DISSE TO PARTIENE I SÆRDELESHET BØR DU HOLDE DEG UNNA VED NESTE VALG

Rainer Prang FB 06.08 2024

og Høyre har vært flaggbærere for dysfunksjonell innvandring til i mange mange år. Tiden er overmoden for å ta avstand fra disse partiene.

Nå tar selvfølgelig begge disse to politikerne avstand fra hatet mot skeive etter at fire fremmedkulturelle ungdommer angrep to menn i 20 årene med kniv.

Verken eller Jonas Gahr Støre er særlig konkrete på at innvandrere fra fremmed kultur og med islam i bagasjen utgjør et spesielt stort problem knyttet til både jøder og homofile også her i landet.

Hva gjelder lovverket og myndighetenes håndtering av disse fremmedkulturelle unge som har så mange gjengangere blant seg av de kriminelle, kan vi undres over.

Hvordan går det an at -politiet har 123 færre politifolk i dag enn for ett år siden når gjeng- og ungdomskriminaliteten øker så kraftig?

Hvordan kan det skje at en 17-åring, som er under etterforskning for flere ran siden april, siktes for å knivrane en mindreårig gutt på tirsdag på Karl Johan før han bryter et oppholdsforbud og knivstikker en mann, tilsynelatende fordi mannen er homofil, på Tjuvholmen på fredag?

Hvorfor har Norge fortsatt ikke lukkede institusjonsplasser i barnevernet for barn under 15 år som begår gjentatt og alvorlig ?

Og hvorfor i huleste fortsetter vi å importere dysfunksjonelle fremmedkulturelle hit til landet?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.