Norge: Landet som hedrer justismorderne og landet der posisjonene går i arv.

25.09 2024

må være det eneste landet i verden ,der justismordere hylles.

Høsten 2019 mottok avtroppende riksadvokat, Tor- Aksel Busch, rettssikkerhetsprisen av Juristforbundet. Juryen skrev: ” et lysende eksempel til inspirasjon og etterfølgelse”.

Mannen Juristforbundet mener var til “etterfølgelse”, er altså samme mann som tok ut tiltalen som førte til justismordet mot fetteren i Birgitte Tengs- saken, og mannen som hadde det øverste påtaleansvaret for alle justismordofrene i NAV-skandalene.

Legg så til at mannen også bidro til å utpeke feil gjerningsmann i Scandinavian Star saken,så begynner det virkelig å dra seg til.

Men, vi har også sett en rekke andre eksempler på at i Norge så forfremmes og hylles justismordere.

Og eplet faller heller ikke langt fra stammen i justismord-Norge. For da Norge måtte svare for seg i storkammeret i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen høsten 2018, møtte regjeringsadvokaten med ikke mindre enn ni-9- advokater! Og en av disse, var datteren til Tor-Aksel Busch, Henriette Busch.

Og da Tor-Aksel Busch gikk av som riksadvokat høsten 2019, kom Jørn Maurud inn. Det første han måtte gjøre, var å erklære seg for å være inhabil i NAV-saken, fordi han er samboer med tidligere arbeidsminister, Hanne Bjurstrøm.

Og Bjurstrøm sin datter jobber hvor?

Jo, riktig gjettet:Hos Regjerings­advokaten.

Regjeringsadvokaten er igjen underlagt Statsministerens kontor og hvem jobber der som statssekretær for Jonas Gahr Støre?

Jo, søsteren til Anniken Huitfeldt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.