstendige ødeleggelsen av all nasjonal identitet og nasjonal stolthet , som var et hovedhensyn dersom konseptet med en verdensregjering skulle fungere.

3. Å konstruere og få til å ødelegge religionen , og mer spesielt, den kristne religionen , med det ene unntaket, deres egen skapelse, som nevnt ovenfor.

4. Å etablere evnen til å kontrollere hver eneste person gjennom tankekontroll og det Zbignew Brzezinski kalte techonotronics , som ville skape menneskelignende roboter og et terrorsystem som ville få Felix Dzerzinhskis Røde Terror til å se ut som barn som leker.

5. Å få slutt på all industrialisering og å avslutte produksjonen av kjernekraftgenerert elektrisk kraft i det de kaller ” det postindustrielle nullvekstsamfunnet “. Unntatt er data- og serviceindustrien. Amerikanske næringer som blir igjen vil eksporteres til land som Mexico hvor det er rikelig med slavearbeid tilgjengelig. Som vi så i 1993, har dette blitt et faktum gjennom passasjen av den nordamerikanske frihandelsavtalen , kjent som NAFTA. Arbeidsledige i USA, i kjølvannet av industriell ødeleggelse, blir enten opium-heroin- og / eller kokainmisbrukere, eller blir statistikk i eliminering av “overflødig befolkning” -prosessen vi kjenner til i dag som Global 2000 .

6. Å oppmuntre til, og til slutt legalisere bruk av  og gjøre pornografi til en “kunstform” , som vil bli allment akseptert og til slutt bli ganske vanlig.

7. Å få til avfolking av store byer i henhold til prøvekjøringen utført av Pol Pot-regimet i Kambodsja. Det er interessant å merke seg at Pol Pots folkemordsplaner ble utarbeidet i USA av en av Club of Romas forskningsstiftelser, og overvåket av Thomas Enders , en høytstående statsdepartementant. Det er også interessant at komiteen for øyeblikket søker å gjeninnsette Pol Pot-slakterne i Kambodsja.

8. Å undertrykke all vitenskapelig utvikling bortsett fra de som Illuminati anser som fordelaktige. Spesielt målrettet er kjernekraft til fredelige formål . Spesielt hatet er fusjonseksperimentene som for tiden blir hånet og latterliggjort av Illuminati og pressens sjakaler. Utvikling av fusjonsfakkelen ville blåse Illuminatis forestilling om “begrensede naturressurser” rett ut av vinduet. En fusjonslykt, riktig brukt, kunne skape ubegrensede og ennå uutnyttede naturressurser, selv fra de mest vanlige stoffer. Bruk av fusjonsbrenner er legion, og vil være til nytte for menneskeheten på en måte som ennå ikke en gang blir forstått av offentligheten.

9. Å forårsake. ved hjelp av A) begrensede kriger i de avanserte landene, B) ved hjelp av sult og sykdommer i landene i den tredje verden , død av tre milliarder mennesker innen 2050 , mennesker de kaller “ubrukelige spisere”. Komiteen på 300 (Illuminati) ga Cyrus Vance i oppdrag å skrive en artikkel om dette emnet om hvordan man kan få til et slikt folkemord. Avisen ble produsert under tittelen ” Global 2000  ” og ble akseptert og godkjent for handling av tidligere president James Earl Carter, og Edwin Muskie, daværende statssekretær, for og på vegne av den .I henhold til vilkårene i Global 2000-rapporten skal befolkningen i USA reduseres med 100 millioner innen 2050 .

10. Å svekke nasjonens moralske fiber og å demoralisere arbeidere i arbeiderklassen ved å skape masseledighet . Etter hvert som arbeidsplasser reduseres på grunn av den post-industrielle nullvekstpolitikken som ble innført av Roma-klubben, ser rapporten på demoraliserte og motløse arbeidere som bruker alkohol og narkotika. Landets ungdom vil bli oppmuntret ved hjelp av rockemusikk og narkotika til å gjøre opprør mot status quo, og dermed undergrave og til slutt ødelegge familieenheten. I denne forbindelse ga komiteen Tavistock Institute i oppdrag å utarbeide en plan for hvordan dette kunne oppnås. Tavistock ledet Stanford Researchå påta seg arbeidet under ledelse av professor Willis Harmon . Dette arbeidet ble senere kjent som ” Aquarian Conspiracy “.

11. Å hindre folk overalt i å bestemme sine egne skjebner ved hjelp av den ene skapte krisen etter den andre og deretter “håndtere” slike kriser . Dette vil forvirre og demoralisere befolkningen i den grad det blir møtt med for mange valg, apati i massiv skala. I USAs tilfelle er et byrå for krisehåndtering allerede på plass. Det kalles Federal Emergency Management Agency () , hvis eksistens jeg først lukket i 1980.

12. For å introdusere nye kulter og fortsette å øke de som allerede fungerer som inkluderer rock gangstere som The Rolling Stones (en gangster gruppe godt likt av European Svart Nobility), og alle de Tavistock-laget rockegrupper som begynte med de Beatles .

13. Fortsette å bygge opp kulten om kristen Fundamentalisme som ble startet av British East India Companys tjener Darby, som vil bli misbrukt for å styrke den sionistiske staten Israel ved å identifisere seg med jødene gjennom myten om “Guds utvalgte folk” , og av å donere svært betydelige mengder penger til det de feilaktig mener er en religiøs sak for å fremme kristendommen.

14. Å presse for av religiøse kulturer som Moslem Brotherhood , Moslem Fundamentalism , Sikhs, og å utføre tankekontrolleksperimenter av typen Jim Jones og “Son of Sam”. Det er verdt å merke seg at avdøde Khomeini var en opprettelse av British Military Intelligence Div. 6, MI6 . Dette detaljerte arbeidet stavet trinnvis prosess som den amerikanske regjeringen implementerte for å sette Khomeini til makten .

15. Å utføre ideer om “religiøs frigjøring” over hele verden for å undergrave alle eksisterende religioner, men mer spesielt den kristne religionen. Dette begynte med “Jesuit Liberation Theology”, som satte en stopper for Somoza-familiens styre i Nicaragua, og som i dag ødelegger El Salvador, nå 25 år inn i en “borgerkrig”. Costa Rica og Honduras er også involvert i revolusjonerende aktiviteter, initiert av jesuittene. En veldig aktiv enhet engasjert i den såkalte frigjøringsteologien, er den kommunistisk orienterte Mary Knoll-oppdraget. Dette redegjør for den omfattende medieoppmerksomheten til drapet på fire av Mary Knolls såkalte nonner i El Salvador for noen år siden. De fire nonnene var kommunistiske undergravende agenter, og deres aktiviteter ble mye dokumentert av regjeringen i El Salvador. Den amerikanske pressen og de nye mediene nektet å gi rom eller dekning til massen av dokumentasjon som den salvadoriske regjeringen hadde, og som beviste hva Mary Knoll Mission nonnene gjorde i landet. Mary Knoll er i tjeneste i mange land, og plasserte en ledende rolle i å bringe kommunismen til Rhodesia, Moçambique, Angola og Sør-.

16. Å forårsake en total av verdens økonomier og skape total politisk kaos.

17. Å ta kontroll over all utenriks- og innenrikspolitikk i USA.

18. Å gi full til overnasjonale institusjoner som De forente nasjoner , Det internasjonale pengefondet (IMF) , Bank of International Settlements, Verdensdomstolen og, så langt det er mulig, gjøre lokale institusjoner mindre effektive ved gradvis å fase dem inn ut eller bringe dem under FNs kappe.

19. To penetrate and subvert all governments, and work from within them to destroy the sovereign integrity of the nations represented by them.

20. Å organisere et verdensomspennende terrorapparat [Al-queda, ISIS, ISIL, etc.] og å forhandle med terrorister når terroraktiviteter finner sted. Det vil bli husket at det var Bettino Craxi, som overtalte den italienske og amerikanske regjeringen til å forhandle med de røde brigadenes kidnappere av statsminister Moro og general Dozier. Som en side ble Dozier satt under strenge ordrer om ikke å snakke om hva som skjedde med ham. Skulle han noen gang bryte den tausheten, vil han uten tvil bli gjort til “et forferdelig eksempel på”, på den måten Henry Kissinger behandlet Aldo Moro, Ali Bhutto og general Zia ul Haq.

21. Å ta kontroll over utdannelsen i Amerika med den hensikt og foreslå å fullstendig ødelegge den . Innen 1993 er den fulle krafteffekten av denne politikken blitt tydelig, og vil bli enda mer destruktiv når grunnskolen og videregående skole begynner å undervise i ” Outcome Based Education ” (OBE).


I slekt

Conspirators ‘Hierarchy – The Story of The Committee of 300 av Dr. John Coleman
http://educate-yourself.org/cn/johncolemancommof300order14mar05.shtml

The Tavistock Institute of Human Relations av Dr. John Coleman (3. oktober 2006
http://educate-yourself.org/cn/tavistockarticlesindex04jun04.shtml


Dr. John Coleman – 21 mål for Illuminati og komiteen på 300 –
https://www.youtube.com/watch?v=ZsbZ3AdFxSM
https://www.youtube.com/embed/ZsbZ3AdFxSM


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.