‘Nordmenn lever på dødelige illusjoner og har gjort det siden før krigen’

https://janerik.substack.com/publish/posts

Innlegg til en artikkel i avisen i , 16. august 2018:

“Nå hører det med til historien at Josef Stalin (som omtrent det eneste stedet på jord) høsten 1945 trakk tilbake alle sovjetiske styrker fra Finnmark etter å ha sikret det fordekte russiske herredømmet over fastlandet i og den videre utøvende makt som han grunnla i et smart statskupp med virkning fra 10. januar 1940 ved hjelp av nordmennene selv.

Den situasjonen og makten lever vi med den dag i dag og forklarer det meste av dramatikk som skjer i , – alt fra terror til stalinistisk identitetstyveri ved å slå sammen fylker og rote alt til uten noen rasjonell begrunnelse.

Hele konteksten som konvensjonelle historikere har operert med i etterkrigstiden, er bygget på en grov feil helt i bunn, og når Stalin ved hjelp av mafiajurister i begår statskupp flere måneder før noen tyskere kom til Norge, er alle analyser som bygger på denne falskheten og utgir den for en realitet, helt feil og setter oss alle i fare. Ikke minst i disse dager.

Når dagens forsvarsminister ikke vil invitere russere til markeringen i Finnmark, er det fordi dagens regjering hele tiden lager illusjoner om at forholdet til Moskva er dårlig, mens virkeligheten er den stikk motsatte, siden de hemmelige russiske tjenestene og russisk mafia er de reelle herrene i det norske hus og har vært det siden før krigen.

Narrespillet med fengslingen av Frode Berg fra Finnmark for spionasje er samme bedraopplegget fra regjeringen og de hemmelige tjenestene i Norge.

Noe som kommer klart fram når du følger konsekevensene av de mest hemmelige bedragmetodene fra øst som nå er blitt avslørt.

Å parkere Norge hos Hitler for en tid fra april 1940 var et meget smart strategisk trekk fra Josef Stalin. Han gjorde det samme med Danmark, Nederland, Belgia og Frankrike.

Jeg tilhører en gruppe analytikere innen internasjonal vestlig etterretning på toppnivå som ikke bare avslørte de aller hemmligste bedragmetodene som Moskva har benyttet med suksess i hundre år over hele verden, men som i mer enn i ti år har karlagt konsekvense av dem internasjonalt, og ikke bare i Norge. Fra mikro til makro.

Våre funn er godt kvalitetssikret.

Å forstå hendelser korrekt krever at du har en sann kontekst å forstå dem innenfor. Det gjelder såvel dagens politiske hendelser som frigjøringen av Finnmark fra tyskerne, men slett ikke fra russerne, som tvert om gjennom tlbaketrekningen av soldater skapte en illusjon om at Norge var et fritt land. Mens det stikk mostatte var tilfelle. Godt kamuflert.

For folk i nord er det særlig viktig at mediene og andre bringer sannheten for en dag.”

NORDNORSKDEBATT.NO

Uten russisk representasjon er 75-årsmarkeringen meningsløs og bør avlyses

Den 25. oktober 2019 er det 75-årsmarkering i Kirkenes av Sovjets frigjøring av Øst-Finnmark fra tyskerne. 611 russiske soldater mistet livet på i felttoget som jaget tyskerne bort, og 1501 ble såret. De siste kampene mellom sovjetiske og tyske styrker sto i Varangerbotn 6. november …

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.