Barn er sårbare for coronavirusinfeksjoner

En ny studie publisert i tidsskriftet Clinical Infectious Diseases finner at barn som fikk inaktiverte influensavaksiner var 440% mer sannsynlig (relativ risiko: 4.40; 95% konfidensintervall: 1.31-14.8) for å få infeksjoner i respiratoriske virale patogener som ikke er influensa.

Med den aggressive pressen for influensaimmuniseringer som nå er i gang, kan det hende at det medisinske etablissementet setter barn i stand til å være ekstremt sårbare for coronavirusinfeksjoner.

Med tittelen, “Økt risiko for infeksjoner som ikke er influensa i , forbundet med mottak av inaktivert influensavaksine,” finner du studien på DENNE LINKEN på National Library of Medicine.

Influensahot kan øke infeksjonshastigheten til covid 19 med 440% ved å undertrykke immunfunksjon

Studien finner at influensa skudd bokstavelig talt inaktiverer deler av det menneskelige immunforsvaret, noe som gjør barnet mer utsatt for koronavirusinfeksjoner.

Økt risiko Ikke-influensa respiratorisk virusvaksineforfattere

“Å være beskyttet mot influensa, trivalente inaktiverte mottakere av influensavaksine kan mangle midlertidig uspesifikk immunitet som beskyttet mot andre luftveisvirus,” skriver forfatterne av studien.

Studieforfatterne forklarer at influensavaksinen fungerer for å forhindre infeksjoner mot influensavirus, men at den samtidig gjør barn mer utsatt for andre luftveisinfeksjoner .

Siden infeksjonsdødelighetsgraden (IFR) for sesongens influensa er så lav (rundt 0,024%, som ikke er en skrivefeil), og infeksjonsdødeligheten av -infeksjoner er minst en størrelsesorden høyere, reiser det det åpenbare spørsmålet :

Ville det reddet flere liv for barn for å unngå å administrere influensa skudd i år og derfor redusere deres sårbarhet for covid-19, som har en langt høyere ?

Studien, som ble utført i 2009, observerte resultatene til 115 barn i alderen 6 – 16 år. Studien brukte også en placebogruppe og fant at placebo utgjorde “ingen statistisk signifikant forskjell” i risikoen for akutt risiko for luftveisinfeksjon.

Men barn som fikk influensavaksiner hadde en mye høyere risiko for luftveisinfeksjoner.

Enda mer sjokkerende fant studien heller ingen forskjell i risikoen for sesonginfluensainfeksjoner mellom barna som var vaksinert mot de som ikke var det .

Det er ikke den første studien som oppnådde denne konklusionen: First-Ever Peer- reviewed Study Of Vaccined Vs. Ikke-vaksinerte barn viser vaksinerte barn med høyere sykdomsfrekvens, 470% økning i autisme

Influensavaksinen ga med andre ord ingen beskyttelse mot influensa, men den skapte økt sårbarhet for andre luftveisinfeksjoner. (Ingen fordeler, bare økt risiko.)

“Det var ingen statistisk signifikant forskjell i risikoen for bekreftet sesonginfluensainfeksjon mellom mottakere av TIV eller placebo,” forklarer studien.

Du kan se det økte antallet luftveisinfeksjoner i dette diagrammet. Merk at TIV-kolonnen betyr de barna som ble vaksinert med en influensavaksine:

Influensa skudd økt risiko for luftveissykdommer

Konklusjonen er at influensavaksiner gjør barn mer mottagelige for andre luftveisinfeksjoner. Fra studien, som fant sted mer enn et tiår før ankomsten til covid-19-pandemien:

Vi identifiserte en statistisk signifikant økt risiko for infeksjon med ikke-influensa i luftveiene blant TIV-mottakere (tabell 3), inkludert signifikant økning i risikoen for rhinovirus og coxsackie / echovirusinfeksjon, som ble hyppigst oppdaget i mars 2009, rett etter toppen i sesonginfluensa. aktivitet i februar 2009.

Studien forfattere påpeker at influensavaksinen, “kan øke influensaimmunitet på bekostning av redusert immunitet mot ikkeinfluensa-luftveier, av en eller annen ukjent biologisk mekanisme,” selv om de også oppgir mer forskning er nødvendig fordi noen av selvrapportering av kan ha introdusert “gjenstander” som kan svinge tallene.

Likevel oppgir forfatterne av studien at dette fenomenet “viral interferens” er velkjent:

Deltakere som mottok TIV, ville ha blitt beskyttet mot influensa i februar 2009, men da ville de ikke hatt økt uspesifikk immunitet i løpet av ukene…

Fenomenet av virusinterferens har vært godt kjent i virologi i> 60 år [24–27]. Økologiske studier har rapportert fenomener potensielt forklart med viral interferens [3–11]…

Interferens i luftveis- og mage-tarminfeksjoner er rapportert etter mottak av live oral poliovirusvaksine [29–32].

De Som Skyver Influensa, Kan Forverre Coronavirus-Pandemien

Resultatet av denne forskningen er at de som skyter influensa skudd for barn , faktisk kan forverre coronavirus-pandemien, og skape “perfekte storm” -forhold for barn til å bli bærere av Wuhan- som forårsaker covid-19.

Dette er i samsvar med det faktum at vi nå vet at det medisinske etablissementet har handlet for å bevisst forverre covid-19 omkomne, for eksempel ved å konspirere ødelegge troverdigheten til hydroksyklorokin , og arbeide for å maksimere omkomne for å høste et vindfall av fortjeneste fra coronavirus .

Ja, det medisinske og naturvitenskapelige etablissementet ordner bokstavelig talt for at flere skal dø for å holde liv i frykten for coronavirus, noe som resulterer i mer etterspørsel etter med høy fortjeneste .

Som alltid handler det om pengene. Som Gary Heavin nylig skrev i en advarsel til Amerika , er Big Pharma-operatører “tilbehør til drap.”

Hvordan har Big Pharma så mye kontroll over formidlingen av denne informasjonen, eller skal jeg si propaganda?

Vel, det samme svaret dukker opp igjen, penger. Big Pharma ga 2 milliarder dollar i løpet av den forrige valgsyklusen til amerikanske .

Big AG, militær- / sikkerhetskomplekset og stor olje ga hver bare en uanstendig 1,0 milliarder dollar for å kjøpe stemmene til vår politiske ledelse.

MSM teller Big Pharmas annonseinntekter til opptil 80% av inntekten.

Internettets “mestere av universet” kowtow også til Big Pharma innflytelse og annonsering dollar ved å sensurere alle som prøver å fortelle det amerikanske folket sannheten om Covid 19.

Det ser ut til at alle som er medskyldige i dette store bedraget, et bedrag som er designet for å drepe og skremme nok mennesker til slutt å be om en eksperimentell vaksine, vel, disse menneskene ville være tilbehør til drap.

Infusjonsskudd hypes for å undertrykke immunforsvaret og skape en eksplosjon i koronavirusinfeksjoner

Influensa skudd, ser det ut til, er en måte å gjøre det medisinske etablissementet bokstavelig talt kan drepe barn og voksne, noe som skaper utbredt sårbarhet for coronavirus-pandemien, som uten tvil vil øke tilbake i høst, da influensaskudd jobber for å undertrykke immunsystemene til millioner.

Erkjenner at menneskene som skyter influensa skudd er medisinske mordere, og mange prøver bevisst å drepe så mange mennesker som mulig for å skape etterspørsel etter de velfinansierte koronavirusvaksinene som er i ferd med å slippes løs på Amerika, sannsynligvis før slutten av dette året.

Det er den perfekte forbrytelsen: Produser vaksiner som undertrykker immunforsvaret midt i en pandemi, forårsaker flere infeksjoner og , noe som fører til flere krav om obligatoriske vaksiner.

Legemiddelfirmaene vil tjene penger på hundrevis av milliarder dollar mens uskyldige barn og voksne over hele Amerika unødvendig lider og dør.

Som vanlig handler det om pengene, og vaksinen / narkotikakartellene er morderiske, kriminelle regimer som vrenger vitenskapen (Dr. Fauci?) For å maksimere fortjenesten til enhver pris.Det Store COVID-19-Bedraget – Og Hva Du Trenger Å Vite For Å OverleveForrige InnleggSteve Bannon: ‘Jeg Har Ingen Tro På WHO, Lederskapet Bør Møte Kriminelle Anklager Og Bli Avstengt’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Steve Bannon Who Covid 19

KORONAVIRUSNYHETER

Steve Bannon: ‘Jeg Har Ingen Tro På WHO, Lederskapet Bør Møte Kriminelle Anklager Og Bli Avstengt’

HAF13. Juli 2020

Covid 19 bedrag

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Det Store COVID-19-Bedraget – Og Hva Du Trenger Å Vite For Å Overleve

HAF13. Juli 2020

Falske dødsfall

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Jon Rappoports Undersøkelse Av De Såkalte COVID-Dødsfallene

HAF13. Juli 2020

Hvorfor ønsker ikke den medisinske dyptilstanden at Coronavirus-pasienter skal leges?

BIG PHARMASAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFRAFLYTTINGHELSEVESEN

Hvorfor Ønsker Ikke Den Medisinske Dyptilstanden At Coronavirus-Pasienter Skal Leges?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.