METODER FOR KONTROLL AV HERRAGANS OG BAKGRUNN – PROSJEKTER OG PATENTER


DEL PÅ:   

 8. oktober 2024

Bruk og håndtering av uvær og tornadoer til krigsformål er forbudt etter Genève-konvensjonen (ENMOD). Hvor mye overholder dette regelverket er velkjent. Her er noen offisiell informasjon og data oppsummert.

METODE FOR KONTROLL AV HURAGANS

Abstrakt

En metode for å kontrollere ved å øke temperaturen i øyet og / eller i avkjørselen. Lufttemperaturen i øyet og i utstrømningen av en orkan økes ved å fly dusinvis av jetfly med etterbrennere i strukturen. Små store temperaturendringer fører til store endringer i andre variabler i mindre skala for å endre retning og intensitet på orkanen ….

jegnventore
Manilal J. Savla
Vishal T. Shah
Nåværende overtaker
Individuell
Verdensomspennende applikasjoner
2009 USA
Søknad US12 / 586.102 hendelser
2009-09-17
Søknad inngitt av en privatperson
2009-09-17
Prioritet ved US12 / 586.102
2010-03-25
Publisering av US20100072297A1
Stat
forlatt

https://patents.google.com/patent/US20100072297A1/en

KONTROLL AV HURAGANS OG TORNADO
ENHET

Oppfinner: Andrew Waxmanski, Chipley, FL (USA)

Abstrakt

En metode presenteres for å påvirke dannelsen og / eller retningen til et værsystem med lav atmosfære.
retning av et lite værsystem. Lydgeneratorene er plassert slik at de projiserer lydbølger mot et perifert område i et meteorologisk system. Lydbølger genereres med en frekvens som påvirker dannelsen av det meteorologiske systemet for å forstyrre, forbedre eller lede trening. Lydbølger kan også projiseres for å indusere systemet til å produsere regn.

oppfinner
Andrew Waxmanski
Nåværende ansatt
Individuell
Verdensomspennende applikasjoner
2001 USA
Søknad US09 / 985.284 hendelser
2001-11-02
Søknad inngitt av en privatperson
2001-11-02
Prioritet hos US09 / 985,284
2003-05-08
Publisering av US20030085296A1
Stat
forlatt
https://patents.google.com/patent/US20030085296A1/en

På NOAA-nettstedet

ÆNDRING AV HURAGANS?

Kan menneskelig intervensjon redusere styrken til en orkan? Fra midten av 1960-tallet ’60 til begynnelsen av ’80-tallet forfulgte NOAA aktivt STORMFURY Project, et eksperimentelt orkanmodifiseringsprogram. Den generelle strategien var å redusere stormens intensitet ved å så skyer. Inseminasjonen, ble det hevdet, ville stimulere dannelsen av en ny øyevegg som ville ha omringet den eksisterende øyeveggen. Den nye øyeveggen skulle trekke seg sammen, kvele den gamle øyeveggen og redusere intensiteten til orkanen. Imidlertid har forskning utført ved AOML tydelig vist at disse konsentriske “øyeveggene ” ofte forekom i umodifiserte orkaner, og dermed stilt spørsmål ved de tilsynelatende positive resultatene av såing i tidligere forsøk.Orkanen Luis gir et eksempel på denne oppførselen. Videre har observasjoner vist at orkaner inneholder lite superkjølt vann, nødvendig for å så skyene.

American Meteorological Society uttalelse om planlagte og ufrivillige værendringer, datert 2. oktober 1998, indikerer at “det ikke er noen gyldig fysisk hypotese for modifisering av orkaner, tornadoer eller skadelig vind generelt, og ikke har blitt utført noen vitenskapelig eksperimentering på dette de siste 20 årene ” SE HERhttps://www.aoml.noaa.gov/hrd/hrd_sub/modification.html

*************

Denne dokumentaren, i form av et satellittkart, sporer historien om modifisering av tid over hele verden mellom 1952 og 1999,som registrert av FNs verdens meteorologiske organisasjon. Kartet inneholder data om utstyret som er involvert, om de anvendte midlene og om teknikkene som ble brukt i hvert arrangement. Det inkluderer også de positive og negative resultatene fra noen av de gjennomførte prosjektene, finansieringskilder som offentlige etater og private selskaper. Det inkluderer også ekspertuttalelser og rettssaker om emnet, for å ha et fullstendig bilde av fordelene og ulempene med disse programmene. Dataene knyttet til utstyret, agentene og egenskapene representerer det første året av hvert program, alle årene med utvidelse av programmet, og i tilfelle av USAs innsats, liste opp NOAA-dokumentene som er nummerert for hvert år med utvidelse.Dataene som er involvert i dette kartet kommer fra registeret over nasjonale værmodifiseringsprosjekter fra 1989 til 1999, som er koblet til dette kartet.

OFFICIAL DATA ( som utvilsomt bare representerer en brøkdel)

KART KILDE:FNs verdens meteorologiske organisasjon (WMO) ekspertteam for værmodifisering

INTERESSERING AV Diskusjoner https://groups.google.com/g/geoengineering/c/h6yLe4D3AXk/m/OUN1xU28NscJ

Hvis du vil bli oppdatert på de siste nyhetene, kan du abonnere på CANALE TELEGRAM https://t.me/NogeoingegneriaNews.

https://www.nogeoingegneria.com/timeline/progetti/microonde-per-gestire-i-tornado/embed/#?secret=gN6F8HpYvT#?secret=Kro1aNW93F

https://www.nogeoingegneria.com/timeline/progetti/progetto-stormfury/embed/#?secret=6tADDkHHRG#?secret=oibCzj4VAB

https://www.nogeoingegneria.com/motivazioni/risorse/weather-warfare-ordigni-meteorologici/embed/#?secret=5Vx0bNqFHU#?secret=4guK54vBUU

https://www.nogeoingegneria.com/timeline/storia-del-controllo-climatico/lossessione-decennale-dell-america-di-bombardare-gli-uragani-e-non-solo/embed/#?secret=b6rHLw2JqJ#?secret=y2Kg1gKb9L

VIKTIG !: Materialet på dette nettstedet (hvor det ikke er noen spesielle merknader) kan kopieres og omfordeles, forutsatt at kilden er nevnt. NoGeoengineering påtar seg ikke noe ansvar for artiklene og det republiserte materialet. Denne bloggen representerer ikke en avis da den oppdateres uten periodisitet. Det kan derfor ikke betraktes som et redaksjonelt produkt i henhold til lov nr. 62 av 7.03.2001.

Neste innleggDEN VISUELLE FRAMINGEN AV KLIMA-KONTROLLEN I NEW YORK-TIDENE FRA 1851 TIL PRESENT

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.