T.horbjørn Morstad innlegg FB 25.08 2024

1 Nanopartikkel / Nano-kapsel (fra nano-kjemikalske oksider), kan laste ned 1 Terabit. 👇

Her viser to forskere fra Korea og Japan, på hvilken måte et foster lider under svangerskap, i mRNA-befengt omgivelse. Vi ser et foster som etter fødselen, skal kalles “Bio-Hybride”. Her kommer det tydelig frem at forskning og videreutvikling av Lipide nanopartikler (LNP) og diverse “Biohybrid Magnetic Robots” er direkte linket til nye abortlover, basert på avlivning etter fødsel. Sikkert under “Ferskt forskningsmateriale” og “organ delsalg” av fostere, som vi tror kun finnes i skrekkfilmer. Gigant-prisen for de som ikke har tid eller vilje til å informere seg..øker og øker!!!.

Vi (som følger med og forstår), må få en akutt STOPP på denne GALSKAPEN!!!🥶. 36 minutter ut 👇, ser vi bilder av Bio- Syntetiske Nanopartikler (under LNP), som immiterer naturlige celler og cellenes funksjoner!. Her, får vi også gode indikasjoner på, at de selvensemblerende partiklene vi ser i luften, i vår mat og i vannet (m.h.t Nano-fiber,

Metall-fragmenter og Krystaller), allerede er ferdigproduserte partikler. Dr Young Mi Lee og Professor Broadly viser bilder av -innhold fra og Moderna. Dette giftige innholdet, ligger nå i tykke lag på bakken etter årrekker med luft-spraying!. Vi ser nærbilder av “Morgellon-tråder”, som synliggjør hvor mange Nano- kapsler som skal til, for å skape Tredimensjonale elementer (med ref til “spirende bånd” Fig 18). Dr Mi Lee bekrefter at Fuktighet er nevnte partiklers aktiverende Start-signal!. “Om bio- syntetiske partikler blandes med biohybrider (feks proteiner), vil “båndene” vokse og vokse!. Partiklene vokser ikke godt..i destilert vann!. Partiklene kan både selvensemblere og oppløse seg (for så å komme sammen igjen) som jeg ofte har nevnt m.h.t Nano-fiber!. “Boblene” Dr Ruby og Dr Mi Lee snakker om på slutten her, er nok Polymer-celler. Takk til Knut for info-delingen!.


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.