VI er det elektriske nettet: Å gjøre folk om til ladestasjonerWE are the Electric Grid: Turning People into Charging Stations.

Agent131711 Sep 03, 2024

Geoengineering-Norway.org

Sep 06, 2024

Share

Siden kraftverk er dårlig for miljøet, er det fornuftig å stenge dem og bruke de “ubrukelige spiserne” til kraftproduksjon … Since power plants are bad for the environment, shutting them down and using the “useless eaters” for electricity generation makes sense…

Jeg skal dele med deg en e-post jeg sendte til kompisen min I am going to share with you an email I sent to my buddy

Jamie AndrewsJamie Andrews

. Jeg lagde noen få justeringer og la til i kilder siden jeg ikke inkluderte de i e-posten til vennene mine:. I made a few tweaks and added in sources since I didn’t include those in the email to my friends:


Hei Jamie, Hey Jamie,

Jeg jobber med virkelig dyp vitaminforskning som blåser litt i tankene for øyeblikket. Etter å ha oppdaget I’m working on really deep vitamin research that is kind of blowing my mind at the moment. After discovering vitaminer har aldri blitt ordentlig isolertvitamins have never been properly isolated og hele bransjen er en annen Big Pharma-svindel, jeg fortsatte å grave og dette kaninhullet slutter aldri. Det er her jeg er så langt med forskning, fortell meg Hvis du har noe å legge til, eller hvis jeg tar feil om noe, vet jeg at vitaminer overlapper hverandre med forskningen din: and the entire industry is another Big Pharma sham, I kept digging and this rabbit hole never ends. This is where I am so far with research, tell me If you have anything to add or if I am wrong about anything, I know vitamins overlap with your research:



  • Aluminium, sølv nanopartikler, gull nanopartiklerAluminum, Silver Nanoparticles, Gold Nanoparticles = = Led elektrisk strøm Conduct electrical current
  • Så er det magnesium = Jeg har nettopp skrapt overflaten til litteraturen om bruken som en alternativ strømkilde

KOMPONENTER FOR ELEKTRISITETS GENERASJON:

Ḥ️ METALS

Ḥ️ MAGNETIC MATERIAL

Ḥ️ CONDUCTORS

SEMICONDUCTORS

Ḥ️ PIEZOELECTRIC MATERIALS (produser en elektrisk ladning). Piezoelektriske materialer inkluderer:

  • Jernoksid
  • Ledende
  • sink
  • kalium
  • Kobber
  • Sodium Bismuth
  • Barium, som faller fra himmelen i regnprøver takket være nådeløse sprøyteoperasjoner

NANOSCALE ENERGI HARVESTING

Tilbake i 2010 ble det publisert et papir kalt En oppdatering om Nano-Scale Technologies for RF- og mikrobølgeapplikasjoner:

Som du kan gjette ved å se på tittelen, handler denne publikasjonen om nanoteknologi og frekvens. I dette papiret heter det en seksjon NANOSCALE ENERGI HARVESTING. Det står, “I laboratoriet til Zhong Lin Wang ved Georgia Institute of (www.gatech.edu) signaliserer det blinkende tallet på en liten LCD suksessen til en fem år lang innsats for kraft konvensjonelle elektroniske enheter med nanoskala generatorer som høster mekanisk energi fra miljøet ved hjelp av en rekke bittesmå nanotråder. I dette tilfellet, den mekaniske energien kommer fra komprimerer en nanogenerator mellom to fingre, men den kan også komme fra et hjerteslag, dunking av en turgåers sko på en sti, rasling av en skjorte eller vibrasjon av en tung maskin. ”

I en senere del av dokumentet diskuterer de bruk av Graphene Oxide. De snakker også om Quantum Dots og Carbon Nanotubes … igjen, denne artikkelen ble publisert 14 år siden.

Nå får du dette, i går var jeg det lytter til en podcast fra 2018:

Det handlet om selvmontering av nanopartikler som ble funnet i blod, men 2018 var lenge før Covid-

Og det har vi


Så det var e-posten min med noen justeringer. Tenk på dette folkens:

Mer gift tilsvarer ikke bare mer penger for Big Pharma, men det gir også mer mulighet for menneskelig eksperimentering … ond eksperimentering for en større agenda ..

HVA KRAFTER VI OG HVORDAN LANGT HAR VI KRAFTET DET FOR?

Som arbeidet mitt? Kjøp meg en kaffe

abonnert

Del

NESTE LES:

Hva om de IKKE er 5G Towers? Untold History of GWEN Towers: a Deep Dive into a 80-Year PSYOPWhat if They’re NOT 5G Towers? Untold History of GWEN Towers: a Deep Dive into an 80-Year PSYOP

Agent131711Agent131711

··

23. juni23. juni

Hva om de IKKE er 5G Towers? Untold History of GWEN Towers: a Deep Dive into a 80-Year PSYOP

Kallenavnet til kompisen min er White Hat fordi han alltid sms’er ting han finner på Telegram. De aller fleste regnskapene han følger, som JFK og Marilyn Monroe, er tydelig falske, men han mener de er ekte og han tror White Hats er i kontroll

Les hele historienRead full story


5G Tower Panel Info BLOCKED: Sjokkerende NY bruk for 5G Towers5G Tower Panel Info BLOCKED: Shocking NEW Use for 5G Towers

Agent131711Agent131711

··

13. juli13. juli

5G Tower Panel Info BLOCKED: Sjokkerende NY bruk for 5G Towers

Denne artikkelen er i utgangspunktet et tillegg til Hva om de IKKE er 5G Towers? The Untold History of GWEN Towers, som offisielt var min andre avbetaling av Mindf * ck mandager, en serie for folk som vil ha så mye sannhet at det endrer hvordan de ser på verden rundt dem; vanvittig har du aldri hørt andre steder som bøyer tankene dine til poenget med det …

Les hele historienRead full story


1995: Dr. “MIND CONTROL Vaksiner kommer. De er MAGNETISKE. DE VIL MANDATERES! “1995: Dr. “MIND CONTROL Vaccines are Coming. They’re MAGNETIC. THEY WILL BE MANDATED!”

Agent131711Agent131711

··

7. november 20237. november 2023

1995: Dr. "MIND CONTROL Vaksiner kommer. De er MAGNETISKE. DE VIL MANDATERES! "

Tilbake i 1995 prøvde doktor Pierre Gilbert å advare verden om mandaterte vaksiner som vil være magnetiske, sende og motta frekvenser og til slutt ha evnen til å kontrollere folks sinn:

Les hele historienRead full story

ELLER KONTROLLER MINE LEVERINGSUNDERSØKELSER:

KILDER, NOTER og ANDRE STUFF

HCQ

https://www.slideshare.net/slideshow/properties-of-nanomaterials/47195657

side 9 https://www.slideshare.net/slideshow/properties-of-nanomaterials/47195657

https://www.bitchute.com/video/zJ9t2Zxh8amg

Jernoksid https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2013/bm/c3bm60015g

https://nj.gov/health/eoh/rtkweb/documents/fs/1036.pdf

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.