Thorbjørn Morstad…diverse innlegg FB 08.10…

09.10 2024

Les FOR HELVETE DENNE TEKSTEN og pass på dæ sjæl!!!!!. Det er skrekkelig trist å se at folk sluker rått ned hva de leser!. 🙁 . Det folk leser (fremfor hva som Sees eller Høres), så øker troverdigheten av lese-stoffet ???!!!. IKKE la den kritiske sansen sove, mens du leser (for da kan det du leser FORT bli til en grimase av en religion) !!!.🥶

Mange (om ikke alle) som leser, har en “lese-rytme”..hvor ordene glir fint og setningene sluttes med behag og innbilt logikk / mening???!!!. Den realistiske MENINGEN og for hva som har blitt Lest…er IKKE med på Lese-Harmonien!!!. Sist post fra i går 👇 hilsen A.I, legger ut i detaljer, med en likeglad og “obektivt” FØRING (med litt faguttrykk-sminke)..HVORDAN vi Folket, lures trill rundt og blir tatt livet av!!!. Om en person har 0 erfaring (rundt et emne eller fag) og 0 sammenlignbart stoff som motvekt eller motstridende informasjon..sier det seg selv, at en slik person står PASSE NAKEN (as a sitting duck) for FARLIG og UPRESIS TROSKAP / VITENSKAP. Dette er et enormt problem og vanskelig tema. De gangene jeg er usikker på noe jeg skriver om..så, sier jeg ifra! 🙂 VIKTIG og Retorisk analyse fra gårsdagens post : “membranene kan fylles med ulike stoffer, avhengig av bruksområde”. Hvilke stoffer ???…inkluderes membran-trafikken med syke DNA-celler, syke RNA celler og proteiner fra Dyr (som Gris Aper, Rotter og Mus), Insekter, Parasitter ???.

“I systemer for legemiddeladministrering kan nanopartikler innkapsles i membraner for å kontrollere frigjøringen av medisiner”!!!🥶🥵. Frigjøring av HVILKE “MEDISINER”!!!. “Medisiner” = Gift.

“Membranene har små porer som selektivt kan slippe gjennom visse partikler eller molekyler, mens andre blokkeres” 🥵🥶!!!. HVILKE “visse partikler eller molekyler” OG HVILKE partikler eller molekyler blokkeres ???. HVEM eller HVA bestemmer, styrer og kontrollerer “selektivt innslipp” i nano-kjemikalske membraner ???. Kjenner DU NOEN som har VALGT å ha nevnt “membran” ( med feks Nano-bots, Karbon nano-rør og Lipide nanopartikler) i kroppen???. Vet folk at “interagere” betyr “å rette på noen eller noe”… Korrigere feks naturlige blodceller, plasmider og naturlige stamceller ??? 🥶🥵. Stopper her..orker ikke skrive mer (FB er et alvorlig redusert medium), men 🙏 del.


Herre min Hatt!!!..fikk akkurat denne meldingen av Kjell Tore (men info-kilden er ukjent.. foreløpig, Chatgpt ???). Sett dere godt til rette folkens..for uansett kilde..kommer dette fra “noen” som vet like meget (og mulig mer) om Nano-kjemi enn meg ???😅. Jeg har jo tross alt årrekker med erfaring.

“Hvordan beskrive nanoteknologi uten å bruke ordet nano; Nanoteknologi kan beskrives som manipulering og konstruksjon av ekstremt små materialer og strukturer, vanligvis på atom- og molekylnivå. Dette innebærer arbeid med partikler og enheter som måles i milliarddeler av en meter, noe som gir mulighet for presisjonskontroll på atomnivå. Ved å utnytte denne presisjonen kan forskere og ingeniører skape materialer med unike egenskaper, for eksempel økt styrke, lavere vekt, bedre ledningsevne eller spesifikk kjemisk reaktivitet. Disse fremskrittene brukes på en rekke områder, blant annet innen medisin, elektronikk, energi og miljøvitenskap, der ørsmå strukturer utformes for å utføre spesifikke oppgaver på mikroskopisk nivå.

Spørsmål nr 2; Finnes det materialer mellom membranene i nanoteknologien?

– Svar;

Ja, i mange former for nanoteknologi kan det befinne seg materialer eller stoffer mellom membraner. Nanoteknologi innebærer ofte bruk av tynne membraner, lag eller strukturer som skiller, inneholder eller samhandler med andre materialer på atom- eller molekylnivå. Mellomrommene mellom disse membranene kan fylles med ulike stoffer, avhengig av bruksområde.

For example:

1 *Nanopartikler i membraner*: Membraner kan inneholde ørsmå partikler eller molekyler som fungerer som filtre eller katalysatorer. I systemer for legemiddeladministrering kan nanopartikler innkapsles i membraner for å kontrollere frigjøringen av medisiner.

2. *Nanoporøse membraner*: Disse membranene har ekstremt små porer som selektivt kan slippe gjennom visse partikler eller molekyler, mens andre blokkeres. Materialet mellom lagene i membranen kan være utformet slik at det interagerer med disse partiklene.

3. *Grafenmembraner*: I avanserte anvendelser som grafenbaserte teknologier kan det være lag av denne ett atom tykke karbonstrukturen med spesifikke materialer mellom lagene. Disse materialene kan være gasser, væsker eller andre nanostrukturer som interagerer med grafenet.

4. *Lagdelte nanokompositter*: I noen nanostrukturerte materialer er flere tynne lag stablet, og mellomrommene mellom dem kan fylles med andre forbindelser eller fungere som lagringssoner for energi, ioner eller andre elementer.

I slike sammenhenger kan materialet mellom membranene ha ulike funksjoner, for eksempel å separere stoffer, forbedre ledningsevnen eller sørge for kontrollert frigjøring i medisinske anvendelser.”

Kjell Tore :

Ville bare se hva jeg kom opp med når jeg stillte spørsmålene.

Stå på Thorbjørn du gjør en helt fantastisk jobb ♥️✌️🤗

Jeg legger til : Lenge leve sannheten ❤


Må ta det for gitt..at Folk som vet og følger med..TØRKER GODT AV GIFTIG REGNVANN på Hunder og Katter som har vært ute!. Nano-kjemikalske Gass, Metaller og Partikler i luften og i vannet, er IKKE bedre for Dyr og Planter!!!. Hunder og Katter skal heller ikke drikke fra forgiftet regnvanns-pytter!!!. 🐈🐕❤️

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.