USAs MILITÆRE HQ VIL ØDES! HURRICANE MILTON OG WW3! RUSSLAND FLYTTER NUCLEAR WEAPONS! |

https://www.youtube.com/embed/A_6AkTOeRmc?enablejsapi=1&origin=https:%2F%2Fmypatriotsnetwork.com

MP3 Audio 

Sammendrag

➡ Canadian Prepper snakker om hvordan en mektig orkan ved navn Milton er på vei mot Tampa, der den amerikanske sentralkommandoen ligger. Dette kommandosenteret fører tilsyn med alle amerikanske og israelske militære operasjoner i Midt-Østen. Orkanen, for tiden en kategori fem, forventes å forårsake betydelig skade på anlegget, og potensielt forstyrre militære planer. Denne uventede hendelsen kan påvirke de pågående spenningene mellom Israel, USA og Iran.➡ Artikkelen diskuterer potensielle konflikter som involverer Iran, Israel og andre land, med fokus på mulige angrep på Irans kjernefysiske anlegg, olje- og gassanlegg og militærbaser. Den nevner også Irans høye varslingstilstand og dannelsen av en forsvarspakt blant Iran, Syria, Yemen, Irak, Hizbollah, og andre fraksjoner. Artikkelen antyder at en fullskala regional krig kan være overhengende, uten fredsvilkår eller forutsetninger for tiden. Til slutt berører den den potensielle effekten av naturkatastrofer på USAs ‘ evne til å gjennomføre operasjoner.➡ Teksten diskuterer potensialet for en alvorlig storm i Florida og behovet for innbyggere å forberede seg. Det fordyper også internasjonale spenninger, særlig mellom Israel og Iran, med spekulasjoner om potensielle militære aksjoner og nye forsvarsteknologier. Forfatteren understreker viktigheten av beredskap, både for naturkatastrofer og potensielle globale konflikter, og slutter med en personlig merknad om et familiemedlems prestasjoner i en brasiliansk Jiu-Jitsu-turnering.➡ Forsøk å unngå noe på noen mulig måte.

transkripsjon

Dere kommer ikke til å tro på dette. Dette er dagen din. X oppdatering fra andre verdenskrig. Hva har orkanen Milton å gjøre med tredje verdenskrig som starter i Midt-Østen? Vel, denne orkanen og dens forhold til hendelsene som utspiller seg mellom Israel og Iran er intet mindre enn uhyggelig. Dette er noe jeg ikke forventet, og ingen kunne ha forventet. Det du ser her er en projeksjon av orkanens vei når den øker i intensitet. Akkurat nå er det en kategori fem. Jeg tror det fremdeles er en kategori fem. Intensiteten har blitt noe redusert, redusert de siste 30 minuttene, men det forventes å gjøre en direkte hit.

Stormens øye kommer til å gå rett over Tampa. Hva er ellers i Tampa? Hjemmet til oss sentralkommando. Oss CENTCoM er det som fører tilsyn med alle amerikanske og la oss innse det, israelske militære operasjoner i Midt-Østen. Alle støtteskipene, påfyllingsskipene, de amfibiske klare gruppene, marineverdiene i regionen, missilforsvaret, vet du, alt i orden er alt kontrollert her. Vi forventer ti til 15 fot stormbølger. OK, så en ti til 15 fot stormbølge død sentrum rett rundt det sentrale kommandokontoret kommer til å se det.

Dette anlegget, som er her, kan du se det. Jeg ser ingen store dammer eller løver. Jeg mener, denne rullebanen, den berører i utgangspunktet havet. Dette er en 3d-visning. Det ser ikke ut, kanskje det er som, jeg vet ikke, 20ft eller noe. Som om vi er i en 3d-visning akkurat nå. Jeg antar at disse trærne kanskje er 30, 40 fot høye. Yeah. Dette er i utgangspunktet havnivå, som er den dummeste mulige tingen du kan gjøre er å bygge dette anlegget der. Jeg er sikker på at den er der fordi den er nærmest Midtøsten så langt kråka flyr.

Men det er en veldig stum beslutning, for nå er den i ferd med å bli ødelagt. Det er i ferd med å bli ødelagt av denne orkanen. Husk bare flom, men vi snakker om det faktum at dette anlegget, jeg er ikke sikker på om det har sin egen uavhengige strømkilde. Jeg antar at det er koblet til Miami-nettet, uansett hva slags, eller beklager, Florida-nettet. Unnskyld stemmen min, folkens. Barna mine bringer hjem sykdommer fra skolen, og jeg øker immuniteten min i så måte. Så gjør deg klar for neste bølge, pestilensbølgen av SHTF som kommer. Men dette er sinnssykt.

Så hele anlegget går sannsynligvis under vann. De fikk, du vet, militære lagringsanlegg, ammunisjonsdepoter, bunkere, som jeg antar kommer til å bli oversvømmet. Alt dette kommer til å være under vann, muligens. Det hele kommer til å være under vann. Og det kommer til å sette en stor demper i deres tre planer for verdenskrig. Jeg mener, snakk om en tilfeldighet. Jeg mener, det er, dette er ikke bare en anomali når det gjelder som beveger seg i den retningen, jeg tror dette bare er den andre eller tredje av en slik intensitet. Det er en av de femte største stormene, og det kommer bokstavelig talt til å bli en død hit rett på oss.

Sentralkommando i og rundt 7. oktober. Hvis du er muslim, hvis du er en sjiamuslim, tenker du på deg selv akkurat nå, hellig dritt, kanskje dette, kanskje denne Allah-fyren er ekte og han bare, han bare gjorde oss en solid fordi, ja, oss Centcom, det er i ferd med å bli utslettet. Nå, jeg er sikker på at de har noen beredskapsplaner, men det som sannsynligvis vil skje er dette stedet, hvis det som gjenstår av det, antar jeg at de kommer til å være forpliktet til å bruke det til søke- og redningsaksjoner. Det kommer til å være i sentrum av alt kaoset som er i ferd med å utfolde seg der.

Og virkelig, stormens øye kommer til å gå rett over dette. Det mener jeg. For en tilfeldighet. Nå, jeg vet at det kommer til å være noen mennesker som tror regjeringen styrer disse tingene. Se, jeg gir ikke noe airplay til den tinfoil hat nuttering på dette tidspunktet. Årsaken til at disse tingene skjer er enkel. Den rekordoverflate sjøtemperaturen er utenfor listene. Derfor gikk dette fra en tropisk storm til en katt fem. Hvis det var en katt seks, ville det være en katt seks, men det er ikke om 24 timer.

Greit? Vi snakker om rekordhøye temperaturer akkurat nå. 6. oktober, det hotteste havet noensinne har vært, har den delen av havet noen gang vært på denne tidsperioden. Så det er virkelig den perfekte stormen. Her er havoverflatetemperaturen for bare generelt. Greit. Havoverflatetemperatur anomali fem grader over centigrade. Helt uvirkelig. Det er der vi er akkurat nå. Greit. Så du vet, dritten kommer til å treffe viften. Og jeg vet ikke hvordan det kommer til å inngå i den iranske situasjonen, fordi det definitivt kommer til å legge en demper i planene i Midt-Østen, unnskyld meg, Israel og USA, som akkurat er i ferd med å gjøre seg klar til starte denne store krigen med Iran.

Når det gjelder den situasjonen, er dette kartet som jeg viser deg her, et kart over det flerlags luftforsvaret til Iran. Nå antar alle at de kommer til å gjøre et luftangrep, og det er det Israel utmerker seg med. Men som vi har lært nylig, utmerker de seg også med kinetiske cyberattacks, selv om mange Iran-systemer er luftappede. Og jeg må anta at de har mye strammere enn Hizbollah. Men, jeg mener, hvis de er en avlegger av. Hvis Hizbollah var en avlegger av IRGC, eller hvis de i stor grad ble informert om og strukturert rundt IRGC, kanskje den inkompetansen også strekker seg inn i Iran.

Israelerne sier at de kommer til å gjøre noe som aldri før er gjort. Begge sider sier faktisk at de kommer til å bruke ny som aldri har blitt brukt før for å iscenesette dette angrepet. Så jeg tror at mens alle ser på himmelen, er det veldig sannsynlig at Israel kommer til å gjøre noe som ingen forventer. For alt vi vet, kan det være et massivt cyberangrep. Det kan være en elektromagnetisk puls. For alt vi vet, kommer de til å detonere et atomvåpen i stor høyde. Og jeg tror de vil kunne rettferdiggjøre det fordi, la oss bli ekte.

De kan handle straffri og ingen gir noe dritt. På slutten av dagen kan folk gå og protestere i gatene, og det er alt for intet, for hva de vil, får de. Nå er dette en flerlags luftverngraf. Så du kan se at de fleste av Irans luftvernsystemer er sentrert rundt kjernefysiske anlegg, enda mindre enn hovedstaden deres, Teheran. Så det er hvor mye de bryr seg om kjernefysiske anlegg. Så når disse konsentriske sirklene øker, antar jeg selvfølgelig at det betyr at det er et mer dyktig system. De har selvfølgelig S 300.

Det er et av hovedsystemene deres, som forsvarer sine kystregioner med olje- og gassinfrastrukturen så vel som kjernekraftverkene. Forstå akkurat nå, det er ingen forutsetninger for fredssamtaler fra begge sider. Det er mye forskjellig fra fineren som er opprettet i kontra -konflikten. For selv om du tror at Zelenskyys fredsplan er utlandsk og aldri vil bli akseptert, har han i det minste en fredsplan. Greit? Netanyahu og Iran, vel, kanskje Iran, mindre enn det, har ikke tilbudt en fredsplan. Så det er egentlig denne tingen som er bestemt til å komme ut av kontroll.

Fordi vi har sett, selv når det gjelder Russland og Ukraina, hvor det er potensielle fredsforhandlinger, selv om de er i kontakt med virkeligheten som de måtte være, er det i det minste det som utgangspunkt. Du har ikke det med Israel, hva sier de? Vi må velte det iranske regimet. De kommer til å prøve å gjøre noe asymmetrisk, vil jeg anta, for helt ærlig, det siste året, siden 7. oktober, har de gjort, hva er det, 4000 bombeangrep mot Gaza? Jeg tror det er 40 000, faktisk. Er det 4000 eller 40 001 av de skandaløse tallene? Det er i en luftvei, i et område som de fullstendig kontrollerer hver krik og krok.

Greit. Og de kan bare ta flyene sine av og 5 km senere er de rett over dette territoriet. Det er ikke noe luftvern, ingenting. Nå må de fly gjennom disse flere lagene med luftvern. De må fylle bensin på flyene sine. Det kommer de ikke til. De må ikke bli skutt ned når de er på vei tilbake fordi Iran har noen luftfunksjoner som de vil bruke til forsvar, som f 14-tallet, muligens su, trettifem s, og selvfølgelig deres overflate til luftmissiler. Geez, jeg mister virkelig stemmen. Disse barna hentet en stygg hjem.

Men jeg prøver å komme meg gjennom dette, vennene mine. Så dette betyr at de kommer til å ha det veldig vanskelig med mindre de kan trekke noen kaniner ut av hatten som de gjorde med personsøkerstreiken, noe jeg ikke vil legge det forbi dem at de ikke har en lignende teknologi i hendene på iranske tjenestemenn på dette tidspunktet. Og å dømme etter inkompetansen til de øverste delene av Hizbollah, hvis det er de som blir instruert av IRGC, vet du aldri. Så akkurat nå, bare for å knytte ting sammen, er dette faktisk et virkelig detaljert kart hvis du vil vite hvor potensielle mål kommer til å være.

Dette er Ian Ellis Jones x iejmedia.com. all ære til dem, de har satt sammen denne utmerkede infografien som gir deg detaljert informasjon om kjernefysiske anlegg, olje- og gassanlegg, samt militærbaser, missilbaser, radaranlegg, og dette, vet du, det er veldig sannsynlig at hvis det er angrep, vil det målrette mot et av disse stedene. Nå, ifølge New York Times, er angrepet overhengende. I følge Wall Street Journal er angrepet overhengende. Nå har Israel en tendens til å ikke telegrafere angrepene sine. Så i løpet av helgen, da alle ventet at Israel skulle angripe, tror jeg at jeg fløt den siste videoen min om at dette kunne vært gjort for å indusere beredskapstretthet, det samme som iranerne gjorde mot israelerne.

De fikk dem til å vente i to måneder. Faktisk er Israel så opptatt akkurat nå i Sør-Libanon, noen mennesker sier at de gjør seg klar til å gjøre en amfibisk landing der, at de kanskje bare utsetter dette en stund nå. Og nå med CentcoM i ferd med å bli utslettet, vet jeg ikke en gang om denne planen kommer til å se dagens lys i flere måneder. Så det er fullt mulig at dette kan bli utsatt. Med mindre Netanyahu begynner å skli i valgurnene og miste fordel for sine bestanddeler, kan han godt gjøre noe provoserende. Men i det minste nå har de begrunnelsen for å gå i krig med Iran når de vil.

Men ideen om at de kommer til å være i stand til å dele seg mellom det som skjer i Libanon og Iran, gir de to tingene ikke mening. Så det kan bare være at de prøver å holde Iran på bakerste fot med denne psykologiske operasjonen, å, vi kommer til å angripe i løpet av dagen etter. Og du vil merke at det er alle vestlige medier som sier dette. Så vidt vi vet, ja, iranerne er i høy varslingstilstand. De er i en av de høyeste varslingstilstandene. Faktisk har de rakettforsvaret sitt rullet ut over hele landet, og de er klare for et angrep.

Jeg mener, de har sannsynligvis vært siden 7. oktober, men i en mye høyere tilstand nå. Og nå som Ayatollah har ropt dette ropet, er de i ferd med å signere en forsvarspakt mellom Iran, Syria, Yemen, Irak, Hizbollah, Hamas og andre forskjellige fraksjoner. De kommer til å utarbeide et lovforslag for å opprette en militær allianse. Nå, tror du at dette ville være noe du ville gjort på forhånd. Så hva dette kommer til å bety, det blir som en artikkel fem for motstandsaksen. Så hva det kommer til å bety er at når den ene siden blir angrepet, vil den forplikte Iran til å komme til unnsetning.

Og det er da du virkelig har en fullskala regional krig. Og hvis de er like fornuftige og rettslige som russerne, er det kanskje denne boksen de må sjekke før de går gjennom med dette. Men denne krigen er uunngåelig fordi det som sagt interessant nok ikke er noen forutsetninger akkurat nå. Det er ingen fredsvilkår, ingenting. Det er bare begge sider som ønsker å ødelegge hverandre. Så det er bare et spørsmål om tid. Klokken tikker. Iran kommer til å få nukes eller Israel kommer til å hindre dem i å få nukes når Iran får nukes. Og nei, jeg kan bekrefte med 100% sikkerhet at jordskjelvet som skjedde i Iran forleden ikke var et nøkkel, ok? Det bekreftes av eksperter på området.

Faktisk tekstet Stephen Harris, fyren som skrev boken Nuclear War, den adjungerte forfatteren av overlevelsesferdigheter i atomkrig, meg i dag, og han sa, ja, du har rett. Dette er ikke. Dette var ikke en kjernefysisk . Så de har ikke gjort en kjernefysisk test ennå. Hvis og når Iran kommer ut, vil det ikke bli en test fordi de må komme ut og de må si, se, vi har ti nukes. I det minste trenger de ti nukes. Vi har leveringsplattformen. Og når de gjør en test, må det være vellykket, for hvis det ikke er det, blir det.

Det kommer til å bli en blitzkrieg-offensiv av Israel og USA for å prøve å ta ut ledelsen og bare forårsake kaos i hele Iran, og de kommer ikke til å stoppe. Og så trenger Israel akkurat nå å forholde seg til Libanon, som de egentlig bare er i den begynnende fasen av konflikten. De gjør seg bare klar til å gjøre et amfibisk overgrep i den sørlige kystlinjen, noe som kanskje ikke skjer på et par uker nå som Centcom går under, fordi de selvfølgelig trenger den amfibiske beredskapsgruppen Wasp som er i den regionen for å hjelpe til med å lette alt dette.

De er avhengige av oss etterretning, oss rakettforsvar, og sannsynligvis er us- dypt innebygd i den faktiske landinvasjonskampanjen. Det er også mange land som sa at de kommer til å delta i angrepet på Israel. Nå får du mye av dette. Dette er russerne som setter sine mobile atomplattformer på kampplikt. Ok, følger du meg? Dette er ikke normalt. De endret nettopp sin kjernefysiske doktrine. De trakk den amerikanske ambassadøren. Nå sier de at de kommer til å utnevne en ny ambassadør, men de har ikke gjort det ennå. Vanligvis forlater du ikke bare denne limbo-perioden der du ikke har noen, men noen representasjon.

Med mindre de bare sier dette for å håndtere offentlig panikk, fordi de akkurat nå setter sine årer-systemer, sine mobile kjernefysiske ICBM-plattformer på kampplikt. Det betyr at de ruller rundt. Husk at det ikke er flere kjernefysiske traktater, det er ikke mer plikt for dem å fortelle USA hvor disse tingene er. Og helt ærlig, selv om USA. Selv om de fortalte USA hvor de var, vil det ta 30 minutter eller minst 15 minutter for USA å prøve å ta disse tingene ut med et nøkkel. Nå sier noen at USA faktisk vil bruke konvensjonelt våpen mot disse tingene.

Og det er en mulighet. Vi kommer til å lage en video om det snart. Snart. Så selv om de beveger seg, blir de sporet av teknologi som vi har, satellitter. Ikke desto mindre er dette veldig bekymringsfullt. Dette er en massiv opptrapping igjen. De gjør det bare stykkevis. Det får deg til å lure på om alt er stille, hvis russerne vinner, hvorfor innføre atomlæren? Hvorfor sette alle mobilplattformene dine på kampplikt? Hvorfor trekke ambassadøren din? Ting går ikke bra på den russiske fronten. Husker du da den russiske ambassadøren ba alle israelerne om å komme tilbake til Russland? Gutter, dritt går ned.

Jeg fortalte deg for måneder siden at Iran kom til å svare, og alle liker, vel, jeg antar at det er en stor ingenting-burger. Ingenting skjer noensinne. To måneder senere, moren til alle missilsalvos. OK, så det samme kommer til å skje. Vi vet at denne krigen kommer. Det kommer som om det er 100% garantert. Kanskje hvis det var noen, vet du, betingelser for samtaler, men selv hvor du har det mellom Russland og Ukraina, får du ingen fremgang. Så hva får oss til å tro at vi kommer til å ha noen fremgang hvis det ikke er noen betingelser for fred? Så det er bare en gal situasjon.

Og det er utrolig hvordan disse to hendelsene stemmer overens. Så dette er mennesker som evakuerer. Hvis du holder deg rundt dette stedet og har sett hva regjeringens svar på orkanen Helene er, og du ikke er en prepper som er forberedt på å ri den ut, og du har ikke noen høyere, mer fremtredende del av topografi der du forhåpentligvis kan unnslippe det verste av flom, vil du sannsynligvis vente i seks uker på en regjerings luftløft derfra. La oss være brutalt ærlige. Dette er et sted med en metrobefolkning på 3 millioner. Veldig utilgjengelig. Hva heter det? Er dette Everglades? Jeg vet ikke så mye om Florida, men du kan se topografien, det er alle disse.

Det er i utgangspunktet på havnivå, så det er få korridorer som overfører den ene delen av halvøya til den andre. Så det kommer til å bli en klynge, vet du hva? Og mange mennesker kommer til å bli strandet, mann. Jeg mener, hele dette stedet kan bokstavelig talt være under vann. Tampa kunne bli ødelagt. Og det kommer til å ha enorme konsekvenser for USA å gjennomføre sine operasjoner. Wow. Hvordan disse katastrofene kommer sammen. Det er som. Det er som om det er ute av en film eller noe, mann. Utrolig. Sheriffens kontor. Obligatoriske evakueringer er bestilt for ditt område. Vennligst la være nå.

Vi forventer betydelig godt, det begynner å bli ekte. Så denne fyren ler. Jeg håper han er en prepper, og jeg håper han er klar til å sykle ut fire, seks, kanskje åtte uker, hvem vet? Jeg takker Gud for at dere ikke har vinter der nede, men jeg mener, dette kan endre landskapet i kystlinjen. Det vil det sannsynligvis. Så det er ingen latter. Jeg har aldri måttet leve gjennom en orkan. Derfor bor jeg i ekvivalent med Midtvesten, her oppe i præriene, høyt over havet, der ingenting skjer. Så ja, opptil 15 fot stormbølge.

Utrolig. Helt utrolig. Folk forbereder seg og får litt ris. Ser ut som butikkene er ganske fulle. Noe kryssfiner, noen stålskodder, to etter firere, litt bensin. Jeg synes det er litt for sent. Se, jeg får at været er fint, det får jeg, du vet, det er bare et vakkert sted å bo, men du vet at dette drittet kommer til å skje der. Jeg mener, hvis det noen gang er et sted å være en praktisk prepper, er det Florida, av alle steder. Kom igjen, hva annet har vi å snakke om? Så jeg snakket om at Iran og Israel begge ga ut . Nå er det dette som er veldig interessant.

Amos Yadin, den tidligere sjefen for Israels IDFs militære etterretning og en av pilotene som tok ut Iraks Osiris atomreaktor i juni 1981, har fortalt CNN i dag at angrepet på Iran vil være noe som aldri har blitt sett i Midt-Østen. Hva i helvete kunne de muligens mene med det? Vi har sett et cyberattack, så jeg antar at vi kan utelukke det. Hvis det de sier er sant, for alt vi vet, kan dette bare være avskrekkende bluster. Dette kan bare være dem som utfører en psykologisk operasjon på iranerne for å få dem til å se over skulderen og kanskje ikke holde øynene opp for himmelen.

Noe som aldri har blitt sett i Midt-Østen. Jeg mener, snakker vi om en slags ny droneteknologi? Snakker vi om laserteknologi? Snakker vi om elektromagnetisk puls, naken i stor høyde? Hvem vet? Jeg må gå og se på vogner med brannøvelse, for det er øvelsen der de faktisk simulerte angrepet, og som først fant sted for to år siden, som forteller deg at dette var deres plan hele tiden. Og nå som Iran er på kanten av å være en kjernefysisk terskelstat og erte denne ideen om å få atomvåpen, er det et spørsmål om tid.

Og nå har du valget som kommer. Så hvis planen deres, Netanyahus plan, skulle starte en krig før valget, kan det nå være store tilbakeslag. Det avhenger av hvor mye dette anlegget til oss CENTCOM faktisk er integrert i operasjonene i Midt-Østen. Jeg antar at det er veldig viktig. Sannsynligvis ikke bra. Når du vet at orkaner passerer gjennom denne regionen hvert år. Jeg vet ikke. Det gir bare ikke mening. Nestleder for det iranske parlamentet sa i de neste mulige angrepene fra Iran, vil en ny type forsvarsteknologi bli avduket.

Så hvem vet hva de mener? De sier forsvarsteknologi, som virkelig kan bli vridd til å bety krenkende teknologi. Ikke sant. London sier at de kommer til å ta del. De vurderer muligheten for begrenset deltakelse i en massiv streik i Iran. Og jeg vil si at når dominoene begynner å falle, når israelerne begynner å angripe, vil det være upålitelig. Det blir akkurat som det vi ser i Libanon. De kommer ikke til å stoppe. Det endte ikke med personsøkeren. Det endte ikke med halshuggingstreiken. De flyttet den inn i en bakkeoperasjon. De begynte å bombe dypere og dypere inn i landet.

Det kommer til å bli en blitzkrieg, en moderne blitzkrieg. Og så betyr dette at iranerne kommer til å være i en posisjon der de enten mister den, bruker den eller mister den, som om jeg mister den på grunn av dette hodet kaldt og denne sjakken kald. Men jeg prøver å holde det sammen her. Så ja, det er, i en situasjon som dette, hvis du er iranerne, er det noe Vladimir Putin, Putin er. Er kjent for å si, og det er at hvis det kommer til å bli en kamp, sier han, for 50 år siden, lærte Leningrad street meg en regel. Hvis en kamp er uunngåelig, må du slå til først.

Og iranerne må tenke dette. Skal vi bare sitte ender for hva slags planer israelerne gjør seg klar til å klekkes? Eller kommer vi til å forhindre denne streiken ved å kanskje ta ut alle flybasene deres, ta ut alle oss militærbaser i regionen, ta ut all Gulf-statens infrastruktur og militær infrastruktur som nettopp er forhindret, og sette dem tilbake i det minste. Selvfølgelig, israelerne i det nye, USA ville uunngåelig gjenoppbygge og komme tilbake for å angripe deg. Men kanskje det vil kjøpe dem tid til å bli en kjernefysisk stat, for hvis de kan komme til kjernefysisk stat, er i det minste deres egen suverenitet mindre utsatt.

Så lenge de kan unngå at en borgerkrig starter, kan de fortsatt delta i en fullmaktskrig, fordi vi selvfølgelig for tiden er engasjert i en mer enn fullmaktskrig med den største atomkraften på jorden. Og det stopper oss ikke. Så ideen om at bare Iran får atomvåpen og at vi ikke kommer til å rote med dem lenger, er latterlig. Det vil vi fortsatt. Faktisk, sannsynligvis mer fordi ti nukes bare er ti nukes, ikke sant? Ja. Det er nok å ødelegge Israel, men det er også en måte for dem å innlede mye annet dårlig dritt også som jeg sannsynligvis vil gjøre en annen dedikert video på, for akkurat nå mister jeg stemmen.

Putin er i ferd med å møte Pezeshkian. Det er den nye iranske presidenten. Han kommer til å møte dem på fredag. Så jeg antar at hvis noe stort går ned, vet du aldri. Hvis israelerne, kanskje det kommer til å fortsette den dagen, vil det kanskje skje akkurat nå. Når jeg lager denne videoen, la meg bare sjekke om det er noe nytt i nyhetene. Jeg tror ikke det er det. Jeg tror alle er ganske fiksert på orkanen og dette valget. Ikke noe nytt der ennå. I følge USA har de angivelig advart Israel om at en streik mot Irans kjernefysiske anlegg kan føre til at Iran trekker seg fra den nukleære ikke-spredningstraktaten.

Men hvis det er sant, hvis israelerne kan sette dem tilbake ytterligere ti år, så gjetter jeg på at de kommer til å gripe den muligheten. Spørsmålet er, skal de klare å komme seg gjennom Irans flerlags luftforsvar med den begrensede mengden fly de har? Som jeg antydet, er denne russiske setteskyttere på standby-ting utrolig bekymringsfull. Greit. De har sendt Yars kjernefysiske rakettoppskyttere på patruljeruter som en del av militære øvelser, og signaliserer en forpliktelse til dens kjernefysiske avskrekkingsstrategi, som selvfølgelig nylig har blitt gjenopplivet. Flyttingen blir sett på som en måte å forbedre overlevelsesevnen til disse mobile lanseringene mot potensielle forebyggende streik.

Så jeg mener, vi er der. Vi har bokstavelig talt rett før missilets oppskyting. Dette er levende atomvåpen, folk. Forbered deg nå. Forbered deg nå. Jeg vet at folk får beredskapstretthet, men når dritten treffer viften, vil du si til deg selv, mann, jeg burde ha forberedt meg 3410 ganger så mye. Disse systemene har en kapasitet på 16 000 kilometer og designet for å bære flere uavhengige stridshoder. Så det kommer til å bli overflødighet der og umulig å skyte disse tingene ned. Umulig. Kanskje du kommer til å være heldig med et system som det israelske pilsystemet og skyte ned en eller to av 100.

Men selv det, tror jeg USA har noe sånt som 50 avskjærere for å ta ut Russlands tusen nukes. Sier ikke at de ikke kommer til å bli ødelagt, men. Og hvis du tror at ting kjøler seg ned på den russiske fronten, er dette Krim. Dette er et oljeraffineri på Krim. Så ukrainske -streik fortsetter å slå Russlands oljeindustri. Hva annet har vi skjedd her? Åh, dette er litt patetisk. Du har de vanlige mistenkte. Hvorfor er det alltid disse to? Blumenthal, Lindsey Graham med nesen gravet dypt inn i rumpa til Netanyahu? Den mest etterfølgende visningen av gruveling som jeg noensinne har sett.

Som bare. Du kan fortelle etter kroppsspråket her, som om denne fyren skal være den som gir denne fyren penger, men det er som om denne fyren er sjefen for denne fyren. I helvete skjer det, mann? Åh, og jeg skal rope til CP junior, som vant gull i helgens brasilianske jiu jitsu-turnering. Pappa er super stolt av deg, kompis, så fortsett med det gode arbeidet. Utholdenhet er alt. Og du vet hva som virkelig var kjempebra da han vant? Han var ikke altfor stolt. Han var som, fyren, tror jeg, hadde litt av en dårlig dag, og han bagatelliserte det.

Veldig ydmyk. Og jeg var, vet du hva, mann? Det er tankegangen til en vinner, er å aldri la den gå på hodet og alltid være sulten på mer. Vær alltid sulten på mer. Kommer aldri til å stoppe før vi slapper av på toppen. Det er vårt motto. Stag dere. Det blir en interessant uke. Takk for at du så på. Ikke glem å, like, kommentere, abonnere, og hvis du vil støtte Channel canadianpreparedness.com kupongkode begrenset kupongkode. Vi går tom for lager. Ww tre overlevelse for 13% avslag på alt. Få det nå. Hvis du bestiller sandsekker nå for å komme til Florida, kommer de ikke dit i tide.

Det burde du gjort for lenge siden. Men det er aldri for sent å fylle på sandsekker og de tusenvis av andre produkter som vi lagerfører. Hold deg trygg, alle sammen. Og hvis du er i Tampa og ikke har en beredskapsplan i fire til seks uker, må du få faen ut av å unngå på en eller annen måte.
[tr: tra].

Se mer av Canadian Prepper på deres Offentlig kanal og MPN Kanadisk prepper kanal.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.