Et betent tema over hele verden

Flere nyhetskanaler i USA bla. NBC har vært modige og etterfulgt lokalbefolkningens krav om å offentligjøre bevisbyrden. RTL i Tyskland har vist en reportasje hvor en Tysk meterolog mistenker værmodifikasjon og har nå saksøkt millitæret. RAI UNO i Italia har også hatt flere debatter på offentlig nivå og flere nyhetsinnslag om dette merkelige fenomenet.

Værmodifikasjon er ekte! har i , gjennom internasjonale samarbeid, et privatfinansiert og millitærfinansiert forskningsprosjekt kalt H.A.A.R.P. Oppfinneren av denne teknologien har innrømmet at i feil hender kan dette bli brukt til værmodifikasjon. http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Eastlund

ble utsatt for denne teknologien i sommer 2008 da flere store rammet landet. Det som fikk skeptikerne til å undres, var de merkelige lysfenomenene på himmelen minutter før skjelvene. Youtube: China earthquakes,klippet er så populært at du vil finne riktig video med engang.

Japan opplevde også en rekke jordskjelv i sommer, hvorfor hadde nesten alle jordskjelvene et episenter 10km under jordoverflaten? Det samme gjelder skjelvene i forkant av at Hellas skrev under Lisbon-traktaten. Kan teknologien være i feil hender? HAARP er et høyteknologisk våpen som sender flere hundretusen megawatt opp i ionisfæren som kan slå ut ozonlaget over et viss geografisk område. Starwars våpen med andre ord.De kan også sende lavfrekvens bølger ned til jordens tektoniske plater som får jordoverflaten til å danse som gele. Deponert i luften foran en massiv værfront kan være nok til å forsterke stormen til en Orkan, da himmelen er metallisk er den lettere ledende, og nok en gang kommer HAARP in. Det hele er en adoptering av Nikola Teslas 100år gamle glemte oppfinnelser i historien.

Dette står nærmere forklart i boka: Angels dont play this H.A.A.R.P og Tors Hammer skrevet av Maarit M. Hanssen.

På 1970 tallet innrømmet den britiske regjering å ha sprayet befolkningen med kjemikalier i et hemmelig forskningsprosjekt, ”hvorfor vil staten spraye sin egen befolkning”? De har allerede innrømmet det. Under under dekknavnet ”operation popeye” sprayet de kunstige skyer hvor hensikten var å forlenge monsun sesongen slik at forsyningslinjene til fienden skulle bli rammet og hindret av flom. Ordet værmodifikasjon er et fremmedord i dagens klimadebatter, men teknologien har eksistert siden Nikola Tesla sine dager.

I 1976 ble det vedtatt en FN-resolusjon om å forby slike værvåpen:

UN treaty

CONVENTION ON THE PROHIBITION OF MILITARY OR ANY OTHER HOSTILE USE OF ENVIRONMENTAL MODIFICATION TECHNIQUES Adopted by Resolution 31/72 of the United Nations General Assembly on 10 December 1976. The Convention was opened for signature at Geneva on 18 May 1977. TEXT PUBLISHED IN: United Nations General Assembly Resolution 31/72, Annex; see Official Records of the General Assembly, Thirty-first Session, Supplement No. 39 (A/31/39), pp. 37-38. International Legal Materials, Vol. XVI, No. 1, January 1977, pp. 88-94 (Engl.); World Armaments and Disarmament, SIPRI Yearbook 1978, London 1978, pp. 392-397 (Engl.); Shindler & Toman, eds., «The of Armed Conflicts.»

Hvorfor sover lille Norge?

Per-Aslak Ertesvåg sin nye bok ”Sov, Mitt Lille Norge” er en større oppfølger til 2006's bestselgende bok ”Makten bak makten”. Han belyser emnet chemtrails og H.A.A.R.P svært bekymringsfullt. Men media har lenge sverget sin tunge til statsmakten, og den eneste form av kommunikasjon og folkeopplysning er gjennom ”tagginger” langs motorveiene og flyers som blir spredt på gata.

Er det rart vi sover? Vi blir sprayet med kjemiske substanser fra fly rett over hodene våre og pumpet med kjemikalier som flyr forbi inspeksjonsrullebåndet til Mattilsynet som ender opp på ditt spisebord.

Norge er verdens beste land å bo i, vi har penger og alt vi trenger mens tid er noe av det minste vi har. På vei hjem fra jobb tenker vel de fleste av oss ikke på hva ”chemtrails er bio-våpen” skrevet på en vegg betyr, vi er i større grad opptatt av våre dagligdagse gjøremål.

Ikke alle nordmenn sover, aktivister har besøkt Ørland millitærflyplass i Trøndelag og sendt samples fra et hvitt pulver som ble funnet i en tom mistenkelig tønne. De fant de samme kjemiske substansene chemtrails aktivister verden over beskylder sine land for å spraye dem med.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.