Thorbjørn Morstad Innlegg 2. 21.08 2024

Les her, se her!!!. Takk til Tomas for opplysningen!. 🙂 Altså..(meningsløse) Ord og Yuval Harari-aktige Løfter, fra selveste NIH (National Library Of Medicine). Her, på det beste..NØYTRAL INFO!.

“””Nanoteknologi er et fremvoksende felt innen vitenskap, ingeniørvitenskap og som omhandler materialer i nanoskala. I tannpleien brukes flere materialer som kan modifiseres ved hjelp av nanoteknologi. Nanoteknologi har ulike bruksområder innen odontologi for å oppnå pålitelige behandlingsresultater. De vanligste nanometallene som brukes i dentale materialer, er gull, sølv, kobberoksid, magnesiumoksid, jernoksid, ceriumoksid, aluminiumoksid, titandioksid og sinkoksid (ZnO). ZnO-nanopartikler (NP-er), med sine enestående egenskaper som høy selektivitet, forbedret cytotoksisitet, biokompatibilitet og enkel syntese, ble brukt som viktige materialer innen odontologi. Med dette som bakgrunn har denne gjennomgangen som mål å diskutere den nåværende utviklingen og få et innblikk i anvendelser av ZnO NPs i nanoodontologi, inkludert restaurering, endodonti, implantologi, periodontal, protetikk og kjeveortopedi.”””

Det kommer i hvert fall KLART FREM her, om bevisst bruk av Nano-tech i tannbedøvelser!. Let’s Break it Down!!!!…legg merke til “for å oppnå pålitelige behandlingsresultater” ???. “enestående egenskaper”…til å skape blodpropp, kreft og svulst ? 😡. Hva menes med “nanometaller” ?. “Enestående egenskaper med oksider / kapsler av gull, sølv, kobberoksid, magnesiumoksid, jernoksid, ceriumoksid, aluminiumoksid, titandioksid og sinkoksid”..GITT!!!!.☠️ NIH skriver dette, som om det skulle høre fremtiden til..mens vi NÅ forsøker å dra ut giften.!!! 😡 “Cytotoksisitet, en egenskap hos visse substanser som innebærer at de har evnen til å være giftig for celler”…skriver upålitelige Wikipedia. 🥶

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.