Thorbjørn Morstad innlegg FB 04.10 2024

Se her folkens!!!. Fant bilder av Polymer-celler hos flotte og våkne Dana!. Har beskrevet dette flere ganger : “Pulserende og progressive celler. Polymer-celler er det første fundamentet for “ny” blodpropp, kreft, svulst og blodforgiftning” og ved slike celler’s bygg i kroppen, ser vi ofte langt mer utviklet Karbon nano-tubes enn vanlig!. Sjeldent å se slike nærbilder og nå gjelder det at Leger, Professorer og Forskere NOTERER!!!.

Livsfarlige Polymer-celler ser vi ikke bare i folkets blod (via Professor og Dr David Nixon’s bilder), MEN også på Sylvi Merete Henriksens film-opptak fra hennes DUSJVANN / DRIKKEVANN her i !!!. Vi ser klart her på bildene, at Nano-fiberet (komponert av Hydrogele og Polymere) er organisk / biologisk og vi vet hva som er inne i cellene!.

IGJEN..kvalte, drenerte og blodceller, millioner av Nano-bots og Lipide nanopartikler (LNP bærende på giftig DNA og RNA celler). Den “levende og organiske” delen av disse magnetiske Polymer-cellene skyldes LNP, millivolt og lav radioaktiv energi!. Hydrogele og Polymere (som Nano-fiber) er også et superledende materie, men er høyest sannsynlig, kun kontrollbare via stråling og . Som tidligere nevnt, produseres Nano-kapsler (nano-kjemiens byggeklosser) ikke bare fra Metaller..men også geometriske Nano-kapsler fra Mineraler (som forklarer de nano-kjemikalske væskenes selvensemblerende egenskaper)!. Vanndestilator og “fransk grønn-leire” redder liv.


Her👇er grunnen til å bytte ut begrepet “Morgellon-tråder eller Morgellon-bånd” med ordet “Nano-kabler”!. Fra de Amerikanske patentene, hvor “belegg på spesifikk side av Nano-krystaller”, der “belegg” dreier seg om den samme egenskapen som Lipide nanopartikler (LNP) besitter. Nemlig, at Nano-krystallene belegges / impregneres med syke proteiner!. Uttrykket “Morgellon-tråder” binder seg til spesielt to typer Parasitter. Hydra- parasitter og Morgellon- parasitter. Postens bilde, viser en (1) Nano-krystall, sopet opp fra bakken (som tidligere vist), men NÅ, ser vi dessverre ofte konsekvensene når slike belagte krystaller kommer seg inn i folkets blodsirkulasjon!.

Senest I GÅR, fikk jeg se og høre fra en person i landet : “Legene viser meg på skjerm, noe rart jeg har i magepartiet. Legene beskriver mens vi ser..”en halvt gjennomsiktig pose, med “noe”..innenfor membranen, som tydelig viser tegn på liv”!!!. Marerittet fortsetter!!!…Legene foreslår : “Vi kan først stikke hull på “posen”, og videre operere ut posen og posens innhold!!!. DESSVERRE er denne informasjonen INGEN Sci-Fi Movie, men en direkte konsekvens fra to (2) forgiftet C-tester (ellers, person uten eller bedøvelser)!.

NÅ ser vi at Nano-krystaller og Lipide nanopartikler kan kjemikalsk belegges med syke proteiner fra Dyr, Farlig Sopp, Syke DNA-celler, RNA- baserte Parasitter og/ eller insekter +++!!!. Jeg har ikke lenger ord, for hvor gretten jeg blir m.h.t IGNORANSE, ARROGANSE og folk med svar som “Vi vet ikke hva dette er, Vi må ta flere tester ELLER “Dette (uansett hva det er) må opereres bort øyeblikkelig!!!!!!. Magepartiets MONSTER måler nå 12 cm (sett fra målt vinkel)!!!!. Høyest sannsynlig er “posen” eller “membranen” av Hydrogele (som vi vet, lett kan drøye 10 til 20 liter vann). “Monsteret” er utviklet Lipide nanopartikler med XYZ proteiner.

Om Legene stikker hull på “posen” vil posens innhold med feks milliarder av Nano-bots, Polymer-celler og kvalte/ drenerte / døde blod-celler settes fri i blodsirkulasjon, uansett hvor forsiktig legene er. Jeg er glad jeg ikke er lege..og stakkars pasienter!!!. Forskeren C. Mansfield (som jeg jobber med 1 dag i uken) har vist sine bilder fra nylig blod-prøver med funn hun også kaller for “Monstere”!!!. I dag, har diagnosene Kreft, Svulst og Blodpropp samme substans..OG INGEN LURER PÅ hvordan dette er mulig ????? 🤪 På bildet 👇 ser vi en Nano-krystall..hvor et insekt-ben har vokst ut av krystallen (som Nano-kabler også bærer på..eller kommer via LNP). Utviklingsprosessen (for insekt-benet)..under og siden tidsperioden for prøvenes lab-samling!. “Insekt-benet og krystallen” er ca 200 ganger forstørret og høyere opp på bildet, ser vi en Nano-kabel som vokser ut fra eller er koblet til en mindre Nano-krystall. Jeg har en samling på ca 1000 av disse Nano-krystallene, og det er heldigvis ikke så ofte vi ser “noe” vokse ut av dem, (verre med LNP!) 🥵. Det kommer TYDELIG frem at Folket og Leger IKKE begriper disse partiklenes STØRRELSE..og enda mindre n-partiklenes funksjon.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.