THORBJØRN MORSTAD INNLEGG FB 02.10 2024

Alt for mange tester foregår under Mikroskop!. Detox- konklusjoner blir trukket for tidlig, Heldigvis har vi Urin-tester og Ph- målere!. Nano-teknologiske Hydrogele og Polymer-celler beskytter feks Nano-bots, Karbon nano-tubes og Lipide nanopartikler i blodet. Vi ser at Nikotin og Destilert vann sammen, oppløser mye av Nano-teknologisk nettverk, MEN, dette er tester som foregår under mikroskopet og IKKE i kroppens blod og kroppstemperatur 👇.

Vi ser at Stråling (EMF 5G ets), Fuktighet, Temperatur-variasjon og selvensemblerte Metall-fragmenter er Nano-kapslenes Start-signal. Nano-roboter (sammensatt av 2-dimensjonale, geometriske Nano-kapsler) er i konstant bevegelse, og er størrelsesmessig langt mindre partikler enn blod-celler!. Nano-kabler (i varierende farger) viser statiske og brekkende bevegelser (hvert 2-3 minutt)..så lenge disse kablene / rørene IKKE er i blodet. Dette, fordi disse halvledende Nano-kablenes næring og energi-felt kun “lever” av stråling og oksygen (mens de drenerer luft-molekyler for energi). Når Nano-kablene først kommer seg inn i blodet, kan kablene vokse flere titalls centimeter på få minutter!.

De 5 første bildene på “Reese Raport” viser rund n-kabel (a) og flate spole-formet (b,c,d,e) Nano-kabler!. Spole-formen demonstrerer høyteknologiens “Super-ledere” som er laget av “Super-ledende stoffer”, men har også DNA-strengenes struktur. 1 minutt ut (ved høyre side) ser vi både en “Superleder” i mikroformat og en Polymer-celle (halvt dekket av Hydrogele). Dette kan bety at bildet ble tatt FØR patenten og anvendelsen for BLANDET Hydrogele og Polymer-celler kom ut (via skystripe- spray, og bedøvelser)!. Det lønner seg å fryse bildet (0,45 sekunder ut) i denne Reese Raporten, slik at folk får lest fagfellevurderingen!.


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.