Etter ordre fra Jonas Gahr Støre vil innbyggere i Norge begynne å motta inntekter fra skatter…MAO JESUITTENES ENDELIGE BALLETAK PÅ DET NORSKE FOLK!

Statsministeren understreket at alle har rett til utbetalinger på opptil 32 000 kr per måned

18.10.2024 19:23 18.10.2024 21:47

Thomas PaustTips meg

I et intervju med statsminister Jonas Gahr Støre spurte vi hvordan innbyggere i kan motta sosialstønad.

KOMMENTAR: OG KARI OG OLA JUBLER…DA SLIPPER DE LØFTE EN FINGER FOR FORTSATT LEVE MED BRØD OG CIRKUS….MEN FREM TIL TUNGT BEVEPNEDE FACHISTER STÅR PÅ DØREN OG TAR DEG MED TIL EN CAMP LANGT UNNA HJEMMET DITT. HØSSEN VIL DERE TA DET DA KARI OG OLA. VET DERE HVA JEG TRUR….DERE VIL HA DAUA FØR DU KOM FREM TIL CAMPEN.

SKIP O HOI!

Intervjuer: «‎Takk for at du kom, statsminister Støre. I media uttalte du at landet starter prosessen med å returnere skatter.Og at alle innbyggere offisielt kan motta opptil 32 000 kr per måned. Hvordan fungerer dette?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Vær hilset. Fra første dag jeg ble statsminister ønsket jeg å forbedre skattesystemet. Vi vil selvfølgelig ikke fjerne skatter helt, men alle innbyggere vil kunne motta utbytte fra dem. Nå vil skattebetalernes penger jobbe til fordel for våre innbyggere, og alle kan bestemme selv hva de vil bruke dem på»‎.

Intervjuer: «‎Forstår jeg det riktig at dette faktisk er en kompensasjon fra staten?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Det stemmer. Vi har budsjettert utbetalinger på opptil 32 000 kr per måned per person. For noen vil dette beløpet være lite, men for de fleste vil det kompensere for skattene deres og enda mer»‎.

Intervjuer: «‎Hvor får staten pengene til en slik kompensasjon?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Når skattebetalernes penger går til statsbudsjettet, brukes noe av det på statlige behov: betale lønn til sosialarbeidere, finansiere sosiale programmer, forsvarssystemet og så videre. Men den andre delen av skattene forblir urørt. Vi investerer disse pengene og får ekstra inntekter fra det – og vi er forpliktet til å dele det»‎.

Intervjuer: «‎Hvordan fikk dere til dette? Kan du fortelle oss hvordan enhver innbygger i Norge kan motta disse utbetalingene? Eller gjelder denne muligheten bare for visse grupper av befolkningen?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Du har sikkert allerede hørt om den berømte Finance Phantom Bot . Jeg holdt tøffe forhandlinger med presidenten for plattformen og klarte å bli enige om å åpne 4 000 sosiale kontoer for våre innbyggere. Enhver statsborger over 18 år kan registrere seg og motta passiv inntekt i Finance Phantom Bot .

Selvfølgelig forstår jeg at 4 000 plasser ikke er mye. Men se det fra den andre siden: 4 000 norske statsborgere vil ha muligheten til å tjene 32 000 kr ekstra i måneden resten av livet. Er det ille? Alle som investerer 2 680 kr i denne plattformen vil kunne forsørge familien sin på statens bekostning»‎.

Intervjuer: «‎Hvorfor investere 2 680 kr i denne plattformen? Og hva har dette med skatt å gjøre?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Som stat kan vi ikke returnere skatt direkte, fordi dette ikke er fordeler – men passiv inntekt. Derfor gjør vi dette i samarbeid med Finance Phantom Bot . Dette er en lukket plattform basert på , som har tilgang til automatisert handel med aksjer, valuta og obligasjoner. Og alt dette er under min personlige kontroll, altså offisielt. Jeg klarte å avtale at 4 000 plasser ble reservert for skattebetalere.

Minimumsbeløpet programmet kan jobbe med er 2 680 kr. Dette er ikke noen form for betaling eller startgebyr – det er et beløp som kan tas ut når som helst. Og så snart pengene er kreditert kontoen, vil kontoen bli aktivert og brukeren vil begynne å motta inntekt. Vanligvis kan man tjene rundt 32 000 kr per måned, men noen ganger enda mer. Naturligvis er slik inntekt ikke skattepliktig, og brukeren kan bruke den til ethvert personlig formål: bruke den på reiser, kjøpe hus, oppgradere bilen sin, spare til utdanning eller bare kjøpe dagligvarer»‎.

Intervjuer: «‎Jeg er ikke i tvil om at dette er lovlig, våre advokater har sjekket alt. Så du vil si at enhver borger over 18 år kan investere 2 680 kr i dette prosjektet og motta 32 000 kr fra staten regelmessig?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Ja, alt du trenger å gjøre er å registrere deg i Finance Phantom Bot -prosjektet, oppgi kontaktinformasjonen din, forplikte deg til å vente på en samtale fra en leder og investere 2 680 kr. Etter det vil kontoen bli aktivert og begynne å generere stabil inntekt»‎.

Intervjuer: «‎Så det er fortsatt 4 000 plasser, og hvem som helst kan få skattefradrag, til og med meg?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Det er færre plasser igjen, mindre enn 800. Så jeg anbefaler deg å registrere deg nå. Du kan gjøre det med meg,prosedyren tar bare noen få minutter. Ta telefonen din, så hjelper jeg deg»‎.

Intervjuer: «‎Ok, da tar jeg telefonen min.Fortell meg hva jeg skal gjøre»‎.

Jonas Gahr Støre: «‎Registrer deg på Finance Phantom Bot . Skriv inn telefonnummeret ditt og fullt navn.Forsikre deg om at alt er riktig, for en representant fra plattformen vil ringe deg tilbake på dette nummeret for å hjelpe deg med å sette opp og aktivere kontoen din. Og for å starte inntjeningsprosessen, må du sette inn 2 680 kr på saldoen din.Gjør det nå, så om 20 minutter vil du se hva plattformen er i stand til»‎.

Intervjuer: «‎Interessant, la oss se om 20 minutter hva som kommer ut av det. Hva skjer hvis du investerer mer?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Hvis du investerer mer penger i prosjektet, vil utbetalingene bli høyere. Dette er et nasjonalt prosjekt garantert av staten og Norges Bank. Så det er ingen risiko»‎.

Intervjuer: «‎Hvordan tjener Finance Phantom Bot penger?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Dette er takket være kunstig intelligens, som jobber hundrevis av ganger raskere og mer nøyaktig enn noen person. Dataprogrammet analyserer verdensmarkedet og velger trygge avtaler der det kan tjene penger. Valuta, aksjer og obligasjoner endrer tross alt kursene sine hele tiden. Finance Phantom Bot har automatisert denne prosessen, slik at du kan motta en stabil inntekt selv når du sover. Og på grunn av konsolideringen av skatter, kan vi garantere denne inntekten»‎.

Intervjuer: «‎Høres bra ut! Kan jeg allerede se om plattformen klarte å tjene penger for meg på disse 20 minuttene?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Selvfølgelig, la oss se hvor mye du klarte å få tilbake fra skatten din på så kort tid»‎.

Intervjuer: «‎En inntekt på 486 kr på bokstavelig talt 20 minutter, og jeg tok ikke engang telefonen ut av lommen. Det er utrolig! Kan du gi en kort instruksjon til seerne våre om hvordan de kan tjene det samme?»‎

Jonas Gahr Støre: «‎Kjære seere. Som deres statsminister er jeg interessert i alles velvære. Så hvis du ser eller leser dette i dag, registrer deg i vårt prosjekt Finance Phantom Bot . Bare legg igjen telefonnummeret og kontaktinformasjonen din slik at lederen kan ringe deg tilbake. Og sørg for å svare når de ringer, fordi antallet plasser i det statlige programmet er begrenset. Deretter vil de hjelpe deg med å sette opp programmet, og for å begynne å tjene, gjør ditt første innskudd på 2 680 kr. Dette vil være nok til å motta opptil 32 000 kr i inntekt hver måned på grunn av skattereformen»‎.

Hvordan begynne å tjene med Finance Phantom Bot :

Gå til det offisielle nettstedet til Finance Phantom Bot og fyll ut registreringsskjemaet.

Vent på en samtale fra en leder som vil hjelpe deg med å sette opp kontoen din via telefon.

Fyll opp saldoen med et hvilket som helst beløp fra 2 680 kr.

Ta ut fortjenesten din til et hvilket som helst kort eller behold midler på kontoen din for å tjene enda mer.

Viktig informasjon:

Ifølge statsminister Jonas Gahr Støre er det ca. 800 ledige plasser igjen på plattformen. Selv om du ennå ikke har bestemt deg for om du ønsker å motta kompensasjon fra staten på 32 000 kr per måned, anbefaler vi på det sterkeste at du fyller ut registreringsskjemaet for å reservere en konto til deg selv.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.