Bill Gates presser på for DIGITAL ID med $ 1,27 milliarder donasjoner til Agenda 2030 ” Global Goals ”

Og gjett hvem som ble belønnet med Global Goalkeepers Award…?

Bill og Melinda Gates Foundation kunngjorde en forpliktelse på $ 1,27 milliarder kroner for å fremme ” Global Goals ” som er de 17 målene som er skissert i FNs Agenda 2030.

Som en del av dette kommer massevis av finansiering til å presse på for global digital ID. Ja, du har lest det riktig. Global digital ID.

Husker du da det ble kalt en gal konspirasjonsteori?

Hele $ 200 millioner vil bli brukt til å ” utvide global digital offentlig infrastruktur ” i henhold til deres nettsted.

De sier at denne finansieringen vil bli brukt til å hjelpe land med blant annet folkehelsetrusler, pandemisk utvinning og selvfølgelig . Hva er egentlig denne ” globale digitale offentlige infrastrukturen ” du kan spørre?

La Bill & Melinda Gates Foundation fortelle deg det! Det betyr betalingssystemer og digital ID blant annet, bare se hele teksten fra nettstedet deres for deg selv!

” Denne finansieringen vil bidra til å utvide infrastruktur som lav- og mellominntektsland kan bruke for å bli mer motstandsdyktige mot kriser som matmangel, mot folkehelsen og klimaendringer, samt å hjelpe til med pandemi og økonomisk utvinning. Denne infrastrukturen omfatter verktøy som interoperable betalingssystemer, digital ID, datadelingssystemer og sivile registerdatabaser. ”

Der har du det. presser hardt på for digital ID.

Vent litt der. Hvorfor trenger vi digital ID for å hjelpe med trusler mot folkehelsen og klimaendringer? Det kan absolutt ikke være at det er planer om et slags klimaendringspass knyttet til din digitale ID, det vil bare være en gal konspirasjonsteori … Ikke sant?

Men det stopper ikke der!

De har også noe som heter ” keepere ”. Dette er deres kampanje for å ” akselerere fremgangen mot målene for bærekraftig utvikling (eller globale mål) ”.

Hva er dette ” Globale mål ” de snakker om?

Det er faktisk målene som er skissert i FNs agenda 2030. Du har lest det riktig. Bill Gates jobber for å implementere Agenda 2030, som er en haug med mål som FN har, inkludert massevis av ting på klimaagendaen.

På nettstedet deres snakker Bill og Melinda Gates Foundation om hvordan regjeringer bør bruke digitale betalinger til kvinner for å oppnå et av målene på Agenda 2030, nemlig likestilling. Jeg vedder på at digital ID vil være veldig nyttig for det…Mer om det senere!

Og Bill og Melinda Gates Foundation gir ut det de kaller Global Goalkeeper-prisen til folk som har gjort godt arbeid med å presse denne Agenda 2030.

Gjett hvem som ble tildelt global målvakt for 2022? Ursula von der Leyen, president for EU-kommisjonen…

La oss nå grave litt dypere i hva som skjer her, og hva det å være en global målvakt betyr og hvordan dette spiller inn i FNs agenda 2030.

Og hva er egentlig denne Agenda 2030? Mange av dere vet kanskje ikke engang så mye om det, da media ser ut til å mer eller mindre ikke snakke om det.

Så det vil jeg.

Den nye agendaen.

Dette kan sjokkere deg, fordi vi blir presset mot en global agenda som blir implementert, og vi ble aldri spurt om det. De kaller selv til og med FNs agenda 2030 for “ Den nye agendaen ”.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.