Thorbjørn Morstad Innlegg 1. FB 22.08 2024

IGJEN..fra NIH som skal på død & liv “fikse ting” på fysisk måte!!!. Er det her snakk om bruk av “Flytende Plasma” = (Nano-kjemikalsk vann, fra nano-kjemikalske oksider)..for å gi røde blodceller en boost med negativ energi-ladning (ionisering av molekyler og celler ?. Dette dreier seg om å fysisk påvirke røde blodceller’s membran!.

“””Zetapotensialet”, er en fysisk egenskap som alle partikler i suspensjon har. Når en partikkel utvikler en nettoladning, påvirker det fordelingen av ioner i det omkringliggende grenseflateregionen, noe som resulterer i en økt konsentrasjon av motioner, ioner med motsatt ladning av partikkelen, nær overflaten. Dermed oppstår det et dobbelt elektrisk lag rundt hver partikkel(9-12).(9-12) Det doble laget dannes for å nøytralisere den ladede partikkelen.

Det finnes et tynt lag av motioner som er sterkt tiltrukket av den ladede partikkelen, kalt det kompakte laget. Motionene i det kompakte laget er immobile på grunn av denne sterke elektrostatiske kraften. Motionene utenfor det kompakte laget er mobile og kalles det diffuse laget”””. Videre..finn minst en (1) FEIL : “””

En annen måte å forbedre agglutineringen på er å redusere zeta-potensialet. Dette er mulig ved å øke den dielektriske konstanten, endre sammensetningen av mediet ved å tilsette makromolekylære substanser som albumin,(1) dekstran,(15,16) eller polyetylenglykol, blant andre.””” Videre suspekte FEIL : “””Mekanismene som er involvert i dekstranindusert erytrocyttaggregering, er ennå ikke fullt ut forstått, og to prosesser har blitt foreslått som årsaker til aggregering: Polymermolekyler danner broer mellom cellene («bridging»-mekanismen), og kondensering av celler indusert av osmotiske gradienter på grunn av uttømming av makromolekyler i det intercellulære rommet.””” Polymer-molekyler / celler og Polyetylenglykol (PEG)…er hva jeg har tatt bilder av i hopetall (og beskrevet under faguttrykket..Nano-fiber), fra vårt forgiftet drikkevann, forgiftet regn-vann OG i vårt blod!!!. Vi VET..at tester på mennesker ved bruk av Zetapotensialet PÅGÅR på Folk mens jeg skriver!!!. Jeg er ingen lege, men en Nano-kjemiker, som nå er avhengig av å lese meg opp…for å advare / informere Folket.


Beklager min ektremt reduserte tekst-analyse her folkens! 🙁 FB er et elendig medium for videre analyse-utvikling for dette ENORME TEMAET!. NIH avslører seg selv..mens Folket absolutt ikke kan følge med 🙁


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.