Thorbjørn Morstad innlegg FB 24.10 2024

Mer og mer krevende å “følge med” nå!!!.

Flere varianter av Lipide nanopartilkler (LNP) dukker opp og LNP-versjonene bærer på langt fler typer proteiner (molekyler og RNA-celler ) enn parasittene Morgellon og/eller Hydra. Derfor skrev jeg en liten avhandling om hvorfor bytte begrepet “Morgellon-tråder” med “Nano-kabler”.

Ettersom flere Nanobots- deler er selv-ensemblerende proteiner og molekyler, er b.l.a disse delene noe en ikke kan få ut av -innhold, insulinsprøyter, lokal-bedøvelser eller tannbedøvelser..ved oppvarming av flaskene og med bruk av magneter!.

Her 👇 ser vi at visse Nano-bots styres av pH, lys, eller temperatur..og ikke av magnetisk polarisering!. Nå vet vi at basiske hydroksider av Alkalier..utsulter Lipide nanopartiklene’s..biologiske / organiske sider og deler, og forklarer min litt “rotete” Detox-protokoll..som feks kokt skall fra Grepfrukt og Sitron (eller Do-TERRA-oljene Grepfrukt, Sitron og Kanel i kapsler). Vi leser og forstår via denne A.I-beskrivelsen av Nano-bots (nr 6), at både Hydrogele og Polymer-celler er “hydrofobe stoffer”!!!. Det er nettopp hydrofobe stoffer som skal til for at Nano-kapsler kan bli til Nano-krystaller i kroppens vann og blod!!!.

Nano-robot nr 6..av 101 tidligere nevnt. “*Selvmonterende Nanobots*

– Bruker molekyler som amfifiler (som frosker og salamandere), som spontant samler seg i en nanobotstruktur drevet av ikke-kovalente krefter som hydrofobe interaksjoner. Disse kan reagere på stimuli som pH, lys, eller temperatur.

– *Bruksområde*: Medikamentlevering, respons på miljøstimuli”. “Ikke-kovalente” bindinger er tiltrekninger mellom molekyler. Et “Hydrofobt stoff” i kjemien, er et stoff som ikke fuktes av vann og som er uløselig i vann.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.