Vi nærmer oss vinter med snøfall!

27.09 2024 JEW

EN av mange chemtrailtyper som bør nevnes i forbindelse med snøfall er MODELLCEMENT

Du kan lukte luen-lukten og den brente gummi / plastlukten i luften når du bruker en 
våt maske i 5 til 10 minutter med et par dråper essensiell olje med peppermynte. Oljen ser ut til å chelere toluen og konsentrerer lukten i masken. Det lukter akkurat som modell sementlim. ( Oluens egenskaper er mer relevante i sammenhenger der det brukes som løsemiddel eller i kjemisk syntese. Det er et vanlig organisk løsemiddel som brukes i mange industrielle prosesser, maling og lim. Toluens kjemiske struktur består av en benzenring med en metylgruppe (CH₃) festet til den. Det er kjent for sin karakteristiske søte, skarpe lukt, men kan være giftig ved innånding i høye konsentrasjoner.)

Modellsement, også kjent som plastlim eller modellbyggelim, har en karakteristisk lukt som ofte beskrives som sterk og kjemisk. Lukten kommer fra løsemidlene som brukes i limet, vanligvis basert på aceton, toluen eller etylacetat. Disse løsemidlene fordamper raskt og er ansvarlige for den skarpe, løsemiddelaktige lukten.

Noen beskriver lukten som minner om neglelakkfjerner (som ofte inneholder aceton) eller andre løsemiddelbaserte produkter. På grunn av disse kjemiske komponentene bør modellsement brukes i et godt ventilert område, og direkte innånding av dampene bør unngås, da det kan være helseskadelig over tid.

For ikke å gå inn på altfor mye detaljer så kan man se denne videoen som viser resultatet fra spraying av denne chemtypen:

Video: Kopier linken og legg inn i browser.

http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=14632#Post14632

Utseende

Dette kjemikaliet blir ofte oppdaget når himmelen er overskyet, så det er vanskelig å se hvordan de ser ut på himmelen, selv om jeg antar at de ser ut som de fleste andre stier.

Det mest interessante mønsteret rundt denne typen er at den nesten alltid vises med en times nye snøfallhendelser. Dette er et veldig konsistent mønster med svært få unntak. Denne timingen er fornuftig hvis denne typen virkelig brukes til å indusere is / snøkjerner.


Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.