HVOR ER DU DA, CAMILLA STOLTENBERG? Camilla Stoltenberg

hva tenker du i dag?

03.10 2024

Her har Kjetil Tveit skrevet om CDC-direktøren(FHI i USA). Han sier rett ut at mRNA-transfeksjonene ødelegger immunforsvaret. Imens kjører vi videre på her i landet.

Alle linker finner dre på veggen til Kjetil Tveit.:

TIDLIGERE CDC-DIREKTØR (2018-2021) MED OPPSIKTSVEKKENDE INNRØMMELSER

mRNA-vaksinen ødelegger immunforsvaret.

Dr. Robert Ray Redfield Jr. er virolog og var direktør for CDC (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) som tilsvarer norske FHI i perioden 2018 til 2021 (1).

I et 3 måneder gammelt videointervju (2) som ikke har fått særlig blest før nå, kommer eks-direktøren med mildt sagt sjokkerende innrømmelser. Følgende sitat kommer fra utdrag av det viktigste han sa, som du kan se her på TwitterX(3).

“Jeg var opprørt over CDC da jeg sluttet, fordi de stoppet med å monitorere folk som var vaksinerte og fikk infeksjon. Da kunne man ikke rapportere at det var vaksinerte som fikk infeksjon.”

Min kommentar:

Det samme skjedde i . Professor Jarle Aarstad stilte det samme spørsmålet i Dagens medisin i 2022:

“Hvorfor sluttet FHI å publisere data om -vaksineeffekt? For fremtiden trenger vi å vite hvordan vaksinerte – komparert med uvaksinerte som en viktig, om enn ikke-randomisert kontrollgruppe – har en økt eller redusert sannsynlighet for covid-19-assosierte innleggelser og .” (4).

Mange mistenkte at noen “vil ikke vite”.

Redfield fortsetter:

“Jeg tror det ble gjort en beslutning å ikke gjøre noe som får vaksinen til å se ut til å ikke virke.”

Min kommentar:

Seniorforsker i FHI, Bjørn Grinde, gikk i 2021 ut i Aftenposten og sa at “Sannheten er oppskrytt” (5).

Han forklarte at det kunne være det beste å lyve om bivirkninger som blodpropp i hjernen og hjertestans fordi ellers kunne folk bli skremt fra å ta vaksinen og dermed ville samfunnet gå glipp av dens effekt mot smittespredning.

Han sa ingenting om at den aldri var godkjent av verken legemiddelverket eller EMA til formålet å redusere smitte.

Ironien er til å ta og føle på når folk gikk rundt og sa at vi måtte stole på forskningen, mens forskningsinstitusjoner som FHI selv sier at de har intensjon om å lyve om forskning/statistikk.

Er det nye at vi skal stole på at “forskningen” lyver på en velment måte, og kalle “de gode løgnene” for “fakta”?

Videre sier CDC-direktøren:

“Jeg har alltid forsøkt å være ærlig, og jeg tror det ble gjort noen store feil ved vaksinen, som aldri skulle blitt gjort obligatorisk. Jeg syns også man skulle vært mer ærlig ved at det var bivirkninger ved disse vaksinene, og at folk faktisk ble skadet.

En annen ting er at man burde vært ærlig om at den ikke forebygget infeksjon. Jeg husker Biden sa at dette var en epidemi av uvaksinerte.”

Min kommentar:

Ja , Bent Høie, Esben , Ingeborg Senneset, Kaveh Rashidi… Hvorfor var dere ikke ærlige om at vaksinen ikke hindret smittespredning?

Hvorfor lurte dere barn, unge og generelt friske personer til å ta vaksinen for å “beskytte sårbare”?

Redfield forklarer om varighet og om spikeproteinet:

“Det er et kort vindu der vaksinen gir noe effekt. Kanskje 4-6 måneder… maksimalt.”

“Spikeproteinet er immunotoksisk. Om man blir infisert er det immunotoksisk. Om man tar vaksinen lager man spikeproteiner. Dette er min mening. Når man gir en mRNA-, som jeg har hjulpet til å utvikle, og som jeg har gitt til mange pasienter, og som jeg har tatt selv flere ganger, vet man ikke hvor mange spikeproteiner man lager.”

Jeg gir deg mRNA og kroppen begynner å lage det. Du kan lage litt, eller du kan lage mye. Du kan lage det i en uke, eller du kan lage det i en måned.”

Min kommentar:

Når CDC-direktøren sier at spikeproteinet er immunotoksisk (på norsk) eller immunotoxic (på engelsk) refererer han til stoffer eller eksponeringer som har en skadelig effekt på immunsystemet. Dette kan innebære at immunsystemets evne til å fungere normalt blir svekket, noe som kan føre til økt mottakelighet for infeksjoner, utvikling av autoimmune sykdommer eller redusert evne til å bekjempe kreftceller (6).

Redfield viser antageligvis blant annet til denne studien (7). Her er utdrag fra studien oversatt og tilrettelagt for ikke medisinere:

“Etter hvert som immuniteten fra disse vaksinene avtar raskt, har det blitt stilt spørsmål ved deres evne til å forhindre sykehusinnleggelser og alvorlig sykdom hos personer med andre helseproblemer.

(…)

I tillegg har nyere studier funnet unormalt høye nivåer av IgG4 (en type antistoff) hos personer som har fått to eller flere doser av mRNA-vaksinene.

(…)

Generelt er det tre kritiske faktorer som bestemmer overgangen til IgG4-antistoffer: for høy konsentrasjon av antigen (stoff som stimulerer immunsystemet), gjentatte vaksinasjoner, og typen vaksine som brukes.

(…)

Men nyere forskning tyder på at den rapporterte økningen i IgG4-nivåer etter gjentatte vaksinasjoner med mRNA-vaksinene kanskje ikke er en beskyttende mekanisme. Det kan i stedet være et tegn på at kroppen utvikler en form for immunologisk toleranse (immunsystemet “ignorerer” viruset) mot spike-proteinet, noe som kan fremme SARS-CoV-2-infeksjon og replikasjon (viruset kan lettere infisere og formere seg) ved å undertrykke kroppens naturlige antivirale responser.

Økt produksjon av IgG4 på grunn av gjentatte mRNA-vaksinasjoner med høye antigennivåer kan også føre til autoimmune sykdommer (der immunsystemet angriper kroppens egne celler) og fremme kreftvekst og autoimmun myokarditt (betennelse i hjertemuskelen forårsaket av immunsystemet) hos utsatte personer.”

I Utenfilter, kan vi i dag lese følgende:

“Flere etter at vi ble vaksinert

FHI nekter å bidra med opplysninger som kan kaste lys over årsaken” ( 8 ).

Det ligger åpenbart langt inne for norske helsemyndigheter å innrømme at mRNA-vaksinen kan være årsaken til økningen i dårlig immunforsvar, flere typer sykdom, inklusivt kreft og autoimmune sykdommer, hjerte- og karsykdom samt den store og vedvarende overdødeligheten vi ser i dag.

De tviholder på tall og statistikk, og har tilsynelatende en grunnholdning at de skal lyve til folket fordi “sannheten er oppskrytt”.

Det er bra det kommer innrømmelser fra selveste eks.-direktøren i CDC da.

Nordmenn flest har lenge hatt det godt, og er i overkant sidrumpa og naive, men på et eller annet tidspunkt vil sannheten også nå Norge.

Jeg tror vi om litt er i ferd med å våkne fra “konsensus-dvalen”.

Jeg ville ikke vært i skoene til de ansvarlige når dette skjer.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.