FHI og videre Covid19-vaksinering

Av

 skribent

 –

24. oktober 2024

0

I disse tider får personer over 65 år en sms fra FHI hvor de anbefales å ta mer , og i tillegg anbefales gravide fortsatt å ta vaksinen. Denne utrolige viljen til å risikere folks liv og helse har vi skrevet om før, men likevel må jeg si at jeg stadig klyper meg litt i armen når jeg ser at norske myndigheter fortsatt ikke trekker i nødbremsen, men bare fortsetter videre som om ingenting er galt (!).

Av Foreningen lov og helse.

Det er andre som reagerer også, og det er nok samme grunn som fikk tidligere sykepleier Elly Christensen til å sende brev til FHI etter at hun mottok en slik sms. For noen uker sider sendte hun en epost til fem direktører i FHI, nemlig:

  • FHI-direktør Guri Rørtveit.
  • Kjetil Telle, områdedirektør for helsetjenester,
  • Christine Bergland, områdedirektør for og digitalisering,
  • Christina Rolfheim Bye, direktør innen fagområde kommunikasjon,
  • Professor Knut Inge Klepp, rådgiver i direktørstaben med fagområde innen helsefremmede arbeid og forebygging og ungdom og helserelatert adferd.

Den 21.10 sendte hun i tillegg omtrent samme henvendelse til Ane Marthe Solheim Skar, fagdirektør innen såkalt global helse i FHI, her gjengitt i det følgende:

Brev til FHI

Kjære Ane Marthe Solheim Skar

Ettersom du er fagdirektør i Global Helse i FHI har jeg noen kommentar og et par spørsmål til FHI. Jeg fikk sms av FHI: «FHI anbefaler alle som er 65 år og eldre å ta korona- og influensavaksinen i høst for å unngå alvorlig sykdom. Se kommunes nettside for informasjonen. Hilsen FHI.»

Jeg har ikke samtykket å få en sms fra FHI da jeg har reservert meg på Helsenorge og digital kommunikasjon. Hvorfor sender FHI da dette til meg? Hvordan kan FHI med god samvittighet og faglig integritet sende ut slike sms’er som er en politisk beslutning? Hvor er dokumentasjonen på at dette virker? Dette er et pressmiddel og propaganda som er totall uetisk og uakseptabel. Hva mener FHI om alle og bivirkninger forårsaket av mRNA-vaksinen? Hva med alle unge som får myokardit, fertilitetsproblemer, blødninger, blodpropper, “turbokreft” osv? Covid-vaksinen var ikke trygg og effektiv som FHI og myndighetene daglig på pressekonferanse opplyste befolkningen om. Vi er blitt løyet for. Når begynner FHI å fortelle sannheten? Har FHI lest verdens forskningsdokumenter om Covid-vaksinen, dens bivirkninger og dødsfall?

Dokumenter om bivirkninger, skade og obduksjonsrapporter som ble sensurert og kansellert av the Lancet har endelig bestått fagfellevurdering og vil bli publisert. https://open.substack.com/pub/makismd/p/video-ucp-an-injection-of-truth-news?r=gy5bk&utm_campaign=post&utm_medium=web

Naomi Wolf har nettopp ugitt en ny bok fra Pfizers egne dokumenter. «The Papers». Naomi Wolf var tidligere politisk rådgiver i Det Demokratiske Partiet, er journalist, forfatter, og brukte sitt brede nedslagsfelt til å samle leger og forskere innen mange disipliner til å strukturere og forklare funnene i den enorme datamengden som hun i dag har publisert i boken. Wolf opplevde at da hun gikk tidlig ut og varslet om at mange kvinner opplevde menstruasjonsforstyrrelser og stilte spørsmål om senere fertilitet etter mRNA-vaksinen, mistet hun alle sine verden over til å tale kvinners sak, samtidig som hun møtte en kald skulder fra den politiske venstresiden—som hun tilhørte. Offentlige myndigheter som FDA og Pfizer selv visste i slutten av 2020 at vaksinen ikke virket og hadde ingen effekt for å stoppe COVID. Pfizers språkbruk var «vaksinesvikt» og «svikt i effekt». Når du er vaksinert, kan du få bivirkninger, slik som multiple Covid-infeksjoner samt long-Covid”.

De viktigste funnene i Pfizerdokumentene handler om kjønn, graviditet, menstruasjon og reproduksjon, og hvordan mRNA-vaksinen svekker menneskets evne til reproduksjon. Ovarier skades ifølge Pfizer, men også morkaken svekker sin evne til å levere næringsstoff og oksygen til fosteret, fordi lipid-nanopartiklene fører til falsifisering av morkaken. Lipid-nanopartiklene gjør at guttebarn får for lite testosteron, og det kan ha innvirkning på fertiliteten i voksen alder. Pfizer førte protokoll over kvinnene blant de 44 000 deltakerne i studien som ble gravide. Pfizer fant at en stor prosentandel av disse hadde dødfødsel. De skrev i protokollen at barn som fikk brystmelk fra vaksinerte mødre fikk feber, oppkast og andre bivirkninger fordi mor var vaksinert. Helt motsatt av hva norske myndigheter forteller gravide kvinner. Ammehjelpen i fortalte til ammende mødre at vaksinen var helt trygg. Helt sjokkerende. Naomi Wolf forteller om sjokkerende detaljer om Pfizers dokumenter. 

Små babyer får hjertestopp av vaksiner https://vaccineimpact.com/2022/pfizer-crimes-against-our-children-cardiac-arrest-of-two-month-old-baby-an-hour-after-experimental-vaccine/

Statistiker Max Schmeling om forskjellige bivirkninger mellom vaksine-batches. https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/SUU/bilag/122/2504915/index.htm

Dr. Michael Yeadon, tidligere viseedirektør for en forskningsdivisjon i Pfizer advarer mod vaksinen. https://www.stopworldcontrol.com/yeadon/

Svensk studie viser at Pfizer vaksinen installerer DNA i menneskers gener. https://forbiddenknowledgetv.net/swedish-study-pfizer-jab-installs-dna-into-the-human-genome/

FHI, det er aldri for sent å snu!

Når begynner FHI å komme på den riktige side av historien, fordi bevisene på skade fra skyller i land som en sannhetens tsunami? Til sist vil jeg si at min kropp, min helse og mitt liv er mitt ansvar og er ikke regjeringens og FHI`s ansvar. Jeg har ikke tatt en eneste Covid vaksine eller influensavaksine, ei heller har jeg hatt Covid.

Vennlig hilsen Elly Christensen,

Pensjonert sykepleier som har erfaringskompe

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.